p3tran Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ενα αλλο στατιστικο ενδεικτικο της διαφορας στη δυναμικη ειναι οτι το Halo3 <<κρανος edition>>, αυτο που εκανε $130, πουλησε μονο του πανω απο δυο φορες περισσοτερο σε 10 μερες απο οτι το heavenly sword ($60) σε ενα μηνα και 5 μερες. (δηλ. >διπλασιες πωλησεις σε <1/3 του χρονου, με διπλασια τιμη!!!) επισης σε 10 μερες περισσοτεροι ανθρωποι αγορασαν το halo3 απο οτι εχουν αγορασει το playstation3 απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του.(!) ασχετο με το 360/ps3 αμεσα, αλλα σχετικο εμμεσα, ειναι οτι ενας απο τους πιο σημαντικους τιτλος για το wii, το καινουργιο metriod prime, υστερα απο 2 μηνες πωλησεων εχει πιασει μολις τις 340.000 κομματια, ενω η εγκατεστημενη βαση του wii στην αμερικη ειναι σχεδον ιση με αυτη του 360.. αυτο κι αν ειναι ενα φωτεινο παραδειγμα για τους developers για το που να πηγαινουν τα games τους για να εχουν πιθανοτητες να πουλησουν.
stkamos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Περα απο τη πλακα,ρε σεις πως γινετε και το ΧΒΟΧ παροτι ειναι η μονη κονσολα που τσιπαρετε κιολας, να εμφανιζει τετοια νουμερα σε πωλησεις Software;
p3tran Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 λες να τα αγοραζει πισω η microsoft? :lol::lol: αφου λενε ρε συ τα games, τα αγοραζει ο κοσμος. οι μουφες κατα βαση δεν πουλανε καλα. α, και η πειρατεια δεν επηρεαζει το 360.ειναι πλεον αυταποδεικτο.
MiltoZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Περα απο τη πλακα,ρε σεις πως γινετε και το ΧΒΟΧ παροτι ειναι η μονη κονσολα που τσιπαρετε κιολας, να εμφανιζει τετοια νουμερα σε πωλησεις Software; Γίνεται γιατί η πειρατεία δεν είναι τόσο διαδεδομένη στις μεγάλες αγορές, ενώ υπάρχουν και πολλά καλά παιχνίδια. Βάλε μέσα και xbl/ xbla/ achievements κλπ και φτάνεις σε αυτά τα νούμερα.
damis72 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η πειρατεία είναι "πάρεργο" ... Ακόμα και αυτοί που έχουν τσιπαρισμένη κονσόλα κάποια παιχνίδια, τουλάχιστον τα κορυφαία, τα αγοράζουν κανονικά. Εγώ δεν την έχω τσιπάρει, αλλά έχω πάρει 8 παιχνίδια μέχρι στιγμής και μέχρι τέλος έτους θα έχω πάρει άλλα 4. (Halo3, Cod4, Bioshock, HL2) Αντίστοιχα εσείς οι "πειρατές" πόσα Original έχετε αγοράσει ?
isspro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 πφφφφφφ ενα σορο, τι να σου πω (για εμενα παντα μιλαω). μονο το PRO αγορασα στο ps2... αλλα το σκεφτομαι τωρα με το ps3 (αντε να πληρωθω να το παρω!!!) και για αλλα παιχνιδια. αλλιως υπαρχει και το PC με τα κονε...
MiltoZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η πειρατεία είναι "πάρεργο" ...Ακόμα και αυτοί που έχουν τσιπαρισμένη κονσόλα κάποια παιχνίδια, τουλάχιστον τα κορυφαία, τα αγοράζουν κανονικά. Εγώ δεν την έχω τσιπάρει, αλλά έχω πάρει 8 παιχνίδια μέχρι στιγμής και μέχρι τέλος έτους θα έχω πάρει άλλα 4. (Halo3, Cod4, Bioshock, HL2) Αντίστοιχα εσείς οι "πειρατές" πόσα Original έχετε αγοράσει ? Εγώ έχω κάπου 10-15 original και καμιά 30ρια κόπιες. Επίσης έχω και καμιά δεκαριά arcades.
john360 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 pro08 360 ign review: Next-gen Pro Evolution Soccer 2008 captures the essence of the original games perfectly, gives it an HD injection and takes the AI to the next level. Itʼs by no means perfect, though: compared to the PS3 version it runs more smoothly with far fewer drops in frame rate... συνηθως δεν ασχολουμαι με τετοιες αηδιες,αλλα δεν αντεξα!
p3tran Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 χμμ, σε ποια ενοτητα να το ποσταρω.. φωτο-δημοψηφισμα: gt5p vs forza2 graphics: Fight!! http://www.nextgen.gr/forum/showthread.php?p=3805#post3805
NonBorn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 χμμ, σε ποια ενοτητα να το ποσταρω.. φωτο-δημοψηφισμα: gt5p vs forza2 graphics: Fight!! http://www.nextgen.gr/forum/showthread.php?p=3805#post3805 Ε όχι το δα και αυτό....
Exoskeletor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 poly perisotero maresei to gt5 an eksereseis ayth th mayrila pou blepo se merikes photo
LORD12345 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Min xexname oti to forza 2 exei vgei toylaxiston prin kati mines enw to gt5 den exei vgei akoma para mono to demo toy ara logiko einai na xexwrizei. Swsta?
MiltoZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πλέον για διάφορους λόγους απαξιώ να συγκρίνω το forza 2 με το GT5. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
S2Katana Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Min xexname oti to forza 2 exei vgei toylaxiston prin kati mines enw to gt5 den exei vgei akoma para mono to demo toy ara logiko einai na xexwrizei. Swsta? Σωστα. Βεβαια και οταν βγει παντα θα γκρινιαζουν καποιοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις