Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα καλα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ φιλε !!!

Τα καλα γραφικα !!!!

Ενα παιχνιδι εχει μονο GT-τιποτα αλλο. Τα υπολοιπα τα εχει και το Xbox.

---------- Προσθήκη στις 11:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:12 ----------

Αδερφε Εαν το PS3 Δ Ε Ν ειχε BL οι πωλησεις θα ηταν πολυ πιο χαμηλες.Αυτο το σωζει λιγο διοτι πολλοι ΔΕΝ εχουν HTPC H συνδεμενο PC στην TV.

edit: Συμφωνω σε αυτο που λες για το bl αλλα αφου το εχει?

Οποτε παλι καλα να λες για τις πωλησεις !!!

εμμμ κανεις λαθος,god of war??,drakes fortune?? και αλλα που δεν μου ερχονται,δεν λεω το xbox καλο ειναι αλλα προτειμω ps3

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομιζω φιλε..Οι μεγαλυτερες ηλικιες(πανω απο 25) που εχουν (ξαναλεω) και PC διοτι χωρις PC δεν γινεται ...

θα προτιμησουν σιγουρα Xbox.

Δημοσ.

Οι μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν PC θα προτιμήσουν PS3 διότι τα multiplatform games που πολλοί εδώ μέσα τα θεώρουν 360 exclusive υπάρχουν στο pc(ME2 π.χ). Τα καλύτερα exclusive όμως τα έχει αδιαμφησβήτητα το PS3.

Δημοσ.
Οι μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν PC θα προτιμήσουν PS3 διότι τα multiplatform games που πολλοί εδώ μέσα τα θεώρουν 360 exclusive υπάρχουν στο pc(ME2 π.χ). Τα καλύτερα exclusive όμως τα έχει αδιαμφησβήτητα το PS3.

νομίζεις ,κάποιοι πρωτειμούν να έχουν τα παιχνίδια διπλά :-D

Δημοσ.
Δε νομιζω φιλε..Οι μεγαλυτερες ηλικιες(πανω απο 25) που εχουν (ξαναλεω) και PC διοτι χωρις PC δεν γινεται ...

θα προτιμησουν σιγουρα Xbox.

Δηλαδη εγω που ειμαι 30 και εχω ολες τις κονσολες (απο Atari 2600 και μετα) + PC εκτος απο Χ360 τι θα πεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ναι μιλάμε για τεράστιο library από quality exclusives

gears 1/2/3

halo3/odst/wars/reach

fable 2/3

forza2/3

alan wake

έχεις να διαλέξεις πολύ πράμα απο exclusive δίκαιο έχεις....:lol:

Μου αρεσει που λες οτι εχεις σκισει στο παιξιμο το 360 και καλα καλα δεν ξερεις τα exclusives παιχνιδια που εχει...περιεργο που εβαλες στην λιστα παιχνιδια "spin-offs" οπως τα ODST και Reach (LOL), βεβαια θα ειναι ακομα πιο περιεργο που ενα "spin-off" σαν το Reach θα σβησει απο τον χαρτη οτιδηποτε εχει βγει στο PS3 φετος σαρωνοντας ολα τα GOTY βραβεια. :lol:

Δεν σου λέω ότι η κάρτα γραφικών του PS3 είναι καλήτερη αλλά η διαφορά τους είναι τόσο μικρή που δεν υπάρχει ουσιαστικά. Τα multiplatform δεν είναι καλύτερα στο 360 επειδή έχει καλήτερη κάρτα γραφικών και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το FF13 το οποίο έχει καλήτερη απόδοση στο PS3.

Τοσο μικρη διαφορα που δεν υπαρχει? δεν εχεις ιδεα απο hardware ετσι? κ το παιζεις κ PC gamer...το ξερω οτι ειναι εκπληξη για εσενα αλλα τα παιχνιδια του PS3 που εχουν τα καλυτερα γραφικα βασιζονται στο Cell (στα SPU's συγκεκριμενα) κ οχι στην αθλια GPU του η οποια ειναι πιο πολυ bottleneck παρα βοηθεια για τον Cell.

Δηλαδη εγω που ειμαι 30 και εχω ολες τις κονσολες (απο Atari 2600 και μετα) + PC εκτος απο Χ360 τι θα πεις?

Οτι το κανεις καθαρα απο πεισμα? τι αλλο μπορει να ειναι εφοσον εχεις γεμισει το σπιτι σου hardware κ αρνησαι να παρεις ενα 360 που μπορεις να το βρεις κατω απο 200e πλεον.

Αν κ ειχες 360 καποτε κ μαλιστα ησουν κ fan απο οτι θυμαμαι...τωρα PS3 κ ξερο ψωμι και ας το εχεις βαλει αγγελια. :lol:

Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ.

Περιμενω φωτο με ΟΛΕΣ τις κονσολες που λες.

Εγω ειμαι 36 αρα εισαι πολυ πισω σε θεμα κονσολας-εμπειριας.

Δημοσ.

Ενα παιχνιδι εχει μονο GT-τιποτα αλλο. Τα υπολοιπα τα εχει και το Xbox.

Barman και μονο που λες οτι το ps3 δεν εχει παιχνιδια,σημαινει οτι δεν εχεις δει καν απο κοντα την κονσολα.

Κατα την γνωμη μου μονο το 2007 ειχε καλυτερα παιχνιδια το 360.Απο κει και περα 2008,2009.2010 καλυτερα παιχνιδια(εστω και με οχι τεραστια διαφορα) εχει το ps3.

Για να δεις οτι υπαρχει και οι διαφορετικη αποψη...

Best Software Lineup 2008-->ps3

Best software lineup 2009-->ps3

Το 2010 παλι το ps3 θα εχει πιθανοτατα το καλυτερο software.Περιμενουμε και GT5, LBP2.

Το τελευταιο επειδη διαβασα παραπανω οτι θα βγει το Halo reach Και θα τα σαρωσει ολα.Με GT5 και LBP2 δεν θα ελεγα οτι θα εξαφανισει ευκολα οτι εχει βγει στο ps3 φετος....:mrgreen:

Δημοσ.

Πως γινεται να ειχε το 07 μονο καλυτερα παιχνιδια και να ειναι το 2010 πρωτο σε πωλησεις ?

Ρε θα μας τρελανεται ? καθηστε καλα.

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:17 ----------

Πως γινεται να ειχε το 07 μονο καλυτερα παιχνιδια και να ειναι το 2010 πρωτο σε πωλησεις ?

Α και τα παιχνιδια του ειναι πρωτα σε πωλησεις !!!

Οποτε τι θες να μας πεις ?

Μην μας πεις οτι τα νοικιαζεται απο το Σεβεν ? ΛΟΛ

Δημοσ.

Καταρχην συνολικα σε αυτη την χρονια και την προηγουμενη,πρωτο ειναι το ps3 αν δεν κανω λαθος σε πωλησεις.

Αλλα οπως και να χει δεν εχει να κανει μονο με τις πωλησεις.Το 360 εχει μεγαλη εγκατεστημενη βαση.Το ps3 ομως ειναι πρωτο αν λαβουμε υπ'οψη μας τα χρονια κυκλοφοριας(ενα χρονο παραπανω στην αγορα το 360).

Το ps3 εχει ανοδικη πορεια και σε πωλησεις κονσολων και σε πωλησεις παιχνιδιων τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.

Οτι το κανεις καθαρα απο πεισμα? τι αλλο μπορει να ειναι εφοσον εχεις γεμισει το σπιτι σου hardware κ αρνησαι να παρεις ενα 360 που μπορεις να το βρεις κατω απο 200e πλεον.

Αν κ ειχες 360 καποτε κ μαλιστα ησουν κ fan απο οτι θυμαμαι...τωρα PS3 κ ξερο ψωμι και ας το εχεις βαλει αγγελια. :lol:

Α το γεγονος δηλαδη οτι κανενα παιχνιδι του Χ360 δεν με συγκινει για να τα σκασω για την κονσολα (περα απο το γνωστο φραμπαλα που περασα με αυτο 6 μηνες) δεν παιζει για εσενα ε? Υπαρχει ομως ενα προβλημα στη θεωρια σου που το εχω πει πολλες φορες. Δεν ειναι φαν καμιας κονσολας. Ειμαι φαν των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ των ιδιων και παντα σε προσωπικο επιπεδο. Δωσε μου στο Χ360 μερικα παιχνιδια με την ποιοτητα και "τεχνη" του Uncharted 2, Last Guardian, Disgaea 3, Siren: Blood Curse, Valkyria Chronicles, Little big planet k Demon's Souls και δεν θα περιμενω εσενα να μου πεις να παω να το παρω. Ετσι απλα.

P.S. Δεν εχω αγγελια το PS3 μου. Μονο καποια παιχνιδια. Το ειχα αγγελια οσο ηταν ευκαιρια για καποιον να μου το παρει λογο δουλειας που δεν θα πατουσα σπιτι μου για 3 μηνες και θα ετρωγε τζαμπα σκονη. Τωρα που γυρισα δεν εχω λογο να το πουλησω.

---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

Φανταζομαι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις οτι δεν εχω ολες τις κονσολες συνδεδεμενες ετσι? Οι αλλες ειναι μια χαρα σακουλιασμενες στο πατρικο μου και τρωνε καλη σκονη. 4 home-platforms εχω στο δικο μου μικρο σπιτακι, PC, PS3, PS2, Wii και δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Oπως ειπε το παλικαρι απο επανω μονο για τα παιχνιδια που ειπε(να προσθεσω και το gran turismo)θα αγοραζα και εγω το ps3 τωρα παιζω με τον ξαδερφο

Δημοσ.
Α το γεγονος δηλαδη οτι κανενα παιχνιδι του Χ360 δεν με συγκινει για να τα σκασω για την κονσολα (περα απο το γνωστο φραμπαλα που περασα με αυτο 6 μηνες) δεν παιζει για εσενα ε? Υπαρχει ομως ενα προβλημα στη θεωρια σου που το εχω πει πολλες φορες. Δεν ειναι φαν καμιας κονσολας. Ειμαι φαν των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ των ιδιων και παντα σε προσωπικο επιπεδο. Δωσε μου στο Χ360 μερικα παιχνιδια με την ποιοτητα και "τεχνη" του Uncharted 2, Last Guardian, Disgaea 3, Siren: Blood Curse, Valkyria Chronicles, Little big planet k Demon's Souls και δεν θα περιμενω εσενα να μου πεις να παω να το παρω. Ετσι απλα.

P.S. Δεν εχω αγγελια το PS3 μου. Μονο καποια παιχνιδια. Το ειχα αγγελια οσο ηταν ευκαιρια για καποιον να μου το παρει λογο δουλειας που δεν θα πατουσα σπιτι μου για 3 μηνες και θα ετρωγε τζαμπα σκονη. Τωρα που γυρισα δεν εχω λογο να το πουλησω.

Eφοσον λες οτι εχεις ολες τις κονσολες που εχουν βγει (καλες κ σαβουρες) σπιτι σου μου κανει εντυπωση που δεν εχεις βρει ουτε ενα παιχνιδι που να σε ενδιαφερει στο 360...μαλλον μιλαμε περισσοτερο για εμπαθεια κ παιδιαριστικα πεισματα παρα οτιδηποτε αλλο.

Tωρα για το ποια κονσολα εχει το καλυτερο software αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα και σιγουρα δεν περιμενω να μου το πει το gametrailers...οσο για το φετινο GOTY φετος το PS3 τα εχει βρει δυσκολα με τα Halo Reach και Mass Effect 2 - το GoW3 εχει ηδη ξεχαστει (οπως κ επρεπε αλλωστε), το Heavy Rain δεν νομιζω να εχει ελπιδες λογω της περιεργης φυσης του, το LBP2 θα ειναι ενα ωραιοτατος level editor παλι με αδιαφορο gameplay και το GT5 πιθανοτατα λογω του απιστευτα μεγαλου hype α λα AW δεν θα ειναι αυτο που ολοι περιμενανε.

Το 2009 GOTY βγηκε με διαφορα το Uncharted 2 το οποιο το αξιζε κ με το παραπανω αλλα φετος πιστευω οτι ειναι η σειρα της Bungie με το "spin-off" που λεγεται Reach να σαρωσει τα βραβεια, κριμα που παρα πολλοι φετος εδω μεσα δεν θα μπορεσουν να παιξουν το GOTY του 2010...:-D

Δημοσ.

Δόκτωρα μάλλον ξεχνάς ένα μικρό παιχνιδάκι ονόματι super mario galaxy 2 και ένα απλό Strategy της blizzard "που δεν θυμάμαι πως λέγεται :P " για τα awards φέτος...

δεν έχει ελπίδα το mass effect 2. όσο για το reach ανάλογα πόσα λεφτά θα σκάσει η ms στους reviewers ,είδαμε από το Halo odst οτι σε όποιο παιχνίδι βάλουν το halo όνομα μπροστά πέρνει πάνω απο 8.5 και πουλάει 5 εκατομμύρια τουλάχιστον.αμερικανάκια τι περιμένεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...