gRim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ, με το που αγόρασα το PS3 αγόρασα και το MGS4. Μερικές ώρες μετά είπα ότι και να μην αγοράσω κανένα άλλο παιχνίδι, το PS3 έβγαλε τα λεφτά του. So true...Ακριβώς το ίδιο είπα..
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ας βαλουν κανενα συγκριτικο Gt5 με forza και λεπτομερη αναλυση σε τεχνικο τομεα (πολυγωνα , αναλυση , frame rate , γραφικα)Ομοιως σε killzone , uncharted , god of war 3 , HR που θεωρουνται τα κορυφαια αυτης της γενιας και το xbox ουδεποτε προκειται να τα φτασει Το να επιμενουν στα συγκριτικα multiplatform δεν βγαζουν πουθενα , το μονο που καταφερνουν να παραπλανουν αυτους που δεν εχουν εμπειρια απο gaming και γενικοτερα τους αφελεις που πιστευουν οτι τα multiports ειναι ποιοτικα παιχνιδια Εδώ είσαι αν μη τι άλλο εκτός ημερομηνίας και θέματος. Το gt5(Όταν και άμα βγει στης 2/νοε/2010 που έχουν ανακοινώσει) θα το κανουμε σύγκριση με το fortza motorsport 4 και όχι με το 3 που έχει βγει κοντά στο χρόνο(27/οκτ/2009) πριν το gt5 για να είμαστε σωστοί & δίκαιοι απέναντι και στα δυο ραλακια έτσι γιατί αν κανουμε το συγκριτικό που λες είναι σαν να συγκρίνεις pes 2010 vs fifa 11 δεν είναι σωστό αυτό έτσι δεν είναι?
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Με οποιο θελεις! Βαλε και forza 5, αν βγει στο 360. Και για να το παμε σωστα, xbox 360 - 11/05 + forza 3 - 11/09 = 4 χρονια. ps3 - 11/06 + GT5 - 10/10 = 4χρονια. Αυτα που λεγανε οι ps3 users και κοροιδευανε οι του 360, ξερεις, θα περασει ο καιρος, θα δειτε στο μελλον κτλ, τα λενε τωρα οι x 360 users. Τι νομιζω? Το τερμα γκαζι του 360, θα το δουμε με το GeOW 3... Του ps3 με το uncharted 3
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε τι λες?? Τι είναι αυτά τα xbox360 11/05? Και ps3 - 11/06? Αν εννοείς πόσο καιρό έκανε να βγει το κάθε παιχνίδι στην κονσόλα του πιστεύω το gt5 έκανε πολύ περισσοτερο καιρό από το fm3 αφού η sony το υπόσχεται απ' όταν κυκλοφόρησε το ps3. Και πες μου που λέω κάτι παράλογο στο ποιο πάνω μου ποστ? Δηλαδη για εσενα είναι λογικό να συγκρίνεις 2 παιχνίδια με 1 χρόνο και διαφορά το ένα με το άλλο? Και όσο για τη σύγκριση που κάνεις μεταξύ forza3(27/oct/2009 vs gt5(2/noe/2010) όπως σου είπα είναι άτοπη. Αν έκανες παιχνίδια που κυκλοφορήσαν και τα δυο σε σχετικά μικρή χρονική απόσταση τότε να το δεχτο.
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ποτε κυκλοφορησε το ps3? To 2006. Ποτε βγαινει το GT5? Το 2010. 4 Χρονια μετα. Ενταξει μεχρι εδω? Το x-box 360 κυκλοφορησε το 2005. Το Forza 3, βγηκε το 2009. 2009 μειον το 2005 ισον 4 χρονια. Το καταλαβες τωρα? Edit Κανε και συκριση ενα φετινο game του 360 με το 1.5 χρονο παλιο killzone 2.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά από εκεί φαίνεται πόσο σχετικός είσαι. Ρε δεν παιζει απολύτως κανένα ρόλο το πότε βγήκε μια κονσόλα με το πότε ανακοινώθηκε επισημα ότι θα βγει κάποιο παιχνίδι σε αυτήν. Με τι λογική τι δική σου θα πρέπει να υπολογίζουμε τα παιχνίδια που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας τους από την ημερομηνία κυκλοφορίας της κάθε κονσόλας που βγαίνουν. Σε ποιο πλανήτη είναι λογικά πράγματα αυτά? Πότε ανακοινώθηκε ότι θα βγει το fm3 και πότε το gt5? To gt5 σου λέω ότι το μετράμε απ' όταν κυκλοφόρησε το ps3 γιατί το είχε ανακοινώσει από τότε η sony ότι θα βγει και όχι για κανέναν άλλο λόγο. Το fm3 από την άλλη για θύμισε μου πότε ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα βγει γιατί δεν θυμάμαι. Μήπως αρκετά μετά από την ημερομηνία κυκλοφορία του 360? Λέω μήπως.
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε παλι. Το κουρασαμε. Αλλη μια και τελος απο μενα. Το περιμεναμε απο την κυκλοφορια του ps3, δηλαδη απο το 11/2006. Συμφωνουμε μεχρι εδω, ωραια? Κυκλοφορει το 2010. 4 χρονια μετα. Μεχρι εδω καλα? Καλα νομιζω... Το forza 3 κυκλοφορησε το 2009. Σωστα? Σωστα... Απαντησε μου εσυ τωρα. Απο το 2005 που κυκλοφορησε το x-box 360, μεχρι το 2009 που βγηκε στην αγορα το forza 3, ποσα χρονια εχουν περασει? Το ποτε ανακοινωθηκε το FM3 δεν ξερω, αλλα γνωριζω πως 4 χρονια μετα, μας εδωσε η turn 10 το FM3. 4 χρονια μετα, μας εδωσε η PD το GT5. Το παραλογο που το βρικσεις. Ξαναλεω, πως το κουρασαμε και δεν μπαινω ξανα σ αυτον το κυκλο, απαντησηση στην απαντηση και παμε απτην αρχη με ακριβως τα ιδια λογια, γιατι θα μας παρουν με τις πετρες και οι mod και users του insomnia
BRAXOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ασχετο αλλα ενδιαμεσα το χβοχ ειχε βγαλει και το φορτσα 2 οποτε δεν αργησε στην ανακοινωση! οι πιο πολλοι αγορασαμε το ps3 για το gt5 αλλα ακομα παιζουνε το πουλακι τους... για εμενα στα αποκλειστηκα παιχνιδια το ps3 εχει γραφικαρες!!! στα κοινα παιχνιδια το χβοχ εχει πιο ομορφα γραφικα αλλα δεν υπαρχουν τρελες διαφορες που να μας πειραζουν στο ματι...
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε δεν θες να καταλάβεις καλά ότι δεν παιζει κανένα απολύτως ρόλο πότε βγήκε μια κονσόλα αλλά πότε ανακοινώθηκε επισημα ένα παιχνίδι. Εγω λέω ότι η sony με το που έβγαλε το ps3 ανακοίνωσε ότι θα βγάλει και το gt5 από την άλλη όταν βγήκε το 360 δεν ανακοινώθηκε απολύτως τίποτα για το fm3 αυτό μπορεί να έγινε για πολλούς και διαφόρους λογούς όπως: Δεν είχανε συμφωνήσει οι δημιουργοί του παιχνιδιού, δεν ξέρανε αν θα το βγάλουν και πότε και πολλά άλλα. Εσύ λες και καλά ότι η sony με το που έβγαλε το ps3 ανακοίνωσε το καλύτερο της racing παιχνίδι ενώ από την άλλη η microsoft δεν ανακοίνωσε κάποιο άξιο αντίπαλο του σωστά? Ε και τι μ' αυτό? Εγω θέλω να σου επικεντρώσω την προσοχή στο ότι η sony ανακοινώνει ένα παιχνίδι και τελικά το δίνει 4 χρόνια μετά ενώ από την άλλη η microsoft προτιμά να ανακοινώνει ένα παιχνίδι και το δίνει πολύ νωρίτερα εν ολίγης σεβασμό στους αγοραστές της κονσόλας της κάτι που η sony δεν έχει γιατί το ποτέ ανακοινώνει ένα παιχνίδι με το πότε βγαινει είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα για τη Sony(Βλ. gt5, gow3, mgs4 κ.τ.λ.) Κατάλαβες τώρα τι εννοώ γιατί πάλι θα λες τα δικά σου πότε έδωσε η Microsoft έναν άξιο αντίπαλο για το ανύπαρκτο(Αφού τελικά κυκλοφόρησε μετά από 4 χρόνια και όχι την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας που είχαν δηλώσει τότε) μεχρι τότε gt5 κ.τ.λ. ασχετο αλλα ενδιαμεσα το χβοχ ειχε βγαλει και το φορτσα 2 οποτε δεν αργησε στην ανακοινωση! οι πιο πολλοι αγορασαμε το ps3 για το gt5 αλλα ακομα παιζουνε το πουλακι τους...για εμενα στα αποκλειστηκα παιχνιδια το ps3 εχει γραφικαρες!!! στα κοινα παιχνιδια το χβοχ εχει πιο ομορφα γραφικα αλλα δεν υπαρχουν τρελες διαφορες που να μας πειραζουν στο ματι... Εκεί ακριβώς θέλω να καταλήξω λέγοντας ότι η Sony δεν σέβεται τους αγοραστές της κονσόλας της με το να της λέει/υπόσχεται επανειλημμένα και σε πολλά παιχνίδια πάμπολλες ημερομηνίες κυκλοφορίας για κάθε παιχνίδι που τελικά αποδεικνύονται άκυρες. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 .....Εσυ λες και καλα οτι η sony με το που εβγαλε το ps3 ανακοινωσε το καλητερο της racing παιχνιδι ενω απο την αλλη η microsoft δεν ανακοινωσε καποιο αξιο αντιπαλο του σωστα? α ....... εν ολιγης σεβασμο στους αγοραστες της κονσολας της κατι που η sony δεν εχει γιατι το ποτε ανακοινωνει ενα παιχνιδι με το ποτε βγαινει ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα για τη sony(Βλ. gt5, gow3, mgs4 κ.τ.λ.) Καταλαβες τωρα τι εννοω γιατι παλι θα λες τα δικα σου ποτε εδωσε η microsoft εναν αξιο αντιπαλο για το ανυπαρκτο μεχρι τοτε gt5 κ.τ.λ. Για βρες μου που ειπα κατι για αξιο ή μη, αντιπαλο? Σεβασμος στους αγοραστες της κονσολας? Χμμμ! RROD 1 στα 3. Ναι ξερω θα μου πεις για 3 χρονια επεκταση εγγυησης. Το θεμα ειναι πως το εβγαλε για να προλαβει (σου κανει αυτο για σεβασμο?), αλλο αν μετα δε μπορουσε να κανει κατι αλλο εκτος απο επεκταση, γιατι στο αμερικα θα επεφτε η μηνυση κατα ριπας. Τεσπα αυτα ειναι γνωστα και στο παρον νημα, το εχουμε κανει τσιχλα το θεμα χωρις να βγαλει πουθενα. Και στη τελικη sony-pd, δε βιαστηκε να κυκλοφορησει το GT5. Επελεξε να το ξεζουμιση και να στο φερει πανετοιμο. Που ειναι το μεμπτο? Εξαλου δεν ειχε δωσει ποτε επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας. Ας μη βιαζοτανε και ms, να εριχνε και χρημα στην turn 10 να εβγαζε φετος το FM3, υπερπληρες και ξεζουμισμενο και το game και το xbox 360. Καλυτερα δε θα τανε?
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Για βρες μου που ειπα κατι για αξιο ή μη, αντιπαλο? Σεβασμος στους αγοραστες της κονσολας? Χμμμ! RROD 1 στα 3. Ναι ξερω θα μου πεις για 3 χρονια επεκταση εγγυησης. Το θεμα ειναι πως το εβγαλε για να προλαβει (σου κανει αυτο για σεβασμο?), αλλο αν μετα δε μπορουσε να κανει κατι αλλο εκτος απο επεκταση, γιατι στο αμερικα θα επεφτε η μηνυση κατα ριπας. Τεσπα αυτα ειναι γνωστα και στο παρον νημα, το εχουμε κανει τσιχλα το θεμα χωρις να βγαλει πουθενα. Και στη τελικη sony-pd, δε βιαστηκε να κυκλοφορησει το GT5. Επελεξε να το ξεζουμιση και να στο φερει πανετοιμο. Που ειναι το μεμπτο? Εξαλου δεν ειχε δωσει ποτε επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας. Ας μη βιαζοτανε και ms, να εριχνε και χρημα στην turn 10 να εβγαζε φετος το FM3, υπερπληρες και ξεζουμισμενο και το game και το xbox 360. Καλυτερα δε θα τανε? Δεν είχε κάνει τι????? Ε στάνταρ δεν ξέρεις τι λες φίλε μου μόνο από αυτό "Εξαλου δεν ειχε δωσει ποτε επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας." που λες. Όχι μόνο είχε δώσει επισιμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά είχε δώσει πολλές και αναιρούσε(Κάτι για σεβασμό λέγαμε) τι μια μετά την άλλη. Μήπως θες να σου υποδείξω και λινκς(Για μέτρα πόσες φορές ακύρωσαν ημερομηνία κυκλοφορίας που οι ίδιοι είχαν πει. Και αυτό για το κάνουν καλύτερο το είχαν κάνει εεε?)γι' αυτό? Όσο για το rrod το γύρισες εκεί γιατί δεν εχεις τι άλλο να πεις για τα άλλα που σου μιλάω και το πήγες στο rrod και ναι είχε τα ... και έδωσε 3 χρόνια εγγύηση τη στιγμή που η Sony με το ylod(Αν δεν ξέρεις το αντίστοιχο rrod του ps3) δεν έκανε ούτε επέκταση εγγύησης ούτε τίποτα στον 1 χρόνο και μια 1 μέρα σου έλεγε 200 ευρώ για να στη φτιάξουμε. Προς θεού δεν λέω ότι το ps3 είχε το failure rate των πρώτων 360 αλλά δεν παύει να είχε ένα πρόβλημα υπερθερμανσης(Παρόμοιο με του 360) και δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.
Titanomaxos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Tα psboys εχουν σπασει καθε φραγμα λογικης και διακατεχονται απο δοσεις παρανοιας.
JimChris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω θέλω να σου επικεντρώσω την προσοχή στο ότι η sony ανακοινώνει ένα παιχνίδι και τελικά το δίνει 4 χρόνια μετά ενώ από την άλλη η microsoft προτιμά να ανακοινώνει ένα παιχνίδι και το δίνει πολύ νωρίτερα εν ολίγης σεβασμό στους αγοραστές της κονσόλας της κάτι που η sony δεν έχει γιατί το ποτέ ανακοινώνει ένα παιχνίδι με το πότε βγαινει είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα για τη Sony( Too human ? Alan Wake ?
ionutz329 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τα προσπερναω τα υπολοιπα και σε προκαλω να μου βρεις ακυρωσεις για την επισημη κυκλοφορια του GT5... Κατι φημες ειχαν βγει πως θα βγει το 03/2010, αλλα φημες Οσο για το σεβασμο στους καταναλωτες, απο ms και sony, θα παρεις ως καταναλωτης, το λιγοτερο σεβασμο και απ τις δυο. [Οσο για το rrod το γυρισες εκει] ειπες κατι για σεβασμο στους καταναλωτες.. [γιατι δεν εχεις τι αλλο να πεις για τα αλλα που σου μιλαω] Και για πες μου που ΔΕΝ σου απαντησα Tα psboys εχουν σπασει καθε φραγμα λογικης και διακατεχονται απο δοσεις παρανοιας. Ειπε ο spown, apokleiros, pscrazy, xboxpwn (ή καπως ετσι), sonofthebeach, darkhero
Cyber_Spartacus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οτι και να λετε το wii εδειξε το δρομο σε ms και sony ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε....αν θελει καπιος γραφικα δεν νομιζω οτι θα παει σε κονσολα αλλα σε περσοναλ κομπιουτερ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις