Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι να κανουμε, δεν ειναι m$ η sony να δινει απο την 2η ημερα κυκκλοφοριας tools σε οποιο να 'ναι για να μπορουν να επεξεργαστουν το firmware απο το drive.. Α ναι, διερευσαν, συγνωμη, λαθος μου....

Και οι πολιτικοι ολο υποσχεσεις ειναι, μας καταστρεφουν ΠΑΝΤΑ αλλα και παλι σαν τους μλκες παμε και τους ψηφιζουμε, εσυ κολλας στο τι ειπε η sony για το ps3? :P

ειμαι σιγουρος οτι η προηγουμενη σου κονσολα ηταν το ps2

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ειμαι σιγουρος οτι η προηγουμενη σου κονσολα ηταν το ps2

και τι με αυτο;;;Κ εμενα η προηγουμενη ειναι το ps2 και ακομη δουλευει 5 χρονια τσιπαρισμενο οπως και το psx μου!!!

Δημοσ.
PS2 και GameCube. Αλλα τι σχεση εχει αυτο..?:rolleyes:

Παντως σωστος, respect!:-D

Εσενα τι ηταν..? :P

προφανως θα πει οτι δεν εχουμε ιδεα απο το gameplay ενος xbox(το οποιο παλι ηταν σαν pc και οχι κονσολα)

Δημοσ.
PS2 και GameCube. Αλλα τι σχεση εχει αυτο..?:rolleyes:

Παντως σωστος, respect!:-D

Εσενα τι ηταν..? :P

1)oxi επιδει μιλησες για copie games απο την πρωτη μερα στο 360.

2)ps1 και ps2

Δημοσ.
προφανως θα πει οτι δεν εχουμε ιδεα απο το gameplay ενος xbox(το οποιο παλι ηταν σαν pc και οχι κονσολα)

Ενος XBOX ναι, δεν εχω γιατι μονο το χειρηστηριο το 1ο που επιανα εβγαζα καλους.. Το ειδα σε φιλο μου, δεν εντυπωσιαστηκα (αν και θελω να παρω ενα για συλλογη και μονο..).

Το 1ο και αν ηταν σαν pc εσωτερικα!! Απλα δεν μπορουσες να τα αφαιρεσεις απο την μητρικη!:P Κι ομως ουτε RROD ουτε τιποτα δεν παθαινε.

---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ----------

1)oxi επιδει μιλησες για copie games απο την πρωτη μερα στο 360.

2)ps1 και ps2

Κι ομως, το ps2 απο το 2002 το εχω, "παρθενο" ειναι. Το ανοιξα πριν 1μιση χρονο για να το καθαρισω μονο. Δεν ειχε ξανανοιχτει.

Δημοσ.

παντα τοσο καλος ησουν στις μαντεψιες?:devil:

Δημοσ.

ο καθενας με τον τροπο του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παντως το χbox δεν ειχε και πολλα να ζηλεψει απο το παλιο μου pc με celeron και geforce 4 440,μονο στο nfsu2 το χτυπαγε ανετα λογω γραφικων:-D

Δημοσ.
ο καθενας με τον τροπο του:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παντως το χbox δεν ειχε και πολλα να ζηλεψει απο το παλιο μου pc με celeron και geforce 4 440,μονο στο nfsu2 το χτυπαγε ανετα λογω γραφικων:-D[/QUO

εγω δεν ειπα τιποτα για το xbox 1 συμφωνο απολυτος οτι το ps2 ηταν καλυτερο

εγω απλως στο ειπα οταν πηγες να προβλεψεις την απαντηση μου για το ποια κονσολα ειχα παλια;)

Δημοσ.

Κι ομως, το ΧΒΟΧ1 σε 480p τα παιζει τα παιχνιδια του.. Ευτυχως ή δυστυχως, το ps2 δεν εφτανε τα 480p.. Ειδα ΧΒΟΧ1 παιχνιδι σε Χ360 σε 42αρα, δεν εκανε pixelize, ενω αμα βαλεις ps2... Μαμιεται η ολη φαση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...