ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Eαν τα βγαζανε στο ΧΒΟΧ, θα βγαινανε καλυτερα! στο υπογραφω 1000 χειροτερα εχεις και 2 καλα! Αυτος που εχει τα 1000 καλυτερα πιο πιθανο δεν ειναι να κανει τα 2 αυτα games καλυτερα! Να δεις παπαδες που θα εκαναν αυτες οι δυο εταιρεις με το ΧΒΟΧ... Δεν υπηρχε περιπτωση το GT5 να ετρεχε στο Χ360 ετσι οπως θα τρεχει στο PS3. Το floating point performance του Χ360 ειναι το μισο του PS3. Αν καποιος (καλη ωρα ο Yamauchi) χρησιμοποιει το 90%+ της δυναμης του PS3 τοτε δεν παιζει τα αποτελεσματα να μπορεις να τα δεις στο Χ360. Νομιζω τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους. Δεν ειναι δυνατον τοσες ταλαντουχες εταιριες γυρω γυρω και να μην εχει μπορεσει (καμια ομως) να ξεπερασει το τεχνικο αποτελεσμα του Killzone 2 ακομα (ασχετα αν ειναι μετριο παιχνιδι) στο Χ360. Εγω λεω απλα οτι αν οι "αλλες" εταιριες (οι third party) πραγματικα ειχαν σκοπο να αξιοποιησουν τη δυναμη του PS3 τοτε απλα δεν θα υπηρχε η δυνατοτητα μιας αξιοπρεπους μεταφορας στο Χ360 ή θα ειχε μεγαλες διαφορες (σε σημειο Bayonetta) πραγμα που δεν θα συμφερε. Ετσι λοιπον επιλεγουν το "κατωτερο" hardware σαν βαση και αφηνουμε το "ανωτερο" να το εκμεταλευτουν μονο αυτοι που το δημιουργησαν. Για να μην περασω στο οικονομικο κομματι οπου ξερεις τι παιζει. Το ειδαμε και στο παρελθον να συμβαινει αυτο με το PS2. Βαση το PS2 και Χbox και GC ηταν απλα οι μεταφορες. Ηταν πολυ λιγα τα παιχνιδια third party που ηταν πραγματικα καλυτερα απο την PS2 εκδοχη τους στις αλλες 2 κονσολες. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου και τωρα. Κλαιν φουτς μαιν.
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Πολλα open εχουν πιο βαρια engine απο το γραμμικο και καλα ραμενο uncharted 2-god of war...για παραδειγμα, gta4 και red dead redemption ειναι δυο αρκετα βαριες engine...που το ps3 πατωνει! Eαν τα βγαζανε στο ΧΒΟΧ, θα βγαινανε καλυτερα! στο υπογραφω 2 παιχνίδια από την ίδια εταιρεία. Μάλλον η ίδια μηχανή. Μάλλον η Rockstar ή βαριέται ή δεν μπορεί να προγραμματίσει σωστά για PS3. Ε, αφού το υπογράφεις έτσι θα είναι. Ακόμα περιμένουμε να μας πει παιχνίδια με καλύτερα γραφικά από το Uncharted 2 που να τρέχουν στο 360 και όχι παιχνίδια που ΑΝ έβγαιναν θα ήταν καλύτερα. ΥΓ. Αν όλο αυτό το κάνεις για πλάκα και να περνάει η ώρα σου και εγώ μαζί σου. Συνέχισε. Αν τα πιστεύεις να το κοιτάξεις. Η εμμονή είναι κακό πράγμα και μπορεί να σου παρουσιάσει χειρότερα προβλήματα.
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 αρα να περιμενουμε καθε 4 χρονια για καλα παιχνιδια?
GrandGamer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Eαν τα βγαζανε στο ΧΒΟΧ, θα βγαινανε καλυτερα! στο υπογραφω Την υπογραφή σου και το άλλο να προσέχεις που τα βάζεις.
gherudos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 αρα να περιμενουμε καθε 4 χρονια για καλα παιχνιδια? Καλύτερα να περιμένουμε 4 χρόνια για ένα διαμάντι παρά 1 χρόνο για μονότονες συνέχειες της μιας και μοναδικής αποκλειστικότητας του 360 ΥΓ. Κανένα exclusive πλήν του GT5 δεν έχει κυκλοφορήσει 4 χρόνια μετά την ανακοίνωσή του... ΥΓ2. Titanomaxe/apokleire/darhe/Μαρία η άσχημη όσα nick και να αλλάξεις η συμπεριφορά σου παραμένει η ίδια, τραγικό! Επίσης το Uncharted 2 ΔΕΝ θα μπορούσε να το τρέξει το 360 εκτός κι αν το πετσόκοβαν,ούτε το God Of War 3. Εδώ ένα FF13 δεν μπόρεσε να αντέξει και η άθλιοι στη διαφήμιση του 360 έδειχναν αποσπάσματα του παιχνιδιού της έκδοσης για PS3.
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 αρα να περιμενουμε καθε 4 χρονια για καλα παιχνιδια? Εγώ δεν περιμένω καθόλου. Τα έχω όλα και ότι θέλω το αγοράζω και παίζω. Τη λογική μείωσης του άλλου για να φανώ εγώ καλύτερος δεν μπορώ.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Το ειδαμε και στο παρελθον να συμβαινει αυτο με το PS2. Βαση το PS2 και Χbox και GC ηταν απλα οι μεταφορες. Ηταν πολυ λιγα τα παιχνιδια third party που ηταν πραγματικα καλυτερα απο την PS2 εκδοχη τους στις αλλες 2 κονσολες. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου και τωρα. Κλαιν φουτς μαιν. Τότε ήταν αντίστροφα. Xbox 1 exclusives> τεχνικά ανώτερα απο PS2 exclusives, και τα multi καλύτερα στο PS2.
anamenos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Το XBOX όμως ήταν πράγματι πολύ πιο δυνατή κονσόλα από τις άλλες 2 κάτι που δεν ισχύει σε τέτοιο βαθμό με το PS3 και το 360
yakuza Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 2 παιχνίδια από την ίδια εταιρεία. Μάλλον η ίδια μηχανή. Μάλλον η Rockstar ή βαριέται ή δεν μπορεί να προγραμματίσει σωστά για PS3. Ε, αφού το υπογράφεις έτσι θα είναι. Ακόμα περιμένουμε να μας πει παιχνίδια με καλύτερα γραφικά από το Uncharted 2 που να τρέχουν στο 360 και όχι παιχνίδια που ΑΝ έβγαιναν θα ήταν καλύτερα. βεβαια το γνωστο παραμυθι με το πσ3. αν ειναι προβληματικα τα παιχνιδια φταινε οι προγραμματιστες. guess what μετα απο 4 χρονια εχει πια παλιωσει οσο για παιχνιδια με γραφικα Uncharted παιξε κανα gears/mass effect 2 και θα δεις. Καλύτερα να περιμένουμε 4 χρόνια για ένα διαμάντι παρά 1 χρόνο για μονότονες συνέχειες της μιας και μοναδικής αποκλειστικότητας του 360 ΥΓ. Κανένα exclusive πλήν του GT5 δεν έχει κυκλοφορήσει 4 χρόνια μετά την ανακοίνωσή του... ΥΓ2. Titanomaxe/apokleire/darhe/Μαρία η άσχημη όσα nick και να αλλάξεις η συμπεριφορά σου παραμένει η ίδια, τραγικό! Επίσης το Uncharted 2 ΔΕΝ θα μπορούσε να το τρέξει το 360 εκτός κι αν το πετσόκοβαν,ούτε το God Of War 3. Εδώ ένα FF13 δεν μπόρεσε να αντέξει και η άθλιοι στη διαφήμιση του 360 έδειχναν αποσπάσματα του παιχνιδιού της έκδοσης για PS3. καλα εσυ δεν παιζεσαι κραζεις για τρολινγκ τον αποκλειρο/τιτανομαχο αλλα εισαι χειροτερος. τουλαχιστον ο αποκλειρος δεν κρυβεται πισω απο λεξεις ουτε το παιζει και καλα 'αντικειμενικος' οπως κανεις εσυ ---------- Προσθήκη στις 03:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:30 ---------- Δεν υπηρχε περιπτωση το GT5 να ετρεχε στο Χ360 ετσι οπως θα τρεχει στο PS3. Το floating point performance του Χ360 ειναι το μισο του PS3. Αν καποιος (καλη ωρα ο Yamauchi) χρησιμοποιει το 90%+ της δυναμης του PS3 τοτε δεν παιζει τα αποτελεσματα να μπορεις να τα δεις στο Χ360. Νομιζω τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους. Δεν ειναι δυνατον τοσες ταλαντουχες εταιριες γυρω γυρω και να μην εχει μπορεσει (καμια ομως) να ξεπερασει το τεχνικο αποτελεσμα του Killzone 2 ακομα (ασχετα αν ειναι μετριο παιχνιδι) στο Χ360. Το ειδαμε και στο παρελθον να συμβαινει αυτο με το PS2. Βαση το PS2 και Χbox και GC ηταν απλα οι μεταφορες. Ηταν πολυ λιγα τα παιχνιδια third party που ηταν πραγματικα καλυτερα απο την PS2 εκδοχη τους στις αλλες 2 κονσολες. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου και τωρα. Κλαιν φουτς μαιν. Δεν υπηρχε περιπτωση το GT5 να ετρεχε στο Χ360 ετσι οπως θα τρεχει στο PS3.Το floating point performance του Χ360 ειναι το μισο του PS3. είπε ο μεγας προγραμματιστης ικαρουγκα. τυφλα να εχει καρμακ δηλαδη μας πεταξε και ενα floating point performance για να ψαρώσουμε Εγω λεω απλα οτι αν οι "αλλες" εταιριες (οι third party) πραγματικα ειχαν σκοπο να αξιοποιησουν τη δυναμη του PS3 τοτε απλα δεν θα υπηρχε η δυνατοτητα μιας αξιοπρεπους μεταφορας στο Χ360 ή θα ειχε μεγαλες διαφορες (σε σημειο Bayonetta) πραγμα που δεν θα συμφερε. Ετσι λοιπον επιλεγουν το "κατωτερο" hardware σαν βαση και αφηνουμε το "ανωτερο" να το εκμεταλευτουν μονο αυτοι που το δημιουργησαν. Για να μην περασω στο οικονομικο κομματι οπου ξερεις τι παιζει. μεχρι στιγμης παντως το φαινομενο μπαγιονετα εμφανιστηκε στο πσ3 και οχι στο χβοχ. Για να μην μιλησουμε βεβαια και για τα απειρα μουλτιπλατφορμ που ειναι χειροτερα λγοτερο η περισσοτερο στο πσ3. οσο για το οτι επιλεγουν το κατωτερο hardware είναι εντελως ακυρο. επιλεγουν το hardware (το εχω ξαναπει πως τα 2 μηχανηματα ειναι στην τελικη ισοδυναμα) που μπορουν να κανουν πιο ευκολα και γρηγορα την δουλεια τους (time is money). αυτο παντως πολλες φορες τους κανει κακο και στο χβοχ γιατι δεν ζοριζονται με αποτελεσμα να μην πιεζουν το μηχανημα στα ορια του.
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 βεβαια το γνωστο παραμυθι με το πσ3. αν ειναι προβληματικα τα παιχνιδια φταινε οι προγραμματιστες. guess what μετα απο 4 χρονια εχει πια παλιωσει οσο για παιχνιδια με γραφικα Uncharted παιξε κανα gears/mass effect 2 και θα δεις. Δεν έχω ανάγκη από παραμύθια. Έχω όλες τις κονσόλες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και μπορώ να παίζω όλα τα παιχνίδια που μου αρέσουν. Συνήθως αυτοί που έχουν μία καίγονται να βγάλουν τη δικιά τους την καλύτερη. Και όχι, δε λέω ότι φταίνε οι προγραμματιστές. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως φταίει η Sony που δεν μπορεί να φτιάξει ένα εύκολο και φιλικό προς τον προγραμματιστή μηχάνημα με αποτέλεσμα να μην κάθονται να ασχοληθούν. Λες αν τα ξαναπαίξω να βελτιωθούν τα γραφικά τους; Γιατί την τελυταία φορά που τα έπαιξα ήταν χειρότερα από το Uncharted 2.
JimChris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 ....για ο-μελετα!!! Αυτο το post τριετιας που μου προτεινες να μελετησω και δεδομενου οτι ειμαι και ασχετος οπως λες τι θελει να αποδειξει ; Οτι τα περισσοτερα exclusive του xbox τρεχουν σε χαμηλες αναλυσεις ; Alan Wake = 960x544 (4xAA) - As per gamefest presentation Halo 3 = 1152x640 (no AA) Halo 3: ODST = 1152x640 (no AA) Splinter Cell: Conviction = 1024X576 (2xAA) Phantasy Star: Universe = 1152x648 (no AA) Project Gotham Racing 3 = 1024x600 (2xAA) Don King Prizefighter = 1024x630 (2xAA) Fifa 2006 = 1024x576 (2xAA) Fifa 2007 = 1200x675 (no AA) Ninja Gaiden 2 = 1120x584 (2xAA)
Titanomaxos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 ....για ο-μελετα!!! Αυτο το post τριετιας που μου προτεινες να μελετησω και δεδομενου οτι ειμαι και ασχετος οπως λες τι θελει να αποδειξει ; Οτι τα περισσοτερα exclusive του xbox τρεχουν σε χαμηλες αναλυσεις ; Alan Wake = 960x544 (4xAA) - As per gamefest presentation Halo 3 = 1152x640 (no AA) Halo 3: ODST = 1152x640 (no AA) Splinter Cell: Conviction = 1024X576 (2xAA) Phantasy Star: Universe = 1152x648 (no AA) Project Gotham Racing 3 = 1024x600 (2xAA) Don King Prizefighter = 1024x630 (2xAA) Fifa 2006 = 1024x576 (2xAA) Fifa 2007 = 1200x675 (no AA) Ninja Gaiden 2 = 1120x584 (2xAA) Απλα ελεος! Υποβαθμιζεις τον εαυτο σου χωρις να δειχνεις games απο το αλλο στρατοπεδο.... απο το πολυ subHD ready εχεις λολαθει, σε συγχωρω! .....και βεβαια σε κατανοω που να μπεις στον κοπο θα τρελαθεις στο copy - paste! ---------- Προσθήκη στις 12:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:00 ---------- Τότε ήταν αντίστροφα. Xbox 1 exclusives> τεχνικά ανώτερα απο PS2 exclusives, και τα multi καλύτερα στο PS2. Τα θελεις και τα λες ? Τα multi καλυτερα στο ps2 .... εχουμε ξεφυγει!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HkHoDEh0FWc[/ame]
anamenos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 ρε Titanomaxe απλά ψάχνουν δικαιολογίες για την αποτυχία του PS3 να ξεπεράσει σε απόδοση το εδώ και χρόνια καλύτερο 360. Άστο καλύτερα και μην ασχολείσαι νομίζω, όπως έπαψα να κάνω εγώ εδώ και καιρό.
injen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Καλα ρε παιδια ειστε σοβαροι τωρα;υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι το xbox ειναι πιο δυνατο μηχανακι απο το ps3? Sent from my iPhone using Insomnia.app
JohnVani18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Οσοι ειναι fanboy και δεν κοιτανε τα tech specs της καθε κονσολας, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις