Titanomaxos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Βλεπω μπροστα thresh! O ΚΗΠΟΥΡΟΣ στο PS3 παντα θα βαζει το χερακι του σε διαφορους τομεις (γρασιδια, γραφικα, ΑΑ, ΑΦ, αναλυση), εχει πεσει πολυ ΚΛΑΔΕΜΑ!
PeterHeppner Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αν είναι δυνατόν παιχνίδι εν έτη 2010 να μην έχει γρασίδι! ΝΤΡΟΠΗ! μερικά παιχνίδια είναι καλήτερα όταν δεν έχει γρασίδι το γήπεδο
Titanomaxos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αν είναι δυνατόν παιχνίδι εν έτη 2010 να μην έχει γρασίδι! ΝΤΡΟΠΗ! σε οποιον δεν αρεσουν τα γραφικα τα βαρβατα υπαρχει και το PSP, αλλη κονσολαρα! Στο CRYSIS 2 για κονσολες και ειδικα για ps3 ετοιμαζω οχι εικονα με κηπουρους αλλα με bobcats ... Uploaded with ImageShack.us
gRim Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα βαρβάτα γραφικά τα βγάζει το xbox που έχει και γρασίδι; Ooook. Μούφα μου φαίνονται και στις δύο εκδόσεις αλλά τέσπα.. ---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ---------- μερικά παιχνίδια είναι καλήτερα όταν δεν έχει γρασίδι το γήπεδο Λες για τέννις ε; Συμφωνώ
Titanomaxos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τα βαρβάτα γραφικά τα βγάζει το xbox που έχει και γρασίδι; Ooook.Μούφα μου φαίνονται και στις δύο εκδόσεις αλλά τέσπα.. http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 για δες το link....ναι το χβοχ εχει ποιοτητα στην εικονα στο 99% των games, ο αλλος εχει sd αναλυσεις kai noAA major!
anamenos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 οι οπαδοί του Πανιωνίου φταίνε για όλα :lol:
gRim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 για δες το link....ναι το χβοχ εχει ποιοτητα στην εικονα στο 99% των games, ο αλλος εχει sd αναλυσεις kai noAA major! Γενικά ναι το ξέρω ότι σχεδόν σε όλα τα multi το xbox υπερέχει. Εγώ έκανα πλάκα για το μάφια που και στις δύο κονσόλες μου φαίνεται μάπα αλλά κολλήσατε στο γρασίδι. Παρόλα αυτά θα το κατεβάσω μήπως έχει ενδιαφέρον σενάριο αν και είναι φουλ στα bugs. Είδα μερικά πράγματα από το λινκ που έδωσες και μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλά επειδή είναι αργά θα το μελετήσω αύριο.
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 οι οπαδοί του Πανιωνίου φταίνε για όλα :lol: Αυτό ξαναπέστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BANTAS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 σε οποιον δεν αρεσουν τα γραφικα τα βαρβατα υπαρχει και το PSP, αλλη κονσολαρα! Στο CRYSIS 2 για κονσολες και ειδικα για ps3 ετοιμαζω οχι εικονα με κηπουρους αλλα με bobcats ...
hollow_83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 σε οποιον δεν αρεσουν τα γραφικα τα βαρβατα υπαρχει και το PSP, αλλη κονσολαρα! Στο CRYSIS 2 για κονσολες και ειδικα για ps3 ετοιμαζω οχι εικονα με κηπουρους αλλα με bobcats ... Uploaded with ImageShack.us Η εικονα θα ναι απο το pc σου ? Ρωταω γιατι με μονο τρεις οθονες θα πονεσουν τα ματια μου και δε γουσταρω να βλεπω κατι σε υποδεεστερο απο 6 οθονες. Οποτε ασε μας με το μισο Eyeinfinity και το καβαλημα σου. Μια χαρα θα εινaι το Crysis στις κονσολες για οσους δεν εχουν μια μικρη περιουσια για το PC.
Titanomaxos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Η εικονα θα ναι απο το pc σου ? Ρωταω γιατι με μονο τρεις οθονες θα πονεσουν τα ματια μου και δε γουσταρω να βλεπω κατι σε υποδεεστερο απο 6 οθονες. Οποτε ασε μας με το μισο Eyeinfinity και το καβαλημα σου. Μια χαρα θα εινaι το Crysis στις κονσολες για οσους δεν εχουν μια μικρη περιουσια για το PC. Μπα σε ενα monitor θα το χαρω... Το crysis και με μτχ απο αγγελιες φτιαχνεις ενα pcaki με 300 ευρω και παιζεις καλυτερα! Εαν πας στα σκουπιδια-αγγελιες με μια 4870 or 9800gtx, ενα core duo, 4gb ddr2 , 450 watt, 160 gb hdd και αλλα σκουπιδια παιζεις αρκετα καλυτερα απο κονσολα... ....το καβαλημα αφορα εσενα, που εχεις παρει yugo και νομιζεις οτι εχεις ferrari!
Slobontan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Διάβασα αρκετές απο τις σελίδες αυτού του τόπικ και είδα ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσες γνώμες. Πάμε τώρα και στο δίλημμά μου.. Είμαι κάτοχος pc με τις εξής δυνατότητες : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6400+3.2 Ghz, 3Gb Ram, Ati Radeon 4890, σε Windows 7. Παιχνίδια παίζω σε μία οθόνη Viewsonic 22' Full HD. Επίσης είμαι κάτοχος και του απλού Xbox 360 με 2 ασύρματα χειρηστήρια το οποίο έχω παρατημένο εδώ και 1 χρόνο στο κουτί του.. Πρόσφατα αγόρασα μία 50άρα Plasma Panasonic μοντέλο 2010, εξαιρετική τηλεόραση, απο τις κορυφαίες τις αγοράς. Γενικά απο παιχνίδια μου αρέσουν 2K10, Pro Evolution,Call Of Duty, Need for Speed, Rainbow Six.. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το Xbox live,ούτε bluray (υπάρχει στο home cinema που έχω), ούτε Lan ούτε τπτ με ενδιαφέρει καθαρά το gaming. Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας λοιπόν ως προς το τι μου προτέινετε να κάνω.. 1)Ξανασυνδέω το Xbox360 ενόψει χειμώνα και ετοιμάζομαι για gaming 2) Κάνω μια γερή αναβάθμιση στο pc μου περιμένοντας τα νέα παιχνίδια (κυρίως για 2Κ10 και Pro) 3) Aγοράζω το ps3 που απ ότι βλέπω στα διάφορα φόρα πλέον με τα updates του έχει ισοφαρίσει στο θέμα των γραφικών το 360? Επαναλαμβάνω όμως με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το gaming και τίποτε άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και αναμένω τις γνώμες σας.
Titanomaxos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.Διάβασα αρκετές απο τις σελίδες αυτού του τόπικ και είδα ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσες γνώμες. Πάμε τώρα και στο δίλημμά μου.. Είμαι κάτοχος pc με τις εξής δυνατότητες : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6400+3.2 Ghz, 3Gb Ram, Ati Radeon 4890, σε Windows 7. Παιχνίδια παίζω σε μία οθόνη Viewsonic 22' Full HD. Επίσης είμαι κάτοχος και του απλού Xbox 360 με 2 ασύρματα χειρηστήρια το οποίο έχω παρατημένο εδώ και 1 χρόνο στο κουτί του.. Πρόσφατα αγόρασα μία 50άρα Plasma Panasonic μοντέλο 2010, εξαιρετική τηλεόραση, απο τις κορυφαίες τις αγοράς. Γενικά απο παιχνίδια μου αρέσουν 2K10, Pro Evolution,Call Of Duty, Need for Speed, Rainbow Six.. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το Xbox live,ούτε bluray (υπάρχει στο home cinema που έχω), ούτε Lan ούτε τπτ με ενδιαφέρει καθαρά το gaming. Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας λοιπόν στο εξής.. 1)Ξανασυνδέω το Xbox360 ενόψει χειμώνα και ετοιμάζομαι για gaming 2) Κάνω μια γερή αναβάθμιση στο pc μου περιμένοντας τα νέα παιχνίδια (κυρίως για 2Κ10 και Pro) 3) Aγοράζω το ps3 που απ ότι βλέπω στα διάφορα φόρα πλέον με τα updates του έχει ισοφαρίσει στο θέμα των γραφικών το 360? Επαναλαμβάνω όμως με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το gaming και τίποτε άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και αναμένω τις γνώμες σας. Eχεις 50αρα και θα βαλεις κονσολα ? Ειδικα PS3 ? Αυτοκτονα καλυτερα.... (Ποτε εφτασε το ps3 το Χβοχ 360 και δεν το πηραμε ΧΑΜΠΑΡΙ ?) Σε μια αλλη ζωη ισως το ps3 να το πιασει αλλα σε αυτη δυσκολα! Τα παιχνιδια που αναφερεις παιζουν χαλαρα στο pcaki σου! Εαν δεις οτι καποιο game δεν παιζει καλα τοτε προχωρα σε αναβαθμιση (παρε μια 5850 απο αγγελιες) απλα βαζε 1920χ1080 και να μην βαζεις ΑΑ για να εχεις αρκετα frames! Εαν παρεις μια 5850 Or 460 (nvidia) ετοιμασου για αλλα κολπα! Παρε μια γευση -> http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 ps3 με ζορι 720p (και αυτο με ζορι) χωρις ΑΑ στην πλειοψηφια των games οπου εσυ θα το κανεις upascaling σε 1080π σε 50αρα οθονη -> Μια ΠΙΤΣΑ ΤΖΑΜΠΟ θα δεις αντι για εικονα! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2010 από Titanomaxos
hollow_83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μπα σε ενα monitor θα το χαρω... Το crysis και με μτχ απο αγγελιες φτιαχνεις ενα pcaki με 300 ευρω και παιζεις καλυτερα! Εαν πας στα σκουπιδια-αγγελιες με μια 4870 or 9800gtx, ενα core duo, 4gb ddr2 , 450 watt, 160 gb hdd και αλλα σκουπιδια παιζεις αρκετα καλυτερα απο κονσολα... ....το καβαλημα αφορα εσενα, που εχεις παρει yugo και νομιζεις οτι εχεις ferrari! Και Yugo εχω και Ferarri. Απλα το yugo καιει λιγοτερο.
GrandGamer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Είμαι κάτοχος pc με τις εξής δυνατότητες : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6400+3.2 Ghz, 3Gb Ram, Ati Radeon 4890, σε Windows 7. Παιχνίδια παίζω σε μία οθόνη Viewsonic 22' Full HD. 1)Ξανασυνδέω το Xbox360 ενόψει χειμώνα και ετοιμάζομαι για gaming 2) Κάνω μια γερή αναβάθμιση στο pc μου περιμένοντας τα νέα παιχνίδια (κυρίως για 2Κ10 και Pro) 3) Aγοράζω το ps3 που απ ότι βλέπω στα διάφορα φόρα πλέον με τα updates του έχει ισοφαρίσει στο θέμα των γραφικών το 360? Επαναλαμβάνω όμως με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ το gaming και τίποτε άλλο. Το 2. Κάνεις μία, όχι γερή αναβάθμηση μια χαρά είναι το PC σου, απλά τουλάχιστον 3GB RAM ακόμα και άμα γουστάρεις τσιμπάς και μία ΑΤΙ 5850 και είσαι μάγκας. Η οθόνη σου πιάνει τα 1080p; γιατί συνήθως 22άρες φτάνουν μέχρι 1680χ1050 αν ναι έχει καλός, αν όχι ίσως να θες αντί για κάρτα γραφικών να τσιμπίσεις μία οθονίτσα. Πάντως αυτό που πιστεύω ότι χρειάζεσαι είναι λίγο μνήμη ακόμα για το PC και είσαι έτοιμος για να παίξεις οτιδήποτε. Α και φυσικά 64bit λειτουργικό αν δεν είναι ήδη τα win 7 που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις