Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΤΟ Xbox Εχει καλυτερη καρτα γραφικων το Ps3 καλυτερο Cpu ΟΜΩΣ ....στα παιχνιδια το Ps3 ΔΕΝ ειναι καλυτερο διοτι υπαρχει η MS-οποτε ΓΙΑΤΙ να αγορασω ps3 ρε μαγκες ? Για το BL ??? Εχω HTPC 4Cores και παιζω οτι φορματ γουσταρω.

Λοιπον γνωμη μου το Xbox ειναι ιδιο με το ps3 στα παιχνιδια ΟΠΟΤΕ Δ Ε Ν αξιζει να δωσεις και να δινεις 60-70Ε για 1 παιχνιδι,αγορασε Xbox κανε την "πατεντα" και download the games :)

θα σου δώσω εγώ μερικούς λόγους :

metal gear solid 4

uncharted 1/2

god of war 3

demons souls

heavy rain

valkyria chronicles

killzone 2

little big planet

infamous

τα πρώτα 5 αν κάποιος δεν τα παίξει έχει χάσει 5 παιχνίδια σταθμούς της γενιάς.

και μερικούς σε λίγο καιρό

gt5

killzone 3

infamous 2

little big planet 2

final fantasy versus xiii

η καραμέλα το "ps3 δεν έχει παιχνίδια" δεν ισχύει εδώ και 2 χρόνια.... το Ps3 έχει τα καλύτερα exclusives για τους περισσότερους gamers .αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πάρεις το ps3 για τα παραπάνω games /free online/blue ray ,με σκληρό και wireless ενσωματομένα στα 250ε ή "όσο κάνει τώρα τεσπα" τότε κάνεις λάθος.

άλλο να πεί κάποιος πρώτα αξίζει να αγοράσεις 360 λόγο της πειρατίας και οτι υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα Multi που μερικούς τους αρκούν(αυτό το λέω και εγώ) και άλλο να πεί κάποιος δεν αξίζει η αγορά του ps3....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το MGS 4 το ειδα χτες σε ενα φιλο.Δηλαδη σου αρεσουν αυτα τα γραφικα ?

Για το GT5 τωρα-εαν το δω και μου αρεσει ΝΑΙ θα αγορασω ps3 για 1 game και μονο.

Εαν ξεκινησες απο Spectrum,Amstrad H Amiga 1000/500/600/1200/3000 σιγουρα θα ξερεις τι σημαινει GAME !

Δημοσ.
Το MGS 4 το ειδα χτες σε ενα φιλο.Δηλαδη σου αρεσουν αυτα τα γραφικα ?

Για το GT5 τωρα-εαν το δω και μου αρεσει ΝΑΙ θα αγορασω ps3 για 1 game και μονο.

Εαν ξεκινησες απο Spectrum,Amstrad H Amiga 1000/500/600/1200/3000 σιγουρα θα ξερεις τι σημαινει GAME !

και μόνο που μιλάς για τα γραφικά στο metal gear solid 4 καταλαβαίνω οτι δεν ξεκίνησες απο amiga..... καλή η wikipedia και το google αλλα ο τρόπος που μιλάει κανείς και τα ενδιαφέροντα του αποκαλύπτουν την ηλικία του πολύ εύκολα..

Δημοσ.
Κάνεις λάθος, η διαφορά της κάρτας γραφικών των 2 κονσολών δεν είναι μικρή, δεν είναι μηδαμινή, είναι απειροελάχιστη. Τα παιχνίδια δεν θα είχαν καλύτερη απόδοση και βλέπε μερικά exclusive όπως το MGS4 και το Uncharted 2. Πόσο παραπάνω θες να πιάσουν δηλαδή; Μην ξεχνάς ότι το PS3 έχει και hardware PhysX.

Και όσων αφορά τα multi για δες λίγο το FF13.

1ον πότε έιπα εγώ ότι αυτά τα παιχνίδια που ανέφερες θα είναι πατατές;(ναι το halo ήταν είναι και θα είναι κλασσική αμερικανική πατάτα)

Λοιπόν όχι όταν τα βρίσκεις σκούρα να με πηγαίνεις όπου σε συμφέρει, το καταλάβαμε ότι είσαι προκατηλημένος αλλά η αλήθεια είναι μία, PC FTW!

θα σου δώσω εγώ μερικούς λόγους :

metal gear solid 4

god of war 3

valkyria chronicles

killzone 2

little big planet

infamous

τα πρώτα 5 αν κάποιος δεν τα παίξει έχει χάσει 5 παιχνίδια σταθμούς της γενιάς.

και μερικούς σε λίγο καιρό

gt5

killzone 3

infamous 2

little big planet 2

final fantasy versus xiii

η καραμέλα το "ps3 δεν έχει παιχνίδια" δεν ισχύει εδώ και 2 χρόνια.... το Ps3 έχει τα καλύτερα exclusives για τους περισσότερους gamers .αν νομίζεις οτι δεν αξίζει να πάρεις το ps3 για τα παραπάνω games /free online/blue ray ,με σκληρό και wireless ενσωματομένα στα 250ε ή "όσο κάνει τώρα τεσπα" τότε κάνεις λάθος.

άλλο να πεί κάποιος πρώτα αξίζει να αγοράσεις 360 λόγο της πειρατίας και οτι υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα Multi που μερικούς τους αρκούν(αυτό το λέω και εγώ) και άλλο να πεί κάποιος δεν αξίζει η αγορά του ps3....

Kαι οι πατερες του Gaming συνεχιζουν να αφηνουν ιστορια...η GPU του 360 ειναι ισαξια με του PS3, το PS3 εχει hardware physx, τα Halo ειναι αμερικανικες πατατες, PC FTW!!! και ειδικα φυσικα ο μεγας skanjos με την διαφημιση "τα κανει ολα κ συμφερει" στα 250e ή "όσο κάνει τώρα τεσπα" γιατι δεν ειναι κ σιγουρος και "το 360 δεν εχει games/αξιζει μονο για κοπιες κ multiplatforms" με κανει να απορω για το ποσο μυαλο κ ποσο χρονων ειναι μερικοι εδω μεσα...ηδη φανταζομαι τον skanjo να χαιδευει το PS3 και να κοιταει με σνομπ υφος το 360 παρ'ολο που εχει ριξει τις τριπλασιες ωρες σε αυτο..αλλα τι περιμενεις απο καποιον που θεωρει το MGS4 παιχνιδι-σταθμο της γενιας. :lol:

Δημοσ.

Εξυπνε εσυ -καθε ενας κανει τις επιλογες του.

και κατι ακομα Η GPU του ps3 ειναι σαν να συγκρινουμε

5850(XBOX) με 5770(PS3) .

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ----------

και μόνο που μιλάς για τα γραφικά στο metal gear solid 4 καταλαβαίνω οτι δεν ξεκίνησες απο amiga..... καλή η wikipedia και το google αλλα ο τρόπος που μιλάει κανείς και τα ενδιαφέροντα του αποκαλύπτουν την ηλικία του πολύ εύκολα..

Τα textures ειναι χαλια στο συγκεκριμενο game.

Μη μου μιλας εμενα για Amiga -Βλαχομαγκιες στα μικρα

Δημοσ.

ναι μιλάμε για τεράστιο library από quality exclusives

gears 1/2/3

halo3/odst/wars/reach

fable 2/3

forza2/3

alan wake

έχεις να διαλέξεις πολύ πράμα απο exclusive δίκαιο έχεις....:lol:

Δημοσ.
Τώρα είναι που λες ότι θελεις, εσύ ρε αρχικά δεν το πήγες στο ότι τo FFvs13 θα είναι τρομερό παιχνίδι?

Ποιος σε ρώτησε λοιπόν γι' αυτό το παιχνίδι? Κανείς απλά εσύ το πήγες εκεί γιατί σε βόλευε.

Με την ίδια λοιπόν λογική το πάω κι εγώ στα παιχνίδια που με "βολεύει" όπως ακριβώς έκανες κι εσύ σε προηγούμενα ποστ σου χωρίς να μιλάμε καν για το FFvs13 & mgs 4.

Επομένως μην μου το γυρνάς τώρα που είδες τα σκούρα και καλά ότι το πάω σε παιχνίδια κ.τ.λ. κάτι που εσύ έκανες αρχικά.

Λυπάμαι άλλος ένας πρώην αποκλειστικός τίτλος μετά το ff xiii που ήρθε κι αυτός στο 360.

Δεν το πήγα εγώ στο FF εσύ το πήγες και εγώ είπα ότι το FFvs13 που θα βγει είναι αποκλειστικός τίτλος. Πως λοιπόν τα FF ήρθαν στο 360; και πως ακριβώς το πήγα εγώ εκεί που με βολεύει;

Εξυπνε εσυ -καθε ενας κανει τις επιλογες του.

και κατι ακομα Η GPU του ps3 ειναι σαν να συγκρινουμε

5850(XBOX) με 5770(PS3) .

Ναι μόνο που η ATI Xenos που έχει το 360 κοιτάει ψηλά μπας και δει την 5850 αλλά ούτε με τηλεσκόπιο δεν τη βλέπει.

Δημοσ.
Δεν το πήγα εγώ στο FF εσύ το πήγες και εγώ είπα ότι το FFvs13 που θα βγει είναι αποκλειστικός τίτλος. Πως λοιπόν τα FF ήρθαν στο 360; και πως ακριβώς το πήγα εγώ εκεί που με βολεύει;

Ναι μόνο που η ATI Xenos που έχει το 360 κοιτάει ψηλά μπας και δει την 5850 αλλά ούτε με τηλεσκόπιο δεν τη βλέπει.

Παραδειγμα ηταν αδερφε. ΕΛεος δηλαδη.

Εχω 5850 και ξερω τι παιζει.

Δημοσ.
Παραδειγμα ηταν αδερφε. ΕΛεος δηλαδη.

Εχω 5850 και ξερω τι παιζει.

Και εγώ έχω 5850 αν δεν το πρόσεξες. Κοίτα όμως πόσο λάθος κάνουν οι περισσότεροι όταν μιλάνε για την υπερκαταπληκτική "ανώτερη"(από του PS3) κάρτα γραφικών του 360.

PS3 RSX Reality Synthesizer

Xbox 360 specs

Δημοσ.

Τωρα το ειδα ναι,ωραιος-καλη καρτουλα.

Λοιπον ΟΣΟΙ λενε οτι το PS3 εχει καλυτερη καρτα γραφικων ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΙ !!!

Καλυτερο CPU εχει το οποιο δεν λεει κατι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Δημοσ.
αλλα τι περιμενεις απο καποιον που θεωρει το MGS4 παιχνιδι-σταθμο της γενιας. :lol:

Επειδή έχεις ξαναναφερθεί στο mgs4 με παρόμοιο τρόπο,αν μπορείς να τονίζεις ότι αυτά που λες για το mgs4 είναι καθαρά προσωπική σου άποψη.Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για ένα παιχνίδι που,είτε σου αρέσει είτε όχι,είναι παιχνίδι-σταθμός όχι μόνο για τη γενιά αυτή,αλλά ίσως και της δεκαετίας.Και δεν το λέω μόνο ως προσωπική άποψη.Μια ματιά στα reviews και σε απόψεις άλλων ατόμων θα πείσει τον καθένα.Εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία διαφωνεί μαζί σου,καλό θα ήταν να αναγνωρίσεις την αξία του mgs4 επιτέλους,ακόμα κι αν εσύ το θεωρείς το χειρότερο παιχνίδι της γενιάς/δεκαετίας και να σταματήσεις να το μειώνεις επειδή είναι μόνο στο ps3.Κι εμένα δεν μου αρέσει το halo,ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια,αλλά αναγνωρίζω το πόσοι παίζουν το παιχνίδι.

Δεν έχω κανένα κέρδος με το να υπερασπιστώ το mgs4,αλλά επειδή είναι ένα παιχνίδι που μου έχει χαρίσει μια τέλεια εμπειρία,αλλά και επειδή το θεωρώ ξεχωριστό παιχνίδι,δεν θα θελα να λέει ο καθένας την προσωπική του άποψη σαν κάτι δεδομένο που δεν ισχύει.

ναι μιλάμε για τεράστιο library από quality exclusives

gears 1/2/3

halo3/odst/wars/reach

fable 2/3

forza2/3

alan wake

έχεις να διαλέξεις πολύ πράμα απο exclusive δίκαιο έχεις....

Ακόμα και αυτά να ταν μόνο τα exclusives (που δεν είναι:P),αξίζει να πάρεις xbox 360 με τα χίλια μόνο και μόνο για το alan wake.Να αναφέρω και το limbo,που όποιος δεν το έχει παίξει,πρέπει οπωσδήποτε να το παίξει.Αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent.

Δημοσ.

Δεν σου λέω ότι η κάρτα γραφικών του PS3 είναι καλήτερη αλλά η διαφορά τους είναι τόσο μικρή που δεν υπάρχει ουσιαστικά. Τα multiplatform δεν είναι καλύτερα στο 360 επειδή έχει καλήτερη κάρτα γραφικών και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το FF13 το οποίο έχει καλήτερη απόδοση στο PS3.

Δημοσ.

ΔΙαφορα Σιγουρα δεν υπαρχει και αν υπαρχει θα ειναι σε 1-2 games.

ΟΠΟΤΕ καθενας αποφασιζει τι θα αγορασει συμφωνα με τις αναγκες του.

Εμενα το xbox μου κανει μια χαρα διοτι παιζω οτι θελω χωρις εγκατασταση κτλ.

Αν θελω να παιξω Dragon Age ομως θα παω στο PC σιγουρα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...