nikos5800 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν ειναι εκει πολυ κολλησα, απλα συγκρινεις 3rd person me 1st, action με simulator... Ειναι περιεργα remix και συγκρισεις....... για πλακα το εκανα
GamerManiac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε John παραδέχομαι την ανωτερότητα αλλά δεν έχω ps3 360 έχω ;-)
papeipa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως εχω και τις δυο κονσολες απο την ημερα που πρωτοκυκλοφορησανε.Μπορω να πω με σιγουρια πως το 360 ειναι με διαφορα ανωτερη παιχνιδομηχανη και αν με το ps3 εχω ασχοληθει συνολικα μια εβδομαδα για να ολοκληρωρω τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain με το 360 συμπληρωνω χρονο.Δυστηχως τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain δεν τα πολυλες games αφου τα 3/4 αποτελουνται απο cutscenes με αποκορυφωμα το heavy Rain.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τα games ήταν μόνο γραφικά, τότε το ξανασυζητούσαμε για το ποιά κονσόλα έχει τα καλύτερα exclusives. Νταξ' το Heavy Rain δεν είναι καν παιχνίδι imo.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως εχω και τις δυο κονσολες απο την ημερα που πρωτοκυκλοφορησανε.Μπορω να πω με σιγουρια πως το 360 ειναι με διαφορα ανωτερη παιχνιδομηχανη και αν με το ps3 εχω ασχοληθει συνολικα μια εβδομαδα για να ολοκληρωρω τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain με το 360 συμπληρωνω χρονο.Δυστηχως τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain δεν τα πολυλες games αφου τα 3/4 αποτελουνται απο cutscenes με αποκορυφωμα το heavy Rain. Σε αυτό κι αν συμφωνώ.
Xoxosis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η λιστα για PS3 only Best action adventure -> uncharted 2,3 , MGS4 Best Racing -> gt5 - Motorstorm 3 Best Fps -> killzone 2,3 Best Hack N slash -> god of war 3 Best Platform -> lbp 1,2 Best Jrpg -> demon souls - final fantasy versus xii Best Buzzle -> buzz quiz Best Adventure -> heavy rain Kαλυπτει ολες τις βασικες κατηγοριες παιχνιδιων και τα περισσοτερα ξεχωριζουν σε συνολικο τεχνικο τομεα του ανταγωνισμου Με ποια λογικη ορισμενοι μιλανε για ελλειπες gaming στο ps3,συν τα εκατονταδες multiports που κυκλοφορουν Αφου το πιστευουν ακομα ας αντιπαραθεσουν την δικια τους λιστα στο 360 Να δουμε ποιος πραγματικα εχει το προβλημα
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Στα jrpg δεν με καλύπτεις, το demons souls παίζει σαν wrpg και το versus θα έρθει το 2012.... στα srpg είναι κορυφή με τα disgaea3(4 όπου ναναι)και το valkyria chronicles.αλλα στα καθαρόαιμα jrpg είναι πίσω λόγο tales of vesperia(εκτός ιαπωνίας που κυκλοφορεί στο ps3)και lost odyssey. κατατάλλα στα jrpg και οι 2 κονσόλες είναι χάλια....πολύ χάλια,snes/psx/ps2 εποχές καμία σχέση . το ίδιο και στα platformers. έχω βαρεθεί τα shooter....
JimChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεχασες το κορυφαιο για μενα eternal sonata και στο Ps3 το Folklore που θαφτηκε και δεν πουλησε οσο επρεπε ενω ειναι εκπληκτικο
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 για exlusives μιλούσα.το folklore δεν το θεωρώ jrpg....
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ενταξει, οτι το Ps3 ειναι πιο δυνατο σε θεμα γραφικων ειναι γεγονος. τι να το κανεις ομως αν εχει βγαλει 4-5 καλες αποκλειστικοτητες, ενω στα multiplatform, ολοι λενε πως στο xbox δειχνουν και τρεχουν καλυτερα? Συγνωμη θες περισσοτερα παιχνιδια? Παλαιοτερα αγοραζαμε κονσολες για 1-2 παιχνιδια και ολα τα αλλα ηταν γαρνιτουρα περα απο τις εκπληξεις. 4-5 -exclusive- και -original- παιχνιδια ειναι λιγα?
anamenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Head2Head: FIFA 11 DEMO http://www.lensoftruth.com/?p=22511 XBOX 360 WINS
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η λιστα για PS3 only Best action adventure -> uncharted 2,3 , MGS4 Best Racing -> gt5 - Motorstorm 3 Best Fps -> killzone 2,3 Best Hack N slash -> god of war 3 Best Platform -> lbp 1,2 Best Jrpg -> demon souls - final fantasy versus xii Best Buzzle -> buzz quiz Best Adventure -> heavy rain Kαλυπτει ολες τις βασικες κατηγοριες παιχνιδιων και τα περισσοτερα ξεχωριζουν σε συνολικο τεχνικο τομεα του ανταγωνισμου Με ποια λογικη ορισμενοι μιλανε για ελλειπες gaming στο ps3,συν τα εκατονταδες multiports που κυκλοφορουν Αφου το πιστευουν ακομα ας αντιπαραθεσουν την δικια τους λιστα στο 360 Να δουμε ποιος πραγματικα εχει το προβλημα best metal gear solid game δεν εχει η λιστα? ακου εκει best buzzle...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη θες περισσοτερα παιχνιδια? Παλαιοτερα αγοραζαμε κονσολες για 1-2 παιχνιδια και ολα τα αλλα ηταν γαρνιτουρα περα απο τις εκπληξεις. 4-5 -exclusive- και -original- παιχνιδια ειναι λιγα? Σοβαραλογείς; Ποιός σοβαρός gamer την βγάζει με 4-5 exclusives εν έτει 2010, ειδικά απο την στιγμή που το 90% των PS3 exclusives έχουν διάρκεια το πολύ 8-10 ωρών; Είναι σαν να μου λές οτι το MGS4 και το Uncharted έχουν replayability...
NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαραλογείς; Ποιός σοβαρός gamer την βγάζει με 4-5 exclusives εν έτει 2010, ειδικά απο την στιγμή που το 90% των PS3 exclusives έχουν διάρκεια το πολύ 8-10 ωρών; Είναι σαν να μου λές οτι το MGS4 και το Uncharted έχουν replayability... Αυτός που έχει όλες τις κονσόλες άνετα τη βγάζει με 4-5 exclusives(σε κάθε κονσόλα)...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγω παντως εχω και τις δυο κονσολες απο την ημερα που πρωτοκυκλοφορησανε.Μπορω να πω με σιγουρια πως το 360 ειναι με διαφορα ανωτερη παιχνιδομηχανη και αν με το ps3 εχω ασχοληθει συνολικα μια εβδομαδα για να ολοκληρωρω τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain με το 360 συμπληρωνω χρονο.Δυστηχως τα uncharted 1 + 2,GOW 3 και Heavy rain δεν τα πολυλες games αφου τα 3/4 αποτελουνται απο cutscenes με αποκορυφωμα το heavy Rain. H αλλιως...το ps3 δεν επαιζε κοπιες Για τα cut-scenes δεν το σχολιαζω καν. Tilemaxx Αν δεν ειναι καν παιχνιδι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια(heavy rain),τοτε θα πρεπει να περιοριστουμε στα ''προχωραω βαραω'' απο δω και περα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις