Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπούρδες. Πέρσυ λοιπόν αφού είχε βγεί το υποτιθέμενο exploit, γιατί δεν προχώρησε το πράγμα; Πάντως συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι θέμα χρόνου να σπάσει...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να σπάσει τώρα ποια δεν νομίζω να αλλάξει και κάτι τρομερά.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι τα δισκάκια bluray κοστίζουν όπως κοστίζουν και τα bluray recorder.

Οπότε καταλαβαίνετε.

Δημοσ.
Μπούρδες. Πέρσυ λοιπόν αφού είχε βγεί το υποτιθέμενο exploit, γιατί δεν προχώρησε το πράγμα; Πάντως συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι θέμα χρόνου να σπάσει...

τα exploits είναι μπούρδες.ψάχνουν τρύπες στο λογισμικό μπας και βρουν άκρη. τώρα μιλάω για διάβασμα drive,είναι καινούριο,το συνδέσανε σε pc και κάνανε extract το firmware.αν συνεργαστούν με μια εταιρία που βγάζει modchips πιστέυω ίσως δούμε κανένα αποτέλεσμα,

αλλα και εγώ πιστέυω οτι δεν θα επιρεάσει τόσο πολύ τις πωλήσεις πλέον,είμαστε στο τέλος της γενιάς, σε 1-2 χρόνια θα δούμε καινούρια κονσόλα απο ms και νιντέντο μάλλον,η σόνυ ίσως πάει άλλα 3-4 χρόνια αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα έχουμε αλλάξει γενιά.ότι έγινε έγινε ,ας φερθούν πιο έξυπνα την άλλη φορά αν θέλουν να πουλήσουν Hardware, άποψη μου είναι οτι θέλανε να προωθήσουν το Blue ray παρά το ps3 αυτή τη γενιά και θέλανε μια Unhackable κονσόλα για να πείσουν τις εταιρίες. αλλιώς θα ακολουθούσαν την ίδια στρατιγική και με το psp και δεν θα ήταν τόσο easy hackable.

θα δείξει ,ανάλογα με τις πωλήσεις των move/kinect θα δούμε αν θα παρατήσουν τους hardcore ή θα κάνουν καινούριο βήμα γρήγορα για να κερδίσουν έδαφος την επόμενη γενιά.

Δημοσ.
Το Wii μπορούμε να το συγκρίνουμε μόνο με την προηγούμενη γενιά κονσολών δηλαδή με τα PS2/XBOX/DC μιας και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Gamecube 1.5. Προσωπικά πιστεύω ότι το Wii προσφέρει μόνο άθλια παιχνιδάκια(με πολύ μικρές εξαιρέσεις 5-10 τίτλων) και πολλές κράμπες(βλέπε την ασθένεια wiittis :P ).

Και του PC η κατηγορια αν το παμε ετσι ποια ειναι? Το hardware δεν παιζει κανενα ρολο στην περιπτωση αυτη. Το Wii κυκλοφορησε σχεδον μαζι με το PS3 και ως εκ τουτου θα το συγκρινουμε με την τωρινη φουρνια κονσολων (εβδομη δηλαδη). Κακως που το thread δεν ειναι Wii VS x360 VS ps3. Με τα τον καιρο τα παιχνιδια του Wii εχουν γινει πλεον σοβαρος αντιπαλος εναντια στο Χ360 και PS3 αν μιλαμε για σοβαρους gamers. Με εκπληξη λεω οτι εχω να περιμενω και να παιξω πολλους περισσοτερους τιτλους στο Wii παρα στο PS3 μου και PC μου. Οι καιροι αλλαζουν, τιποτα δεν μενει στασιμο.

Δημοσ.

Just-gamer με όλο το σεβασμό λες πίπες.

1ον οι devs σαφέστατα και θα προτιμήσουν το 360 ασχέτος αν έχει αντιγραφές διότι έχει φυσιολογικό hardware, hardware που έμαθαν να χρησιμοποιούν και να αγαπάνε με το pc.

2ον αν το ps3 έσπαγε θα είχε σπάσει. Το 360 έσπασε από την beta του γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ. Η Μ$ χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιεί την πολιτική μαρκετινγκ του Bill Gates: "Αν είναι να κλέβουν λογισμικό ας κλέβουν το δικό μας λογισμικό."

Επίσης ναι ότι πληρώνεις παίρνεις και ΌΧΙ ότι πληρώνεις δεν παίρνεις. Σας μπέρδεψα; η αλήθεια είναι μία, το PS3 είναι πολύ καλύτερο hardwarικά από το 360 και αυτό είναι γεγονός. Αυτό το κάνει και πιο ακριβό αλλά όχι απαραίτητα καλύτερο σε παιχνίδια. Τα multiplatform games στο μεγαλύτερο ποσοστό τους φτιάχνονται με πρότυπο το 360 όποτε είναι απόλυτα φυσιολογικό τα παιχνίδια να είναι καλύτερα εκεί παρά στο PS3, αν συνέβαινε το αντίθετο το 360 θα ήταν για πέταμα.

Όπως έχω πει χίλιες φορές, κονσόλα παίρνεις βάση των αναγκών σου. Θες να παίξεις GoW3 και MGS4; PS3. Θες να παίξεις Alan Wake και Halo; 360. Θες να παίξεις Mass Effect 4 και Dragon Age; PC. Θες να παίξεις Wii Sports; Wii.

Δημοσ.
Just-gamer με όλο το σεβασμό λες πίπες.

1ον οι devs σαφέστατα και θα προτιμήσουν το 360 ασχέτος αν έχει αντιγραφές διότι έχει φυσιολογικό hardware, hardware που έμαθαν να χρησιμοποιούν και να αγαπάνε με το pc.

2ον αν το ps3 έσπαγε θα είχε σπάσει. Το 360 έσπασε από την beta του γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ. Η Μ$ χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιεί την πολιτική μαρκετινγκ του Bill Gates: "Αν είναι να κλέβουν λογισμικό ας κλέβουν το δικό μας λογισμικό."

Επίσης ναι ότι πληρώνεις παίρνεις και ΌΧΙ ότι πληρώνεις δεν παίρνεις. Σας μπέρδεψα; η αλήθεια είναι μία, το PS3 είναι πολύ καλύτερο hardwarικά από το 360 και αυτό είναι γεγονός. Αυτό το κάνει και πιο ακριβό αλλά όχι απαραίτητα καλύτερο σε παιχνίδια. Τα multiplatform games στο μεγαλύτερο ποσοστό τους φτιάχνονται με πρότυπο το 360 όποτε είναι απόλυτα φυσιολογικό τα παιχνίδια να είναι καλύτερα εκεί παρά στο PS3, αν συνέβαινε το αντίθετο το 360 θα ήταν για πέταμα.

Όπως έχω πει χίλιες φορές, κονσόλα παίρνεις βάση των αναγκών σου. Θες να παίξεις GoW3 και MGS4; PS3. Θες να παίξεις Alan Wake και Halo; 360. Θες να παίξεις Mass Effect 4 και Dragon Age; PC. Θες να παίξεις Wii Sports; Wii.

Εγω πάλι θα έλεγα ότι εσύ λες πίπες και εξηγώ:

Μπορεί συνολικά να έχει καλύτερο hardware το ps3(Βλέπε cpu(Bluray δεν το αναφέρω καν γιατί δεν είναι και το τρομερό ατού για παιχνίδια όπως έχει αποδειχτεί 3 χρόνια τώρα)) αλλά δυστυχώς(ή ευτυχώς :devil:) το 360 έχει λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών από το ps3 που συνεργάζεται πολύ ποιο αρμονικά με τον cpu του 360 σε αντίθεση με vga-cpu του ps3 γι' αυτό και η διαφορά στα multi παιχνίδια.

Ακόμα και το αντίθετο να συνέβαινε όπως λες πάλι τα παιχνίδια θα είχανε καλύτερη απόδοση(Γραφικά, fps κ.τ.λ.) για το λόγο που εξήγησα ποιο πάνω.

Υ.γ. Είναι πολύ απλό η Sony δεν ασχολήθηκε όσο θα έπρεπε με το ps3 σαν κονσόλα γιατί την ενδιέφερε να σπρώξει το bluray σαν τεχνολογία έναντι του hd-dvd που υπήρχε τότε με αποτέλεσμα να χάσει το "πόλεμο" σε ότι αφορά κονσόλα σε σχέση με το 360 κάτι που λέει ποιο πάνω και ο skanjos.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος, η διαφορά της κάρτας γραφικών των 2 κονσολών δεν είναι μικρή, δεν είναι μηδαμινή, είναι απειροελάχιστη. Τα παιχνίδια δεν θα είχαν καλύτερη απόδοση και βλέπε μερικά exclusive όπως το MGS4 και το Uncharted 2. Πόσο παραπάνω θες να πιάσουν δηλαδή; Μην ξεχνάς ότι το PS3 έχει και hardware PhysX.

Και όσων αφορά τα multi για δες λίγο το FF13.

Δημοσ.
Κάνεις λάθος, η διαφορά της κάρτας γραφικών των 2 κονσολών δεν είναι μικρή, δεν είναι μηδαμινή, είναι απειροελάχιστη. Τα παιχνίδια δεν θα είχαν καλύτερη απόδοση και βλέπε μερικά exclusive όπως το MGS4 και το Uncharted 2. Πόσο παραπάνω θες να πιάσουν δηλαδή; Μην ξεχνάς ότι το PS3 έχει και hardware PhysX.

Και όσων αφορά τα multi για δες λίγο το FF13.

Ελα έχει pshysx τι μου λες ανατρίχιασα. Με το anti aliasing(Aa) τι γίνετε όμως? Μήπως είναι ανύπαρκτο στα ps3 games.

Και όσο για την αρμονική λειτουργιά cpu-vga που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ μου γιατί έμεινε εντελώς ασχολίαστο? Μήπως γιατί είναι αλήθεια?

Και σε όλα μα όλα τα multi που έχουν κυκλοφορήσει βρήκες μερικά(Πολύ λίγα) που είναι καλύτερα στο ps3 σιγά τα οα.

Και αν είναι ένα αποκλειστικό παιχνίδι να κάνει χρόνια και χρόνια για να δημιουργηθεί(σε σημείο να φτάνει την άλλη γενιά κονσολών παρόλο που το είχαν υποσχεθεί στην αρχή αυτής) για να βγει τρομερό(Βλέπε gran turismo 5) τι να το κάνω.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει. Ανέφερα πριν το λόγο που έχει "αρμονική" λειτουργία, γιατί πολύ απλά το hardware είναι κλασσικό, λίγο custom μεν αλλά κλασσικό, δοκιμασμένο και σίγουρο. Το PS3 έχει πολύ εξειδικευμένο hardware και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα ουσιαστικά, είναι πιο δύσχρηστο από τους devs και πιο ακριβό για τους καταναλωτές.

Το θέμα είναι ένα, καλύπτει η κονσόλα τις ανάγκες σου; Αν ναι καλώς, αν όχι πέταξες τα λεφτά σου. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρουν συγκεκριμένοι τίτλοι όπως το MGS4 οπότε ο δρόμος είναι ένας. Το 360 δεν έχει κάποιον τίτλο που να θέλω να παίξω οπότε πιο το νόημα να το αγοράσω; πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

To metal gear solid rising(Mgs 5) θα βγει και στο 360.

Λυπάμαι άλλος ένας πρώην αποκλειστικός τίτλος μετά το ff xiii που ήρθε κι αυτός στο 360.

Έτσι φαίνεται πόσο καλά πάει το ps3 σαν κονσόλα με το να χάνει τη μια αποκλειστικότητα της μετά την άλλη.

Και ότι το νέο ps4 θα έχει κι αυτό μια παρόμοια τεχνολογία στην cpu - vga σαν αυτή του 360 το άκουσες?

Γιατί άραγε η Sony θα αντιγράψει στη νέα της κονσόλα την πετυχημένη συνταγή του 360?

Δημοσ.

Δεν θα αντιγράψει τίποτα απλά συνηδιτοποίησε ότι η κλασσική συνταγή των κονσολών μέχρι σήμερα, δηλαδή του "περίεργου" hardware κυρίως για κλείδωμα είναι ξεπερασμένη και όχι τόσο καλή. Επίσης μην χέρεσαι όπως χαίρονται όλοι οι εξυπνάκηδες 360χαζούληδες διότι:

1oν o Hideo δήλωσε ότι το MGS4 είναι το τελευταίο του και ότι δεν θα ξανασχοληθεί, αν και ασχολήθηκε με το peacewalker το οποίο χαρακτήρησε MGS5.

2ον το FFvs13 που είναι ο FF τίτλος που όλοι περιμένουν και θα είναι από τα hit της δεκαετίας είναι PS3 exclusive.

Δημοσ.

Ναι εε τι μας λες?

Δηλαδη το gow3 , halo reach, fortza motorsport 5(Μάλλον έχει ξεκινήσει η δημιουργία του) θα είναι κάτι παιχνίδια πατάτες δεν θα αξίζουν μια.

Όσο καιρό έκανε η πολυαγαπημένη σου Sony να βγάλει(λέμε τώρα γιατί ακόμα δεν έχει βγει μετά από αναμονή 4 χρόνων) το gran turismo 5 final η Microsoft θα βγάλει δυο fortza motorsport.

Αυτό πιστεύω καταλαβαίνεις τι σημαίνει για το πόσο υπολογίζει η κάθε εταιρία τους χρήστες της ή κατά πόσο τους θαμπώνει με συνεχόμενα θα και θα και θα σαν τους πολιτικούς.

Δημοσ.

Ώπα ώπα ώπα ώπα, αλλάζεις θέμα.

1ον πότε έιπα εγώ ότι αυτά τα παιχνίδια που ανέφερες θα είναι πατατές;(ναι το halo ήταν είναι και θα είναι κλασσική αμερικανική πατάτα)

2ον τι με μέλη εμένα το gran turismo και το forza; είπα εγώ ότι θέλω κάποιον από τους 2 τίτλους; ή μήπως ανέφερα πουθενά στη σηζήτηση μας το GT5;

Λοιπόν όχι όταν τα βρίσκεις σκούρα να με πηγαίνεις όπου σε συμφέρει, το καταλάβαμε ότι είσαι προκατηλημένος αλλά η αλήθεια είναι μία, PC FTW!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα είναι που λες ότι θελεις, εσύ ρε αρχικά δεν το πήγες στο ότι τo FFvs13 θα είναι τρομερό παιχνίδι?

Ποιος σε ρώτησε λοιπόν γι' αυτό το παιχνίδι? Κανείς απλά εσύ το πήγες εκεί γιατί σε βόλευε.

Με την ίδια λοιπόν λογική το πάω κι εγώ στα παιχνίδια που με "βολεύει" όπως ακριβώς έκανες κι εσύ σε προηγούμενα ποστ σου χωρίς να μιλάμε καν για το FFvs13 & mgs 4.

Επομένως μην μου το γυρνάς τώρα που είδες τα σκούρα και καλά ότι το πάω σε παιχνίδια κ.τ.λ. κάτι που εσύ έκανες αρχικά.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

ΤΟ Xbox Εχει καλυτερη καρτα γραφικων το Ps3 καλυτερο Cpu ΟΜΩΣ ....στα παιχνιδια το Ps3 ΔΕΝ ειναι καλυτερο διοτι υπαρχει η MS-οποτε ΓΙΑΤΙ να αγορασω ps3 ρε μαγκες ? Για το BL ??? Εχω HTPC 4Cores και παιζω οτι φορματ γουσταρω.

Λοιπον γνωμη μου το Xbox ειναι ιδιο με το ps3 στα παιχνιδια ΟΠΟΤΕ Δ Ε Ν αξιζει να δωσεις και να δινεις 60-70Ε για 1 παιχνιδι,αγορασε Xbox κανε την "πατεντα" και download the games :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...