Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα αλλο στατιστικο ενδεικτικο της διαφορας στη δυναμικη ειναι οτι το Halo3 <<κρανος edition>>, αυτο που εκανε $130, πουλησε μονο του πανω απο δυο φορες περισσοτερο σε 10 μερες απο οτι το heavenly sword ($60) σε ενα μηνα και 5 μερες. (δηλ. >διπλασιες πωλησεις σε <1/3 του χρονου, με διπλασια τιμη!!!)

επισης σε 10 μερες περισσοτεροι ανθρωποι αγορασαν το halo3 απο οτι εχουν αγορασει το playstation3 απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του.(!)

ασχετο με το 360/ps3 αμεσα, αλλα σχετικο εμμεσα, ειναι οτι ενας απο τους πιο σημαντικους τιτλος για το wii, το καινουργιο metriod prime,

υστερα απο 2 μηνες πωλησεων εχει πιασει μολις τις 340.000 κομματια, ενω η εγκατεστημενη βαση του wii στην αμερικη ειναι σχεδον ιση με αυτη του 360..

αυτο κι αν ειναι ενα φωτεινο παραδειγμα για τους developers για το που να πηγαινουν τα games τους για να εχουν πιθανοτητες να πουλησουν.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περα απο τη πλακα,ρε σεις πως γινετε και το ΧΒΟΧ παροτι ειναι η μονη κονσολα που τσιπαρετε κιολας, να εμφανιζει τετοια νουμερα σε πωλησεις Software;

Δημοσ.

λες να τα αγοραζει πισω η microsoft? :lol::lol::lol::lol::lol:

αφου λενε ρε συ τα games, τα αγοραζει ο κοσμος. οι μουφες κατα βαση δεν πουλανε καλα.

α, και η πειρατεια δεν επηρεαζει το 360.ειναι πλεον αυταποδεικτο.

Δημοσ.
Περα απο τη πλακα,ρε σεις πως γινετε και το ΧΒΟΧ παροτι ειναι η μονη κονσολα που τσιπαρετε κιολας, να εμφανιζει τετοια νουμερα σε πωλησεις Software;

Γίνεται γιατί η πειρατεία δεν είναι τόσο διαδεδομένη στις μεγάλες αγορές, ενώ υπάρχουν και πολλά καλά παιχνίδια. Βάλε μέσα και xbl/ xbla/ achievements κλπ και φτάνεις σε αυτά τα νούμερα.

Δημοσ.

Η πειρατεία είναι "πάρεργο" ...

Ακόμα και αυτοί που έχουν τσιπαρισμένη κονσόλα κάποια παιχνίδια, τουλάχιστον τα κορυφαία, τα αγοράζουν κανονικά.

Εγώ δεν την έχω τσιπάρει, αλλά έχω πάρει 8 παιχνίδια μέχρι στιγμής και μέχρι τέλος έτους θα έχω πάρει άλλα 4. (Halo3, Cod4, Bioshock, HL2)

Αντίστοιχα εσείς οι "πειρατές" πόσα Original έχετε αγοράσει ?

Δημοσ.

πφφφφφφ ενα σορο, τι να σου πω (για εμενα παντα μιλαω). μονο το PRO αγορασα στο ps2... αλλα το σκεφτομαι τωρα με το ps3 (αντε να πληρωθω να το παρω!!!) και για αλλα παιχνιδια. αλλιως υπαρχει και το PC με τα κονε... :-)

Δημοσ.
Η πειρατεία είναι "πάρεργο" ...

Ακόμα και αυτοί που έχουν τσιπαρισμένη κονσόλα κάποια παιχνίδια, τουλάχιστον τα κορυφαία, τα αγοράζουν κανονικά.

Εγώ δεν την έχω τσιπάρει, αλλά έχω πάρει 8 παιχνίδια μέχρι στιγμής και μέχρι τέλος έτους θα έχω πάρει άλλα 4. (Halo3, Cod4, Bioshock, HL2)

Αντίστοιχα εσείς οι "πειρατές" πόσα Original έχετε αγοράσει ?

Εγώ έχω κάπου 10-15 original και καμιά 30ρια κόπιες. Επίσης έχω και καμιά δεκαριά arcades.

Δημοσ.

pro08 360 ign review:

Next-gen Pro Evolution Soccer 2008 captures the essence of the original games perfectly, gives it an HD injection and takes the AI to the next level. Itʼs by no means perfect, though: compared to the PS3 version it runs more smoothly with far fewer drops in frame rate...

συνηθως δεν ασχολουμαι με τετοιες αηδιες,αλλα δεν αντεξα!

Δημοσ.
Min xexname oti to forza 2 exei vgei toylaxiston prin kati mines enw to gt5 den exei vgei akoma para mono to demo toy ara logiko einai na xexwrizei. Swsta?

Σωστα.

Βεβαια και οταν βγει παντα θα γκρινιαζουν καποιοι!:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...