Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
H αλλιως...το ps3 δεν παιζει κοπιες

Για τα cut-scenes δεν το σχολιαζω καν.

Tilemaxx

Αν δεν ειναι καν παιχνιδι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια(heavy rain),τοτε θα πρεπει να περιοριστουμε στα ''προχωραω βαραω'' απο δω και περα.

τωρα πλεον παιζει κοπιες το ps3 αμα εχεις το παλιο firmware

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
H αλλιως...το ps3 δεν επαιζε κοπιες

Tilemaxx

Αν δεν ειναι καν παιχνιδι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια(heavy rain),τοτε θα πρεπει να περιοριστουμε στα ''προχωραω βαραω'' απο δω και περα.

καλα αν ειχε βγει στο χ-κουτι δεν θα τα ελεγες αυτα...

Δημοσ.

σ`αυτό θα συμφωνήσω και εγώ , φυσικά δεν συμβαίνει απαραίτητα μόνο στο PDS αλλά και σε πολλούς άλλους που νομίζουν ότι υπάρχουν μόνο τα exclusives σε μια κονσόλα και τα υπόλοιπα είναι μάπα...

Δημοσ.

Το heavy Rain?

Για δωσε ενα ποστ μου που εχω αμφισβητήσει καλο παιχνιδι του xbox(ουτε για κακο παιχνιδι θα βρεις αλλα τεσπα).

Aντε καλη τυχη...

Οσο για το παιχνιδι,παιξ΄το και αν δεν σου αρεσει ελα να το συζητησουμε.

σ`αυτό θα συμφωνήσω και εγώ , φυσικά δεν συμβαίνει απαραίτητα μόνο στο PDS αλλά και σε πολλούς άλλους που νομίζουν ότι υπάρχουν μόνο τα exclusives σε μια κονσόλα και τα υπόλοιπα είναι μάπα...

Δεν ξερω σε αλλους τι γινεται,αλλα σε εμενα δεν συμβαινει.Οποτε το ιδιο θα ηθελα να κανεις και εσυ.

Περιμενω να βρεις.

Oxι μονο εδω...και στο Ps3forums ψαξε σε threads για παιχνιδια του 360.Δεν ειναι πολλα εκει οποτε δεν ειναι δυσκολο.

Δημοσ.
Σοβαραλογείς; Ποιός σοβαρός gamer την βγάζει με 4-5 exclusives εν έτει 2010, ειδικά απο την στιγμή που το 90% των PS3 exclusives έχουν διάρκεια το πολύ 8-10 ωρών;

Είναι σαν να μου λές οτι το MGS4 και το Uncharted έχουν replayability...

Δεν με καταλαβες. Θελω να πω οτι παλια -αγοραζες- κονσολα και -μονο- για 1-2 παιχνιδια. Δηλαδη στα @@ σου τα υπολοιπα ακομα και να μην εβγαιναν.

Δεν ειπα οτι ειναι αρκετα 4-5 παιχνιδια, αν ειναι δυνατον που ακομα και εγω με το εξαιρετικα περιορισμενο ωραριο μου καταφερα και "τελειωσα" πανω απο 10 παιχνιδια στο PS3, πανω απο 10 στο Wii και αρκετα περισσοτερα στο PC μεσα σε 15 μηνες.

Δημοσ.
Εγω παντως εχω και τις δυο κονσολες απο την ημερα που πρωτοκυκλοφορησανε.Μπορω να πω με σιγουρια πως το 360 ειναι με διαφορα ανωτερη παιχνιδομηχανη και αν με το ps3 εχω ασχοληθει συνολικα μια εβδομαδα για να ολοκληρωρω τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain με το 360 συμπληρωνω χρονο.Δυστηχως τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain δεν τα πολυλες games αφου τα 3/4 αποτελουνται απο cutscenes με αποκορυφωμα το heavy Rain.

Ανώτερη σε τι;

Δημοσ.
H αλλιως...το ps3 δεν επαιζε κοπιες

Tilemaxx

Δεν ειναι οτι δεν επαιζε κοπιες.Πχ οταν υπηρχαν στο 360 Gears of war,Splinter Cell,Forza,Condemned: Criminal Origins,Project Gotham Racing 3,Dead or Alive 4,dead Rising,Cod 2,Fear,Far cry,Cameo.Left 4 Dead,moto GP,prey,Saints Row,NBA 2K6!!!!!!!!!!!!!Pro 2006!!!!!!!!! Τοτε στο ps3 υπηρχαν το motorstorm και το bulletstorm ολα τα storm Α!!!!και το wipeout!!!!!Τι να λεμε τωρα,καναμε 5 χρονια να δουμε ενα GOW και ακομα ποσα για ενα GT5.....

1)Ανωτερη ποιοτικα σε ολα τα multi παιχνιδια ,μιλαμε για τη νυχτα με τη μερα και δεν αναφερομαι σε παιχνιδια του κωλου αλλα σε παιχνιδια του 10,οπως red dead,bayonetta κτλπ.

2)Αν γουσταρεις τα Racing ειναι μονοδρομος(μιλαω για τα προηγουμενα 5 χρονια μεχρι οταν θα βγει τελικα το GT5 να δοθμε τι ψαρια θα ποιασει)

3)Καλυτερο με διαφορα gamepad με τρομερο αναλογικο μοχλο που σε βολευει αφανταστα να παιξεις με αυτον απο fps μεχρι sports.

4)Καλυτερη αναλογια τιμης/αξιας

5)Κοπιες χωρις νταβατζηλικια των 120ευρω

6)Καλυτερες Live υπηρεσιες

7)Αισθηση παιχνιδομηχανης ,σου λεει παιξε μαζι μου ,οχι αισθηση οικιακης ψηχαγογιας για ταινιουλες και mp3

Θες και αλλα?

Δημοσ.
Δεν ειναι οτι δεν επαιζε κοπιες.Πχ οταν υπηρχαν στο 360 Gears of war,Splinter Cell,Forza,Condemned: Criminal Origins,Project Gotham Racing 3,Dead or Alive 4,dead Rising,Cod 2,Fear,Far cry,Cameo.Left 4 Dead,moto GP,prey,Saints Row,NBA 2K6!!!!!!!!!!!!!Pro 2006!!!!!!!!! Τοτε στο ps3 υπηρχαν το motorstorm και το bulletstorm ολα τα storm Α!!!!και το wipeout!!!!!Τι να λεμε τωρα,καναμε 5 χρονια να δουμε ενα GOW και ακομα ποσα για ενα GT5.....

Μου μιλας για την πρωτη χρονια,οπου δεν υπηρχε ps3 και μετα μου λες οτι υπαρχει ενα GoW και GT5 και θες να παρω στα σοβαρα την κριση σου?.

Απλα δεν επαιζε αντιγραφα...

Γιατι θελω να πιστευω οτι μπορεις να δεις την ανωτεροτητα οσον αφορα τα exclusives.

Οπως εγραψα πιο πανω 19exclusives θα βγουν μονο το 2011 και εσυ μου λες για 2 μεχρι τωρα?(βεβαια αυτα τα 2 δεν κοστιζαν οσο ολα τα παιχνιδια του 360 που εχεις παιξει οποτε οκ)

Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...

Α μπραβο...

Οσο για την χαωδη διαφορα των multiplatform..

Αν δεχτεις οτι τα GoW3 και uncharted ειναι απο το ps4,τοτε θα δεχτω την διαφορα των multi,ως νυχτα με την μερα...(για αυτη τη γενια)

Δημοσ.
Το heavy Rain?

Για δωσε ενα ποστ μου που εχω αμφισβητήσει καλο παιχνιδι του xbox(ουτε για κακο παιχνιδι θα βρεις αλλα τεσπα).

Aντε καλη τυχη...

Οσο για το παιχνιδι,παιξ΄το και αν δεν σου αρεσει ελα να το συζητησουμε.

Δεν ξερω σε αλλους τι γινεται,αλλα σε εμενα δεν συμβαινει.Οποτε το ιδιο θα ηθελα να κανεις και εσυ.

Περιμενω να βρεις.

Oxι μονο εδω...και στο Ps3forums ψαξε σε threads για παιχνιδια του 360.Δεν ειναι πολλα εκει οποτε δεν ειναι δυσκολο.

για το halo εχουμε δει τι λετε ολοι... ή για τα στεροειδη του gow

Δημοσ.
για το halo εχουμε δει τι λετε ολοι... ή για τα στεροειδη του gow

λολ

Το τι λενε καποιοι τι σχεση μπορει να εχει με εμενα?

Εγω τι εχω πει για το Halo ας πουμε?Σε μενα αναφερθηκες πριν...

Δημοσ.
1)Ανωτερη ποιοτικα σε ολα τα multi παιχνιδια ,μιλαμε για τη νυχτα με τη μερα και δεν αναφερομαι σε παιχνιδια του κωλου αλλα σε παιχνιδια του 10,οπως red dead,bayonetta κτλπ.

2)Αν γουσταρεις τα Racing ειναι μονοδρομος(μιλαω για τα προηγουμενα 5 χρονια μεχρι οταν θα βγει τελικα το GT5 να δοθμε τι ψαρια θα ποιασει)

3)Καλυτερο με διαφορα gamepad με τρομερο αναλογικο μοχλο που σε βολευει αφανταστα να παιξεις με αυτον απο fps μεχρι sports.

4)Καλυτερη αναλογια τιμης/αξιας

6)Καλυτερες Live υπηρεσιες

7)Αισθηση παιχνιδομηχανης ,σου λεει παιξε μαζι μου ,οχι αισθηση οικιακης ψηχαγογιας για ταινιουλες και mp3

Θες και αλλα?

1)FF13

2)Pass

3)Διαφωνώ καθέτος. 1ον fps χωρίς ποντίκι απλά δεν παίζεις, ζορίζεσαι και 2ον το χειριστήριο του xbox είναι τελείος άβολο. Τώρα αν εννοείς ότι το χειριστήριο του PS3 δεν έχει αρκετά καλό αναλογικό μοχλό τι να σου πω.

4)Με 260€ αγοράζεις xbox 360 250GB. Με 360€ αγοράζεις PS3 με 320GB σκληρό + το Starter Pack του PSMove που κοστίζει 60€. Αν τώρα εννοείς ότι το ανώτερο hardware του PS3 μαζί με τα 70GB επιπλέον χώρου αξίζουν λιγότερο από 40€ οκ...

5)20-40€ και homebrew εφαρμογές όπως emulators για Dreamcast, PSP, SNES, Sega Saturn και ποιος ξέρει τι άλλο θα βγάλουν.

6)Pass

7)Αν εσύ κάθεσαι και βλέπεις ταινιούλες και ακούς τραγουδάκια στο PS3 δεν σου φταίει κανείς. Εγώ πάλι όταν κοιτάω το PS3 μου έρχεται να διαλύσω μερικά Gekkos.

Δημοσ.

Εαν επρεπε να εχω μονο μια απο τις 2 κονσολες θα διαλεγα με κλειστα ματια το 360.Εχει καλυτερο χειρισμο σε ολα τα παιχνιδια εκτος των fighting.Αποκλειστικα παιχνιδια που θεωρω καλυτερα,και εμφανεστατα καλυτερες multi εκδοσεις.Αλλα πανω απο ολα εχει μια καταπληκτικη online υπηρεσια,που ακομα κι αν παντου υπερτερουσε το PS3,παλι θα εκανε την διαφορα μεγαλη.Οποιος δεν εχει ζησει το X-Box Live δεν εχει ιδεα ποσο καλυτερο μπορει να ειναι το online gaming και πως ο χρονος ενασχολησης με μια κονσολα γινεται ταυτοχρονα κοινωνικη δραστηριοτητα μεσω του cross game party chat.

Το PS3 ομως εχει καποια AAA exclusive που στεκονται ανετα διπλα σε οποιοδηποτε 360 τιτλο:Valkyria Chronicles,Demon's Souls,Uncharted 2,Disgaea (και σιγουρα αλλα που δεν εχω παιξει).

Παντως για μενα δεν τιθεται θεμα,εφοσον μπορω εχω ολες τις κονσολες.

Δημοσ.
Μα πως εγινε αυτο!!!

Αφου το ps3 ειναι lead platform!

Τρεχτε κανενα uncharted και god of war γιατι στα βαρια games με πολυ πραγμα ειστε ΕΞΕΔΡΑ με ΠΟΠΚΟΡΝ :lol:

Α το FIFA είναι το βαρύ παιχνίδι βέβαια! γιατί ως γνωστόν το Uncharted 2 παίζει παίζει σε Pentium 3 στα 533Mhz με 500MB RAM.

Χέσε μας ρε φίλε με τις FIFES σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...