Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε δεν πάει να είναι 10 γενιές μπροστά ο επεξεργαστής αν είναι να τον εκμεταλλεύονται μόνο τα αποκλειστικά παιχνίδια του ps3 που και εκτός αυτού να κάνουν και παμπολα χρόνια να τα βγάλουν(Βλέπε gt5) τι να το κάνεις?

Εσύ θα αγοράσεις μια κονσόλα για να παίζεις μόνο τα αποκλειστικά της παιχνίδια και αυτό ήτανε.

Δεν θα προτιμούσες να εχεις μια κονσόλα που να είναι κορυφή και στα αποκληρωτικά παιχνίδια αλλά και στα multi.

Και γιατι κατηγορεις την Sony γι αυτο? Αν εγω εχω ενα αμαξι Toyota και το μπουκωσω επειδη δεν παω ποτε πανω απο τις 3000 στροφες φταιει η Toyota που το μπουκωσα?

Δημοσ.
Και γιατι κατηγορεις την Sony γι αυτο? Αν εγω εχω ενα αμαξι Toyota και το μπουκωσω επειδη δεν παω ποτε πανω απο τις 3000 στροφες φταιει η Toyota που το μπουκωσα?

E καλα δεν ειναι ετσι φιλε μου.Δεν φταιει η sony δηλαδη και ποιος φταιει ?Ολες οι εταιρειες παιχνιδιων που ολα τα multiplatform φαινονται στο ps3 σαν ξεβαμμενα ρουχα κακης ποιοτητας?Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση .

Εκ του αποτελεσματος παντως η ουσια ειναι οτι καποιος που εχει το ps3 δεν εχει καλα αποτελεσματα στα mp ασχετα ποιος εχει το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης για αυτο ...Αυτο ειναι που μετραει .

Δημοσ.

Η αστοχία hardware είναι ευθύνη της εταιρίας.

Το μπούκωμα του κινητήρα του Toyota ειναι ευθύνη του οδηγού.

Δημοσ.
E καλα δεν ειναι ετσι φιλε μου.Δεν φταιει η sony δηλαδη και ποιος φταιει ?Ολες οι εταιρειες παιχνιδιων που ολα τα multiplatform φαινονται στο ps3 σαν ξεβαμμενα ρουχα κακης ποιοτητας?Η αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση .

Εκ του αποτελεσματος παντως η ουσια ειναι οτι καποιος που εχει το ps3 δεν εχει καλα αποτελεσματα στα mp ασχετα ποιος εχει το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης για αυτο ...Αυτο ειναι που μετραει .

Και ομως ετσι ειναι φιλε μου. Απο τη στιγμη που υπαρχουν τα παραδειγματα (εστω και firstparty) οτιδηποτε αλλο μετα απο αυτο ειναι θεμα του developer του εκαστοτε παιχνιδιου και οχι της Sony. Ναι οκ η Sony διαλεξε ενα ισχυρο αλλα ιδιαιτερο "αμαξι" που χρειαζεται και εναν εμπειρο/ καλο οδηγο για να αποδοσει σωστα αλλα πραγματι αποδιδει αν το προσπαθησουν.

Δεν μπορει να σου δινει η Sony (πχ) 300 αλογα στον τροχο και εσυ να κανεις χρηση μονο των 200 και ακομα χειροτερα να εισαι και αμπαλος αρκετα ωστε να χανεις ισχυ ακομα και σε αυτα.

Tilemax, δεν υπαρχει καμια αστοχια υλικου.

Δημοσ.

Δεν φταιει η sony, απλα οι devs δεν εχουν ορεξη, συμφερον ή ξερω και εγω τι και δεν το κανουν καταλληλο για το υλικο του ps3. Ειναι σαν να λεμε οτι φταιει η 5850 που το red alert 2 παει με 500 fps και οτι ειναι μουφα.. Ε δλδ ελεος. Ή ας πουμε οτι δεν τρεχει σε croosfire ή sli.. Σε τετοια φαση ειναι μουφα το υλικο...????

Δημοσ.
Και ομως ετσι ειναι φιλε μου. Απο τη στιγμη που υπαρχουν τα παραδειγματα (εστω και firstparty) οτιδηποτε αλλο μετα απο αυτο ειναι θεμα του developer του εκαστοτε παιχνιδιου και οχι της Sony. Ναι οκ η Sony διαλεξε ενα ισχυρο αλλα ιδιαιτερο "αμαξι" που χρειαζεται και εναν εμπειρο/ καλο οδηγο για να αποδοσει σωστα αλλα πραγματι αποδιδει αν το προσπαθησουν.

Δεν μπορει να σου δινει η Sony (πχ) 300 αλογα στον τροχο και εσυ να κανεις χρηση μονο των 200 και ακομα χειροτερα να εισαι και αμπαλος αρκετα ωστε να χανεις ισχυ ακομα και σε αυτα.

Εκει ακριβως κανεις λαθος .Η Sony δεν σου εδωσε 300 αλογα στον τροχο γιατι για μενα η αποδοση μιας κονσολας ειναι αυτο που βλεπεις στην οθονη σου .Που τα ειδες τα 300 αλογα δηλαδη ?Στα χαρτια και στην θεωρια ?Εξαλλου αν ηταν μονο να μετρανε τα αλογα τοτε ολα τα αυτοκινητα πχ με 200 αλογα θα κοστιζαν τα ιδια χρηματα.Τι παει να πει δηλαδη ?Εφτιαξε η sony ενα πανισχυρο επεξεργαστη και εβγαλε το χρεος της ?Εμενα με νοιαζει αν το παιχνιδι που αγοραζω και γραφει πανω ps3 αξιζει και τιποτα αλλο .Τωρα το ποιος φταιει δεν με απασχολει εμενα .Οι ευθυνες μιας εταιρειας δεν σταματουν στην κατασκευη της κονσολας και μετα φταινε ολοι οι αλλοι .

Δημοσ.
Εκει ακριβως κανεις λαθος .Η Sony δεν σου εδωσε 300 αλογα στον τροχο γιατι για μενα η αποδοση μιας κονσολας ειναι αυτο που βλεπεις στην οθονη σου .Που τα ειδες τα 300 αλογα δηλαδη ?Στα χαρτια και στην θεωρια ?Εξαλλου αν ηταν μονο να μετρανε τα αλογα τοτε ολα τα αυτοκινητα πχ με 200 αλογα θα κοστιζαν τα ιδια χρηματα.Τι παει να πει δηλαδη ?Εφτιαξε η sony ενα πανισχυρο επεξεργαστη και εβγαλε το χρεος της ?Εμενα με νοιαζει αν το παιχνιδι που αγοραζω και γραφει πανω ps3 αξιζει και τιποτα αλλο .Τωρα το ποιος φταιει δεν με απασχολει εμενα .Οι ευθυνες μιας εταιρειας δεν σταματουν στην κατασκευη της κονσολας και μετα φταινε ολοι οι αλλοι .

Να στο πω διαφορετικα, αν εγω παω να νοικιασω ενα αυτοκινητο και ξεκινησω να πουλαω ναρκωτικα και οπλα με αυτο φταιει αυτος που μου το νοικιασε το αμαξι? Αυτον θα πρεπει να μπαγλαρωσουνε?

Το ιδιο και εδω. Ναι οκ εσενα δεν σε νοιαζει για το ποιος ειναι ο λογος που τα multi ειναι κατα 99.9% χειροτερα στο PS3 απο οτι στο X360 αλλα δεν θα καθησω να κατηγορησω την sony γι αυτο. Απλα οι devs "βολευτηκαν" μια χαρα γιατι τα παιχνιδακια τους μια χαρα πουλανε ετσι και αλλιως και στις 2 κονσολες. Αν ειχαν παει για φουντο απο τις εκδοσεις του PS3 τοτε θα ανεβαζαν σιγουρα το παιχνιδι τους.

Μαμακες ειναι οι first party devs που κανουν οσο γινεται μεγαλυτερη χρηση της κονσολας?

Δημοσ.

Λάθος διατύπωση, εννοώ την δύσκολη αρχιτεκτονική του hardware και την αποτυχία του μηχανήματος να βγάλει το 100% στα περισσότερα παιχνίδια. Καταλαβαίνεις πως στο λεω ρε παιδί μου, καμία διάθεση trolling.

Δημοσ.
Λάθος διατύπωση, εννοώ την δύσκολη αρχιτεκτονική του hardware και την αποτυχία του μηχανήματος να βγάλει το 100% στα περισσότερα παιχνίδια. Καταλαβαίνεις πως στο λεω ρε παιδί μου, καμία διάθεση trolling.

Μα άμα το παιχνίδι δεν σχεδιαστεί για την κονσόλα δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει το 100% της. Όταν ένα multi παιχνίδι σχεδιάζεται και για τις 2 κονσόλες είναι αδύνατον να βγάλει το 100% του PS3 αφού το 360 έχει 3πύρινο επεξεργαστή και το άλλο 8πύρινο. Στο ένα θα παίζει φυσιολογικά και στο άλλο θα παίζει χωρίς κανένα κόπο. Το Uncharted 2 πχ μια χαρά δίχνει τις δυνατότητες της κονσόλας.

Δημοσ.
Η αστοχία hardware είναι ευθύνη της εταιρίας.

Το μπούκωμα του κινητήρα του Toyota ειναι ευθύνη του οδηγού.

Αν εχεις ενα ακριβο αυτοκινητο και καποιοι το οδηγουνε σαν γιαγιαδες (3rd parties) με 130 km , ενω αλλοι σαν σουμαχερ 300 km αξιοποιωντας τις επιδοσεις του ( σονυ studios)

Οι πρωτοι ειναι ασχετοι και rookies σε σχεση με τους δευτερους

Ειναι αυτονοητο οτι αμαξι το αξιολογεις με βαση τις πραγματικες επιδοσεις του και οχι με βαση το επιπεδο του καθε οδηγου

Αποτυχια των 3rd parties να αξιοποιοησουν την δυναμη του , ειτε λογω τεμπελιας ειτε λογω ασχετοσυνης , δεν φταιει η σονυ για αυτο

Δημοσ.

Λαθος διατυπωση. Εννοεις οτι οι multi devs δεν εχουν ορεξη να το κανουν πληρως καταλληλο το port. Απλα το κανουν να παιζει, τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

Και παλι δεν ειναι φταιξιμο της Sony αυτο. Ειπαμε οτι παραδειγματα υπαρχουν. Δεν ειναι στη φαντασια μας ουτε στη θεωρια μονο. Η "δυσκολη" αρχιτεκτονικη υπηρχε και παλιοτερα με μηχανηματα με πολυ δυσκολοτερο hardware (N64, Saturn, PS2) απο το PS3. Παλιοτερα δεν υπηρχαν και τα σωστα εργαλεια αξιοποιησης σε αντιθεση με σημερα.

Απο εκει και περα το εχω πει οτι ειναι τεμπελια/ βολεμα/ whatever απο τη μερια του developer ειδικα αν αυτος ειναι μεγαλος και τρανος (EA, Activision, κτλ).

Δημοσ.
Να στο πω διαφορετικα, αν εγω παω να νοικιασω ενα αυτοκινητο και ξεκινησω να πουλαω ναρκωτικα και οπλα με αυτο φταιει αυτος που μου το νοικιασε το αμαξι? Αυτον θα πρεπει να μπαγλαρωσουνε?

Το ιδιο και εδω. Ναι οκ εσενα δεν σε νοιαζει για το ποιος ειναι ο λογος που τα multi ειναι κατα 99.9% χειροτερα στο PS3 απο οτι στο X360 αλλα δεν θα καθησω να κατηγορησω την sony γι αυτο. Απλα οι devs "βολευτηκαν" μια χαρα γιατι τα παιχνιδακια τους μια χαρα πουλανε ετσι και αλλιως και στις 2 κονσολες. Αν ειχαν παει για φουντο απο τις εκδοσεις του PS3 τοτε θα ανεβαζαν σιγουρα το παιχνιδι τους.

Μαμακες ειναι οι first party devs που κανουν οσο γινεται μεγαλυτερη χρηση της κονσολας?

Eγω απλα το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι οταν λεει καποιος οτι ξερεις κατι φταινε οι αλλοι μονο και δεν φταιει και η sony τοτε χανει και το οποιο δικιο εχει .

Γιατι θα πρεπει να λαβεις υποψη οτι το playstation και πιο παλιο ειναι και κυριως πριν βγει τo ps3 ειχε ηδη κυκλοφορησει πολυ καιρο το 360 .Μπορουσαν να δουν ,να ζυγισουν και να κρινουν .Δεν ειναι μονη της η sony στην αγορα που οτι πεταει θα παει ο αλλος να βγει να το αγορασει.Αυτο ειναι και η πεμπτουσια του ανταγωνισμου.Οκ οι devps γραφουν πρωτα παιχνιδια στο 360 λογω πιο ευκολου κωδικα ναι .Ας προσεχε η sony να μην εβγαζε τοτε τοσο συνθετο επεξεργαστη .Για αυτο σου λεω .Δεν σου εδωσε η sony 300 aloga ,απλα ειναι σαν να εφτιαξε ενα κινητηρα turbo και να σου ειπε ξερεις κατι για να πιαζει την σχεση συμπιεσης για να βγαλει τα 300 αλογα πρεπει να βαλεις βενζινη 180 οκτανια .Αλλα εμενα δεν με νοιαζει σου λεει γιατι εγω να σου εφτιαξα ενα πανισχυρο κινητηρα ,κοψε τον λαιμο σου τωρα εσυ.Εμ δεν ειναι ετσι ,εκει την πατησε.Γιατι υπηρχε και το αντιπαλο δεος .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...