Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εε και γιατί παρακαλώ?

Επειδή μπορεί να παιζει παιχνίδια με το πολύ 1 - 2 ευρώ?

Γιατί τα περισσότερα αν όχι όλα τα multi platform games είναι καλύτερα στο 360 και όχι στο ps3?

Γιατί ο περισσότερος κόσμος παγκοσμίως έχει 360 παρά ps3?

Γιατί οι περισσότερες πωλήσεις παιχνιδιών παγκοσμίως είναι στο 360 παρά στο ps3 παρόλο που το 360 έχει και αντίγραφα.

Για πες μου λοιπόν για ποιο λόγο δεν αξίζει τώρα ποια η αγορά 360 και αξίζει η αγορά ps3?

Ηθικό δίδαγμα - συμπέρασμα:

Και επειδη στάνταρ θα πέσουμε πάλι σε ένα φαύλο κύκλο με το να λέμε γιατί να αγοράσει κάποιος 360 ή ps3 προτείνω όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει μια κονσόλα να δει τι ζητάει πρώτα από αυτή(Π.χ. αποκλειστικά παιχνίδια, ποικιλία παιχνιδιών, κόστος κονσόλας και παιχνιδιών κ.τ.λ.) συν να πάρει μια άποψη από προηγούμενα ποστ για τα συν & μείον της κάθε κονσόλας και ας αποφασίσει μόνος του τι είναι καλύτερο γι' αυτόν.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στο pc GrandGamer παιζουν καλυτερα-το παιδι εχει ομως καρτα 200E και επανω για να δει το καλυτερο ?

Τι PC εχεις φιλαρακι δεν μας εγραψες.

Εγω παλι λεω οτι μια 4850 k GTS250 παιζει πολυ καλυτερα οποιοδηποτε παιχνιδι απο οποιαδηποτε κονσολα.

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει και το Live. Έχω το 360 2 χρόνια αφλασάριστο με πάνω απο 20 original τίτλους.

Δεν θέλουν όλοι να παίζουν κόπιες.

Και βασικά σύγκρινε μου τo line-up των exclusives μεταξύ 360-PS3 και πες μου πιο αξίζει περισσότερο για αγορά.

Δημοσ.
Γιατί υπάρχει και το Live. Έχω το 360 2 χρόνια αφλασάριστο με πάνω απο 20 original τίτλους.

Δεν θέλουν όλοι να παίζουν κόπιες.

Και βασικά σύγκρινε μου τo line-up των exclusives μεταξύ 360-PS3 και πες μου πιο αξίζει περισσότερο για αγορά.

Αν ανατρέξεις σε προηγούμενα ποστ έχει πάμπολλες φορές αυτό που ζητάς και βαριέμαι να ξαναψάχνω να βρω τα εν λόγω ποστ.

Και λινκς μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε για το οτιδήποτε.

Π.χ. αυτό ή αυτό ή αυτό ή αυτό.

Πότε θα καταλάβετε εσύ και οι όμοιοι σου ότι μια κονσόλα δεν είναι μόνο τα exclusives games(Όχι ότι δεν μετράνε κι αυτά βέβαια) αλλά γενικά τι προσφέρει μια κονσόλα και τι ζητάει ο κάθε ένας από μια κονσόλα.

Δημοσ.
Εγω παλι λεω οτι μια 4850 k GTS250 παιζει πολυ καλυτερα οποιοδηποτε παιχνιδι απο οποιαδηποτε κονσολα.

Δυσκολα στο οριο θα ειναι παλι.

Προτεινω Xbox 360 διοτι παιζει και αντιγραφα!!!

Οπως και το Pc !!!

Δημοσ.
Δυσκολα στο οριο θα ειναι παλι.

Προτεινω Xbox 360 διοτι παιζει και αντιγραφα!!!

Οπως και το Pc !!!

E οχι και δυσκολα, με σχτικη ανεση κιολας. Της αδερφης μου το pc που εχει εναν 2-core της φουτσας και την 4850 πανω ξεφτυλιζει τις κονσολες με τεραστια ανεση στα ιδια settings και παιζει και καλυτερα ακομα και στα high σε μεγαλυτερες αναλυσεις. Απο το call of d00ty μεχρι pro και οχι μονο, παντα καλυτερα.

Δημοσ.
E οχι και δυσκολα, με σχτικη ανεση κιολας. Της αδερφης μου το pc που εχει εναν 2-core της φουτσας και την 4850 πανω ξεφτυλιζει τις κονσολες με τεραστια ανεση στα ιδια settings και παιζει και καλυτερα ακομα και στα high σε μεγαλυτερες αναλυσεις. Απο το call of d00ty μεχρι pro και οχι μονο, παντα καλυτερα.

Ισως-Δεν ειχα ποτε 4850 για να σου πω.

Αλλα και παλι ρε συ το παιδι μπορει να μην θελει να κανει εγκαταστασεις κτλ.

Μπορει να θελει καθαρο Παιχνιδι και μονο !!!

Δημοσ.

Εγω απλα διορθωσα αυτο που ειπες (οτι χρειαζεσαι 200+ ευρω καρτα στο PC για να παιξεις καλυτερα απο τις κονσολες) επειδη ηταν λαθος. Και με καρτα 100 ευρω τις ξεφτιλιζεις τις κονσολες.

Edit: Mass effect 2 για PS3. Να αρχισουν τωρα οι προγνωσεις για το -ποσο- κακο port θα ειναι.

http://www.next-gen.biz/news/bioware-announces-mass-effect-2-for-ps3

Δημοσ.
Εγω απλα διορθωσα αυτο που ειπες (οτι χρειαζεσαι 200+ ευρω καρτα στο PC για να παιξεις καλυτερα απο τις κονσολες) επειδη ηταν λαθος. Και με καρτα 100 ευρω τις ξεφτιλιζεις τις κονσολες.

Ναι αλλα πρεπει να εχεις και καλο μηχανακι

συνολικα για να περασεις τις κονσολες θες κανα 500αρικο+ταλαιπωρια install the game.

Οποτε σιγουρα Xbox 360

Δημοσ.

Edit: Mass effect 2 για PS3. Να αρχισουν τωρα οι προγνωσεις για το -ποσο- κακο port θα ειναι.

http://www.next-gen.biz/news/bioware-announces-mass-effect-2-for-ps3

Mε τι αρχ.... θα βγαλει Mass effect 2 ???? Ας μεινει σε κατι τελειωμενα killzone με ξεπλυμενα χρωματα και low resolution text! Γιατι παραπερα δεν τραβαει το καρο...;)

Δημοσ.

Ε Αν παιζει αυτά τα δυο θεοβαρια παιχνίδια τότε παιζει τα πάντα.

Μα είναι δυνατόν να κρίνεις ένα μηχάνημα σαν καλό επειδη απλά παιζει άνετα αυτά τα δυο παιχνίδια.

Δημοσ.
Mε τι αρχ.... θα βγαλει Mass effect 2 ???? Ας μεινει σε κατι τελειωμενα killzone με ξεπλυμενα χρωματα και low resolution text! Γιατι παραπερα δεν τραβαει το καρο...;)

:eek::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Ε Αν παιζει αυτά τα δυο θεοβαρια παιχνίδια τότε παιζει τα πάντα.

Μα είναι δυνατόν να κρίνεις ένα μηχάνημα σαν καλό επειδη απλά παιζει άνετα αυτά τα δυο παιχνίδια.

Ποιο παιχνιδι θες να δεις λοιπον για να δεις οτι οντως παιζει καλυτερα? Bioshock 1+2? DMC4? Mass Effect 1+2? Batman AA? FEAR 2? Dragon Age? Fallout 3? Oblivion? Need for speed: Shift? Just Cause 2?

Πες ποιο θελεις για να γουσταρεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

τα Crysis & Crysis Warhead τρέχουν μια χαρά με 4850/GTS250 σε 720p (ακόμα και σε 1280χ1024) με very high settings στο PC του ikaruga24

με high settings τρέχει μια χαρά και σε 1680χ1050...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...