JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα προσπερναω τα υπολοιπα και σε προκαλω να μου βρεις ακυρωσεις για την επισημη κυκλοφορια του GT5... Κατι φημες ειχαν βγει πως θα βγει το 03/2010, αλλα φημες Οσο για το σεβασμο στους καταναλωτες, απο ms και sony, θα παρεις ως καταναλωτης, το λιγοτερο σεβασμο και απ τις δυο. [Οσο για το rrod το γυρισες εκει] ειπες κατι για σεβασμο στους καταναλωτες.. [γιατι δεν εχεις τι αλλο να πεις για τα αλλα που σου μιλαω] Και για πες μου που ΔΕΝ σου απαντησα Ειπε ο spown, apokleiros, pscrazy, xboxpwn (ή καπως ετσι), sonofthebeach, darkhero Τα προσπερνάς γιατί έτσι σε συμφέρει. Οσο για τα λινκς περί ακυρώσεις του gt5 στα εχω είδη στο παραπάνω μου ποστ γιατί περίμενα ότι θα πεις κάτι τετοιο και ότι δεν μας συμφέρει το βαπτίζουμε φήμες έτσι. Και αυτό ή αυτό ή αυτό φήμες είναι εε? Όσο τώρα αφορά το που δεν μου απάντησες πάει στο ΟΤΙ ακόμα περιμένω να μου πεις πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις ένα παιχνίδι που υπόσχονται ότι θα βγει με τη κυκλοφορία μας κονσόλας με ένα παιχνίδι που ανακοινώνετε ότι θα βγει πολύ μετά την κυκλοφορία της κονσόλας. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
nikos5800 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Tα psboys εχουν σπασει καθε φραγμα λογικης και διακατεχονται απο δοσεις παρανοιας. +100000000
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα link ανοιξα και ειδα πως απο 03/΄10 πηγε 11/΄10. Θελω να μου βρεις αυτο που ειπες: (Αφού τελικά κυκλοφόρησε μετά από 4 χρόνια και όχι την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας που είχαν δηλώσει τότε)
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είδη σου εχω δώσει αρκετά λινκς για το θέμα κάτσε και δες τα και θα καταλάβεις. Μην κάνεις ότι δεν τα βλέπεις ή ότι είναι φήμες γιατί έτσι αποδεικνύεις περίτρανα κατά πόσο psfanboy είσαι και πόσο παρωπίδες φοράς.
nikos5800 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είδη σου εχω δώσει αρκετά λινκς για το θέμα κάτσε και δες τα και θα καταλάβεις.Μην κάνεις ότι δεν τα βλέπεις ή ότι είναι φήμες γιατί έτσι αποδεικνύεις περίτρανα κατά πόσο psfanboy είσαι και πόσο παρωπίδες φοράς. +1000000000000
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ...Sony Japan had announced a March 2010 release date for Gran Turismo 5 at the Tokyo Game Show last year... Ενταξει τωρα? Οσο για το fanboy? Απλα lol. Εκανες συγκριση το GT5 με το FM4(!), γιατι δεν ειναι δικαιο, οπως λες, επειδη το FM3 βγηκε ενα χρονο πριν τη κυκλοφορια του GT5. Σου ειπα ομορφα κ ωραια πως 4 χρονια προγραμματισμου για το forza 3 ισουται με τα 4 χρονια προγραματισμου του GT5. Θες να στο πω διφορετικα? Το uncharted 2 στην ουσια, για να βγαλει τα γραφικα που εβγαλε προγραματιζοτανε απο την αρχη της κονσολας. Ενδιαμεσα βγαλανε το πρωτο uncharted, απ την αρχη ομως, μεχρι περσι ηταν πανω απ τη κονσολα για να βγαλουν τα επιθυμητα αποτελεσματα. Ετσι ακριβως κανει και η turn 10 με το FM2-3-4, ετσι κανει η PD με το GT5 και καταληγουμε ξανα περι 4 χρονια προγραμματισμου και μπλαμπλαμπλαμπλα... Πες μου τι με κανει fanboy.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εκανες συγκριση το GT5 με το FM4(!), γιατι δεν ειναι δικαιο, οπως λες,επειδη το FM3 βγηκε ενα χρονο πριν τη κυκλοφορια του GT5. Σου ειπα ομορφα κ ωραια πως 4 χρονια προγραμματισμου για το forza 3 ισουται με τα 4 χρονια προγραματισμου του GT5. Οχι δεν ισουται. Γιατι οσον αφορα τα φορζα,ειχαμε και ενα ακομα τιτλο πριν βγει το 3.Οποτε υπηρχε και αυτο το πλεονεκτημα(για το forza 3). Δεν ειναι απολυτα δικαιη δλδ η συγκριση και παλι.Αλλο να κανεις κατευθειαν το GT5 και αλλο να πηγαινουμε τωρα για το GT6.Σιγουρα θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα απο το GT5 που θα βγει τωρα. Βεβαια καπως ετσι θα μου πεις λειτουργησε το prologue,oποτε δεν μιλαμε για μεγαλες διαφορες.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ...Sony Japan had announced a March 2010 release date for Gran Turismo 5 at the Tokyo Game Show last year... Ενταξει τωρα? Οσο για το fanboy? Απλα lol. Εκανες συγκριση το GT5 με το FM4(!), γιατι δεν ειναι δικαιο, οπως λες, επειδη το FM3 βγηκε ενα χρονο πριν τη κυκλοφορια του GT5. Σου ειπα ομορφα κ ωραια πως 4 χρονια προγραμματισμου για το forza 3 ισουται με τα 4 χρονια προγραματισμου του GT5. Θες να στο πω διφορετικα? Το uncharted 2 στην ουσια, για να βγαλει τα γραφικα που εβγαλε προγραματιζοτανε απο την αρχη της κονσολας. Ενδιαμεσα βγαλανε το πρωτο uncharted, απ την αρχη ομως, μεχρι περσι ηταν πανω απ τη κονσολα για να βγαλουν τα επιθυμητα αποτελεσματα. Ετσι ακριβως κανει και η turn 10 με το FM2-3-4, ετσι κανει η PD με το GT5 και καταληγουμε ξανα περι 4 χρονια προγραμματισμου και μπλαμπλαμπλαμπλα... Πες μου τι με κανει fanboy. Ας το δεν το συνεχίζω γιατί δεν καταλαβαίνεις τι λέω και βαριέμαι να μιλάω σε τοίχο. Μια τελευταια προσπάθεια να καταλάβεις τι εννοώ γιατί εχεις κολλήσει ότι το fm3 αναπτυσσόταν τα ίδια χρόνια με το gt5 κάτι που μόνο αλήθεια δεν είναι και αυτό για τον πολύ απλό λόγο(που στάνταρ δεν πρόκειται να καταλάβεις είτε γιατί εθελοτυφλείς είτε γιατί πολύ απλά δεν θελεις) ότι ένα παιχνίδι ξεκινάει και αναπτύσσετε/φτιάχνετε από τι στιγμή που θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του όχι από πριν γιατί πολύ απλά αν δεν ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού πως θα ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει και ότι απλά το έχουν στα σχέδια(Είναι μια ιδέα) και όποτε και αν το βγάλουν στο αόριστο μέλλον. Αν κατάλαβες καλώς αν πάλι όχι(Που είναι και το ποιο πιθανό) δεν φταίω εγώ γι' αυτό.
dr_thodt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Tεσπα για μενα ειναι πολυ δυσκολο να τρεξει αυτο το game στα 60fps.Δεν ειναι το μοναδικο sub_HD ετσι και αλλιως...Games που τρεχουν σε περισσοτερα απο 30frames ειναι παιχνιδια σαν το Bayonetta,Ninja Gaiden,GoW3,Dande inferno,DMC4.. Δεν ειναι τυχαιο οτι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια. Δεν υπαρχει third person shooter που να τρεχει σε τετοια frames(ακομα και sub-HD να ειναι).Oποτε ειναι απιθανο να βλεπαμε μια τετοια αλλαγη στο Vanquish(το οποιο εχει και καλα γραφικα). Οσο καλυτερο γινοταν στο Ps3 ομως με multiplatform λογικη.Αυτα τα ορια εφτασε.Οχι τα ορια του ps3..το Vanquish:p To οτι δεν εχουμε περισσοτερα παιχνιδια Shooter που να τρεχουν στα 60fps εκτος των Call of Duty σιγουρα μπορει να ειναι κ περιορισμος των κονσολων αλλα σιγουρα ειναι κ η ελλειψη μηχανων γραφικων που να πουσαρουν τα 60fps γενικα σε ολα τα ειδη αυτη τη γενια - οι περισσοτεροι προγραμματιστες ειναι ξεκαθαρο οτι προτιμουν το eye candy απο το ομαλοτερο frame-rate αλλα στην περιπτωση του Vanquish δεν λεω γιατι κ καλα δεν τρεχει στα 60fps...γενικα το παιχνιδι φαινεται να μην κανει αυτα που εκανε καλα το Bayonetta στο 360 δειχνοντας οτι το παιχνιδι φτιαχτηκε στο PS3, εγινε οσο καλυτερο γινοταν σε μια μηχανη που ειναι 360 based/βασισμενη πολυ στην Edram κ απλα εγινε μια ευκολη μεταφορα στο 360 μονο κ μονο για να βγει το παιχνιδι ιδιο κ στις 2 κονσολες κ να σταματησει το bitching για την Platinum απο τους κατοχους PS3. Με λιγα λογια φαντασου τη Naughty Dog να εβγαζε multiplatform παιχνιδι (ξερω δεν γινεται αλλα υποθετικα μιλαω) με την custom μηχανη του Uncharted 2 και να προσπαθουσε να κρατησει τις 2 εκδοσεις οσο πιο κοντα γινοταν απο θεμα γραφικων/αποδοσης - το πιο λογικο θα ηταν να φτιαξει το παιχνιδι πανω στο 360 παλι οσο καλυτερο γινοταν με μια μηχανη που ειναι βασισμενη στα SPUs κ απλα να κανει μεταφορα σε PS3 με αποτελεσμα να μην δουμε τι πραγματικα μπορει να κανει η μηχανη γραφικων...οπως βλεπεις δεν μιλαω πουθενα για δυναμη/αδυναμια των 2 κονσολων αλλα για την σωστη αξιοποιηση των μηχανων γραφικων αναλογα με το που εχουν αναπτυχθει.
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν ισουται.Γιατι οσον αφορα τα φορζα,ειχαμε και ενα ακομα τιτλο πριν βγει το 3.Οποτε υπηρχε και αυτο το πλεονεκτημα(για το forza 3). Δεν ειναι απολυτα δικαιη δλδ η συγκριση και παλι.Αλλο να κανεις κατευθειαν το GT5 και αλλο να πηγαινουμε τωρα για το GT6.Σιγουρα θα ειχαμε καλυτερο αποτελεσμα απο το GT5 που θα βγει τωρα. Βεβαια καπως ετσι θα μου πεις λειτουργησε το prologue,oποτε δεν μιλαμε για μεγαλες διαφορες. Ισουται ή οχι με το σκεπτικο σου, δε ξερω... Λογικα κυκλοφοροντας ενα τιτλο εχεις δει που ποναει, που μπορεις να κλεψεις πορους και το βελτιωνεις παντου, αλλα αυτο νομιζω το καταφερνεις και χωρις να κυκλοφορησεις τον τιτλο, απλα και μονο βαζωντας κατω το κεφαλι και δουλευοντας αποκλειστηκα και μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Αν δεν εβγαινε το πρωτο uncharted και πηγαιναμε κατευθειαν στο U2, νομιζεις πως δε θα ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα? Νομιζω ναι. Παραδειγμα το GoW 3... Τεσπα το θεμα ειναι πως και τα δυο ραλακια εχουν 4 χρονια μελετης...
GrandGamer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ...ότι ένα παιχνίδι ξεκινάει και αναπτύσσετε/φτιάχνετε από τι στιγμή που θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του όχι από πριν γιατί πολύ απλά αν δεν ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού πως θα ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει και ότι απλά το έχουν στα σχέδια(Είναι μια ιδέα) και όποτε και αν το βγάλουν στο αόριστο μέλλον. Τι λες μωρέ; πας καλά; πως θα ανακοινώσεις την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού όταν δεν ξέρεις πόσο καιρό θα σου πάρει για να το τελειοποιήσεις; θες να μου πεις δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το FF vs 13 ΔΕΝ είναι στο development επειδή δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας; και όταν ανακοινωθεί, θα το φτιάξουν σε 1-2 μήνες το πολύ; Τα παιχνίδια και το software γενικά σχεδιάζεται και ξεκινάει τουλάχιστον 1 χρόνο πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σου απαντήσω με μια και μόνο λέξη που κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρίας ανά το κόσμο. Η λέξη αυτή λέγετε προγραμματισμός. Κοινώς προγραμματίζουν περίπου πόσο καιρό θα τους πάρει και ορίζουν μια ημερομηνία με βάση το χρόνο που υπολόγισαν ότι θέλουν για να φτιάξουν το χ.ψ. παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά παιχνίδια(Π.χ. gran turismo 5, alan wake) ενώ έχει ανακοινωθεί η επισιμη ημερομηνία κυκλοφορίας πολλές φορές την αναιρούν και την πάνε ποιο μετά. Πιστεύω να σε κάλυψα.
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ..... ...ότι ένα παιχνίδι ξεκινάει και αναπτύσσετε/φτιάχνετε από τι στιγμή που θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του όχι από πριν γιατί πολύ απλά αν δεν ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού πως θα ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει και ότι απλά το έχουν στα σχέδια(Είναι μια ιδέα) και όποτε και αν το βγάλουν στο αόριστο μέλλον. ................ Αρα το GT5 αναπτυσετε ενα χρονο, γιατι επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας ειχαμε στη TGS ΄09. Ναι αυτη που πηρε αναβολη απο Μαρτιο σε Νοεμβριο!!!!! Οτι να ναι.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αρα το GT5 αναπτυσετε ενα χρονο, γιατι επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας ειχαμε στη TGS ΄09. Ναι αυτη που πηρε αναβολη απο Μαρτιο σε Νοεμβριο!!!!! Οτι να ναι. Αν διαβάσεις τα άπειρα λινκς με τις συνεχόμενες αναβολές του παιχνιδιού από την ημερομηνία κυκλοφορίας του ps3 που η ίδια η sony ανακοίνωσε ότι θα βγει το gt5 θα καταλάβεις ότι όχι δεν είναι από την ημερομηνία που λες αλλά από την ημερομηνία κυκλοφορίας του ps3 αφού από τότε είχε πει ότι θα βγει το gt5 άρα από τότε το προγραμμάτιζαν ενώ από την άλλη το fm3 αφού ανακοινώθηκε ότι θα βγει πολύ μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του 360 άρα είναι και πολύ λιγότερα χρόνια σε ανάπτυξη απ' οτι το gt5. Αν καταλάβατε καλώς αν όχι δεν ασχολούμαι άλλο.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πληροφοριακά, στην Ε3 του 2005 ανακοινώθηκε το GT5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις