Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν την συμφέρει. Η τιμή λογικά θα είναι +/- 100€ απο τις τιμές των ανταγωνιστών. Βέβαια το θέμα είναι το τι παραπάνω θα προσφέρει.

Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο, ανυπομονώ για την ώρα και τη στιγμή που θα σκάσουν τα πρώτα AppleConsole fanboys στο Insomnia :lol:

Δημοσ.

Εχουν μεγαλη πλακα μερικοι να μιλανε για γραφικα και τεχνικες δυνατοτητες στο 360

Εδω ακομα στο 360 δεν εχουν φτασει το τεχνικο τομεα του killzone 2 ( φλεβαρης του 2009 ) παλιο πλεον σε (ai , animation , γραφικα , particle - volumetric effects , kλπ) , οπως και σε αλλα god of war 3 , heavy rain , uncharted 2 , grand turismo 5 prologue και λοιπα

Ακομα ασχολουνται με μετρια multi ports του pc ως μετρο συγκρισης ποιοτητας :lol:

Με την ελευση του Grand turismo 5 , killzone 3 αργοτερα το uncharted 3 και το motorstorm 3

http://www.gamersyde.com/news_tgs_gt5_in_the_rain-9976_en.html

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

Η διαφορα ξεφευγει πολυ

Αν μιλησουμε για το multimedia κομματι που υποστηριζει πλεον 3d movies και καποια παιχνιδια εκει παμε στο διαστημα :-)

Θα θελα να ξερα η πλειοψηφια των xbox360 users ειναι ακομα περιφανοι που υποστηριζουν ενα μηχανημα που το εχουν αλλαξει τουλαχιστον απο 2 η 3 φορες ο καθενας τους , λογω προβληματικου hardware ?

Δημοσ.

Ά ρε Sony, μάθε λίγο από το Billy! Κάτι ήξερε όταν είπε: "Αν είναι να κλέβουν λογισμικό ας κλέβουν το δικό μας". Νομίζεις τυχαίο είναι που το 360 έσπασε πριν καν βγει στην αγορά; Τι ήθελες και έβγαλες το 3.42 αμέσως μόλις βγήκε το σπάσιμο;

Δημοσ.
Ά ρε Sony, μάθε λίγο από το Billy! Κάτι ήξερε όταν είπε: "Αν είναι να κλέβουν λογισμικό ας κλέβουν το δικό μας". Νομίζεις τυχαίο είναι που το 360 έσπασε πριν καν βγει στην αγορά; Τι ήθελες και έβγαλες το 3.42 αμέσως μόλις βγήκε το σπάσιμο;

Άστα... Και από ό,τι μου είπε γνωστή μου που πήγε στην ενημέρωση και επίδειξη του move από τη Sony Ελλάς, τους ενημέρωσαν ότι η Sony θα βγάζει συνέχεια διορθωτικά. :-(

Δημοσ.
Άστα... Και από ό,τι μου είπε γνωστή μου που πήγε στην ενημέρωση και επίδειξη του move από τη Sony Ελλάς, τους ενημέρωσαν ότι η Sony θα βγάζει συνέχεια διορθωτικά. :-(

Μα γιατί? Αφού πλέον όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι τις εταιρίες τις συμφέρει να σπάνε οι κονσόλες τους, για να πουλάνε περισσότερα κομμάτια. Βλάκες είναι εκεί στη Sony Hellas. Κανονικά θα έπρεπε να μας φέρνουν τα αντιγραμμένα δισκάκια στο σπίτι με courier.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι κατα βάθος η Sony θέλει να το ξανασπάσουν το PS3. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται leaked το SDK 1.92 λίγο αφού έσπασαν το PS3 έτσι απλά.

Πάντως αν καταφέρουν να σπάσουν το 3.42, έστω και με custom firmware, θα είναι καλό για να πάμε στο 3.50 τουλάχιστον να έχουμε 3d support.

Δημοσ.
Όπως έχω ξαναπεί, η πειρατία μόνο καλό κάνει στο software και στην συγκεκριμένη περίπτωση και στο hardware αφού θα ανέβει σε πωλήσεις το PS3 τώρα που έσπασε.

Έχεις κάποιες μελέτες για αυτό; Κάποια στοιχεία;

Γιατί εγώ έχω μερικές περιπτώσεις στο μυαλό μου που δείχνουν το αντίθετο.

Δημοσ.
Γιατί εγώ έχω μερικές περιπτώσεις στο μυαλό μου που δείχνουν το αντίθετο.

Έχεις περιπτώσεις που δείχνουν ότι η πειρατεία κάνει κακό στο software; για πες μας και εμάς.

Δημοσ.
Έχεις περιπτώσεις που δείχνουν ότι η πειρατεία κάνει κακό στο software; για πες μας και εμάς.

Περιμένω τις δικές σου για το αντίθετο μιας και το ανέφερες πρώτος.

Δημοσ.

Μία περίπτωση ατράνταχτη είναι η Μ$ η ίδια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Για πες μου τώρα εσύ μία περίπτωση.

Το τελευταίο SDK(Software Development Kit) του PS3, δηλαδή αυτό που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να φτιάξουν παιχνίδια και προγράμματα για το PS3.

Δημοσ.
Μία περίπτωση ατράνταχτη είναι η Μ$ η ίδια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Για πες μου τώρα εσύ μία περίπτωση.

Μιλάω για παιχνίδια.

Η Microsoft έχει και τις εταιρείες για να βγάλει κέρδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...