Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντικειμενικά και όσο αφορά τις παγκόσμιες βαθμολογίες, το Halo 3 είναι το "χειρότερο" από τα τρία. Το "χειρότερο" σε εισαγωγικά και υπογραμμισμένο για αυτούς που τους αρέσει να αρπάζονται εύκολα.

Η προσωπική μου άποψη πάντως ότι το Bioshock είναι ανώτερο παιχνίδι, φαίνεται και στις παγκόσμιες βαθμολογίες.

Αναφορικά:

Bioshock, score 95,5% και είναι στην ίδια θέση με Ηalo1, Resident Evil 4 και HL2. Έχουν τις θέσεις 7,8,9,10 στη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.

Halo 3, 93,3% θέση 41 ενώ το Halo 2 94,6% θέση 21.

Σύμφωνα με τις παγκόσμιες λοιπόν βαθμολογίες, καλύτερα παιχνίδια από το Halo 3 στο XBOX360 είναι τα:

Gears of War

Oblivion

Bioshock

Εκ των οποίων τα 2 ανήκουν στο ίδιο genre, με το Gears να είναι το πιό συγκρίσιμο λόγο έλειψης online στο Bioshock.

Σε σχέση με τους ανταγωνιστές, το Halo 3 είναι πιό κάτω μόνο από το Twillight Princess (94,2%, θέση 28). Το Metroid Prime 3 είναι στη θέση 146-150 με score 90,6% (40 reviews. Ακόμα δεν κυκλοφόρησε Ευρώπη)

Στα 50 καλύτερα games όλων των εποχών, καθαρά όσον αφορά βαθμολογία, το XBOX360 έχει 4 παιχνίδια, το Wii 1 και το PS3 1 (Oblivion)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Η σύγκριση του mgs/halo έγινε απο κάποιον παραπάνω και ότι είπα ήταν σαν απάντηση

2)Συμφωνώ πως η σύγκριση πρέπει να γίνει σε ίδιο είδος και όχι να'χαμε να λέγαμε

3)Petran πληρώνω γαμησιάτικα στον οτέ εδώ και πολλά χρόνια.. Εσύ μήν νομίζεις πως έχεις πιάσει τον παπά απο τα @@ και είσαι ο καλύτερος του χωριού... και όλοι οι άλλοι είναι απλά "λίγοι" λόγω της διαφορετικής άποψης τους...

4)MiltoZ δέν σου είπε κανείς να μην παίξεις και πόσο μάλλον να μην ευχαριστηθείς το halo... Το οτι εγώ το θεωρώ πατάτα δεν σημαίνει κάτι... ΕΙΝΑΙ ένα καλό fps... Τίποτα παραπάνω όμως... (για μένα πάντα).. Εκεί πάει το marketing, η πατάτα και στο "πολυαναμενόμενο"... Ξαφνικά σε λίγους μήνες το halo έγινε αυτό που όλοι έπαιζαν και περίμεναν μέρες και νύχτες έξω απ οτα μαγαζιά... Κάποιοι το έκαναν... ΚΑΠΟΙΟΙ οι οποίοι δεν εκφράζουν απαραίτητα το σύνολο...

5)Όσον αφορά την συναισθηματική αξία... Είναι προσωπικό βίωμα του καθενός... όποιος με καταλαβαίνει με κατάλαβε..

Anyway... enough...

Καλή σας μέρα..

Δημοσ.
1)Η σύγκριση του mgs/halo έγινε απο κάποιον παραπάνω και ότι είπα ήταν σαν απάντηση

2)Συμφωνώ πως η σύγκριση πρέπει να γίνει σε ίδιο είδος και όχι να'χαμε να λέγαμε

3)Petran πληρώνω γαμησιάτικα στον οτέ εδώ και πολλά χρόνια.. Εσύ μήν νομίζεις πως έχεις πιάσει τον παπά απο τα @@ και είσαι ο καλύτερος του χωριού... και όλοι οι άλλοι είναι απλά "λίγοι" λόγω της διαφορετικής άποψης τους...

4)MiltoZ δέν σου είπε κανείς να μην παίξεις και πόσο μάλλον να μην ευχαριστηθείς το halo... Το οτι εγώ το θεωρώ πατάτα δεν σημαίνει κάτι... ΕΙΝΑΙ ένα καλό fps... Τίποτα παραπάνω όμως... (για μένα πάντα).. Εκεί πάει το marketing, η πατάτα και στο "πολυαναμενόμενο"... Ξαφνικά σε λίγους μήνες το halo έγινε αυτό που όλοι έπαιζαν και περίμεναν μέρες και νύχτες έξω απ οτα μαγαζιά... Κάποιοι το έκαναν... ΚΑΠΟΙΟΙ οι οποίοι δεν εκφράζουν απαραίτητα το σύνολο...

5)Όσον αφορά την συναισθηματική αξία... Είναι προσωπικό βίωμα του καθενός... όποιος με καταλαβαίνει με κατάλαβε..

Anyway... enough...

Καλή σας μέρα..

1) Την συνέχισες την σύγκριση όμως για συναισθήματα κι αγάπες...

4) Το να λές πατάτα οτιδήποτε είναι δικαίωμα σου όμως ούτε μπορεί κανείς να το δεκτεί αμάσητο ούτε επειδή είναι αποψή σου είναι και του συνόλου.(χωρίς το σύνολο να έχει πάντα δίκιο,που σχεδόν 75% έχει πάντα άδικο)

5) Όσους συμφέρει σε καταλαβαίνουν...

Δημοσ.

ξαναλεω οτι δεν ειναι επιχειρημα που στεκει για να καταληξεις στο οτι το halo3 ειναι μαπα.

θες να γινουμε παιδακια 5 χρονων και να το συζηταμε παραπανω? εγω παντως δεν γουσταρω.

ακομα και αυτοι που μαθανε τι ειναι το xbox με το 360, ειμαι σιγουρος οτι παρα πολλοι απο αυτους εχουν δοκιμασει το halo2,

μιας και ειναι απο τα καλυτερα games του xbox1 και παιζει τελεια στο 360, και online, και offline, και στα 720p και με παραπανω frames απο οτι στο παλιο xbox.

θυμαμαι αλλωστε πως οταν ειχε βγει προσφορα η halo2 limited edition, ειχα ειδοποιησει αρκετους φιλους μου,

και οι μισοι απο αυτους δεν το βρηκαν αμεσα γιατι ειχε εξαντληθει.

μαλιστα υπαρχουν και πολλα ελληνικα clans halo2 απο την εποχη του xbox1, αλλη μια αποδειξη οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι σαν εσενα.

Δημοσ.

Όσους έχουμε μετοχές στη sony ε; Όντως... πάρτε ρε παιδιά κάνα ps3 μήπως και βγάλουμε κανα φράγκο ρε...

Σοβαρευτείτεεεεεεεεε....

Δημοσ.
Όσους έχουμε μετοχές στη sony ε; Όντως... πάρτε ρε παιδιά κάνα ps3 μήπως και βγάλουμε κανα φράγκο ρε...

Σοβαρευτείτεεεεεεεεε....

Εγώ έχω PS3 ενώ εσύ όχι...εκεί είναι η πρώτη διαφορά.

Η δεύτερη είναι ότι σαν Old school gamer που πουλάς άποψη θα έπρεπε να σ αφήνει αδιάφορο το GOW όσο και το HALO...

πες ένα νοιώσε και για μένα τώρα γιατί πολύ σου πήγαμε κόντρα με τις πατάτες που ακούσαμε σήμερα... (όπως λες εσύ πατάτα το HALO έτσι λέω κι εγώ πατάτα αυτά που πετάς)

old school gamer=gamer από το release του GOW.

Δημοσ.

Lypame poy to lew alla molis simera ematha apo egiri pigi oti modchip gia to ps3 den prokeite na vgei toylaxiston mexri ton ianoyario toy 2008. O monos tropos poy yparxei pros to paron gia na mporei na paixei to ps2 antigrafa asfaleias einai egathistontas sto skliro disko toy ps3 ena leitoyrgiko linux kai kathe fota poy xekinaei to ps2 prepei na bootaris to leitoyrgiko linux kai oxi to leitoyrgiko toy ps3. Alla gia na paizeis ta paixnidia prepei na ta grafeis sto skliro disko kai distixws den paizoyn ola ta ps3 games alla poloi liga.

Ara opws katalavainete ayto einai ena megalo mion gia tin konsola toy ps3 se antithesi me to xbox360 poy me ena aplo flasharisma toy dvdrom paizei mia xara ola ta paixnidia toy xbox1 kai xbox360.

Δημοσ.
Lypame poy to lew alla molis simera ematha apo egiri pigi oti modchip gia to ps3 den prokeite na vgei toylaxiston mexri ton ianoyario toy 2008. O monos tropos poy yparxei pros to paron gia na mporei na paixei to ps2 antigrafa asfaleias einai egathistontas sto skliro disko toy ps3 ena leitoyrgiko linux kai kathe fota poy xekinaei to ps2 prepei na bootaris to leitoyrgiko linux kai oxi to leitoyrgiko toy ps3. Alla gia na paizeis ta paixnidia prepei na ta grafeis sto skliro disko kai distixws den paizoyn ola ta ps3 games alla poloi liga.

Ara opws katalavainete ayto einai ena megalo mion gia tin konsola toy ps3 se antithesi me to xbox360 poy me ena aplo flasharisma toy dvdrom paizei mia xara ola ta paixnidia toy xbox1 kai xbox360.

Λογική Έλληνα .... Άμα δε μπορώ να κλέψω τι να την κάνω την κονσόλα!!! ΕΛΕΟΣ!!! απλά ΕΛΕΟΣ!!!!

Δημοσ.
Λογική Έλληνα .... Άμα δε μπορώ να κλέψω τι να την κάνω την κονσόλα!!! ΕΛΕΟΣ!!! απλά ΕΛΕΟΣ!!!!

Sorry αλλα ειναι και δικη μου.. ΔΕΝ θα παω να σκασω 600 ευρω για να παιξω το Heavenly Sword και το Lair και μετα να σκαω 70αρες για ολα τα games απο την στιγμη που τα απολαμβανω με καλυτερα γραφικα και με πιο βολικο controller (για μενα) στο 360. Μια φορα το εκανα αυτο με το 360 και δεν το ξανακανω.. Οταν με το καλο σπασει το ξανασυζηταω. Ακομα απλως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ η αγορα original ps3 + games..

Δημοσ.

Eides loipon nonborn oti den einai logiki ellina alla logiki to ti antexei i tsepi toy kathenos kathara. An esy eisai wnasis kai to xrima reei apo ta mpatzakia soy den simainei oti i pleiopsifia toy kosmoy exei ta leyta na dinei apo 40 ews 70 gia kathe paixnidi... An exw lathos as moy to pei kapoios. Kai sto katw katw edw eimaste ellada oxi ameriki kai nea yorki poy o katwtatos misthos toy anidikeftoy ergati einai 1000 euro.

Opoios katalave katalave...

Kai as eimaste realistes opoiadipote konsola(Akoma kai apo tis palies) itane akrivi kai den eixe vrethei tropos spasimatos wste na paizoyn antigrafa asfaleias den pige mprosta.

Pisteveis diladi oti to ps2 an den eixe tsipakia kai an den anrtigrafontoysan toso gelia ta paixnidia toy tha eixe tis idies pwliseis kai epitixia pagosmios poy eixe wste na ginei h best seller konsola olwn twn epoxwn????

Min leme loipon kai paraloga pragmata. As eimaiste apla realistes.

Δημοσ.
Sorry αλλα ειναι και δικη μου.. ΔΕΝ θα παω να σκασω 600 ευρω για να παιξω το Heavenly Sword και το Lair και μετα να σκαω 70αρες για ολα τα games απο την στιγμη που τα απολαμβανω με καλυτερα γραφικα και με πιο βολικο controller (για μενα) στο 360. Μια φορα το εκανα αυτο με το 360 και δεν το ξανακανω.. Οταν με το καλο σπασει το ξανασυζηταω. Ακομα απλως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ η αγορα original ps3 + games..

Φίλε κλέβεις, είσαι παράνομος και δε σέβεσαι τη δουλειά του άλλου... Αν δε μπορείς να πάρεις αυθεντικά παιχνίδια ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑ!!! Και στο 360 σου που παίζεις κόπιες κακό στην κονσόλα και στην MS κάνεις που δεν υποστηρίζεις τα παιχνίδια που βγάζει... Δεν την μπορώ άλλο αυτή τη πιπίλα ειλικρινά μου ρχεται να αηδιάσω... Γιατί και εγώ θα γράφω κώδικα κάποια στιγμή όταν θα δουλέυω και κάποιοι εξυπνάκηδες επειδή μπορούν θα μου κλέβουν τη δουλειά με το έτσι θέλω...

Eides loipon nonborn oti den einai logiki ellina alla logiki to ti antexei i tsepi toy kathenos kathara. An esy eisai wnasis kai to xrima reei apo ta mpatzakia soy den simainei oti i pleiopsifia toy kosmoy exei ta leyta na dinei apo 40 ews 70 gia kathe paixnidi... An exw lathos as moy to pei kapoios. Kai sto katw katw edw eimaste ellada oxi ameriki kai nea yorki poy o katwtatos misthos toy anidikeftoy ergati einai 1000 euro.

Opoios katalave katalave...

Αν δεν έχεις λεφτά να υποστηρίξεις αυτό που παίρνεις μη το παίρνεις καθόλου... Ούτε Ωνάσης είμαι ούτε τίποτα... Δεν κλέβω όμως όπως κάνετε εσείς... Κλέβεις και το λες και δημόσια κιολας και το χαίρεσαι.... Μπράβο σου λοιπόν!

Δημοσ.
Φίλε κλέβεις, είσαι παράνομος και δε σέβεσαι τη δουλειά του άλλου... Αν δε μπορείς να πάρεις αυθεντικά παιχνίδια ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑ!!!

Οκ παω να την πουλησω

Δημοσ.

Giati pisteveis oti eimai o monos poy exei tsiparismeno xbox360 h' ps2 stin ellada an oxi kai pagosmios??

Nonborn min eisai afelis...

Opoy kai na koitaxeis tha deis tsiparismena ps2. Xypna min ethelotiflis.

Diladi esi theleis na moy peis oti den exeis mp3 ston ypologisti soy oyte antigramenes dvd tainies, oyte antigramena pc games kai genikws oti exeis spiti soy einai original???

An exeis loipon este kai ena antigrafo ap' otidipote min mas to paizeis kai thigmenos oti klevoyme ti doyleia ti diki soy(melontika) kai oti den sevomaste ton idrwta toy dimioyrgoy efoson ki esy den ta sevese exontas antigrafa spiti soy.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...