evilsonic665 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Τον streetboy69 τι τον εχεις ? Μπορει καποιος να μου πει αλλο παιχνιδι για ΧΒΟΧ εκτος απο το HALO που να αξιζει? Ελπιζω να αστειεύεσαι.
foufoutios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δεν πας στη γωνια να δεις αν ερχομαι ρε p3tran.. Το εχετε μαμησει τελειως το θεμα εδω μεσα.. Τις ειρωνιες και τα υφακια σου να τα κανεις στα φιλαρακια σου.. Οταν καποιος ρωταει κατι, μαθετε να απαντατε και οχι να λετε τις παπαρες σας μονο και μονο για να δειξετε οτι ξερετε η οτι ειναι ακυρος ο αλλος.. Αμα δεν εχεις να απαντησεις, μη γραφεις καθολου στην τελικη.. next στη μουρη σου τωρα
littlelouievegos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Το να θεωρεις προτερημα για μια κονσολα τα "αντιγραφα ασφαλειας" ειναι απολυτα κατανοητο και "μεταξυ μας μεταξα" οπως λεμε.. Το να νομιμοποιεις ομως αυτο το επιχειρημα προς χαριν του λογου σου και αποκλεισμου μιας κονσολας για αυτο το λογο καθαρα και ξαστερα σε ενα forum νομιζω οτι παραπαει.. Δεν θα τα ισοπεδωσουμε και ολα, ακομα και αν ειναι ο πιο σοβαρος λογος αυτος για την αγορα μιας κονσολας για καποιους..Δεν νομιζεται οτι εχετε ξεφυγει αρκετα οταν αντιτιθεστε στον Non born για αυτο το λογο; Ο νοων νοειτω..
Freakster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Τον streetboy69 τι τον εχεις ? Μπορει καποιος να μου πει αλλο παιχνιδι για ΧΒΟΧ εκτος απο το HALO που να αξιζει? Να μια ενδεικτικη λιστα. Απο το http://www.gamerankings.com
foufoutios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω freakster, αλλα δεν εννοουσα αυτο. Καποια παιχνιδια που να εχετε παιξει και να αξιζουν ηθελα.. Στον πινακα που εχεις βαλει εχει και παιχνιδια με 6,8.. Ολα και ολα τεσσερα παιχνιδια εχω ξεχωρισει για το ΧΒΟΧ και εχει βγει και τοσα χρονια...
evilsonic665 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Για πες εσυ που δεν αστειευεσαι... Eίπα να μήν μπώ κάν στον κόπο αλλα αφού το ζήτησες... Project gotham racing series Fable series Gears of war Forza Motorsport series Ninja Gaiden series Bioshock Mass effect(σε ένα μηνα απο τώρα,οι βαθμολογιες ώς τώρα είναι διθυραμβικές) Dead or alive Lost planet Dead rising Και πάμε αυτα που αναμένονται να είναι ΑΑΑ τίτλοι και ειναι exclusives μέσα στο πρώτο/δεύτερο quarter του 2008 Too Human Alan wake Banjo kazooie Splinter cell 5 (exclusive) Halo Wars Lost odyssey Oλα τα παραπάνω είναι exclusives. +Oλα τα Multiplatform τα οποία ώς τώρα κατα 90% βγαίνουν καλύτερα στο 360 +....this little game called H A L O 3..
Freakster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Φαφουτιε, η λιστα εχει ενα παιχνιδι με 6,8 απο average voting το NHL (hockey). Ενα ακομα με 6, το Skate. Οχι απο reviews και κριτικες αλλα απο voters στο site. Τα αλλα 17 δε σου κανουν;
isspro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 βασικα κονσολα με προοπτικη μη τσιπαρισματος/σπασιματος μελλον δεν εχει. ο καθενας παιρνει οτι παιρνει σκεφτομενος το μελλον... το ps3 θα τσιπαρετε με software, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. οι επιλογες του κοσμου ειναι 3: 1)δεν το παιρνω το ps3 γιατι ειναι και αυτο ακριβο και τα games του. 2)το παιρνω αλλα δεν το τσιπαρω (και... οσα παιχνιδια μπορεσουμε θα παρουμε) και εχει ο θεος... 3)το παιρνω, το τσιπαρω και βλεπουμε ποια γνησια (για online) και ποια οχι... ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ! εγω για αρχη θα το παρω για το PRO2008 αν και εχω καλο PC που μπορω να παιξω και απο εκει online... αυτη ειναι η γνωμη μου. τωρα να καθεται ο καθενας να λεει κλεφτη τον αλλο και μου τρως τη δουλεια και τετοια, δεν ειναι ωραια πραματα. δημοκρατια εχουμε...
LORD12345 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Το να θεωρεις προτερημα για μια κονσολα τα "αντιγραφα ασφαλειας" ειναι απολυτα κατανοητο και "μεταξυ μας μεταξα" οπως λεμε..Το να νομιμοποιεις ομως αυτο το επιχειρημα προς χαριν του λογου σου και αποκλεισμου μιας κονσολας για αυτο το λογο καθαρα και ξαστερα σε ενα forum νομιζω οτι παραπαει.. Δεν θα τα ισοπεδωσουμε και ολα, ακομα και αν ειναι ο πιο σοβαρος λογος αυτος για την αγορα μιας κονσολας για καποιους..Δεν νομιζεται οτι εχετε ξεφυγει αρκετα οταν αντιτιθεστε στον Non born για αυτο το λογο; Ο νοων νοειτω.. Ma den eipa egw pote oti thelw na nomimopoieisw ta antigrafa asfaleias alla min krivomaste pisw apo to daxtylo mas etsi. Einai koino mystiko oti ena apo ta prwta pragmata poy koitas prin agoraseis mia konsola einai an paizei kopies(Exw adiko???). Egw proswpika antitithika ston nonborn giati to paizei kath ola nomimos enw standar exei kati paranomo spiti toy. Ara einai nomimos gia to theathina poy ayto simainei nai men tin leme se osoys einai paranomoys h' exoyn kati paranomo spiti toys alla kai emeis ta idia kanoyme kai den to anaferoyme kan. Mipws exw adiko s' ayto poy lew??? Lew mipws...
foufoutios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Τωρα θες να τα παρω ενα ενα με τη σειρα και να σου πω? Στη λιστα εχει το guitar hero και αλλα τα οποια δε θα κοιταζα ουτε καν σαν αγοραστης... Τελος παντων. ευχαριστω και τους δυο για το χρονο σας.. Για μενα Halo, Bioshock, GoW, Forza ξεχωριζουν μεχρι στιγμης.. αυτα.. Καποια απο τα αλλα τα εχω παιξει και μου φανηκαν αδιαφορα
Freakster Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Τωρα θες να τα παρω ενα ενα με τη σειρα και να σου πω? Στη λιστα εχει το guitar hero και αλλα τα οποια δε θα κοιταζα ουτε καν σαν αγοραστης... Τελος παντων. ευχαριστω και τους δυο για το χρονο σας.. Για μενα Halo, Bioshock, GoW, Forza ξεχωριζουν μεχρι στιγμης.. αυτα.. Καποια απο τα αλλα τα εχω παιξει και μου φανηκαν αδιαφορα Στην αρχη λες οτι εκτος του Halo δε ξερεις αλλο παιχνιδι που να αξιζει. Τωρα εγιναν τεσσερα τα παιχνιδια. Τεσπα. Που να ξερω οτι δε σου αρεσει το guitar hero σαν αγοραστης; Τελειο ηταν
foufoutios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ειπα "Μπορει καποιος να μου πει αλλο παιχνιδι για ΧΒΟΧ εκτος απο το HALO που να αξιζει?" αυτο ακριβως.. Αυτο ειναι ερωτηση, αρα περιμενω μια απαντηση. Δε δηλωσα κατι τετοιο.. "Στην αρχη λες οτι εκτος του Halo δε ξερεις αλλο παιχνιδι που να αξιζει. Τωρα εγιναν τεσσερα τα παιχνιδια" που λες εσυ.. Δε μπορω να καταλαβω γιατι παραφραζετε ετσι ο,τι λενε οι αλλοι για ps3 και αρπαζεστε για να τους δειξετε οτι εχουν αδικο... χαλαρωστε λιγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις