Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι δεν ειναι εκει πολυ κολλησα, απλα συγκρινεις 3rd person me 1st, action με simulator... Ειναι περιεργα remix και συγκρισεις.......

για πλακα το εκανα:-D

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως εχω και τις δυο κονσολες απο την ημερα που πρωτοκυκλοφορησανε.Μπορω να πω με σιγουρια πως το 360 ειναι με διαφορα ανωτερη παιχνιδομηχανη και αν με το ps3 εχω ασχοληθει συνολικα μια εβδομαδα για να ολοκληρωρω τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain με το 360 συμπληρωνω χρονο.Δυστηχως τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain δεν τα πολυλες games αφου τα 3/4 αποτελουνται απο cutscenes με αποκορυφωμα το heavy Rain.

Δημοσ.

Αν τα games ήταν μόνο γραφικά, τότε το ξανασυζητούσαμε για το ποιά κονσόλα έχει τα καλύτερα exclusives.

Νταξ' το Heavy Rain δεν είναι καν παιχνίδι imo.

Δημοσ.
Εγω παντως εχω και τις δυο κονσολες απο την ημερα που πρωτοκυκλοφορησανε.Μπορω να πω με σιγουρια πως το 360 ειναι με διαφορα ανωτερη παιχνιδομηχανη και αν με το ps3 εχω ασχοληθει συνολικα μια εβδομαδα για να ολοκληρωρω τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain με το 360 συμπληρωνω χρονο.Δυστηχως τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain δεν τα πολυλες games αφου τα 3/4 αποτελουνται απο cutscenes με αποκορυφωμα το heavy Rain.

Σε αυτό κι αν συμφωνώ.

Δημοσ.

Η λιστα για PS3 only

Best action adventure -> uncharted 2,3 , MGS4

Best Racing -> gt5 - Motorstorm 3

Best Fps -> killzone 2,3

Best Hack N slash -> god of war 3

Best Platform -> lbp 1,2

Best Jrpg -> demon souls - final fantasy versus xii

Best Buzzle -> buzz quiz

Best Adventure -> heavy rain

Kαλυπτει ολες τις βασικες κατηγοριες παιχνιδιων και τα περισσοτερα ξεχωριζουν σε συνολικο τεχνικο τομεα του ανταγωνισμου

Με ποια λογικη ορισμενοι μιλανε για ελλειπες gaming στο ps3,συν τα εκατονταδες multiports που κυκλοφορουν

Αφου το πιστευουν ακομα ας αντιπαραθεσουν την δικια τους λιστα στο 360

Να δουμε ποιος πραγματικα εχει το προβλημα

Δημοσ.

Στα jrpg δεν με καλύπτεις, το demons souls παίζει σαν wrpg και το versus θα έρθει το 2012....

στα srpg είναι κορυφή με τα disgaea3(4 όπου ναναι)και το valkyria chronicles.αλλα στα καθαρόαιμα jrpg είναι πίσω λόγο tales of vesperia(εκτός ιαπωνίας που κυκλοφορεί στο ps3)και lost odyssey.

κατατάλλα στα jrpg και οι 2 κονσόλες είναι χάλια....πολύ χάλια,snes/psx/ps2 εποχές καμία σχέση . το ίδιο και στα platformers. έχω βαρεθεί τα shooter....

Δημοσ.

Ξεχασες το κορυφαιο για μενα eternal sonata

και στο Ps3 το Folklore που θαφτηκε και δεν πουλησε οσο επρεπε ενω ειναι εκπληκτικο

Δημοσ.
Ρε παιδια ενταξει, οτι το Ps3 ειναι πιο δυνατο σε θεμα γραφικων ειναι γεγονος. τι να το κανεις ομως αν εχει βγαλει 4-5 καλες αποκλειστικοτητες, ενω στα multiplatform, ολοι λενε πως στο xbox δειχνουν και τρεχουν καλυτερα?

Συγνωμη θες περισσοτερα παιχνιδια? Παλαιοτερα αγοραζαμε κονσολες για 1-2 παιχνιδια και ολα τα αλλα ηταν γαρνιτουρα περα απο τις εκπληξεις. 4-5 -exclusive- και -original- παιχνιδια ειναι λιγα?

Δημοσ.
Η λιστα για PS3 only

Best action adventure -> uncharted 2,3 , MGS4

Best Racing -> gt5 - Motorstorm 3

Best Fps -> killzone 2,3

Best Hack N slash -> god of war 3

Best Platform -> lbp 1,2

Best Jrpg -> demon souls - final fantasy versus xii

Best Buzzle -> buzz quiz

Best Adventure -> heavy rain

Kαλυπτει ολες τις βασικες κατηγοριες παιχνιδιων και τα περισσοτερα ξεχωριζουν σε συνολικο τεχνικο τομεα του ανταγωνισμου

Με ποια λογικη ορισμενοι μιλανε για ελλειπες gaming στο ps3,συν τα εκατονταδες multiports που κυκλοφορουν

Αφου το πιστευουν ακομα ας αντιπαραθεσουν την δικια τους λιστα στο 360

Να δουμε ποιος πραγματικα εχει το προβλημα

best metal gear solid game δεν εχει η λιστα? ακου εκει best buzzle...

Δημοσ.
Συγνωμη θες περισσοτερα παιχνιδια? Παλαιοτερα αγοραζαμε κονσολες για 1-2 παιχνιδια και ολα τα αλλα ηταν γαρνιτουρα περα απο τις εκπληξεις. 4-5 -exclusive- και -original- παιχνιδια ειναι λιγα?

Σοβαραλογείς; Ποιός σοβαρός gamer την βγάζει με 4-5 exclusives εν έτει 2010, ειδικά απο την στιγμή που το 90% των PS3 exclusives έχουν διάρκεια το πολύ 8-10 ωρών;

Είναι σαν να μου λές οτι το MGS4 και το Uncharted έχουν replayability...

Δημοσ.
Σοβαραλογείς; Ποιός σοβαρός gamer την βγάζει με 4-5 exclusives εν έτει 2010, ειδικά απο την στιγμή που το 90% των PS3 exclusives έχουν διάρκεια το πολύ 8-10 ωρών;

Είναι σαν να μου λές οτι το MGS4 και το Uncharted έχουν replayability...

Αυτός που έχει όλες τις κονσόλες άνετα τη βγάζει με 4-5 exclusives(σε κάθε κονσόλα)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H αλλιως...το ps3 δεν επαιζε κοπιες

Για τα cut-scenes δεν το σχολιαζω καν.

Tilemaxx

Αν δεν ειναι καν παιχνιδι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια(heavy rain),τοτε θα πρεπει να περιοριστουμε στα ''προχωραω βαραω'' απο δω και περα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...