Titanomaxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 F1 2010 xbox 360 vs ps3 Winner XBOX 360 psboys για ακομη μια φορα -> :cry:
privateer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-dead-rising-2-faceoff
Xoxosis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ας βαλουν κανενα συγκριτικο Gt5 με forza και λεπτομερη αναλυση σε τεχνικο τομεα (πολυγωνα , αναλυση , frame rate , γραφικα) Ομοιως σε killzone , uncharted , god of war 3 , HR που θεωρουνται τα κορυφαια αυτης της γενιας και το xbox ουδεποτε προκειται να τα φτασει Το να επιμενουν στα συγκριτικα multiplatform δεν βγαζουν πουθενα , το μονο που καταφερνουν να παραπλανουν αυτους που δεν εχουν εμπειρια απο gaming και γενικοτερα τους αφελεις που πιστευουν οτι τα multiports ειναι ποιοτικα παιχνιδια
Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το GTAIV είναι ποιοτικό multiplatform; Δώσε μας τα φώτα σου τρισμέγιστε Χοχόση.
Xoxosis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Τα exclusive καθε κονσολας ειναι σημειο αναφορας συγκρισεων και ποιοτητας ,αυτα αξιοποιουν την δυναμη της Τα καλυτερα παιχνιδια στο 360 ειναι τα EXCLUSIVE halo reach , alan wake , gears 3 , τι καθεστε και αναλυετε τα multi Ετρεχε το kz2 με 32 παιχτες ταυτοχρονα σε ανοιχτο χωρο , με volumetric effe καλα γραφικα και χ4 aa - 30 frames και αυτο περασε στο ντοκου Ομοιως το uncharted 2 η το gow3 κλπ Τωρα που θα βγει το Grand turismo 5 με 16 αμαξια ταυτοχρονα τελεια γραφικα , 1080 μοντελο ζημιων να δω τι θα λετε παλι
Xoxosis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το GTAIV είναι ποιοτικό multiplatform; Δώσε μας τα φώτα σου τρισμέγιστε Χοχόση. Απο γραφικο τομεα ειναι κατω του μετριου για τα σημερινα δεδομενα Που θελεις να καταληξεις δεν καταλαβα , οτι θα το λαβουμε ως παραδειγμα ? Αν εχεις καταλαβει μιλαμε για γραφικα
Titanomaxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-dead-rising-2-faceoff psboys για ακομη μια φορα -> :cry:
GrandGamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 psboys για ακομη μια φορα -> :cry: Γιατί κλαις σε κάθε ποστ που κάνεις αγόρι μου; ποιος σε πείραξε να τον κάνουμε ντα;
anamenos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί κλαις σε κάθε ποστ που κάνεις αγόρι μου; ποιος σε πείραξε να τον κάνουμε ντα; ασε ρε φίλε πλάκα έχει ο τύπος
Titanomaxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ασε ρε φίλε πλάκα έχει ο τύπος Βασικα πλακα εχει το κλαιωταλεφταμου 3 της Μαρθα Βουρτση Sony
JohnVani18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 psboys για ακομη μια φορα -> :cry: Το θεμα ειναι οτι τα psboys φαινονται με τα παιχνιδια σωστων devs και οχι αθλιων port απο τον υπολογιστη. Και δεν νομιζω να κλαιει καποιος τα λεφτα του γιατι πηρε ps3. Αυτα τα παιχνιδια γουσταρει, αυτη τη κονσολα θα παρει.
GrandGamer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι τα psboys φαινονται με τα παιχνιδια σωστων devs και οχι αθλιων port απο τον υπολογιστη.Και δεν νομιζω να κλαιει καποιος τα λεφτα του γιατι πηρε ps3. Αυτα τα παιχνιδια γουσταρει, αυτη τη κονσολα θα παρει. Εγώ, με το που αγόρασα το PS3 αγόρασα και το MGS4. Μερικές ώρες μετά είπα ότι και να μην αγοράσω κανένα άλλο παιχνίδι, το PS3 έβγαλε τα λεφτά του.
skanjos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ, με το που αγόρασα το PS3 αγόρασα και το MGS4. Μερικές ώρες μετά είπα ότι και να μην αγοράσω κανένα άλλο παιχνίδι, το PS3 έβγαλε τα λεφτά του. ακριβώς το ίδιο είπα και εγώ όταν έπαιξα το 1ο μου παιχνίδι (disgaea3).200ώρες γράφει το κοντέρ απο το save μου.τόσο πολύ μόνο mmo /pes και football manager έχω παίξει
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ακριβώς το ίδιο είπα και εγώ όταν έπαιξα το 1ο μου παιχνίδι (disgaea3).200ώρες γράφει το κοντέρ απο το save μου.τόσο πολύ μόνο mmo /pes και football manager έχω παίξει Ομοιως και για εμενα οσον αφορα το Disgaea 3. Προσωπικα θα αγοραζα την κονσολα και -μονο- γι αυτο το παιχνιδι και τιποτε αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις