Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αλλά όλα αυτά, είναι δικαιολογίες του κώλου :-).

Μου αρέσει πάντως που από το δόγμα <<Δεν χρειαζόμαστε αντιγραφές εμείς, σεβόμαστε τους developers>> πάει σιγά σιγά στο <<Ααααα, εγώ θα κατεβάζω κι αν αξίζει το Χ παιχνίδι, θα το αγοράσω>> για να καταλήξουμε (όπως είναι αναμενόμενο και κανείς δεν το λέει) στο <<Εεεε τώρα έχω αφραγκίες μωρέ, άσε να το παίξω αντιγραμμένο κι αν πιάσω το joker ή αν πέσει στα 5 ευρώ το παιχνίδι, το αγοράζω>> ή <<Αααααα, μόνο 8 ώρες Single Player ήταν. Δεν έχει MP οπότε σιγά μην το αγοράσω τώρα που το τελείωσα. Έχω άλλα έξοδα>> κλπ κλπ :P

Epic fail στην νοοτροπία αρκετών που το έπαιζαν τάχα μου και δήθεν :o

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο πραγματικος σκοπος των αντιγραφων ειναι για να δεις αν ενα παιχνιδι σου αρεσει πραγματικα πριν το αγορασεις. Σκεψου τωρα να δωσεις ενα 60ευρω για ενα παιχνιδι το οποιο θα παιξεις για 5 λεπτα και μετα θα το παρατησεις και θα το εχεις για πεταμα..

a.k.a demos.:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν ξερω για σας παιδες, εγω μια φορα στο pc εχω παρει (μεχρι στιγμης) γυρω στα 20 παιχνιδια και ειναι και αλλα τα οποια τα θελω. Θελετε και καμια φωτο για να πειστειτε οτι δεν λεω μλκιες?

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι τσαμπουνάτε όλοι μαζί τόση ώρα; πλάκα κάνεται; Ούτως ή άλλως η πειρατεία στο software κάνει καλό στις εταιρείες, δεν είναι όπως στη μουσική. Γιατί νομίζεται ότι η Μ$ συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική Bill Gates(Αν είναι να κλέβουν λογισμικό ας κλέβουν το δικό μας);

Δημοσ.

Μου αρέσει πάντως που από το δόγμα <<Δεν χρειαζόμαστε αντιγραφές εμείς, σεβόμαστε τους developers>> πάει σιγά σιγά στο <<Ααααα, εγώ θα κατεβάζω κι αν αξίζει το Χ παιχνίδι, θα το αγοράσω>> για να καταλήξουμε (όπως είναι αναμενόμενο και κανείς δεν το λέει) στο <<Εεεε τώρα έχω αφραγκίες μωρέ, άσε να το παίξω αντιγραμμένο κι αν πιάσω το joker ή αν πέσει στα 5 ευρώ το παιχνίδι, το αγοράζω>> ή <<Αααααα, μόνο 8 ώρες Single Player ήταν. Δεν έχει MP οπότε σιγά μην το αγοράσω τώρα που το τελείωσα. Έχω άλλα έξοδα>> κλπ κλπ :P

Πες τα Φιλαρακι !!

Δημοσ.
Πάντως ήταν που οι κάτοχοι PS3 προτειμούν τα αυθεντικά για να στηρίζουν τους προγραμματιστές! :P

Βγήκε το "modchip" και όλοι το θέλουν! :P

Τώρα γίνεσαι κακός :devil::lol:

Δημοσ.

Νιόθω σαν να βρίσκομαι σε παιδική χαρά και τα παιδάκια μόλις έχουν ανακαλύψει ότι οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι και χαίρονται...

Δημοσ.

Εξαρταται...

Εσυ δεν εχει τυχει να κατεβασεις κατι στο pc και μετα να παρεις το αυθεντικο?

δεν εχει τυχει να το κανουν κατοχοι 360 αυτο?Δλδ να ερθει πιο γρηγορα το παιχνιδι,να το αρχισουν σε αντιγραφο γιατι δεν μπορουσαν να περιμενουν και μετα να το αγορασουν?

Εφοσον το αγορασεις αυθεντικο(σε κανονικη τιμη) τελικα ειναι το ιδιο πραγμα.

Τωρα αν καποιος ηταν παντα αντιθετος και στο παραπανω και τωρα ειναι ετοιμος να βαλει φλασακι.Τοτε αυτος ειναι οντως κωλοτουμπας.

Μην του βαζετε ολους στο ιδιο καζανι λοιπον.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν χρειαζομαστε τις αντιγραφες. Ειπα οτι, οτι μου αρεσει πραγματικα θα το αγορασω γιατι ξερω να εκτιμω την δουλεια που εριξαν τα παλικαρια για να καθησει ο οποιοσδηποτε απο εμας να να παιξει και να περασει καλα.

Και καλυτερα να το παιζω ταχα μου και δηθεν παρα να λεω οτι παιζω μονο αντιγραφες και δεν με νοιαζει. Και αμα θελεις βαζω φωτο με τα παιχνιδια που εχω γιατι εχεις ενα στερεοτυπο και ολους ετσι τους βλεπεις. Και αμφιβαλλω απο τον τροπο που μιλας αν εχεις αγορασει εσυ καποιο παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ούτε για να δοκιμάσω κάποιο παιχνίδι δε θα το βάλω.

Μετά από τόσα χρόνια άλλωστε ξέρω τι μου αρέσει και τι όχι. Άσε που δεν μπορείς να κάνεις συλλογή με αντιγραφές.

Δημοσ.

Πάντως η Sony έχει βρει ήδη τρόπο για να αντιμετωπίσει την απειλή και να μην μας βάλει στο δίλημμα: πειρατικά ή original.

Θα καταργήσει τις USB στο επόμενο update :P :p :P

Δημοσ.

Πάντως η Sony έχει βρει ήδη τρόπο για να αντιμετωπίσει την απειλή και να μην μας βάλει στο δίλημμα: πειρατικά ή original.

Δημοσ.

Ικανούς τους έχω. Χωρίς πλάκα.

Δημοσ.

Ικανούς τους έχω. Χωρίς πλάκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...