Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eλα να σου δειξω unreal engine 3 στο pc πεταει το Uncharted στον καδο...

Ότι να'ναι απάντηση.

Τι σχέση έχει το PC στο θέμα με το 360 και το PS3;

Ποια παιχνίδια έχουν καλύτερα γραφικά στο Χ360 από το Uncharted 2 του κάρου;

Έχεις κάποια επιχειρήματα για το ότι δεν μπορεί το κάρο να σηκώσει Mass Effect 2 πέρα από τα αρχ...;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Eλα να σου δειξω unreal engine 3 στο pc πεταει το Uncharted στον καδο...

Οσο για το Killzone σου εχω απαντηση, METRO 2033 στο ΧΒΟΧ, χαλαρα το στελνει στα σκουπιδια το Κillzone...αλλο επιπεδο γραφικων το metro 2033...

βεβαια το metro 2033 στο pc τα κανει ολα Κιμα για κεφτεδακια....

Άκου να δεις, δεν περιμέναμε εσένα να μας πεις ότι το PC τα ξεσκίζει όλα με άνεση. Το θέμα του thread είναι 360 vs PS3, σε αυτή τη μάχη το PC δεν είναι αντίπαλος αλλά σίγουρα είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Πες μου λοιπόν τώρα εσύ που το πήγες εκεί το θέμα: Εφόσον έχω PC(βλέπε signature) ποιος ο λόγος να πάρω X360; PS3 να πάρω για Killzone που λέει ο λόγος, αλλά το metro 2033 το παίζω και στο PC και πολύ καλύτερα μάλιστα.

Δημοσ.
Άκου να δεις, δεν περιμέναμε εσένα να μας πεις ότι το PC τα ξεσκίζει όλα με άνεση. Το θέμα του thread είναι 360 vs PS3, σε αυτή τη μάχη το PC δεν είναι αντίπαλος αλλά σίγουρα είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Πες μου λοιπόν τώρα εσύ που το πήγες εκεί το θέμα: Εφόσον έχω PC(βλέπε signature) ποιος ο λόγος να πάρω X360; PS3 να πάρω για Killzone που λέει ο λόγος, αλλά το metro 2033 το παίζω και στο PC και πολύ καλύτερα μάλιστα.

Μα οπως λετε οι κονσολακιδες, καναπες και move στο χερι....this is living :lol:

Δημοσ.

παλι τα ιδια !!! :)) ΜΑ γιατι δεν συμφωνειτε οτι ειναι καλυτερα να παιζεις αντιγραφες ????

Ειδικα με τα νεα οικονομικα μετρα ποιον συμφερει να τρεχει στο Σεβεν για Games ?

Μονοδρομος το Xbox 360 .

Δημοσ.
παλι τα ιδια !!! :)) ΜΑ γιατι δεν συμφωνειτε οτι ειναι καλυτερα να παιζεις αντιγραφες ????

Γιατί να συμφωνήσουμε σε κάτι τέτοιο;

Δεν είναι για όλους καλύτερο.

Δημοσ.
To xbox ειναι το καλυτερο οχι απο θεμα αντιγραφων, αλλα συνολικα σαν gaming εμπειρια δεν το ακουμπαει τιποτα...δεν λεμε για online!

Διαφωνω τα μαλα.

Δημοσ.
Γιατί να συμφωνήσουμε σε κάτι τέτοιο;

Δεν είναι για όλους καλύτερο.

Το μεγαλυτερο μερος του πλανητη φιλαρακι συμφωνει οποτε δεν εχεις δικαιο ! :-)

Δημοσ.
Το μεγαλυτερο μερος του πλανητη φιλαρακι συμφωνει οποτε δεν εχεις δικαιο ! :-)

Το μεγαλύτερο μέρος που συμφωνεί δεν είναι gamers αλλά περιστασιακοί χρήστες.

Αλλά και πάλι τι σημαίνει αυτό; Επειδή πολλοί παίζουν αντίγραφα αυτό είναι και το σωστό ή το καλύτερο; Τι λογική είναι αυτή;

Μήπως να αρχίσεις να τρως και ακρίδες επειδή τις τρώνε 1.5 δις κινέζοι;

Δημοσ.
Το μεγαλύτερο μέρος που συμφωνεί δεν είναι gamers αλλά περιστασιακοί χρήστες.

Αλλά και πάλι τι σημαίνει αυτό; Επειδή πολλοί παίζουν αντίγραφα αυτό είναι και το σωστό ή το καλύτερο; Τι λογική είναι αυτή;

Μήπως να αρχίσεις να τρως και ακρίδες επειδή τις τρώνε 1.5 δις κινέζοι;

Γουστα ειναι αυτα,Εσυ πηγαινε σε ps3 .

Δημοσ.

Εδω ειναι το θεμα..... γουστα ειναι αυτα... δες τι σ αρεσει και παρε.....

Το ιδανικο θα ταν να χουμε ολες τι κονσολες αλλα αυτο δεν παιζει για την συντριπτικη πλεοψηφια.....

Δημοσ.
Εδω ειναι το θεμα..... γουστα ειναι αυτα... δες τι σ αρεσει και παρε.....

Το ιδανικο θα ταν να χουμε ολες τι κονσολες αλλα αυτο δεν παιζει για την συντριπτικη πλεοψηφια.....

Αδερφε ναι.Αλλα τωρα ρε συ το πιτσιρικι που δεν δουλευει δε μπορει να ζηταει απο τους γονεις 60-70Ε για 1 παιχνιδι ps3,μη τρελαθουμε δηλαδη !!!!

Λογικα πρεπει να σκεφτομαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...