GrandGamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέχρι στιγμής εσύ μόνο βρήσκεις και μας λες δικαιολογίες.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό ακριβώς είναι. Και μην ξεχάσεις όταν δουλεύεις να μην παίρνεις μισθό. Να περιμένεις να διαφημίσουν την καλή δουλειά σου να πληρωθείς από τον επόμενο. Όπως είπα οι δικαιολογίες δεν τελειώνουν ποτέ. Όρεξη να υπάρχει. Συμπερασματικά, απο που προκύπτει οτι οι εταιρίες δεν οφελούνται απο την πειρατεία; Για ποιό λόγο οι εταιρίες εμμέσως πλήν σαφώς αφήνουν να σπάσει η κονσόλα τους;
GrandGamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπερασματικά, απο που προκύπτει οτι οι εταιρίες δεν οφελούνται απο την πειρατεία; Για ποιό λόγο οι εταιρίες εμμέσως πλήν σαφώς αφήνουν να σπάσει η κονσόλα τους; Άσε θα σου πω εγώ τι θα απαντήσει. Πάντα θα υπάρχουν δικαιολογίες να του πούμε και ότι και να πει δεν θα τον ακούσουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό ακριβώς είναι. Και μην ξεχάσεις όταν δουλεύεις να μην παίρνεις μισθό. Να περιμένεις να διαφημίσουν την καλή δουλειά σου να πληρωθείς από τον επόμενο. Όπως είπα οι δικαιολογίες δεν τελειώνουν ποτέ. Όρεξη να υπάρχει. Ναι αλλα υπαρχει το technology για να γινει η καταλληλη "θωρακιση" συνεπως απο τη στιγμη που υπαρχει ακομα πειρατεια νομιζω οτι λιγο πολυ ψιλιαζομαστε τι παιζει.
NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπερασματικά, απο που προκύπτει οτι οι εταιρίες δεν οφελούνται απο την πειρατεία; Για ποιό λόγο οι εταιρίες εμμέσως πλήν σαφώς αφήνουν να σπάσει η κονσόλα τους; Νομίζα ότι ήταν φανερό ότι το πρόβλημα το έχουν εταιρείες που βγάζουν μόνο παιχνίδια και δεν έχουν άλλη πηγή εσόδων. Τέλος πάντων. Αφού τα έχετε καλά με τον εαυτό σας ποιος είμαι εγώ να σας χαλάσω τη νιρβάνα... Μη μου δίνετε σημασία. Πες ότι είμαι άλλος ένας γραφικός σε ένα φόρουμ. Η πειρατεία ευνοεί τη βιομηχανία. Συνεχίστε να διαφημίζετε παιχνίδια στους φίλους σας και να ελπίζετε να μη μάθουν και αυτοί το κόλπο μπας και συνεχίσουν να βγαίνουν.
GrandGamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζα ότι ήταν φανερό ότι το πρόβλημα το έχουν εταιρείες που βγάζουν μόνο παιχνίδια και δεν έχουν άλλη πηγή εσόδων. Όντως είναι πασιφανές! Εγώ πάντως δεν είδα να παραπονιέται ποτέ η Capcom, η Konami, η Telltale Games, η Quantic Dreams, η Blizzard, η Funcom κλπ κλπ. Τέλος πάντων δεν έχει σημασία, ούτως ή άλλως είναι προφανές ότι δεν ξέρεις ούτε ο ίδιος τι να πιστέψεις. Εξάλου το θέμα της πειρατείας είναι πολύ μεγαλύτερο από το θέμα του thread οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.
JimChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως είναι πασιφανές! Εγώ πάντως δεν είδα να παραπονιέται ποτέ η Capcom, η Konami, η Telltale Games, η Quantic Dreams, η Blizzard, η Funcom κλπ κλπ. Τέλος πάντων δεν έχει σημασία, ούτως ή άλλως είναι προφανές ότι δεν ξέρεις ούτε ο ίδιος τι να πιστέψεις. Εξάλου το θέμα της πειρατείας είναι πολύ μεγαλύτερο από το θέμα του thread οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα. http://www.gameover.gr/pc/news/%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Super-Street-Fighter-IV-%CF%83%CF%84%CE%B1-PC.13450.html
NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος πάντων δεν έχει σημασία, ούτως ή άλλως είναι προφανές ότι δεν ξέρεις ούτε ο ίδιος τι να πιστέψεις. Δε βγάζω κάποιο νόημα. Και μην ξεχνάς: Η πειρατεία ευνοεί τη βιομηχανία. Συνεχίστε να διαφημίζετε παιχνίδια στους φίλους σας και να ελπίζετε να μη μάθουν και αυτοί το κόλπο μπας και συνεχίσουν να βγαίνουν.
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.gameover.gr/pc/news/%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Super-Street-Fighter-IV-%CF%83%CF%84%CE%B1-PC.13450.html πιο τεράστιο ψέμα δεν υπάρχει,ο λόγος που δεν το βγάζουν στο pc είναι οτι εκεί έχει free costumes και δεν πουλήσαν τα dlc στο απλό sf4.....
ionutz329 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 H VGA και η ebdram του ΧΒΟΧ εριξαν στο καναβατσο την SONY, οταν θα βαλουν ΑΑ στα subHD παιχνιδια τους θα νομιζουν οτι ανακαλυψαν τον πλανητη ΗΛΙΟ! Ενας που ξερει απο programming γνωριζει την ψευτια στο god of war με τους εχθρους video με χτυπημα σε 3 σημεια! Οτι δειχνει ωραια δεν σημαινει οτι ειναι και complex! Το γκριζονε 2 το προσπερναω...Τεχνικες της πλακας εποχης Νωε γαρνιραρισμενα σε cinematic.. Καναβατσο? Τεχνικες εποχης Νωε? Χμμμ. Μονο που το x-360 ΔΕΝ εχει επιδειξει ακομη τετοια γραφικα. SubHD? Halo εννοεις? Για θυμισε μου, ποια εταιρεια εκανε αρση του υποχρεωτικου 720p? Παμε αλλη μια, ενα παλιο μου post που δεν εχει απαντηθει ακομη? Απο αποψη γραφικων βαλτε δίπλα τα αναλογα game του 360 Killzone 2 vs Heavy Rain vs God of War 3 vs Uncharted 2 vs Ειχα πει να μην απαντησω ποτε στον αποκλειρο, αλλα... Sorry
therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καναβατσο? Τεχνικες εποχης Νωε? Χμμμ. Μονο που το x-360 ΔΕΝ εχει επιδειξει ακομη τετοια γραφικα. SubHD? Halo εννοεις? Για θυμισε μου, ποια εταιρεια εκανε αρση του υποχρεωτικου 720p? Παμε αλλη μια, ενα παλιο μου post που δεν εχει απαντηθει ακομη? Απο αποψη γραφικων βαλτε δίπλα τα αναλογα game του 360 Killzone 2 vs Heavy Rain vs God of War 3 vs Uncharted 2 vs Ειχα πει να μην απαντησω ποτε στον αποκλειρο, αλλα... Sorry To Metal Gear 4 απο Splinter Cell κοντραρεται και δεν το γραψες? Παντως μπορει το πλαυ να χει 4-5 καλους τιτλους, αλλα εμενα προσωπικα το Xbox με εχει κρατησει πιο πολυ. Στο πλαυ χρειαστηκα 3 μερες για την καθε παιχνιδαρα για να τα τελιωσω και μετα τελος. Δηλαδη συνολικα 2 βδομαδες gaming, ενω το xbox που τα περισσοτερα παιχνιδια αξιζουν καλυτερα κραταει ποιο πολυ στο χρονο. Το χω 2 μηνες και εχ παιξει πολυ περισσοτερο απο οτι στο Play που το χω 9 μηνες.
ionutz329 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Για αυτο ειπα απ αποψη γραφικων, γιατι τα γουστα στα παιχνιδια αλλαζουν. Αλλος τη βρισκει με halo και το online, αλλος απο killzone και online. Εγω ας πουμε γουσταρω εμπειρια Heavy Rain και οχι online. Uncharted, δε με τραβηξε το online -εκτος απο co-op-, αλλα το ξεζουμισα το sp και δε μετανιωσα τα 50γιουρα που εδωσα. Οπως και RDR. To ευχαριστηθηκα SP οχι online. Αν με νοεις, οσο παιζω στο ps3 αλλο τοσο θα επαιζα και στο x-360 απο θεμα διαρκειας με τα Multi που με τραβανε και τα exclusive του καθε συστηματος. AN το πας στο θεμα, 1.5euro το παιχνιδι του ενος και 30-50 του αλλου, λογικο να παιξεις περισσοτερο στην εκδοση 1.5euro
Titanomaxos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καναβατσο? Τεχνικες εποχης Νωε? Χμμμ. Μονο που το x-360 ΔΕΝ εχει επιδειξει ακομη τετοια γραφικα. SubHD? Halo εννοεις? Για θυμισε μου, ποια εταιρεια εκανε αρση του υποχρεωτικου 720p? Παμε αλλη μια, ενα παλιο μου post που δεν εχει απαντηθει ακομη? Απο αποψη γραφικων βαλτε δίπλα τα αναλογα game του 360 Killzone 2 vs Heavy Rain vs God of War 3 vs Uncharted 2 vs Ειχα πει να μην απαντησω ποτε στον αποκλειρο, αλλα... Sorry Απαντας στο titanomaxo ! Εδώ και καιρό η sonakides άφησαν τα καλάμια και πιάσαμε τις κυλιόμενες σκάλες… Ξέχασες και το Crysis killer ΗΑΖΕ (ακόμα γελάνε οι αρκούδες)
john2gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) πιο τεράστιο ψέμα δεν υπάρχει,ο λόγος που δεν το βγάζουν στο pc είναι οτι εκεί έχει free costumes και δεν πουλήσαν τα dlc στο απλό sf4..... Και εκτός από αυτό, αν η Capcom φοβόταν την πειρατεία δεν θα κυκλοφορούσε τα Lost Planet 2 και Dead Rising 2 που είναι περισσότερο επικεντρωμένα στο SP μέρος . Θα το ξαναπώ, κάτι άλλο παίζει στο background και η πειρατεία είναι αυτό που πετάνε για να δικαιολογηθούν! PS: Και μιας και μιλάμε για το SF4, από ένα άλλο forum ένα search που έγινε δείχνει: quick search for "Street Fighter IV" on a popular usenet site, ordered by times downloaded: 1st: 360 - downloaded 7833 times 2nd: PC - downloaded 5502 times 3rd: 360 - downloaded 3345 times 4th: 360 - downloaded 3345 times 5th: 360 - downloaded 3065 times 6th: PC - downloaded 2185 times 360 total = 14243 = 65% of pirated copies PC total = 7687 = 35% of pirated copies Ναι αμέ, η πειρατεία φταίει Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2010 από john2gr
anamenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Halo 3, Halo ODST, HALO reach vs Halo Wars vs Fable 2, Fable 3 vs Gears 1, Gears 2, Gears 3 vs FORZA1 , FORZA 2 vs κατάλαβες τώρα πόσο ανούσιο είναι το post που έκανες ionutz329,(η κάθε κονσόλα έχει τα games της)
Προτεινόμενες αναρτήσεις