Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Barman κανε την παρακατω διαιρεση.

360-->41.7 /5 =8,34 μ.ο ανα χρονο.

ps3-->38.1 /4 =9,52 μ.ο ανα χρονο.

Αν μετρανε τοσο πολυ για σενα οι πωλησεις, επρεπε ήηηηηδη να εισαι πλαισιο,για ps3.:P:p

Σα μωρα κανετε.

Τι ανα χρονο και ανα λεπτο ??

Τωρα ποιος ειναι πρωτος αναμεσα στα 2 ?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PS2 150 εκατομμύρια - PS3 38 εκατομμύρια

ΧΒΟΧ 24 εκατομμύρια - ΧΒΟΧ360 42 εκατομμύρια

Τα σχόλια δικά σας...

Δημοσ.
PS2 150 εκατομμύρια - PS3 38 εκατομμύρια

ΧΒΟΧ 24 εκατομμύρια - ΧΒΟΧ360 42 εκατομμύρια

Τα σχόλια δικά σας...

Αστους ρε φιλε δεν το δεχονται..

Ολοι εμεις που το αγορασαμε ειμαστε Μαμακες...

Δημοσ.
Σα μωρα κανετε.

Τι ανα χρονο και ανα λεπτο ??

Τωρα ποιος ειναι πρωτος αναμεσα στα 2 ?

χαχαχα :P

Το ps2 ειναι πιο μπροστα γιατι βγηκε το 2001.:P:p

Περα απο την πλακα.Αν θες να δεις ποιο σωστα τα νουμερα τα βλεπεις ανα χρονο.Αλλα ετσι και αλλιως οι διαφορες ειναι μικρες.

Αν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ οι συνολικες πωλησεις,θα πρεπει να προετοιμαζεσαι για πλαισιο οχι τωρα αλλα καποια στιγμη στο κοντινο μελλον σιγουρα.:P:p

Τα σχόλια δικά σας...

Δεν εχει τελειωσει ακομα το παιχνιδι,αλλα 150 δεν θα φτασει το ps3.Kατ'εμε ομως το Ps3 αξιζει να εχει τις πωλησεις του ps2.Ισως και περισσοτερο απο το τελευταιο.

Δημοσ.
χαχαχα :P

Το ps2 ειναι πιο μπροστα γιατι βγηκε το 2001.:P:p

Περα απο την πλακα.Αν θες να δεις ποιο σωστα τα νουμερα τα βλεπεις ανα χρονο.Αλλα ετσι και αλλιως οι διαφορες ειναι μικρες.

Αν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ οι συνολικες πωλησεις,θα πρεπει να προετοιμαζεσαι για πλαισιο οχι τωρα αλλα καποια στιγμη στο κοντινο μελλον σιγουρα.:P:p

Δεν εχει τελειωσει ακομα το παιχνιδι,αλλα 150 δεν θα φτασει το ps3.Kατ'εμε ομως το Ps3 αξιζει να εχει τις πωλησεις του ps2.Ισως και περισσοτερο απο το τελευταιο.

Εαν ειχε κατι καλυτερο απο το Xbox 360 ηδη θα το ειχα αγορασει.

Δεν υπαρχει κανενας λογος ΠΛΗΝ GT5 οταν βγει το δω και μου αρεσει ΑΝΕΤΑ το τσιμπαω.

Αντε για να μην λετε :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Εαν ειχε κατι καλυτερο απο το Xbox 360 ηδη θα το ειχα αγορασει.

Δεν υπαρχει κανενας λογος ΠΛΗΝ GT5 οταν βγει το δω και μου αρεσει ΑΝΕΤΑ το τσιμπαω.

Αντε για να μην λετε :-D:-D:-D:-D

Ενταξει ο καθενας οπως το βλεπει.Και εγω ας πουμε αν ειχε κατι καλυτερο το 360 πλην Alan Wake,θα το ειχα αγορασει.Αλλα γουστα ειναι αυτα.:P:p:-D

Δημοσ.
Ενταξει ο καθενας οπως το βλεπει.Και εγω ας πουμε αν ειχε κατι καλυτερο το 360 πλην Alan Wake,θα το ειχα αγορασει.Αλλα γουστα ειναι αυτα.:P:p:-D

Αυτη την στιγμη εχει..

Εχει παιχνιδακι με 1γιουρο μαγκα !! :-):-):-)

και μαλιστα με την ΠΑΤΕΝΤΑ σχεδον παντα που ΕΣΥ την πλερωνεις στα 50-60-70Ε

Δεν ειναι λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αυτη την στιγμη εχει..

Εχει παιχνιδακι με 1γιουρο μαγκα !! :-):-):-)

και μαλιστα με ποιοτητα που ΕΣΥ την πλερωνεις στα 50-60-70Ε

Δεν ειναι λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!! :lol::lol::lol::lol:

Απολυτο σεβαστο το οτι επελεξες την κονσολα σου με αυτο το κριτηριο και καλα κανεις και το παραδεχεσαι.Δεν εχουν ομως ολοι τα ιδια κριτηρια.:-)

Γιατι και ο spown για τον ιδιο λογο εγινε xbox φαν(του τα χαλασε η σονυ με τα αντιγραφα),αλλα αυτος κατι για metro,uncharted και killzone γραφει συνεχεια,μπας και τα πιστεψει και ο ιδιος.:lol:

Δημοσ.
Απολυτο σεβαστο το οτι επελεξες την κονσολα σου με αυτο το κριτηριο και καλα κανεις και το παραδεχεσαι.Δεν εχουν ομως ολοι τα ιδια κριτηρια.:-)

Γιατι και ο spown για τον ιδιο λογο εγινε xbox φαν(του τα χαλασε η σονυ με τα αντιγραφα),αλλα αυτος κατι για metro,uncharted και killzone γραφει συνεχεια,μπας και τα πιστεψει και ο ιδιος.:lol:

χα χα !

Κοιτα εδω απλα γραφουμε την καλυτερη προταση αγορας νομιζω και οχι οτι μας βολευει.

Για καποιον που ΔΕΝ εχει PC θα προτεινα ps3 δαγκωτο για να βλεπει και κανενα BL.

ΟΧι ομως οτι θα παιζει και καλυτερα παιχνδια αφου σχεδον παντα η πατεντα ειναι Xbox 360.

Δημοσ.

Να θεωρείς δεδομένο ότι πάντα θα παίζει καλύτερα παιχνίδια στο PS3

Εικόνες:

inFAMOUS 2

4902473018_ff21a1521d_o.jpg

4902473240_c0ea5bcfcf_o.jpg

4901888519_a1b9ccbd8b_o.jpg

4902473158_cc722f6f74_o.jpg

4901888745_3e5ff99276_o.jpg

4901888619_127882cd67_o.jpg

Killzone 3

321308.killzone-3-per-ps3.img.jpg

321305.killzone-3-per-ps3.img.jpg

321304.killzone-3-per-ps3.img.jpg

321310.killzone-3-per-ps3.img.jpg

4902615990_0919e48933_b.jpg

4902681224_1b93a024a1_b.jpg

4902694222_56bbdff8b7_b.jpg

Φέτος και για μια ακόμη χρονιά το Playstation 3 είναι τίγκα στις αποκλειστικότητες...

Δημοσ.
χα χα !

Κοιτα εδω απλα γραφουμε την καλυτερη προταση αγορας νομιζω και οχι οτι μας βολευει.

Μα αυτό είναι το θέμα. Εαν υπήρχε η "καλύτερη πρόταση αγοράς" τώρα όλοι θα είμασταν ή xbox, ή ps3 ή pc. Στην ουσία το χρόνο μας χάνουμε(από το να παίζουμε) συζητόντας τι είναι το καλύτερο γιατί στο τέλος το κριτήριο για τον καθένα είναι υποκειμενικό.

Δημοσ.
Μα αυτό είναι το θέμα. Εαν υπήρχε η "καλύτερη πρόταση αγοράς" τώρα όλοι θα είμασταν ή xbox, ή ps3 ή pc. Στην ουσία το χρόνο μας χάνουμε(από το να παίζουμε) συζητόντας τι είναι το καλύτερο γιατί στο τέλος το κριτήριο για τον καθένα είναι υποκειμενικό.

Αδερφε απο Spectrum εποχη ηταν παντα ετσι..

Διαμαχες να δεις εσυ και μαλιστα LIVE οχι απο blogs κτλ.

Μαζευομασταν για να δειξουμε στον Atari St user οτι Η Amiga 500 "τρεχει " καλυτερα το kick-off . Οντος στην Amiga 500 ειχε καλυτερα γραφικα στον Atari st ομως ειχε ταχυτητα !

ΕΤσι και τωρα..

Διαλεγουμε τι θελουμε συμφωνα με τις αναγκες μας και τι μπορουμε να δωσουμε για αυτες.

Εγω ξαναγραφω, 50-60-70Ε για Game δεν δινω γιατι στην ελλαδα τα φραγκα τα παιρνει το κρατος παρα αυτοι που δημιουργησαν το GAme.

Οποτε αγοραζω με 1Ε.

Δημοσ.

Φυσικά! Πάντα θα υπάρχουν τέτοιες διαμάχες.

Και γω xbox έχω,καθαρά γιατί μου άρεσαν περισσότερο τα παιχνίδια του 360 (όχι πως έχω κάτι με το ps3) αλλά την έχω αφλασάριστη για τα ban. Όμως games από εξωτερικό αφού έχει πέσει η τιμή κάτω από 15. Με 5 μεταφορικά,packaging κλπ πάμε στα 20 που εδώ για να βρεις παιχνίδι με 20 θα πρέπει να ναι του 2005 που βγήκε η κονσόλα...

Δημοσ.
Ωραια γραφικα !

Φιλαρακο μην ψαρωνεις!

Xαχαχα, τετοιες εικονες μονο γελιο φερνουν και λογο σε μη σχετικους να ποσταρουν εικονες πανω σε θεμα που δεν κατεχουν....

Απο τι αναλυση ειναι resize οι εικονες ??? :lol::lol:

Το Metro στο χβοχ ειναι οτι καλυτερο και πιο κοντα εχουν να δειξουν οι κονσολες απεναντι στα pc...τωρα μιλα για ανυπαρκτο hyperasmino εως εκει που δεν παει killzone

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...