Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απαντας στο titanomaxo !

Εδώ και καιρό η sonakides άφησαν τα καλάμια και πιάσαμε τις κυλιόμενες σκάλες…:-D

Ξέχασες και το Crysis killer ΗΑΖΕ :lol: (ακόμα γελάνε οι αρκούδες)

συνήθως όταν κάνουν quote απαντάνε σε αυτόν που έκανε την ερώτηση,δεν σε είδα να απαντάς στην ερώτηση του παιδιού ,αποφέυγεις much???

είναι fact οτι παιχνίδι με γραφικά uncharted 2/killzone 2/ gow 3 και σε λίγο καιρό gt5 δεν έχει το 360.όσο και να το αποφέυγεις θα έρχεται και θα σε καταδιώκει :-D .

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απαντας στο titanomaxo !

Ξέχασες και το Crysis killer ΗΑΖΕ :lol: (ακόμα γελάνε οι αρκούδες)

Περιεργως το Haze εχει πουλησει περισσοτερα κομματια απο το Alan Wake

Δημοσ.
συνήθως όταν κάνουν quote απαντάνε σε αυτόν που έκανε την ερώτηση,δεν σε είδα να απαντάς στην ερώτηση του παιδιού ,αποφέυγεις much???

είναι fact οτι παιχνίδι με γραφικά uncharted 2/killzone 2/ gow 3 και σε λίγο καιρό gt5 δεν έχει το 360.όσο και να το αποφέυγεις θα έρχεται και θα σε καταδιώκει :-D .

Στον φίλο έχω απαντήσει με το προηγούμενο ποστ μου..

Τώρα εάν εσύ θες το 1+1=2 τότε στην πρώτη δημοτικού γιατί έχεις μείνει είδη μετεξεταστέος :-D

Δημοσ.
Στον φίλο έχω απαντήσει με το προηγούμενο ποστ μου..

Τώρα εάν εσύ θες το 1+1=2 τότε στην πρώτη δημοτικού γιατί έχεις μείνει είδη μετεξεταστέος :-D

Συγνωμη, αλλα εγω δεν ειδα καποια απαντηση. Μονο για Haze ειδα να γραφεις. Οχι μονο απο εσενα, αλλα απο κανεναν* αλλο χρηστη του insomnia δεν εχω απαντηση. Kαι ειναι απλο. Απλα συμπληρωνεις το 360 game διπλα. Τιποτα αλλο...

Halo 3, Halo ODST, HALO reach vs

Halo Wars vs

Fable 2, Fable 3 vs

Gears 1, Gears 2, Gears 3 vs

FORZA1 , FORZA 2 vs

κατάλαβες τώρα πόσο ανούσιο είναι το post που έκανες ionutz329,(η κάθε κονσόλα έχει τα games της)

Φιλε μου εννοω, απο αποψη γραφικων και μονο. Κανεις δεν ειπε πως το 360 δεν εχει παιχνιδαρες

*Αν υπαρχει απαντηση και δεν την εχω δει, ζητώ συγνωμη...

Δημοσ.

Ρε παιδια ενταξει, οτι το Ps3 ειναι πιο δυνατο σε θεμα γραφικων ειναι γεγονος. τι να το κανεις ομως αν εχει βγαλει 4-5 καλες αποκλειστικοτητες, ενω στα multiplatform, ολοι λενε πως στο xbox δειχνουν και τρεχουν καλυτερα?

Δημοσ.
WTF? Really?

άστα να πάνε παλίκαρε, ένα άκυρο fps πούλησε παραπάνω απο ένα πάρα πολύ καλό ψυχολογικό θρύλερ παιχνίδι...

καμία σχέση τα 2 παιχνίδια σε quality,και είναι να απορεί κάποιος με τα γούστα πλέον του κόσμου. και έχεις την crapcom να λέει οτι τα 2.7 εκατ που πούλησε το dmc4 δεν είναι αρκετά επειδή τα fps πουλάνε 5μιλ+ .... και τώρα ως αποτέλεσμα έχουμε τον emo/twillight/fag dante.....

Δημοσ.

Μπορει ο dante να μην ειναι αυτος που ηταν, αλλα σιγουρα θα κοβει κωλους! Το heavelny sword ειναι παρα μα παρα πολυ καλο παιχνιδι, αποκλειεται να μην δωσουν βαρυτητα στο DMC που εχει ποσα χρονια σαν σειρα. Σιγουρα θα πιασει τοπο και θα αξιζει.

Οσο για αυτο που ειπες, γουστα ειναι αυτα. Εντυπωσιαστηκαν επειδη ειναι (οπως ειπες) fps. Και επισης το alan wake απο το 2006 ή καπου εκει βγαινει να πουμε, τι να λεμε..

Δημοσ.
Συγνωμη, αλλα εγω δεν ειδα καποια απαντηση. Μονο για Haze ειδα να γραφεις. Οχι μονο απο εσενα, αλλα απο κανεναν* αλλο χρηστη του insomnia δεν εχω απαντηση. Kαι ειναι απλο. Απλα συμπληρωνεις το 360 game διπλα. Τιποτα αλλο...

Φιλε μου εννοω, απο αποψη γραφικων και μονο. Κανεις δεν ειπε πως το 360 δεν εχει παιχνιδαρες

οκ γράψε λάθος το post το έκανα μόλις ξύπνησα :lol::lol:

Δημοσ.

Απο αποψη γραφικων... :-D

Πλακα κανεις!

Βλεπε video και τεχνικες ΝΩΕ! γιατι μεχρι εκει ειναι η κονσολα σου....

Πολύ δεν γνωρίζεται τι βλέπεται... Ο cinemas εχει καλυτερα γραφικα!

Δημοσ.
Ρε παιδια ενταξει, οτι το Ps3 ειναι πιο δυνατο σε θεμα γραφικων ειναι γεγονος. τι να το κανεις ομως αν εχει βγαλει 4-5 καλες αποκλειστικοτητες, ενω στα multiplatform, ολοι λενε πως στο xbox δειχνουν και τρεχουν καλυτερα?

19 μετραω μετραω μονο για το 2011...

Ας πουμε οτι δεν βγουν ολα το 2011,οποτε αντε καντα 15.

LittleBigPlanet 2

Killzone 3

Resistance 3

Ico/Shadow of the Colossus Collection

SOCOM 4

Motorstorm 3

Ratchet and Clank: All 4 One

Sorcery

Heroes on the Move

The Last Guardian

inFamous 2

Uncharted 3

MLB 11: The Show

Final Fantasy Versus XIII

Agent

Twisted Metal

Ninokuni

Ape Escape

Maybe: Starhawk, Syphon Filter

Δεν ειναι 4-5, ειναι πολυ περισσοτερα απο 4-5 καθε χρονο.Για μενα αυτο κανει την διαφορα.

Δημοσ.

Δες μια το Jericho σε τι αναλυση τρεχει στο ps3 (που ειναι και του 2007!), ειναι Multiplatfrom και καντο και συγκριση.

Και οσο για αριθμο αποκλειστικοτητων, δεν το φτανει το 360 (εννοω οτι το 360 δεν φτανει το ps3, μην το διερμηνευεται λαθος).

@PDS13

Motorstorm 3 εννοεις το Apocalypse ετσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...