NonBorn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Απο την μία μας λές ότι τα reviews τα γράφεις στα @@ σου κι από την άλλη μας λες ότι μία το Lair και μία το HS τα αδίκησαν στα reviews...που σημαίνει ότι κάθεσαι να τα διαβάσεις.Χμμμ εγώ όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι και μαζί του...εσύ όταν κάτι δεν σε ενδιαφέρει κάθεσαι να το διαβάζεις και περιεκτικά μάλιστα? ακόμα περιμένω τα 2 requests σου... Μη παίζεις με τα λόγια ρε ice εντάξει... Δε θα κάτσω να ακούσω ένα review αν εμένα μου φαίνεται καλό το παιχνίδι ούτε ότι ένα παιχνίδι που παίρνει 10/10 σημαίνει ότι εμένα θα μαρέσει... Μη παίζεις με τα λόγια... Δεν είπα ότι δε τα διαβάζω... Είπα ότι δε θα μου πουν τα review τι θα παίξω... Η τουλάχιστον αν δε το είπα όπως θα πρεπε το ξεκαθαρίζω τώρα. Πάντως λες κάτι πολύ καλό "όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι και μαζί του"... Πρέπει να το πεις σε μερικούς από δω αυτό Που δε τους ενδιαφέρει το ps3 και όλο μαζί του ασχολούνται και διαβάζουν συνεντεύξεις,reviews κλπ κλπ κλπ.. Θα ρθουν και το friend request dont worry.. 360 δεν έχω ακόμη...
foufoutios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Γιατι προσπαθεις να βγαλεις ακρη NonBorn? Επρεπε ηδη να εχουν αλλαξει τιτλο στο topic και να λενε ΧΒΟΧ360 only. Οποιος ποσταρει για Ps3 και στηριξει τη γνωμη του, θα ποσταρουν 5 μαζι να του την πουνε... Εδω τα παληκαρια διαβαζουν μια μια τις λεξεις για να βρουν κατι, οτιδηποτε, για να στην "πουν" και καλα... Εχουν χωρισει στρατοπεδα λες και ειμαστε εμεις και εσεις, ενω στην ουσια ολοι gamers ειμαστε.. Αλλα μεχρι εκει φτανει το νιονιο...
ellinas13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ara ap' oti les foufoutios fenete oti poly perissoteros kosmos exei xbox360 para ps3. Mono kai mono ayto den soy leei kati? Mporei merikoi apo edw na exoyme (Vazw kai ton eayto moy mesa) adiko merikes fores alla gia na legontai ta idia akrivws pragmata parapanw apo 1 atomo ayto den simainei oti einai kai swsta? O kathe enas exei krisi kai nionio na krinei ti einai alitheia, ti einai psemata kai fysika ti einai fanatismos mias konsolas. Ta simperasmata loipon dika sas...
foufoutios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Με το ιδιο σκεπτικο, πολλοι περισσοτεροι εχουν Seat απο οτι ferrari.. Ειναι λογικη αυτη? Ο,τι εχει ο περισσοτερος κοσμος ειναι και καλο?? Ελεος δηλαδη εδω μεσα.. Ο,τι γουσταρει ο καθενας παιρνει!! Επειδη λενε 5 ατομα οτι ειναι καλο το ΧΒΟΧ και οτι το PS3 ειναι για τον π3ο, σημαινει οτι ισχυει αυτο? Αφου ειναι κολλημενοι και οι 5! Πως θα γινει δηλαδη? Τα συμπερασματα δικα σου (αφου ειναι η ατακα που βουλωνει τον αλλον και καλα)... Πεταμε μια προταση να εντυπωσιασουμε και λεμε και ο,τι να ΄ναι... Ολο μελι μελι και τηγανητα τιποτα...
IceMatrix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μη παίζεις με τα λόγια ρε ice εντάξει... Δε θα κάτσω να ακούσω ένα review αν εμένα μου φαίνεται καλό το παιχνίδι ούτε ότι ένα παιχνίδι που παίρνει 10/10 σημαίνει ότι εμένα θα μαρέσει... Μη παίζεις με τα λόγια... Δεν είπα ότι δε τα διαβάζω... Είπα ότι δε θα μου πουν τα review τι θα παίξω... Η τουλάχιστον αν δε το είπα όπως θα πρεπε το ξεκαθαρίζω τώρα. Πάντως λες κάτι πολύ καλό "όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι και μαζί του"... Πρέπει να το πεις σε μερικούς από δω αυτό Που δε τους ενδιαφέρει το ps3 και όλο μαζί του ασχολούνται και διαβάζουν συνεντεύξεις,reviews κλπ κλπ κλπ.. Θα ρθουν και το friend request dont worry.. 360 δεν έχω ακόμη... Για όλους θα έπρεπε να ισχύει αυτό...εμένα με ενδιαφέρει και το PS3 και όλες οι υπόλοιπες κονσόλες που βγήκαν ή θα βγουν γιατί πάνω από όλα με ενδιαφέρει να παίζω καλά παιχνίδια... Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο φανατισμός και η τυφλή υποστήριξη οποιοδήποτε χρώμα κι αν έχει...για αυτό και σου απάντησα παραπάνω με στοιχεία πώς έκανες λάθος. Το τι αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό...δεν θα σε πείσω ότι κάτι είναι καλύτερο από το άλλο αν δεν σου αρέσει αλλα αυτό δεν μου δίνει και το δικαίωμα να σε πω άσχετο επειδή έχεις διαφορετική άποψη...κάτι που έκανες εσύ και για αυτό και στην είπα... Τέλος τα τσιράκια (μεν και δεν) καλό θα ήταν αν δεν έχουν άποψη να το "κλείσουν"...
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 LOL!! Ώντας πάντως κάτοχος ΧΒΟΧ (όχι ps3) έχω να πώ τα χειρότερα για το halo 3 (υπερεκτιμημένο μέχρι αηδίας - αμερικανιά).. Το τι λέει κάθε review είναι αδιάφορο... Απο τη στιγμή που ένα game με αφήνει αδιάφορο .. κλάιν μάιν... Γενικά μου άρεσουν τα fps.. αλλα η συγκεκριμένη σειρά πέρασε και δεν ακούμπησε.. Όταν πρίν 1-2 χρόνια κανένας δεν ασχολούνταν με το ΧΒΟΧ 1 και ελάχιστοι έλληνες (σε σχέση με σήμερα πάντα) έπαιζαν halo 1 + 2 είχα ένα συνάδελφο απο το illinois που μου εκθείαζε την m$ και το halo ώς "everybody in my state has an XBOX... Only a few people have ps2.. we all play halo like crazy..." Επειδή δεν ξεκίνησα να παίζω games χθές ξέρω πολύ καλά πως εκείνη την εποχή το halo απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στην ελλάδα (ούτε και η υποδομή για να υπάρξει (βλέπε broadband όπως σήμερα)).. Και βλέπω σήμερα κόσμο να εκθειάζει την τριλογία και να περιμένει/ε το 3 σαν τρελός.. Why?!? Marketing φίλοι μου... Μήν μου κάνετε ανόητες συγκρίσεις MGS - HALO όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα... Όταν παίζαμε MGS και σταυροκοπιόμασταν με αυτά που βλέπαμε - κάναμε και το θεωρούσαμε και το καλύτερο game της χρονιάς κανένα halo δεν υπήρχε... Τα παιχνίδια δεν έχουν αξία μόνο όσον αφορά τις πωλήσεις.. Έχουν και συναισθηματική αξία... Αυτό το ξέρουν καλά όσοι αναπολούν τις καλές εποχές τουν nes/snes/md που και πωλήσεις δεν υπήρχαν και chart δεν υπήρχαν.. (και αν υπήρχαν δεν τα βλέπαμε)... Τώρα να βγαίνει κάποιος και να λέει πως λόγω πωλήσεων το HALO είναι καλύτερο απο το MGS... Τι να πώ... Και ΝΑΙ πιστέυω πως το MGS4 θα είναι system seller άνευ προηγουμένου (άντε στα επίπεδα του TP για wii και GOW για XBOX) P.s: Το HALO είναι πατάτα... ναι... σκοτώστε με...
p3tran Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επειδή δεν ξεκίνησα να παίζω games χθές ξέρω πολύ καλά πως εκείνη την εποχή το halo απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στην ελλάδα (ούτε και η υποδομή για να υπάρξει (βλέπε broadband όπως σήμερα)).. Και βλέπω σήμερα κόσμο να εκθειάζει την τριλογία και να περιμένει/ε το 3 σαν τρελός.. Why?!? Marketing φίλοι μου... αν δεν ξεκινησες χτες, μπορει να ξεκινησες προχτες μιας και τοσο το Halo1 ηταν διαθεσιμο πρωτη μερα κυκλοφοριας του xbox1, οσο και το Halo2 επαιζε online αφου -παρʼολο που δεν το ξερεις εσυ- υπηρχε xbox live απο το xbox1 και μπορουσες να εχεις λογαριασμο ακομα κι αν ησουν στην Ελλαδα. και φυσικα δεν ηταν το μονο. εγω πχ πρεπει ακομα να εχω πολλους top100 χρονους στο forza1 στο xbox1 (φυσικα online)
kallair Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 petran to paidi den milise gia sindromes... milise gia tin timi tis adsl ekeini tin epoxi pou ekane tin sindromi sto live apagoreutiki gia to 80% tou plithismou tis ellados(gia na min pw k perissotero)... an skefteis oti i oli filosofia twn fps games einai to online kommati, pws ksafnika oi perissoteroi edw mesa ekthiazoun tin trilogia an stin ousia exoun paiksei mono to halo 2 se online i tragiki pleionotita autwn? auto leei to paidi parapanw.
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 αν δεν ξεκινησες χτες, μπορει να ξεκινησες προχτες μιας και τοσο το Halo1 ηταν διαθεσιμο πρωτη μερα κυκλοφοριας του xbox1,οσο και το Halo2 επαιζε online αφου -παρʼολο που δεν το ξερεις εσυ- υπηρχε xbox live απο το xbox1 και μπορουσες να εχεις λογαριασμο ακομα κι αν ησουν στην Ελλαδα. και φυσικα δεν ηταν το μονο. εγω πχ πρεπει ακομα να εχω πολλους top100 χρονους στο forza1 στο xbox1 (φυσικα online) ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.. ΟΥΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ LIVE... TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ $%@#% ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ... Το οτι έμπαινες εσύ και αρκετοί άλλοι ακόμα δεν το κάνει αυτόματα must της εποχής.. Ανέφερα χαρακτηριστικά πως υπήρχε αλλα δεν υπήρχε η ΔΙΑΔΟΣΗ της υποδομής... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έπαιζαν live στην ελλάδα!!! ΝΙΩΣΕ! Στο τέλος θα μας πείς πως το ΧΒΟΧ1 ήταν πιο διαδεδομένο απο το ps2 στην ελλάδα και μετά μπορείς να πεθάνεις ήσυχος αφου θα έχεις εκτελέσει στο μέγιστο βαθμό τον φανμποισμό σου... Δέν νιώθετε ρε που$@#... Άσπρο η μάυρο... ΕΛΕΟΣ!
MiltoZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 LOL!! Ώντας πάντως κάτοχος ΧΒΟΧ (όχι ps3) έχω να πώ τα χειρότερα για το halo 3 (υπερεκτιμημένο μέχρι αηδίας - αμερικανιά).. Το τι λέει κάθε review είναι αδιάφορο... Απο τη στιγμή που ένα game με αφήνει αδιάφορο .. κλάιν μάιν... Γενικά μου άρεσουν τα fps.. αλλα η συγκεκριμένη σειρά πέρασε και δεν ακούμπησε.. Όταν πρίν 1-2 χρόνια κανένας δεν ασχολούνταν με το ΧΒΟΧ 1 και ελάχιστοι έλληνες (σε σχέση με σήμερα πάντα) έπαιζαν halo 1 + 2 είχα ένα συνάδελφο απο το illinois που μου εκθείαζε την m$ και το halo ώς "everybody in my state has an XBOX... Only a few people have ps2.. we all play halo like crazy..." Επειδή δεν ξεκίνησα να παίζω games χθές ξέρω πολύ καλά πως εκείνη την εποχή το halo απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στην ελλάδα (ούτε και η υποδομή για να υπάρξει (βλέπε broadband όπως σήμερα)).. Και βλέπω σήμερα κόσμο να εκθειάζει την τριλογία και να περιμένει/ε το 3 σαν τρελός.. Why?!? Marketing φίλοι μου... Μήν μου κάνετε ανόητες συγκρίσεις MGS - HALO όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα... Όταν παίζαμε MGS και σταυροκοπιόμασταν με αυτά που βλέπαμε - κάναμε και το θεωρούσαμε και το καλύτερο game της χρονιάς κανένα halo δεν υπήρχε... Τα παιχνίδια δεν έχουν αξία μόνο όσον αφορά τις πωλήσεις.. Έχουν και συναισθηματική αξία... Αυτό το ξέρουν καλά όσοι αναπολούν τις καλές εποχές τουν nes/snes/md που και πωλήσεις δεν υπήρχαν και chart δεν υπήρχαν.. (και αν υπήρχαν δεν τα βλέπαμε)... Τώρα να βγαίνει κάποιος και να λέει πως λόγω πωλήσεων το HALO είναι καλύτερο απο το MGS... Τι να πώ... Και ΝΑΙ πιστέυω πως το MGS4 θα είναι system seller άνευ προηγουμένου (άντε στα επίπεδα του TP για wii και GOW για XBOX) P.s: Το HALO είναι πατάτα... ναι... σκοτώστε με... Ναι οκ, το έχουμε καταλάβει, είσαι playstationακιας και η επιτυχία του Halo σου κάθεται στο στομάχι. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι γι΄αυτό my friend, απλά προσπάθησε να το ξεπεράσεις μόνος σου και ίσως κάποια μέρα καταφέρεις να διώξεις τα φαντάσματα του παρελθόντος που στοιχειώνουν τις σκέψεις σου και τα όνειρά σου και δεν σε αφήνουν να χαρέις όπως θα έπρεπε αυτήν την εποχή της απόλυτης ευδαιμονίας στα videogames.
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 petran to paidi den milise gia sindromes... milise gia tin timi tis adsl ekeini tin epoxi pou ekane tin sindromi sto live apagoreutiki gia to 80% tou plithismou tis ellados(gia na min pw k perissotero)... an skefteis oti i oli filosofia twn fps games einai to online kommati, pws ksafnika oi perissoteroi edw mesa ekthiazoun tin trilogia an stin ousia exoun paiksei mono to halo 2 se online i tragiki pleionotita autwn? auto leei to paidi parapanw. Ευχαριστώ... ευτυχώς κάποιοι νιώθουν ακόμα...
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ναι οκ, το έχουμε καταλάβει, είσαι playstationακιας και η επιτυχία του Halo σου κάθεται στο στομάχι. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι γι΄αυτό my friend, απλά προσπάθησε να το ξεπεράσεις μόνος σου και ίσως κάποια μέρα καταφέρεις να διώξεις τα φαντάσματα του παρελθόντος που στοιχειώνουν τις σκέψεις σου και τα όνειρά σου και δεν σε αφήνουν να χαρέις όπως θα έπρεπε αυτήν την εποχή της απόλυτης ευδαιμονίας στα videogames. Είναι κακό να μην σου αρέσει ένα game και να το θεωρείς υπερεκτιμημένο... Η γενίκευση για ποιο λόγο γίνεται; Με τρέλανε το cod.. ευχαριστήθηκα πολύ το gow.. Έμεινα μλκας με το 1-1 του fifa08 (όχι όμως και απο το συνολικό παιχνίδι) και το pgr4 βγάζει μάτια... ΝΑΙ... Αλλα το halo είναι απλά βαρετό... ΠΕΙΡΑΖΕΙ? Δέν έχεις σιχαθεί ποτέ σου ένα game που άλλοι λατρεύουν; Πρέπει κάθε ποστ να καταλήγει flame? ΕΛΕΟΣ είπα;
IceMatrix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Συναισθηματική αξία μπορεί να έχει και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης για κάποιον...αυτό δεν το κάνει καλύτερο παιχνίδι από καποιο άλλο αντικειμενικά.(αντικειμενικά μιλώντας εννοώ πωλήσεις και βαθμολογίες παγκοσμίως...και ναι όσο και να μην το θες παίζουν μεγάλο ρόλο για το τι παιχνίδια θα παίξεις τον επόμενο χρόνο) Το ίδιο συμβαίνει και με τις ταινίες...μπορεί εσένα να μην σ' άρεσε κάποια ταινία όμως δεν μπορείς να την πεις μούφα ή οτιδήποτε άλλο την στιγμή που άρεσε σε εκατομμύρια άλλους. Στην προηγούμενη γενιά το ΧΒΟΧ ήταν έτη φωτός πίσω όσον αναφορά την ποικιλία παιχνιδιών και περιφερειακά σε σχέση με το PS2...το ανάποδο συμβαίνει τώρα. Για μένα δεν γίνεται να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του gamer αν δεν είχε και τις δύο κονσόλες(XBOX & PS2) ή αν θες να μιλήσουμε για τωρινα δεδομένα αν δεν έχει μέχρι το τέλος του χρόνου και τις δύο κονσόλες(360 & PS3). Το κλασικό αν δεν έχει τσιπάκι κτλ δεν αγοράζω μετράει μόνο για Ελλάδα και Αλβανία ως κριτήριο αγοράς και πωλήσεων κάποιας κονσόλας. Αυτό μπορείς να το δεις και στο attachment rate της κάθε κονσόλας ΧΒΟΧ360 -που υπάρχει τσιπάκι- 6.4 αυθεντικά παιχνίδια ανά κονσόλα PS3 -που δεν έχει τσιπάκι- 2.7 αυθεντικά παιχνίδια ανά κονσόλα Τώρα η σύγκριση μεταξύ HALO και MGS είναι απλά άκυρη...είναι σαν να συγκρίνουμε ντομάτες και πατάτες...χμμμ ναι το καλύτερο είναι το κόκκινο...μα τι λές τώρα το καφέ είναι καλύτερο. Όταν βγει κάποιο συγκρίσιμο FPS στο PS3 εδώ είμαστε να τα συγκρίνουμε... κι όταν βγεί καποιο συγκρίσιμο action/stealth στο 360 πάλι εδώ είμαστε...
MiltoZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Είναι κακό να μην σου αρέσει ένα game και να το θεωρείς υπερεκτιμημένο... Η γενίκευση για ποιο λόγο γίνεται; Με τρέλανε το cod.. ευχαριστήθηκα πολύ το gow.. Έμεινα μλκας με το 1-1 του fifa08 (όχι όμως και απο το συνολικό παιχνίδι) και το pgr4 βγάζει μάτια... ΝΑΙ... Αλλα το halo είναι απλά βαρετό... ΠΕΙΡΑΖΕΙ? Δέν έχεις σιχαθεί ποτέ σου ένα game που άλλοι λατρεύουν; Πρέπει κάθε ποστ να καταλήγει flame? ΕΛΕΟΣ είπα; Ρε φίλε, το Halo μπορεί να μην σου αρέσει εσένα, δικαίωμά σου, αλλά δεν μπορείς να λες ότι είναι πατάτα και ότι όλοι εμάς που μας αρέσει είμαστε θύματα του Marketing και μετά να μας λες κι απο πάνω όταν σου απαντάμε ότι κάνουμε και flaming! Βαρετό το Halo μπορεί να σου φαίνεται εσένα, εμένα μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό.
p3tran Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ποτε να μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. εγω το χρησιμοποιουσα, οπως προφανως και παρα πολλοι αλλοι. μαλιστα την πρωτη μερα που πηρα το 360 (πρωτη μερα που κυκλοφορησε) και το συνδεσα στο νεο live, ηταν μια πολυ ωραια αναμνηστικη στιγμη οταν εβλεπα τον εναν μετα τον αλλον απο αυτους που παιζαμε στο live του xbox1 να σκανε μυτη στο νεο interface του 360. μερικοι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι απο εσενα. δεν ειναι το τελος του κοσμου, αλλα καλο ειναι να το εχεις υποψη σου. οπως καποιοι μπηκανε απο την αρχη στις adsl, ετσι καποιοι αλλοι () ειχανε μπει απο την πρωτη μερα στα isdn για να παιζουν quake3 στο pc, ετσι και καποιοι αλλοι () ειχανε προμηθευτει πρωτοι απ'ολους τα θεϊκα μοντεμ'ς των 75bd που εβαζες το ακουστικο πανω τους για να περασει το σημα. δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε ολοι σκεφτονται σαν εσενα (ή εμενα) το να γενικευεις ετσι απλα για να φτασεις σε ενα τρολιστικό συμπερασμα (βλεπε: <<το Halo3 ειναι μαπα και οι πωλησεις αποτελεσμα του marketing hype, (επειδη εγω δεν επαιξα κανενα halo)>>) ειναι απλα μια λαθος μεθοδος να τρολαρεις. try harder.
Προτεινόμενες αναρτήσεις