dterzakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Καλησπέρα σας, μετά από σκληρή και άτσαλη χρήση του laptop μου άρχισε να ακούγετε ένας περίργος θόρυβος από τον σκληρό. κατάλαβα τι με περίμενε και για αυτό τράβηξα ένα Back up και αγόρασα άλλο σκληρό... Τώρα που τον άλλαξα είδα ότι είναι seagate.. Η εγγύηση του laptop έχει λήξει, αλλά αναρωτίεμαι αν ο σκληρός έχει εγγύηση; λόγο που όλοι οι seagate έχουν 5 χρόνια εγγύηση.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μπες στο site της seagate και κοίταξε με τον σειριακό αριθμό του δίσκου σου αν εχει εγγύηση ακόμα. Εδώ στην Ελλάδα δεν πρόκειται να στον δεχτούν... Οπότε δεν εκεί αν έχεις εγγύηση. Αν έχεις κάνε σφαίρα RMA και στείλτον γερμανία.
furious99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Εσύ αγόρασες από τη Sony π.χ. την Acer κλπ. και από αυτή παίρνεις την εγγύηση, ασχέτως τι έχει μέσα το laptop. Τα 5 χρόνια ισχύουν αν αγοράσεις εσύ το σκληρό από τη Seagate και όχι η Sony π.χ.
dterzakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μπήκα στο site και μου είπε το συγκεκριμένο κομμάτι δεν έχει εγγύηση από την seagate γιατί έχει πουληθεί σε άλλη εταιρία...
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Οπότε δυστυχώς δεν... Αυτό που σου είπε ο furious99 βασικά... Οπότε ξέχασε την, την εγγύηση. Αν τον βλέπεις και αντέχει, βάλτον σε καμία εξωτερική θήκη για να μεταφέρει δεδομένα σε κανά φίλο σου π.χ... Μην πάει χαμένος.
dterzakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δεν νομιζω να αντέχει, στο τέλος δεν τον έβλεπε καθόλου το σύστημα. Ίσως να προσπαθήσω να του κάνω κανα low level format αλλά και αυτό δύσκολα... είδωμεν καλή φάση πάντως, έκανα και αναβάθμηση από 40G@4200RPm σε 80G@5400RPM με 60? ;-)
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 ox... στις 4200 ήταν...Φρίκη... Μια χαρά σε βρίσκω. Και εγώ κάποια στιγμή θα πάρω ένα δίσκο για το γεροlaptop (30άρη δίσκο έχει...). Του είχα πάρει μνήμη και πηρε τα επάνω του. Τώρα σειρά εχει ο δίσκος.
21century Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μπορεις παντοτε να τον κλονοποιησεις με το acronis true image και να διατηρησδεις τα δεδομενα σου ωστε να τα μεταφερεις σε μεγαλυτερο δισκο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.