skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 χαχα είδα το comparisson απο το fifa demo και έλιωσα στα γέλια.... 1 είναι comparison απο το demo 2 FIFA 11 was captured in 720p using component cables for both systems.σοβαρά τώρα δεν είχαν hdmi καλώδια??? 3 πφφφ φίφα, αν κάνουν κάνα comparison για το pes και κάνουν σωστά τις ρυθμίσεις για να εξαφανίσουν την "θολούρα"(απορώ ακόμα υπάρχουν άτομα που πιστέυουν αυτή την ασπρίλα??)τότε μάλιστα.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αφου οπως λες θα υπαρχουν νεες κονσολες,αν δεν κανω λαθος το ps3 θα κανει απλα την αρχη,οι αλλοι θα ακολουθησουν... Γιατι να μην το θυμουνται;θες να πεις οτι εχει ξεχαστει ειτε το XBOX ειτε το psx,ps1-2; το οτι δεν βγαινουν παιχνιδια γ αυτα ειναι απολυτα λογικο,οι απαιτησεις εχουν αλλαξει.Το psx μου παντως μια χαρα δουλευει...
GrandGamer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά το xbox έχει ξεχαστεί τελείως αφού σταμάτησε και η παραγωγή του τελείως. Το PS2 πάλι κάνει ακόμα πωλήσεις μέχρι και σήμερα.
nikos5800 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αφου οπως λες θα υπαρχουν νεες κονσολες,αν δεν κανω λαθος το ps3 θα κανει απλα την αρχη,οι αλλοι θα ακολουθησουν... Γιατι να μην το θυμουνται;θες να πεις οτι εχει ξεχαστει ειτε το XBOX ειτε το psx,ps1-2; το οτι δεν βγαινουν παιχνιδια γ αυτα ειναι απολυτα λογικο,οι απαιτησεις εχουν αλλαξει.Το psx μου παντως μια χαρα δουλευει... γιατι προτιστος το ps3 ειναι gaming κονσολα και στο θεμα του gaming τα παι πως να το πω ψιλοχαλια (σε σχεση με τον ανταγωνισμο δεν εννοω τα 4 exclusive που εχει), για το ps1, ps2 αυτες οι δυο κονσολες δεν γινεται να ξεχαστουν γιατι ηταν με ολη τη συμασια της λεξεως κονσολες
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 το ps3 ειναι ΚΑΙ gaming κονσολα εκτος απο ενα πολυ καλο blu ray player.Αν ειχε unified pipelines πιστευεις οτι θα γινοταν αυτη η συζητηση γενικοτερα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος; ήμουν και για αυτό μου φαίνεται περίεργο...
NickTG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει δεν μπορούμε όλοι να έχουμε 1000€ για να πάρουμε όλες τις κονσόλες και να παίζουμε τα πάντα. Εσύ βλέπω τις έχεις βάλει και υπογραφή και το διατυμπανίζεις σε κάθε σου post. Wow, μαγκιά σου. Εμένα μου βγήκε το λάδι μέχρι να πάρω το 360 πρόπερσυ, και φέτος θα πάρω το PS3 + το GT5 με τα χίλια ζόρια και αυτό. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Εσύ ρώτησες ποιος σοβαρός gamer καλύπτεται με 4-5 exclusives και εγώ απλά απάντησα. Δεν είπα για μένα. Γενικά μιλάω. Δεν είμαι μόνο εγώ εδώ μέσα που τις έχει όλες.
JohnVani18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε John παραδέχομαι την ανωτερότητα αλλά δεν έχω ps3 360 έχω ;-) Εγω τα εχω και τα 2 (3 δλδ) αλλα παω με τα δεδομενα που βλεπω και συμφνωνα με την αποψη που εχω φτιαξει απο μονος μου.
GamerManiac Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ παιδιά θα ήθελα να μου πείτε μόνο ενα πράγμα μπορείτε να μου στείλετε link όπου βάζουν τις δυο κονσόλες σε μονομαχία για το παιχνίδι call of duty black ops?
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ παιδιά θα ήθελα να μου πείτε μόνο ενα πράγμα μπορείτε να μου στείλετε link όπου βάζουν τις δυο κονσόλες σε μονομαχία για το παιχνίδι call of duty black ops? μάλλον θα περιμένεις 2 μήνες να κυκλοφορίσει το παιχνίδι πρώτα, legen wait for it.......
Titanomaxos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ παιδιά θα ήθελα να μου πείτε μόνο ενα πράγμα μπορείτε να μου στείλετε link όπου βάζουν τις δυο κονσόλες σε μονομαχία για το παιχνίδι call of duty black ops? Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! Βεβαια με τετοια GPU που εχει το ps3 πεθαινει καθε ελπιδα
nikos5800 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 το ps3 ειναι ΚΑΙ gaming κονσολα εκτος απο ενα πολυ καλο blu ray player.Αν ειχε unified pipelines πιστευεις οτι θα γινοταν αυτη η συζητηση γενικοτερα; Αν ειχε unfied pipeline δεν νομιζω να εκανε 600 ευρω οταν κυκλοφορησε θα εκανε πολυ περισοτερο αλλα το μεγαλο προβλημα του ps3 ειναι ο επεξεργαστης του ο οποιος ειναι δυσκολος στον προγραματισμο, αν ομως το ps3 δεν ειχε τον cel τοτε θα ειχε πιο συγχρονη/καλυτερη gpu
GrandGamer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ειχε unfied pipeline δεν νομιζω να εκανε 600 ευρω οταν κυκλοφορησε θα εκανε πολυ περισοτερο αλλα το μεγαλο προβλημα του ps3 ειναι ο επεξεργαστης του ο οποιος ειναι δυσκολος στον προγραματισμο, αν ομως το ps3 δεν ειχε τον cel τοτε θα ειχε πιο συγχρονη/καλυτερη gpu Ναι απλά η Sony έχει ένα μικρό κόλλημα με το hardware. Βέβαια το PS4 θα είναι όπως ακριβώς το λες, με επεξεργαστή κλασσικής αρχιτεκτονικής.
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Είπαμε είδε ότι η ms με ένα τέτοιου ειδους επεξ. στο 360 την μαμησε και είπε να την αντιγράψει στη νέα της κονσόλα. Γιατί άραγε?
GrandGamer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε άνθρωπε του Θεού δεν είναι θέμα αντιγραφής αλλά κοινής λογικής. Στην εποχή μας δεν χρειάζονται custom επεξεργαστές για να τρέχουν τα παιχνίδια, δεν ζούμε στην εποχή του N64 και PSX. Η Sony κατάλαβε ότι έκανε βλακεία γιατί ο Cell είναι πολύ ακριβός και δεν ήταν και τόσο απαραίτητος. Επίσης λόγο του δύσκολου προγραμματισμού του έδιωξε πολούς devs που προτίμησαν τις ευκολίες της standard αρχιτεκτονικής των PC και του DX. Δεν είναι θέμα αντιγραφής αλλα φυσικό επόμενο. Δεν αντιγράφη κάτι τρομερό που έκανε η Μ$ για να πετύχει τις πωλήσεις που πέτυχε αλλά διορθώνει την δική της παλαιολιθηκή τακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις