Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να μου στείλεις link? http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7056/PS3-XCM-Cross-Battle-Adapter-2-0
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό είναι να μην προτείνουμε αυτό το κατάστημα tsilas1 γιατί ειδικά σε παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου ή κουριερ σου στέλνουν ότι χειρότερο και πολλές φορές όχι αυτό που παράγγειλες. Αν δεν πιστεύεις κανε ένα search στο google γι' αυτό το κατάστημα και θα δεις τι θα σου βγάλει. Γενικότερα το εν λόγο online shop δεν το προτείνουμε σε κανένα γιατί κοιταει μόνο να δουλέψει τον πελάτη του εκτός αν ο "πελάτης" είναι ψυλλιασμένος και το ψάχνει πριν του δώσει κάτι το κάθε http://www.ebw.gr
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ όμως ξέρω πολλές περιπτώσεις από φίλους που έχουν παραγγείλει από εκεί και είναι μια χαρά!επίσης εγώ το έδωσα αυτό γιατί είναι το μοναδικό κατάστημα που έβγαλε στο skroutz αν μπορεί να το πάρει από κανένα ebay ή από πουθενά αλλού ακόμα καλύτερα μπορεί να το βρει και ποιο φτηνά
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικα ουτε εγω εχω καποιο προβλημα με το καταστημα. Οσες φορες εχω παρει κατι απο εκει ολα καλα.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 E Θα είσαι από τους τυχερούς γιατί πίστεψε με είναι πάρα μα πάρα πολύς κόσμος που έχει προβλήματα με το συγκεκρημενο κατάστημα ειδικά στις παραγγελίες μέσω κούριερ. Κι εγώ προσωπικά είχα παραγγείλει παλιότερα καινούργιο σφραγισμένο xbox360 και αυτοί μου έστειλαν μόνο την κονσόλα και απολύτως τίποτα άλλο ευτυχώς όμως ήμουν ψιλιασμένος και δεν ψάρωσα και τους το έστειλα πίσω όπως μου το έστειλαν.
therock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ο μετατροπεας αυτος ομως κανει μονο για ενσυρματο χειρστηριο, οχι για το ασυρματο...
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι απλά την πρώτη φορά για να το σετάρης θέλει το ενσύρματο χειριστήριο μετά νομίζω δεν χρειάζεται. Το εχω κι εγώ αλλά επειδη δεν εχω ενσύρματο χειριστήριο δεν το εχω δοκιμάσει.
Commentator Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Ποια κονσολα προτεινεται για το GTA IV & το Online του ?
Titanomaxos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Ποια κονσολα προτεινεται για το GTA IV & το Online του ? xbox 360... Καλυτερα γραφικα, online, frame rate, content.... Οι καλυτερη εκδοση μακραν στις κονσολες!
Commentator Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 xbox 360... Καλυτερα γραφικα, online, frame rate, content.... Οι καλυτερη εκδοση μακραν στις κονσολες! οποιοδηποτε xbox360 ?
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Ποια κονσολα προτεινεται για το GTA IV & το Online του ? Και μενα με ενδιαφερει αυτη η ερωτηση. Ολοι λενε οτι στο PC τρεχει με πολλα προβληματα, παντως εμφανισιακα πρεπει να ειναι καλυτερα. Ετσι τουλαχιστον κρινω εγω απο τις εικονες που βλεπω. Ριξε μια ματια εδω για συγκριση. http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html http://www.pcgameshardware.com/aid,656935/Screenshot-comparison-GTA-4-How-much-better-is-the-PC-version-than-the-console-version/Imagegallery/
Titanomaxos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 οποιοδηποτε xbox360 ? Ιδια ειναι το χβοχ 360! Αν και αλλαζουν σχημα, χρωμα, μεγεθος δεν αλλαζει η δυναμικη τους Στο κλαιωstation 3 ειναι ΧΑΛΙΑ!
Commentator Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ιδια ειναι το χβοχ 360! Αν και αλλαζουν σχημα, χρωμα, μεγεθος δεν αλλαζει η δυναμικη τους Στο κλαιωstation 3 ειναι ΧΑΛΙΑ! εννοω σκληρο δισκο, τιμη ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ---------- καμια αλλη γνωμη ?
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 αν έχεις επιλογή να το παίξεις στο Pc τότε παίξτο εκεί ,έχω ακούσει οτι έχει απίστευτα Mods και το Online του είναι τζάμπα, αλλιώς και εγώ σου πρωτείνω να πάρεις ένα απο τα καινούρια arcade 4gb 360.
cortaN@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 εννοω σκληρο δισκο, τιμη ---------- Προσθήκη στις 16:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ---------- καμια αλλη γνωμη ? Αν θες μόνο για GTA IV, τότε αγόρασε ένα 360 arcade αν βρεις. Είναι το πιο φθηνό, έχει τις ίδιες δυνατότητες με τα καινούρια slim πλην του wifi και του σκληρού δίσκου, μπορείς όμως (όπως και σε κάθε 360) να προσθέσεις έναν εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι και να δεσμεύσεις μέχρι 16gb για live content κτλ. Οπότε είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις