idet2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Kalispera se olous. Edw kai ligo kairo psaxnw na vrw ena wireless Router. De to thelw na einai kat' anagki modem. Thelw mono na pairnei tin idi yparxousa grammi kai na ti kanei wireless. Psaxnw mia kali siskevi pou na exei ipsili asfaleia. Den einai aparaitito na exei LAN ports apanw alla kalo tha itan. Episis tha me voleve an eixe USB connection gia na sindeseis eite ektypwti eite HDD megalis xwritikotitas se format NTFS. To kyriotero omws kai ayto pou psaxnw einai na exei ti dinatotita apenergopoiisis tou wireless apo kapoio koumpi (on-off). Ola ta ypoloipa meta de me noiazoun. Vevaia tha sinektimithoun stin teliki apofasi.... Egw to mono pou exw kataferei na vrw me koumpi on-off gia to wireless einai to Fritz!Box 7140. Vevaia to en logw den einai mono wireless router alla kai modem, to opoio de mou einai aparaitito. Exei omws ola ta ypoloipa me eksairesi to gegonos oti i USB thyra diavazei diskous mono FAT. H timi tou apo tin alli einai psilotsouxteri. Exete na mou proteinete tipota? Eyxaristw gia to xrono sas
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 to wireless den to theoro diskoloo na to klineis apo to interface.b.an baleis wpa2 klidi theoritika den spaei opote den brisko logo na to anigoklineis.kapoios pou tha xerei na spasei wpa2 klidi pistepse me den tha asxolithei me ena aplo wireless diktio alla tha paei na klepsei kamia trapeza.apo tin alli i linksys exei kapoia montela me dipli kerea kai i belkin me tripli kereea ama se niazei to dinato sima.iparxoun kai diskoi wireless opote i usb den einai ipoxreotiki.
idet2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Simfwnw me ayta pou les. To thema gia na anoigei kai na kleinei den exei na kanei me tin asfaleia. Gia tin asfaleia tha me voleve na exei MAC address rights kai apo ekei na epitrepeis i oxi. Oso gia ta montela me diples kai triples keraies an den kanw lathos anaferese sta MIMO (multiple in - multiple out). Ayta gia na apodosoun ta megista xreiazontai omws kai tis analoges kartes, me oxi kai toso ameliteo kostos. Telos, fysika to kostos gia ylopoiiseis me diskous ginetai apagoreytiko.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 nai gia ta mimo leo.b.sxedon ola exoun gia mac address kai wep kai wpa kai poles fores wpa2.
idet2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 To periergo einai oti to Fritz! 7140 pou skeftomai den leei tipota gia MAC, kai i etaireia episis DE leei na apantisei sto e-mail mou.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 To periergo einai oti to Fritz! 7140 pou skeftomai den leei tipota gia MAC, kai i etaireia episis DE leei na apantisei sto e-mail mou. tha exei wpa.den ginetai na min ine etsi.
idet2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 tha exei wpa.den ginetai na min ine etsi. WPA exei! MAC access control den exei i toulaxiston den grafei kati sxetiko to manual
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 no reason gia mac address contriol afou exei wpa .etsi pisteuo ego.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.