Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
στα 1.000e ενας hard core gamer?σε τι games αναφερεσε? hard core ειναι οποιος λιωνει καταρχην ,καλο pc π.χ για wow φτιαχνεις κ με 700 κ εισαι κ τοπ.

Κατ' αρχας και με 500€ φτιάχνεις pc που παίζει WoW. Κατά δεύτερον, ρε άνθρωπε αν έχεις το Θεό σου δηλαδή, μου φέρνεις ως παράδειγμα hardcore game το WoW όπως είναι σήμερα; ο Χρηστός και η Παναγία και οι 12 απόστολοι! Ακόμα και το Plants vs Zombies πιο hardcore είναι!

Δημοσ.
Κατ' αρχας και με 500€ φτιάχνεις pc που παίζει WoW. Κατά δεύτερον, ρε άνθρωπε αν έχεις το Θεό σου δηλαδή, μου φέρνεις ως παράδειγμα hardcore game το WoW όπως είναι σήμερα; ο Χρηστός και η Παναγία και οι 12 απόστολοι! Ακόμα και το Plants vs Zombies πιο hardcore είναι!

ανάλογα πως θα το δείς είναι το wow,έχω φίλο που είναι στην 27η καλύτερη guild του κόσμου και πίστεψε με αν δεν λες αυτόν hardcore δεν λες κανέναν,παίζει τουλάχιστον 6 ώρες την μέρα....

το hardcore δεν έχει να κάνει με το game αλλα με τον gamer,άλλος μπορεί να είναι hardcore gamer και στο τέτρις ή το pacman.

Δημοσ.
ανάλογα πως θα το δείς είναι το wow,έχω φίλο που είναι στην 27η καλύτερη guild του κόσμου και πίστεψε με αν δεν λες αυτόν hardcore δεν λες κανέναν,παίζει τουλάχιστον 6 ώρες την μέρα....

το hardcore δεν έχει να κάνει με το game αλλα με τον gamer,άλλος μπορεί να είναι hardcore gamer και στο τέτρις ή το pacman.

Δεν εχει καμια σχεση το ποσσες ωρες παιζει καποιος. Και ενας που παιζει 1 ωρα την ημερα μπορει να ειναι 10 φορες ποιο hardcore απο καποιον που λιωνει 6+ ωρες την ημερα παιζοντας. Ειναι μεγαλο λαθος να συνδεεις time spent = hardcore value.

Δημοσ.

Θα σε λυπήσω αλλά εγώ έπαιζα τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα από το vanilla μέχρι το WotLK για 4+ χρόνια. Είμαι στην beta για Cataclysm και μέχρι το WotLK ήμουν στο καλύτερο ελληνικό guild του κόσμου, τους Samurai. Πίστεψε με σήμερα το WoW είναι τόσο εύκολο που και 4 ώρες να παίζεις την ήμερα και πάλι μια χαρά είσαι, και gear μαζεύεις και λεφτά έχεις. Είναι πολύ πιο casual από ότι ήταν.

Δημοσ.

Εγώ έπαιζα 18 ώρες την ημέρα Lineage 2,κερδίζω τίποτα; Μακριά από αυτά,είναι χειρότερα και από τα ναρκωτικά,δεν έτρωγα,δεν έπινα,μόνο τουαλέτα πήγαινα,είχα να δω το φώς του ήλιου....

Ευτυχώς έβαλα μαχαίρι μόνος μου όταν διέγραψα όλους τους χαρακτήρες μου 75lvl.

Δημοσ.

NPD Sales Results for July 2010

Data care of NPD Group

Reporting period: 7/4/10 - 7/31/10

PlayStation 3 214.5K

PSP 84.0K

Xbox 360 443.5K

Wii 253.9K

Nintendo DS 398.4K

NCAA FOOTBALL 11 360 ELECTRONIC ARTS Jul-10 368.0K

NCAA FOOTBALL 11 PS3 ELECTRONIC ARTS Jul-10 298.8K

CRACKDOWN 2 360 MICROSOFT Jul-10 208.8K

SUPER MARIO GALAXY 2 WII NINTENDO May-10 193.0K

LEGO HARRY POTTER: YEARS 1-4 NDS WARNER BROS. INTERACTIVE Jun-10 141.7K

RED DEAD REDEMPTION 360 TAKE 2 INTERACTIVE May-10

LEGO HARRY POTTER: YEARS 1-4 WII WARNER BROS. INTERACTIVE Jun-10

DRAGON QUEST IX: SENTINELS OF THE STARRY SKIES NDS NINTENDO Jul-10

NEW SUPER MARIO BROS. WII WII NINTENDO Nov-09

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2* 360 ACTIVISION BLIZZARD Nov-09

(*includes CE, GOTY editions, bundles, etc. but not those bundled with hardware)

Δημοσ.

Από αυτό το report λήπει κάτι πολύ σημαντικό όμως, το PS2. Τώρα μπορεί το PS2 να μην έχει σχέση με τον πόλεμο PS3 - 360 αλλά έχει σχέση με τον πόλεμο M$ - Sony και τα κέρδη τους. Μπορεί το PS3 να μην κάνει τις πωλήσεις που θα έπρεπε, κυρίως λόγο του 360, αλλά καλύπτεται με τα κέρδη από το PS2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...