Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο αποψη γραφικων βαλτε δίπλα τα αναλογα game του 360

Killzone 2 vs

Heavy Rain vs

God of War 3 vs

Uncharted 2 vs

Μην περιμένεις απάντηση από κανέναν σε αυτο.

Δεν υπάρχει παιχνίδι του Xbox 360 που να ανταγωνίζεται αυτά τα γραφικά. Απλό.

Τώρα όσο αναφορά τα multi, ναι τα περισσότερα είναι κατά 1-2% καλύτερα σε γραφικά από το PS3.

Κανένα multi όμως δεν φτάνει την ποιότητα γραφικών αυτών των παιχνιδιών ούτε στο ελάχιστο.

Απορώ πάντως με κάποιους σε άλλα φόρουμ που προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν ότι τα άθλια γραφικά του Halo Reach είναι "τεχνολογικό επίτευγμα".

Δημοσ.

Και οσο για αριθμο αποκλειστηκωτητων, δεν το φτανει το 360.

Σε αριθμο δεν ξερω(ειναι 1 χρονο παραπανω στην αγορα το 360,και ακομα και παιχνιδια που θα εβγαιναν υπο κανονικες συνθηκες multi,βγηκαν 360 exclusives,)αλλα σε ποιοτητα γραφικων και γενικα ποιοτητα κατ'εμε ειναι ανωτερο το Ps3.Eιδικα χρονο με τον χρονο υπαρχει διαφορα.

Ας πουμε το 2011 αναμενεται ακομα πιο γεματο για το ps3 απο αποκλειστηκοτητες και πιο αδειο για το 360.

Και με μια ταση(τουλαχιστον πολυ μεγαλυτερη σε συγκριση με τις προηγουμενες χρονιες) να ειναι lead platform το ps3 απο δω και περα για τα multiplatform

Motorstorm 3 εννοεις το Apocalypse ετσι?

Ναι

Δημοσ.
Απορώ πάντως με κάποιους σε άλλα φόρουμ που προσπαθούν απεγνωσμένα να πείσουν ότι τα άθλια γραφικά του Halo Reach είναι "τεχνολογικό επίτευγμα".

Κοιτα, το Reach μπορω να πω οτι εχει καλα γραφικα (σε σχεση με το odst).. Τωρα σε vs με ps3, δεν θελω να το κανω γιατι εχω αλλη αποψη απο καποιους και θα αρχισουν οι ιδιες συζητησεις.

Και ΝΑΙ! Για την Μ$ ΕΙΝΑΙ "τεχνολογικό επίτευγμα"!!!! xD

---------- Προσθήκη στις 15:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ----------

Σε αριθμο δεν ξερω(ειναι 1 χρονο παραπανω στην αγορα το 360,και ακομα και παιχνιδια που θα εβγαιναν υπο κανονικες συνθηκες multi,βγηκαν 360 exclusives,)αλλα σε ποιοτητα γραφικων και γενικα ποιοτητα κατ'εμε ειναι ανωτερο το Ps3.Eιδικα χρονο με τον χρονο υπαρχει διαφορα.

Ας πουμε το 2011 αναμενεται ακομα πιο γεματο για το ps3 απο αποκλειστηκοτητες και πιο αδειο για το 360.

Δεν προλαβες το edit μου..:o

"εννοω οτι το 360 δεν φτανει το ps3, μην το διερμηνευεται λαθος":-)

Δημοσ.
Δεν προλαβες το edit μου..:o

"εννοω οτι το 360 δεν φτανει το ps3, μην το διερμηνευεται λαθος":-)

Σορρυ,καταλαβα το αναποδο:P

PDS το fat princess 2 ξεχασες !!!

Αν βαλουμε και αυτα,θα μιλαμε για 25+

Δημοσ.
Σορρυ,καταλαβα το αναποδο:P

Ναι, και εγω οταν το διαβασα αφου το εγραψα μπερδευτικα και ειπα να το διευκρινισω λιγο καλυτερα..:-)

Δημοσ.
Απο αποψη γραφικων... :-D

Πλακα κανεις!

Βλεπε video και τεχνικες ΝΩΕ! γιατι μεχρι εκει ειναι η κονσολα σου....

Πολύ δεν γνωρίζεται τι βλέπεται... Ο cinemas εχει καλυτερα γραφικα!

LoL ρε συ. Ολο περικοκλαδες εισαι και απο ουσια τιποτα.

Θα απαντησης εσυ που γνωριζει ςή θα αρχισεις ξανα τα δις ισ φολντινγκ, ραφηνα, κραϊσις κιλερ

και τ μουστακια του γερου.

Ναι ξερω, εχετε απαντησει, αλλα τον τσιγκλαω γιατι τον γουσταρω, εχω

ψυχωση μαζι του. Μ αρεσει να τον διαβαζω. Εχω τις αδυναμιες μου και γω και θελω απαντηση απο αποκλειρο

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά πρέπει να παραδεχτείτε ότι το ps3 είναι ανώτερο σε tech specs και το slim είναι value for money(και Εγώ xbox fan boy είμαι)αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σας πιάνει ο φανατισμός

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που το παραδεχεσαι οτι ειναι ανωτερο το ps3, δεν εισαι fanboy. Αμα συνεχιζες να υποστηριζεις οτι ειναι ανωτερο το 360 με οποιοδηποτε επιχειρημα, ακομη και ακυρο, τοτε θα ησουν.

Και εγω μπορει να θεωρηθω nintendo fanboy (γενικα), αλλα ξερω οτι σε αυτη τη γενια, η nintendo απο θεμα γραφικων δεν μπορει να κλασει μια, εδωσε αλλου βαση.

Δημοσ.
Τωρα το εννοεις ή ειρωνικα το λες?

ενταξει ο καθενα ξερει οτι το kilizone, uncharted 2, εχουν καλυτερα γραφικα δεν χρειαζεται καν να κανει καποιος αυτην την ερωτηση

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι εκει πολυ κολλησα, απλα συγκρινεις 3rd person me 1st, action με simulator... Ειναι περιεργα remix και συγκρισεις.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...