unforgiven Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Το πρόβλημά μου έχει ως εξής:<BR>Έχω μια MSI K7T266 Pro-R η οποία έχει chipset της VIA... <BR>Όταν έχω ενεργοποιημένο το DMA στο DVD, δεν διαβάζει τίποτα από αυτό. Όταν είναι απενεργοποιημένο δουλεύει μια χαρά, ΕΚΤΟΣ του ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω την DXR3... Το σύστημα παγώνει εντελώς με κατά την εγκατάσταση και πρέπει να κλείσω το ρεύμα για να συνέλθει. Αν την εγκαταστήσω με το DMA ενεργοποιημένο και μετά το απενεργοποιήσω, τα Windows (98 SE) δεν ξεκινάνε καν. Παγώνουν αφού εμφανίσουν το logo... ʼσε που με το DMA ενεργοποιημένω δεν διαβάζει καν το δισκάκι που έχω στο DVD...<BR>Ανακεφαλαιόνοντας:<BR>DMA ON: Δουλεύει η DXR3 αλλά το dvd δεν διαβάζει τίποτα.<BR>DMA OFF: Δουλεύει το dvd, αλλά η DXR3 όχι ή το σύστημα δεν μπουτάρει καν...<BR>Καμία ιδέα για να δουλέψει η DXR3 με το DMA απενεργοποιημένο ή για να διαβάζει το dvd με το DMA ενεργοποιημένο;<p>[ 26-08-2001: Message edited by: unforgiven ]
mer-LoL- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2001 Via 4in1 evales ? <A HREF="http://www.icrontic.com" TARGET=_blank>www.icrontic.com</A> pane downloads kai katevase tous kai pes mas ean tha doulepsi.
unforgiven Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 <BR>Μου θυμίζει το "με ultrex λούστηκες;"!<BR>Λοιπόν, έβαλα 4 in 1, στην τελευταία έκδοση, αλλά δεν είδα βελτίωση...<BR>ʼσε που τώρα πλέον η DXR3 κολάει, είτε με dma, είτε χωρίς dma! Τα νεύρα μου!<BR>Και το dvd μου (Pioneer 103s) τι το έπιασε και δεν δουλεύει με το dma ενεργοποιημένο; Με την παλιά m/b ήταν μια χαρά!
ranger_505 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 H DXR3 den paizei me kanena dvd ektos apo creative. ALLA...<BR>Prin egkatasthseis to software ths DXR3 perna ena VIA kai kapaki egkatesthse to PowerDVD 3 kai kane mia anaparagogh. Meta vale to software ths DXR 3 kai tha eisai ( pistevo ) ok
unforgiven Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Το Pioneer μου έπαιζε με την DXR3 και την παλιά μου m/b και επιπλέον παγώνει στην εγκατάσταση, οπότε ο τύπος του dvd δεν πρέπει να παίζει ρόλο.<BR>Πάντως σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα δοκιμάσω το κόλπο σου!
unforgiven Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Χρησιμοποίησα καλώδιο ΑΤΑ 100 και τώρα μπορώ να έχω ενεργοποιημένο το DMA...<BR>Αλλά η DXR3 εξακολουθεί να μην εγκαθίσταται
BrancaLeone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το pioneer 104s και την DFI AK74 μητρική,και με το dma ενεργοποιημένο κολλάνε οι ταινίες, πιστεύεις ότι με ένα καλώδιο ΑΤΑ 100 θα λυθεί το πρόβλημα;
unforgiven Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Σε εμένα δούλεψε! <BR>Με την DXR3 τι κάνουμε...<BR>Καμιά ιδέα;;;<BR>
unforgiven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2001 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ! <BR>Μετά από 3!!! email του support της Creative! <BR>Και το πιο παράξενο: <BR>Μου πρότειναν να χρησιμοποιήσω beta drivers της... Hollywood+!!! <BR>Ναι, καλά διαβάσατε! Drivers του ανταγωνιστή τους!!! <BR>Μετά από αυτό δεν μπορώ παρά να τους κατηγορήσω που δεν μπορούν να φτιάξουν drivers της προκοπής (ενώ η Sigma Designs για το ίδιο Hardware μπορεί). Αλλά τους αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο που ουσιαστικά το παραδέχτηκαν για να βοηθήσουν κάποιον πελάτη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.