Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και επιτελους ενα U3 Engine Game που ξεφευγει απο

χαρακτηρες τυπου πραφουσκομενων απο πρωτεινες.

ναι είχε ωραίους χαρακτήρες,φοβερό gameplay(τα μαγικά μόνο ήταν πολύ slow casted),ένα μειωνέκτημα μόνο την ιστορία,ώρες ώρες ήταν τραγικό με τον mack και την cook να χάνονται ,να τους απαγάγουν ή να κλαίνε επι 20λεπτά...

για μένα το καλύτερο Jrpg της γενιάς είναι το demons souls με διαφορά,με 2ο το tales of vesperia και 3ο το valkyria chronicles. φυσικά ψύλοι στα άχυρα τα jrpgs αυτή τη γενιά, και ανακοινώνει η atlus action/adventure απο την team persona....απλά έλεος

και οντοπικ η ms ανεβάζει την τιμή του live. http://majornelson.com/archive/2010/08/30/price-change-for-xbox-live-gold-subscription.aspx .....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και επιτελους ενα U3 Engine Game που ξεφευγει απο

χαρακτηρες τυπου πραφουσκομενων απο πρωτεινες.

Το Reach ενω σεναριακα ειναι πολυ καλο στον

οπτικο τομεα δεν δινει το κατι παραπανω.

Και τα Fable ειναι τρομερα παιχνιδια αλλα κοιτωντας

καθαρα τον οπτικο τομεα δυσκολα πλησιαζουν καποια καλα PS3 exclusive.

Το Alan εμενα με εντυπωσιασε στα τελευταια level ο συνδυασμος post

proccessing και physics τα οποια ομως ειχαν καλη χρηση μονο στις

νυχτερινες ληψεις γιατι την μερα και το Alan δεν ηταν κατι ξεχωριστο.

Για να μην παρεξηγηθουμε το 360 εχει παρα πολλα τρομερα παιχνιδια

εγω απλα απομονωνω το οπτικο κομματι και τα συγκρινω με καποια

τρανταχτα του PS3.

Υπάρχουν και άλλα. Καταρχήν το Magna Karta II, jRPG exclusive του 360, το οποίο είναι πολύ καλό και υποτιμημένο παιχνίδι από τα reviews, με πολύ καλό art-style. Και μετά είναι και το Last Remnant που και αυτό είναι U3 engine based, αλλά είχε προβλήματα με frame-rate κτλ.

To Fable III θα είναι ΤΡΟΜΕΡΟ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Molyneux και τα διάφορα previews θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από Fable 2, τώρα στον οπτικό τομέα, το art style των παιχνιδιών αυτών μ αρέσει πολύ, από τεχνικής άποψης δεν φτάνει το Uncharted.

Για το Alan Wake ναι όλο το παιχνίδι είναι στη νύχτα, όπου πραγματικά εντυπωσίασε. Τη μέρα μέτριο.

Οπτικά τα παιχνίδια του PS3 που μ εντυπωσίασαν (δλδ εννοώ πως διακρίνεις κάτι παραπάνω απ το 360 είναι το Uncharted 2, το Heavy Rain και το God of War 3 εν μέρει για το texturing και το animation όχι για τα post processing). Από art style το Flower θα πρέπει να λέει πολύ.

---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:54 ----------

ναι είχε ωραίους χαρακτήρες,φοβερό gameplay(τα μαγικά μόνο ήταν πολύ slow casted),ένα μειωνέκτημα μόνο την ιστορία,ώρες ώρες ήταν τραγικό με τον mack και την cook να χάνονται ,να τους απαγάγουν ή να κλαίνε επι 20λεπτά...

για μένα το καλύτερο Jrpg της γενιάς είναι το demons souls με διαφορά,με 2ο το tales of vesperia και 3ο το valkyria chronicles. φυσικά ψύλοι στα άχυρα τα jrpgs αυτή τη γενιά, και ανακοινώνει η atlus action/adventure απο την team persona....απλά έλεος

και οντοπικ η ms ανεβάζει την τιμή του live. http://majornelson.com/archive/2010/08/30/price-change-for-xbox-live-gold-subscription.aspx .....

Το demon's souls δεν το έχω δει. Tο Tales of Vesperia δεν το έχω βρει πουθενά σε λογική τιμή.

Πάντως το Catherine που ανακοίνωσε η Team Persona παίζει να λέει...

Δημοσ.

Μπα φιλε.. Ειδικα στο PS3 με την καμια! Micro$oft Games Studios ειναι.. Εδω το 1ο μονο εβγαλαν στο pc, που το 3 που εψησε τρελλο λαο!

Δημοσ.
Μπα φιλε.. Ειδικα στο PS3 με την καμια! Micro$oft Games Studios ειναι.. Εδω το 1ο μονο εβγαλαν στο pc, που το 3 που εψησε τρελλο λαο!

Η epic games είναι ιδιοκτησία της microsoft? Αν δεν είναι υπάρχει περίπτωση να δούμε το τέταρτο στο ps3, αν η Sony τα σκάσει στην epic. Σκέφτηκα να αγοράσω το καινούργιο 360, αλλά δεν αξίζει να δώσω 250 ευρώ για τα 3 gears of war μόνο.

Δημοσ.

Το 3 υπαρχει μια πιθανοτητα να εμφανιστει σε PC παντως. Μετα τις δηλωσεις της MS περι υποστηριξης του PC gaming απο μερος της απο εδω και περα (ο λογος που και το Fable 3 θα βγει στο PC ενω το 2 δεν βγηκε). Μην βαζετε το χερι σας στη φωτια ομως, απλα υπαρχει μια Α πιθανοτητα. Πολλα θα παιξουν ρολο στην αποφαση της για να το κυκλοφορησει και στο PC και οχι μονο στο X360.

Δημοσ.
Δεν ειναι, αλλα publisher ειναι (οπως ειπα) η Micro$oft Games Studios. Και (απο οσο ξερω) τριλογια θα ειναι.

Τριλογία είναι, αλλά θα βγάλουν σίγουρα κάποια ακόμα αφού πουλάει τρελά. Όπως έγινε με το halo.

Δημοσ.
Το 3 υπαρχει μια πιθανοτητα να εμφανιστει σε PC παντως. Μετα τις δηλωσεις της MS περι υποστηριξης του PC gaming απο μερος της απο εδω και περα (ο λογος που και το Fable 3 θα βγει στο PC ενω το 2 δεν βγηκε). Μην βαζετε το χερι σας στη φωτια ομως, απλα υπαρχει μια Α πιθανοτητα. Πολλα θα παιξουν ρολο στην αποφαση της για να το κυκλοφορησει και στο PC και οχι μονο στο X360.

Χλωμό να βγει το Gears 3. Είναι ΑΑΑ τίτλος, όπως και το Halo Reach και μέχρι τώρα ο μοναδικός δυνατός exclusive τίτλος του 360 για το 2011 (αν εξαιρέσουμε τα Kinect games).

Μπορεί π.χ. να βγάλει τα 2 και 3, μετά από χρόνια όταν κυκλοφορήσει το νέο Χbox (720).

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ----------

Η epic games είναι ιδιοκτησία της microsoft? Αν δεν είναι υπάρχει περίπτωση να δούμε το τέταρτο στο ps3, αν η Sony τα σκάσει στην epic. Σκέφτηκα να αγοράσω το καινούργιο 360, αλλά δεν αξίζει να δώσω 250 ευρώ για τα 3 gears of war μόνο.

Είναι 2nd party developer για το 360, όπως λέγεται. Αν θες να παίξεις μόνο αυτά τα 3 παιχνίδια (και όχι άλλα στο 360 - που έχει πολλά ακόμη exclusives) μπορείς ν αγοράσεις ένα 360 arcade jasper, τώρα που κάνουν ξεστοκάρισμα των παλιών και το έχουν σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Δημοσ.
Χλωμό να βγει το Gears 3. Είναι ΑΑΑ τίτλος, όπως και το Halo Reach και μέχρι τώρα ο μοναδικός δυνατός exclusive τίτλος του 360 για το 2011 (αν εξαιρέσουμε τα Kinect games).

Μπορεί π.χ. να βγάλει τα 2 και 3, μετά από χρόνια όταν κυκλοφορήσει το νέο Χbox (720).

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ----------

Είναι 2nd party developer για το 360, όπως λέγεται. Αν θες να παίξεις μόνο αυτά τα 3 παιχνίδια (και όχι άλλα στο 360 - που έχει πολλά ακόμη exclusives) μπορείς ν αγοράσεις ένα 360 arcade jasper, τώρα που κάνουν ξεστοκάρισμα των παλιών και το έχουν σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Μου δίνεις κάποιο λινκ να δω τιμές? Δεν θέλω να είναι σπασμένο και μεταχειρισμένο. Το θέλω καινούργιο.

Δημοσ.
Μου δίνεις κάποιο λινκ να δω τιμές? Δεν θέλω να είναι σπασμένο και μεταχειρισμένο. Το θέλω καινούργιο.

Εγώ πριν από μια βδομάδα βρήκα στον Κωτσόβολο στο αεροδρόμιο το bundle του 360 arcade με το Beatles Rockband στα 108 ευρώ και exra ασύρματο μικρόφωνο, αλλά δεν ξέρω αν ακόμη υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια. (έφευγαν με τρελούς ρυθμούς).

Από τις τρέχουσες τιμές στο Net συμφέρουν αυτά τα 2:

1) To bundle του Κωτσόβολου:

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061831

2) Και το το bundle απ τη multirama είναι καλή φάση:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0283143&catid=070100

Και αν θες extra αποθηκευτικό χώρο μπορείς να δεσμεύσεις άλλα 16GB από οποιοδήποτε εξωτερικό USB δίσκο ή φλασάκι για extra αποθήκευση.

edit: Συγκεκριμένα μπορείς ν έχεις μέχρι 2 εξωτερικούς δίσκους από 16gb δεσμευμένα ο καθένας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

NPD Sales Results for August 2010

Data care of NPD Group

Reporting period: 8/1/10 - 8/28/10

360 – 356,700

DS -342,700

Wii – 244,300

PS3 -226,000

PSP – 79,400

1. Madden NFL 11 (Electronic Arts, Xbox 360) -- 920,800

2. Madden NFL 11 (Electronic Arts, PlayStation 3) -- 893,600

3. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo, Wii) - 124,600

4. Mafia II (Take 2 Interactive, Xbox 360) -- 121,600

5. New Super Mario Bros. (Nintendo, DS) -- 110,400

6. New Super Mario Bros. Wii (Nintendo)

7. Mafia II (Take 2 Interactive, PS3)

8. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard, Xbox 360)

9. NCAA Football 11 (Electronic Arts, Xbox 360)

10. Wii Fit Plus (Nintendo)

Games: $818.9 million (-10%)

Hardware: $282.9 million (-5%)

Software: $403.5 million (-14%)

Accessories: $132.4 million (-6%)

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hawx-2-face-off

Δημοσ.
Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε χειριστήριο xbox σε ps3?

υπάρχει ,είναι ενα κουτάκι που συνδέεις εκεί το χειριστήριο και το κουτάκι στην κονσόλα,μπορείς να βάλεις ότι χειριστήριο θες εκεί, ψάξτο και θα το βρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...