Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Eνα αλλο παραδειγμα ειναι το infamous που μου αρεσε περισσοτερο απο το GTA4,αλλα θεωρω δικαιο το 85%(infamous) του metacritic. Παρ'ολο που ηταν sandbox game και αυτο,ειδα ως αρκετα πιο φρεσκο το στυλ του.Δεν επηρεαζομαι απο αυτο ομως και θεωρω το GTA4 καλυτερο game.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δεν συμφωνώ. Αλλά κάθε γνώμη δεκτή. Εντωμεταξύ Dr.Thodt όταν ο skanjos είπε οτι η MS χρηματίζει τους reviewers εσύ είπες οτι έχει εμπάθεια προς το 360, όταν όμως εσύ είπες οτι η R* πλήρωσε το IGN εκεί αλλάζει το πράγμα; Τι παίζει τελικά; Τα παίρνουν οι reviewers ή όχι, κατ εσέ;
G_Zisis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Για μενα καποιος ειναι προκατηλλειμενος οταν προσπαθει να βρει ελατωμματα σε παιχνιδια που ειναι κοινως αποδεκτα ως πολυ καλα.Ειδικα οταν αυτο το κανει μονο για την μια πλευρα(ειτε μονο κατα του 360 ,ειτε μονο κατα του ps3),κανει μπαμ. +1000!!! Δεν υπολόγισα όμως τα exclusive του PS3, στο 360 εκτός απο τα multiplatform σχεδόν όλα τα exclusives είναι για γέλια (εκτός απο το GoW). Σίγουρα τα έχεις παίξει όλα για να το λες αυτό?Ούτε καν το Alan Wake θεωρείς καλό?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το Alan Wake δεν ξεχωρίζει σαν exclusive. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ενα αδιάφορο multiplatform.
skanjos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 δεν λέω οτι μόνο η Ms χρηματίζει για reviews. είδαμε τον δεκέμβριο τι είχε γίνει με το modern warfare 2 της activision και το site gametrailers, 4 εβδομάδες Bonus round ειδικά αφιερομένο για το παιχνίδι, διαφημίσεις στο σίτε για το παιχνίδι για 1 μήνα τουλάχιστον και όλων τυχαίως το παιχνίδι κέρδισε το goty στο site ενώ υπήρχαν πολύ πιο αξιόλογα παιχνίδια εκείνη τη χρονιά όπως uncharted 2 / demons souls /batman aa , είχε γίνει χαμός στα comments απο άτομα που κράζανε.
GrandGamer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το Alan Wake δεν ξεχωρίζει σαν exclusive. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ενα αδιάφορο multiplatform. Υποτίθεται ότι θα ήταν και για PC αλλά η Μ$ ήθελε να προσπαθήσει να χτυπήσει το Heavy Rain, όχι ότι το κατάφερε βέβαια.
skanjos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται ότι θα ήταν και για PC αλλά η Μ$ ήθελε να προσπαθήσει να χτυπήσει το Heavy Rain, όχι ότι το κατάφερε βέβαια. η αλήθεια είναι οτι όσο μου έχει μείνει το heavy rain τόσο μου έχει μείνει και το alan wake, σχεδόν καθόλου δλδ. μετά το Uncharted 2 ήρθε το χάος απότι κατάλαβα, περιμένω ffxiii versus/geow3/last guardian για παιχνίδι τέτοιου επιπέδου αλλα και πάλι δύσκολα... εδιτ, πολύ καλά νέα για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν 360 slim , η team xecuter ανακοίνωσε επίσημα οτι χακάρανε το καινούριο drive ωστε να παίζει backups. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2010 από skanjos
G_Zisis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το Alan Wake δεν ξεχωρίζει σαν exclusive. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ενα αδιάφορο multiplatform. Δε νομίζω να μην ξεχωρίζει με τέτοια ατμόσφαιρα και τέτοιο σενάριο.Τέλος πάντων,απόψεις...
hashashin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Επειδη εχω μπερδευτει αρκετα.Τι μου προτεινεται να παρω xbox360 ή ps3? Εχω ηδη εναν υπολογιστη και την κονσολα την θελω για να παιζω παιχνιδια μονο.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ανάλογα αν είσαι διατεθειμένος να δίνεις από 30 - 50 ευρώ για κάθε παιχνίδι ps3 αν όχι τότε xbox360. Και λάβε υπόψιν ότι πέρα από τα αποκλειστικά παιχνίδια της κάθε κονσόλας που είναι τρομερά στα multi platform είναι συνήθως καλύτερη η έκδοση για το 360.
GrandGamer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μην το μπερδεύεις το παιδί, έιπε έχει PC. Τα μισά multiplatform υπάρχουν και σε PC και εκεί παίζουν καλύτερα.
barman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Στο pc GrandGamer παιζουν καλυτερα-το παιδι εχει ομως καρτα 200E και επανω για να δει το καλυτερο ? Τι PC εχεις φιλαρακι δεν μας εγραψες.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μην το μπερδεύεις το παιδί, έιπε έχει PC. Τα μισά multiplatform υπάρχουν και σε PC και εκεί παίζουν καλύτερα. Σου απάντησε αμέσως ο barman παρακατω επομένως δεν χρειάζεται να σου απαντήσω καν. Όσο αφορά τα παιχνίδια που λες είναι μερικά που δεν βγαίνουν σε pc και βγαίνουν μόνο στο 360 ή στο ps3. Και επειδη έχει pc και τι με αυτό? Δηλαδη όποιος έχει pc δεν το χρειάζεται το 360 και χρειάζεται το ps3? Κάτι τετοιο εννοείς? Μην τρελαθούμε κιόλας. Μόνο αν εχεις ένα πολύ καλό pc που να μπορείς να παίξεις ακόμα και τα ποιο απαιτητικά παιχνίδια χωρίς προβλήματα ίσως είσαι καλυμμένος στο θέμα παιχνίδια και δεν χρειάζεσαι καμία απολύτως κονσόλα. Λες για εμένα που είμαι 360 fan boy και εσύ όμως δεν πας πίσω καθότι δεν χάνεις ευκαιρία να διαφημίσεις το ps3 έναντι του 360. Στο pc GrandGamer παιζουν καλυτερα-το παιδι εχει ομως καρτα 200E και επανω για να δει το καλυτερο ? Τι PC εχεις φιλαρακι δεν μας εγραψες.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 PS3 να πάρει. Δεν αξίζει πλέον αγορά 360. (Πλην αυτών που το έχουν ήδη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις