Xoxosis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικοι ακομα μιλανε για GPU και το xbox δεν εχει κατορθωσει ουτε μισες top αποκλειστικοτητες να φτασει σε γραφικα και τεχνικο επιπεδο Με την παροδο του χρονου παρουσιαζονται ολο και πιο βελτιωμενα γραφικα http://i56.tinypic.com/2hztn4o.jpg στην κονσολα της σονυ , τη στιγμη που στο xbox θα το κανουν ανατολικο ζητημα αν καταφερουν και φτασουνε παλια παιχνιδια οπως το killzone , το gt5p : Ειναι γεγονος οτι σε αυτη τη γενια η προπαγανδα της ms δεν κατορθωσε να κρυψει την πραγματικη - μεγαλη διαφορα που χωριζει τις 2 κοσνολες τοσο σε τεχνολογια και χαρακτηριστικα ( blu ray - 3d) οσο και σε ποιοτητα παιχνιδιων ( uncharted , killzone ,heavy rain , gt5 , god of war ) κλπ
GrandGamer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικοι ακομα μιλανε για GPU και το xbox δεν εχει κατορθωσει ουτε μισες top αποκλειστικοτητες να φτασει σε γραφικα και τεχνικο επιπεδοΜε την παροδο του χρονου παρουσιαζονται ολο και πιο βελτιωμενα γραφικα http://i56.tinypic.com/2hztn4o.jpg στην κονσολα της σονυ , τη στιγμη που στο xbox θα το κανουν ανατολικο ζητημα αν καταφερουν και φτασουνε παλια παιχνιδια οπως το killzone , το gt5p : Ειναι γεγονος οτι σε αυτη τη γενια η προπαγανδα της ms δεν κατορθωσε να κρυψει την πραγματικη - μεγαλη διαφορα που χωριζει τις 2 κοσνολες τοσο σε τεχνολογια και χαρακτηριστικα ( blu ray - 3d) οσο και σε ποιοτητα παιχνιδιων ( uncharted , killzone ,heavy rain , gt5 , god of war ) κλπ Μην ασχολίσε με άτομα του στυλ τιτανομάχος. Αυτός σε λίγο θα μας πει ότι η ATI 5850 που έχω στο PC μου εγώ δεν πιάνει μία μπροστά στην κάρτα του 360 και ότι η κάρτα του PS3 είναι ισοδύναμη με κάρτα δεκαετίας.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Είπαμε είδε ότι η ms με ένα τέτοιου ειδους επεξ. στο 360 την μαμησε και είπε να την αντιγράψει στη νέα της κονσόλα.Γιατί άραγε? Αντιγραφει.. Ολοι αντιγραφουν απο καποιον. Και η Μ$ αντεγραψε απο sony και nintendo και μπηκε στο παιχνιδι με τις κονσολες, τι να λεμε τωρα.. Θελεις κι αλλο παραδειγμα? Εβγαζε η sony slim εκδοσεις, πεταχτυκε και η m$ σαν πορδη και εβγαλε και την δικια της. Και κατι ακομη, ας ηταν και το ps3 ενας υπολογιστης οπως ειναι το 360 με το dx και τις παρλαπιπες-τεχνικες του pc και θα βλεπαμε τι θα γινοταν.
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ασχολίσε με άτομα του στυλ τιτανομάχος. Αυτός σε λίγο θα μας πει ότι η ATI 5850 που έχω στο PC μου εγώ δεν πιάνει μία μπροστά στην κάρτα του 360 και ότι η κάρτα του PS3 είναι ισοδύναμη με κάρτα δεκαετίας. Γιατί, δεν είναι έτσι;;;
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αντιγραφει.. Ολοι αντιγραφουν απο καποιον. Και η Μ$ αντεγραψε απο sony και nintendo και μπηκε στο παιχνιδι με τις κονσολες, τι να λεμε τωρα..Θελεις κι αλλο παραδειγμα? Εβγαζε η sony slim εκδοσεις, πεταχτυκε και η m$ σαν πορδη και εβγαλε και την δικια της. Και κατι ακομη, ας ηταν και το ps3 ενας υπολογιστης οπως ειναι το 360 με το dx και τις παρλαπιπες-τεχνικες του pc και θα βλεπαμε τι θα γινοταν. Μόνο ένα εχω να σου πω. Αν... αν... αν.. αν... Ας κάτσει τώρα να βάλει επεξεργαστή τεχνολογίας 360 στη νέα της κονσόλα γιατί όπως είδε ο υπέρτατος cell τελικά δεν έκανε και πολλά όπως υποσχόταν κάποτε ότι θα κάνει η Sony και άσε τα αν.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι εχω αδικο? Μιλαμε για κονσολα, το Χ360, ΔΕΝ ειναι κονσολα, ενας υπολογιστης ειναι με χειροτερα tech specs. Επομενως, φυσικο δεν ειναι τα port απο pc να ειναι καλυτερα στο 360 απο οτι στο ps3? Και σιγα το αν που εθεσα. Ας αφηνε και η m$ την sony να χρησιμοποιουσε το dx στο ps3, ακομη πιο πολυ θα εγλειφε τα @@ της sony η m$. Και εσυ ασε τα ας. Και δεν ευθυνεται ουτε o cell ουτε η sony που προτειμουν ολοι οι Multiplatofrom devs να κανουν παιχνιδια πανω σε pc. Δες παιχνιδια απο ετιαιριες οπως polyphony, guerilla, insomniac κλπ και μετα πες μου αν κανει ο cell αυτα που υποσχεθηκε.
giorgos147 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ας κάτσει τώρα να βάλει επεξεργαστή τεχνολογίας 360 στη νέα της κονσόλα γιατί όπως είδε ο υπέρτατος cell τελικά δεν έκανε και πολλά όπως υποσχόταν κάποτε ότι θα κάνει η Sony και άσε τα αν. Τουλάχιστον ήταν πολύ πιο δυνατός από αυτόν του xBox
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε δεν πάει να είναι 10 γενιές μπροστά ο επεξεργαστής αν είναι να τον εκμεταλλεύονται μόνο τα αποκλειστικά παιχνίδια του ps3 που και εκτός αυτού να κάνουν και παμπολα χρόνια να τα βγάλουν(Βλέπε gt5) τι να το κάνεις? Εσύ θα αγοράσεις μια κονσόλα για να παίζεις μόνο τα αποκλειστικά της παιχνίδια και αυτό ήτανε. Δεν θα προτιμούσες να εχεις μια κονσόλα που να είναι κορυφή και στα αποκληρωτικά παιχνίδια αλλά και στα multi.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, η αληθεια ειναι το PS3 το εχω ΜΟΝΟ για τις αποκλειστηκοτητες γιατι αυτες με ενδιαφερουν. Το PC το εχω για ολα τα υπολοιπα και το X360 το εχω για τις αποκλειστηκοτητες και για οτι βγαινει μονο σε PS3 και X360 για τον απλουστατο λογω οτι δεν βγαινει στο PC και δεν εχω καμια ορεξη να σκασω ενα 60αρι για μια πιθανη μλκια που δεν θα μου αρεσει. (Οτι πραγματικα μου αρεσει θα το παρω στο PC και μονο, σε καμια αλλη κονσολα). Το Χ360 δεν ειναι στην κορυφη. Οπως ειπα, ειναι ενα pc και γι' αυτο τα multi τρεχουν καλυτερα. Aπο τη στιγμη που εχω pc και τρεχω οτι μλκια του βαλω, δεν με νοιαζει. Αυτα που αποδιδει το ps3 απο devs αποκλειστηκοτητων, το 360 τα ονειρευεται (και θα τα ονειρευεται). Και οσο για το τελευταιο που λες, τι θα προτειμουσα, το απαντησα στην αρχη. Και λεω οτι λεω, γιατι παω με τα δεδομενα που βλεπω και συμφνωνα με την αποψη που εχω φτιαξει απο μονος μου απο τις εμπειριες μου εχοντας ζησει και τις δυο κονσολες.
nikos5800 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, η αληθεια ειναι το PS3 το εχω ΜΟΝΟ για τις αποκλειστηκοτητες γιατι αυτες με ενδιαφερουν. Το PC το εχω για ολα τα υπολοιπα και το X360 το εχω για τις αποκλειστηκοτητες και για οτι βγαινει μονο σε PS3 και X360 για τον απλουστατο λογω οτι δεν βγαινει στο PC και δεν εχω καμια ορεξη να σκασω ενα 60αρι για μια πιθανη μλκια που δεν θα μου αρεσει. (Οτι πραγματικα μου αρεσει θα το παρω στο PC και μονο, σε καμια αλλη κονσολα). Το Χ360 δεν ειναι στην κορυφη. Οπως ειπα, ειναι ενα pc και γι' αυτο τα multi τρεχουν καλυτερα. Aπο τη στιγμη που εχω pc και τρεχω οτι μλκια του βαλω, δεν με νοιαζει. Αυτα που αποδιδει το ps3 απο devs αποκλειστηκοτητων, το 360 τα ονειρευεται (και θα τα ονειρευεται). Και οσο για το τελευταιο που λες, τι θα προτειμουσα, το απαντησα στην αρχη. Και λεω οτι λεω, γιατι παω με τα δεδομενα που βλεπω και συμφνωνα με την αποψη που εχω φτιαξει απο μονος μου απο τις εμπειριες μου εχοντας ζησει και τις δυο κονσολες. ναι αλλα δεν εχουν ολοι ps3, xbox 360 και γ......ο pc
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 johnVani18 οσο διαβαζω τα ποστ σου σε παω ακομη περισσοτερο ρε φιλαρακι!!!!:-) η ολη ιστορια μεταξυ της κοντρας ειναι το gpu τιποτα αλλο.Τις διαφορες τις ξερουμε,απλα ο καθενας εχει την αποψη του διαφορετικα δεν θα αγοραζαμε και τιποτα στο κατω κατω.Μια κονσολα θα ειναι ισαξια ενος pc οταν θα γινει πληρως αναβαθμισιμη σε καθε τομεα,αλλα οταν γινει παλι κατι σε pc θα μοιαζει.Τωρα τι αποδιδει καλυτερα σε multi και ιστοριες ειναι για gamers που εχει ο καθενας τις παραξενιες του.Ο μεσος παικτης θελει με κατι να παιζει και κινειται αναλογα με την τσεπη του! +1στον johnvani18..
papeipa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια αυτες οι κονσολες οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν,μιλαμε για hardware 6τιας και βαλε. Καλως η κακως το 360 προσεφερε στον κατοχο του πολλα περισσοτερα απο την ημερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα.Τωρα καποιοι μιλανε για GoW 3 που εκανε 4 χρονια να κυκλοφορησει και GT5 που ακομα περιμενουμε.Αυτους τους τιτλους τους ειχαν υποσχεθει μαζι με την κυκλοφορια του ps3 με οτι αυτο συνεπαγεται.Τωρα και τα δυο ειναι αληθεια ειναι για κλωτσιες σε συγκριση με ενα μετριο pc.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ουτε εγω ειχα. Αλλα τι παει να πει αυτο δλδ. Αμα δεν τα εχεις, δεν τα εζησες, δεν μπορεις να μιλας γιατι η γνωση που εχεις δεν ειναι πληρης για το θεμα. Δεν μπορεις να στηριζεισαι στο τι λεει ο καθε 2ος μεσα σε ενα φορουμ και να φανατιζεσαι γιατι εχεις ενα απο τα 2-3 και να λες οτι να 'ναι επειδη ζοριζεσαι.. @Xristaras12 Να 'σαι καλα ρε φιλε, ευχαριστω! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2010 από JohnVani18
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως η κακως στο 360 μπορουσα να εχω τζαμπα πολλα περισσοτερα παιχνιδια απο την ημερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα.. fixed. Δεν υπαρχει καλως ή κακως.Για πολλους(μαλλον για τους περισσοτερους) ισχυει το ακριβως το αντιθετο απο αυτο που εγραψες στο προηγουμενο ποστ σου.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως η κακως το 360 προσεφερε στον κατοχο του πολλα περισσοτερα απο την ημερα κυκλοφοριας του μεχρι σημερα. Αυτους τους τιτλους τους ειχαν υποσχεθει μαζι με την κυκλοφορια του ps3 με οτι αυτο συνεπαγεται. Τι να κανουμε, δεν ειναι m$ η sony να δινει απο την 2η ημερα κυκκλοφοριας tools σε οποιο να 'ναι για να μπορουν να επεξεργαστουν το firmware απο το drive.. Α ναι, διερευσαν, συγνωμη, λαθος μου.... Και οι πολιτικοι ολο υποσχεσεις ειναι, μας καταστρεφουν ΠΑΝΤΑ αλλα και παλι σαν τους μλκες παμε και τους ψηφιζουμε, εσυ κολλας στο τι ειπε η sony για το ps3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις