ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Crysis 1 & μελλοντικά crysis 2. Αυτά είναι βαριά παιχνίδια και όχι αυτά που λες εσύ ποιο πάνω. Το crysis 1 τρεχει μια χαρα οπως λεει και o thresh με αυτες τις καρτες αλλα δεν ειναι αυτο παιχνιδι για να πεις κατι μιας και δεν υπαρχει στις κονσολες. Εγω ανεφερα multiplatform τιτλους επειδη ειπατε στο παιδι να παρει ενα Χ360 γιατι εκει ειναι ανωτεροι το 99% των multiplatform τιτλων (σωστο) και οτι για το PC χρειαζεται για τα ιδια αποτελεσματα καρτα 200+ ευρω (μεγα λαθος). Το Crysis 2 στο PC και στα ιδια settings με τις κονσολες θα τρεχει σαφως καλυτερα με τις ιδιες αυτες καρτες των +/- 100 ευρω.
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ποιο παιχνιδι θες να δεις λοιπον για να δεις οτι οντως παιζει καλυτερα? Bioshock 1+2? DMC4? Mass Effect 1+2? Batman AA? FEAR 2? Dragon Age? Fallout 3? Oblivion? Need for speed: Shift? Just Cause 2? Πες ποιο θελεις για να γουσταρεις? Δηλαδη με 4850 παιζεις Dragon Age ΟΛΑ ΦΟΥΛ ???? Αν ειναι να πουλησω την 5850 και να παρω την μικρη. Περιεργα μας τα λες φιλε ΔΕΝ Υπαρχει αυτο που γραφεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 για αναλύσεις που χρησιμοποιούν στην πλειοψηφία των παιχνιδιών οι κονσόλες ναι παίζει με full settings...
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δηλαδη με 4850 παιζεις Dragon Age ΟΛΑ ΦΟΥΛ ????Αν ειναι να πουλησω την 5850 και να παρω την μικρη. Περιεργα μας τα λες φιλε ΔΕΝ Υπαρχει αυτο που γραφεις. Εχει σημασια? Σημασια εχει οτι παιζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο οποιαδηποτε κονσολα και μαλιστα στα ιδια settings (και παραπανω ακομα) στο PC της sister τα εχω ολα φουλ εκτος απο ΑΑ που το κραταω σταθερα στα 2χ σε ολα τα παιχνιδια. Α και σε 1440 χ 900 αναλυση ετσι? Μη μου λες τωρα για 5850 και πρασειν αλογα, δεν μιλησε κανεις για high end καρτες και το τι μπορουν να κανουν.
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εχει σημασια? Σημασια εχει οτι παιζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο οποιαδηποτε κονσολα και μαλιστα στο PC της sister τα εχω ολα φουλ εκτος απο ΑΑ που το κραταω σταθερα στα 2χ σε ολα τα παιχνιδια. Α και σε 1440 χ 900 αναλυση ετσι? Μη μου λες τωρα για 5850 και πρασειν αλογα, δεν μιλησε κανεις για high end καρτες και το τι μπορουν να κανουν. Και ετσι να ειναι ΘΕΛΕΙΣ 500Ε σιγουρα για ενα τετοιο PC+το μονιτορ!!! Για το Xbox 360 θες ΜΟΝΟ-ΜΟΝΟ 92Ε (Καρφουρ)+1 παιχνιδι δωρο. Και μαλιστα με 1Ε εχεις και παιχνιδακι.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Και ξαναλεω οτι δεν με νοιαζει γιατι δεν ηταν ο σκοπος μου να δειξω ποσα λεφτα χρειαζεσαι και για τι πραγμα. Ο σκοπος μου ηταν να δειξω οτι δεν χρειαζεσαι καρτα 200+ ευρω για να εχει εφαμιλες επιδοσεις με μια κονσολα. Χρειαζεσαι μια καρτα 100 ευρω για να εχεις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιδοσεις απο αυτες παντου. Εξ' αλλου το παλικαρι εχει ηδη μηχανημα και οι πιθανοτητες του να μην εχει ενα dual-core, 2GB τουλαχιστον (αν το αγορασε τα τελευταια 3 χρονια θα πληρει σιγουρα τα παραπανω) ειναι μηδαμινες. Αν οντως ειναι ετσι τοτε σαφως αξιζει η αγορα μιας 4850 ή GTS250 περισσοτερο απο οποιαδηποτε κονσολα. Ο μονος λογος για να παει σε κονσολα (αν ισχυουν τα παραπανω) ειναι να θελει να παιξει κανενα παιχνιδι που υπαρχει ΜΟΝΟ σε αυτες.
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Και ξαναλεω οτι δεν με νοιαζει γιατι δεν ηταν ο σκοπος μου να δειξω ποσα λεφτα χρειαζεσαι και για τι πραγμα. Ο σκοπος μου ηταν να δειξω οτι δεν χρειαζεσαι καρτα 200+ ευρω για να εχει εφαμιλες επιδοσεις με μια κονσολα. Χρειαζεσαι μια καρτα 100 ευρω για να εχεις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιδοσεις απο αυτες παντου. Εξ' αλλου αν το παλικαρι εχει ηδη μηχανημα και οι πιθανοτητες του να μην εχει ενα dual-core, 2GB τουλαχιστον μηχανημα (αν το αγορασε τα τελευταια 3 χρονια θα πληρει σιγουρα τα παραπανω) ειναι μηδαμινες. Αν οντως ειναι ετσι τοτε σαφως αξιζει η αγορα μιας 4850 ή GTS250 περισσοτερο απο οποιαδηποτε κονσολα. Ο μονος λογος για να παει σε κονσολα (αν ισχυουν τα παραπανω) ειναι να θελει να παιξει κανενα παιχνιδι που υπαρχει ΜΟΝΟ σε αυτες. Ρε φιλε τι λες ? Δηλαδη δεν παιζει ρολο το οικονομικο ? Γιατι να αγορασω PS3 αφου με το Xbox 360 μπορω να παιξω το ιδιο καλα ??? προφανως εσυ φιλε εχεις χρημα Ο αλλος δεν ξερουμε γιαυτο και γραφουμε τις αποψεις μας εδω ΟΧΙ για να λεμε ναι το PS3 ειναι καλυτερο και μπλα μπλα. ΤΟ Xbox 360 με τα 92Ε και με τις αντιγραφες ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ οσο και αν σε καιει .
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ρε φιλε πραγματικα δεν καταλαβαινεις Χριστο απο αυτα που λεω. Ειπες ψεματα (λογο αγνοιας) οτι χρειαζεσαι καρτα 200+ ευρω για να εχεις τα ιδια αποτελεσματα με τις κονσολες. Ναι ή οχι? Σου αποδειξαμε εμεις οτι εχεις λαθος? Αυτο ηταν ολο. Παραπληροφορησες και διορθωθηκες. Αυτο μονο και τιποτε αλλο.
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ρε φιλε πραγματικα δεν καταλαβαινεις Χριστο απο αυτα που λεω. Ειπες ψεματα (λογο αγνοιας) οτι χρειαζεσαι καρτα 200+ ευρω για να εχεις τα ιδια αποτελεσματα με τις κονσολες. Ναι ή οχι? Σου αποδειξαμε εμεις οτι εχεις λαθος? Αυτο ηταν ολο. Παραπληροφορησες και διορθωθηκες. Αυτο μονο και τιποτε αλλο. Δεν εχω παιξει ποτε με 4850 που στοιχιζει 90Ε οποτε ισως εκανα λαθος. Οπως και να εχει η κονσολα ειναι ευκολια.
hashashin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Παιδια τον υπολογιστη τον εχω παρει πριν 4 χρονια νομιζω. Εχω Intel Dual Core 8400, 8800 GTS 512,ASUS P5K motherboard και 4g RAM . Ξερω οτι ειναι λιγο παλιος σχετικα με τα σημερινα δεδομενα αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σοβαρο προβλημα στις επιδοσεις. Κονσολα ηθελα να την αγορασω για περιπτωσεις που σκανε τα φιλαρακια σπιτι και να παιξω κανα φιφα στην κονσολα μπροστα στην plasma τηλεοραση.Απλα εχω καιρο να χρησιμοποιησω κονσολα και μου κανει κεφι να αγορασω μια.Πιο πολυ τεινω προς xbox360 .
barman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Παιδια τον υπολογιστη τον εχω παρει πριν 4 χρονια νομιζω.Εχω Intel Dual Core 8400, 8800 GTS 512,ASUS P5K motherboard και 4g RAM . Ξερω οτι ειναι λιγο παλιος σχετικα με τα σημερινα δεδομενα αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα σοβαρο προβλημα στις επιδοσεις. Κονσολα ηθελα να την αγορασω για περιπτωσεις που σκανε τα φιλαρακια σπιτι και να παιξω κανα φιφα στην κονσολα μπροστα στην plasma τηλεοραση.Απλα εχω καιρο να χρησιμοποιησω κονσολα και μου κανει κεφι να αγορασω μια.Πιο πολυ τεινω προς xbox360 . Αδερφε μια χαρα ειναι το PC με μια καρτα γραφικων θα αναστηθει. Οσο για την κονσολα ενας ειναι ο τροπος για να καταλαβεις ποια θες. Πηγαινε σε πολυκαταστηματα και παιξε και με τις 2 το ιδιο παιχνιδι. Εκει θα καταλαβεις ποια θες. Ειδικα αν παιξεις κανα fifa world cup στο xbox 360 θα τρελαθεις. ---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:04 ---------- Δειτε και αυτο ------->>>> http://ghz.gr/2010/08/13/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-2010-%CE%B7%CF%80%CE%B1 Για να ξερουμε τελικα ποιος πουλαει
gRim Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγω που πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πωλήσεις μια κονσόλας. Το thread είναι για να επιλέξουν κάποιοι κονσόλα και όχι ποιας εταιρίας να αγοράσουν μετοχές. Για να αποφασίσεις ποια κονσόλα θα αγοράσεις θα κοιτάξεις πρώτα από όλα ποιανής κονσόλας σε ενδιαφέρουν πιο πολύ τα exclusive παιχνίδια. Στα multi υπάρχουν διαφορές αλλά όχι τόσο μεγάλες(με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια) για να κρίνουν την επιλογή κονσόλας. Το να πάρεις κονσόλα με γνώμονα ποια παίζει καλύτερα το worlcup είναι απλά άκυρο..να μου πεις θα διαλέξω αυτή που παίζει αντίγραφα θα το καταλάβω αλλά αυτή που παίζει καλύτερα το worlcup(πόσο καλύτερα ή κάποιο άλλο multi μου φαίνεται τελείως άκυρο.
vag.patrick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 για μενα ενα κριτηριο αγορας οταν πηρα τελικα το ps3 ηταν οτι : Pc εχω , αρα τις περισοτερες αποκλειστικοτητες του xbox θα τις παρει κ το pc , ενω toy ps3? και φυσικα τοτε που το πηρα ειχαν διαφορα τιμης βαρια κανα 50€. Τωρα φιλε μου το 360 εχει 169€ με 3 παιχνιδια και σκληρο, εγω πηρα το 360 την δευτερα που περασε , θα το φλασαρω κιολας και τελειωσε. Δεν λεω το ps3 ερωτας αλλα πηρα το 360 γιατι ειπα και ειδα φυσικα οτι τα multiplatform τρεχουν καλυτερα στο 360. + το φλασαρισμα και οτι θα μπορεις να παιζεις τα νομιμα αντιγραφα ασφαλειας σου στο 360...η επιλογη δικη σου. Η καθε μια της εχει τα + και τα - . ΚΑτσε δες τα και δε μιλαω για τα games η τις δυνατοτητες γιατι για τον καθενα αλλαζουν αυτα. Εχει υπωθει εκατομυρια φορες το θεμα οποτε δες το λιγο , δεν θα χρειαστει να ψαξεις πολυ.
D.Luffy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Mε τι αρχ.... θα βγαλει Mass effect 2 ???? Ας μεινει σε κατι τελειωμενα killzone με ξεπλυμενα χρωματα και low resolution text! Γιατι παραπερα δεν τραβαει το καρο... Φίλε από περιέργεια... 'Εχεις παίξει Uncharted 2 να δεις πόσο τραβάει το κάρο?? Υπάρχουν τόνοι παιχνιδιών εκεί έξω (ακόμα και στο 360) που ξεπερνούν τα γραφικά του Mass Effect 2. Unreal Engine 3 = Xbox 360 δεν λέω, αλλά Uncharted 2 >> Unreal Engine 3 Και τέλος, το ξεπλυμένο Killzone 2 ξεπερνά σε γραφικά οποιοδήποτε παιχνίδι πρώτου προσώπου στο Xbox 360 είτε σου αρέσει είτε όχι. PS. Το Gears of War 1+2 δεν είχε και τα ζωντανότερα χρώματα θυμάμαι, εσύ? Ίσως και πιο ξεπλυμένα από το Killzone 1...
Titanomaxos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Φίλε από περιέργεια... 'Εχεις παίξει Uncharted 2 να δεις πόσο τραβάει το κάρο?? Υπάρχουν τόνοι παιχνιδιών εκεί έξω (ακόμα και στο 360) που ξεπερνούν τα γραφικά του Mass Effect 2. Unreal Engine 3 = Xbox 360 δεν λέω, αλλά Uncharted 2 >> Unreal Engine 3 Και τέλος, το ξεπλυμένο Killzone 2 ξεπερνά σε γραφικά οποιοδήποτε παιχνίδι πρώτου προσώπου στο Xbox 360 είτε σου αρέσει είτε όχι. PS. Το Gears of War 1+2 δεν είχε και τα ζωντανότερα χρώματα θυμάμαι, εσύ? Ίσως και πιο ξεπλυμένα από το Killzone 1... Eλα να σου δειξω unreal engine 3 στο pc πεταει το Uncharted στον καδο... Οσο για το Killzone σου εχω απαντηση, METRO 2033 στο ΧΒΟΧ, χαλαρα το στελνει στα σκουπιδια το Κillzone...αλλο επιπεδο γραφικων το metro 2033... βεβαια το metro 2033 στο pc τα κανει ολα Κιμα για κεφτεδακια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις