JUST-GAMER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Και για όσους αμφιταλαντεύονται σε ποια κονσόλα είναι καλύτερη σε καποια multiplatform games ορίστε. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από JUST-GAMER
dr_thodt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Uncharted 1+2, gow 3, mgs4, little big planet, demon's souls, heavy rain. Βάλε μου απέναντι παιχνίδια exclusive του xbox που πλησιάζουν αυτά τα διαμάντια. Είναι προσωπικά γούστα όλα αυτά αλλά μόνο το gears μου έχει μείνει και έχω παίξει όλα τα exclusive του xbox(κάτοχος ένα χρόνο παραπάνω από το ps3). Και επειδή σε βλέπω ανήσυχο να σε ενημερώσω ότι μια χαρά κοιμάμαι το βράδυ γιατί δεν τρελαίνομαι λες και μου θίξανε την γκόμενα για μια κονσόλα. Aπαντησες μονος σου βασικα... Αλλα εκτος αυτου εφοσον θεωρεις διαμαντια τα MGS4, LBP, Heavy Rain (το οποιο ομως ηταν οντως πολυ ενδιαφερον) και GoW 2.5 δεν νομιζω οτι εχει νοημα να το συνεχισουμε...εχουμε τελειως διαφορετικη αποψη για το τι ειναι διαμαντι, τι ειναι απλα αξιολογο και τι ειναι σκουπιδι απο οτι φαινεται. Ναι οντως φαινεται οτι ηδη τα εχεις πιστεψει αυτα που λες οποτε ολα OK, δεν υπαρχει σωτηρια πλεον - εξου κ οι βαρυγδουπες δηλωσεις του οτι οποιος δεν εχει PS3 δεν εχει δει τπτ αυτη τη γενια..οσοι εχεται 360 πεταξτε τα, αν δεν το ξερατε περαν του Gears ολα τα αλλα δεν μετρανε μια και αυτο σας το λεει καποιος που εχει παιξει ΟΛΑ τα exclusives!
gRim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Και συνεχίζεις να μην παραθέτεις τίποτα ούτε να λες πια θεωρείς εσύ παιχνιδάρες παρά μόνο να την μπαίνεις προσωπικά..άσε δεν θα πάρω μέρος στο παιχνιδάκι.. Και δεν λέω να πετάξει κανείς το 360(εδώ εγώ ο ίδιος δεν το πετάω) λέω όποιος έχει τη δυνατότητα να πάρει και ps3..αλλά τι κάθομαι και εξηγώ τώρα
zatoichi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 PS2 backwards compatibility παιζουν μονο το 60gbκ το 80gb με τις 4 θυρες,οι μισοι εδω που μηλατε δεν ξερετε αν εχει τα ιδια παιχνιδια το ps3 με το xbox 360 γιατι μηλατε χωρεις να γνωριζετε ανοιξτε το google πατηστε gamespot.com να δειτε αν υπαρχουν η οχι. ikaruga εισαι σοβαρος ? μηλας για uncharted 1+2 κ god of war3 ? θες να μηλησω για halo 1-2-3 Κ gears of war? ninja gaiden ειναι το ιδιο xbox360 k ps3. ενταξει αν ημουνα κ εγω 15-20 χρονων κ εμενα με τον πατερα μου,μου πληρωναν τα εξοδα μου κ δεν ηξερα απο κονσολες να θα προτημουσα to ps3,δυστηχως γνωριζω απο κονσολες καθος ειμαι gamer 15 χρονια (wow-dota- xbox360-ps3)ειμαι 28 χρονων κ δεν με περνει για 10 τιτλους ρε αλανια να δωσω 200ευρω τα γραφω κ τα 10 κ αλα 20 με 1ευρουλακι το καθενα. ---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:12 ---------- ναι αγορινα μου gamemaniac παρε πατεντα να χαρεις γιατι το xbox360 στο σταυρο fighting tekken6 -street fighter κ.α ειναι πετσα http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7153/PS2-PS3-to-%CE%A7Box360-Controller-converter-PRO.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ikaruga εισαι σοβαρος ? μηλας για uncharted 1+2 κ god of war3 ? θες να μηλησω για halo 1-2-3 Κ gears of war? ninja gaiden ειναι το ιδιο xbox360 k ps3. ενταξει αν ημουνα κ εγω 15-20 χρονων κ εμενα με τον πατερα μου,μου πληρωναν τα εξοδα μου κ δεν ηξερα απο κονσολες να θα προτημουσα to ps3,δυστηχως γνωριζω απο κονσολες καθος ειμαι gamer 15 χρονια (wow-dota- xbox360-ps3)ειμαι 28 χρονων κ δεν με περνει για 10 τιτλους ρε αλανια να δωσω 200ευρω τα γραφω κ τα 10 κ αλα 20 με 1ευρουλακι το καθενα. Πρωτον μαθε να μιλας σωστα, δευτερον μαθε να διαβαζεις ποιος γραφει τι. Δεν σε ρωτησα για το ποια παιχνιδια εχει το Χ360, σε ρωτησα ΑΝ καποιος θελει να παιξει τα προαναφερθεντα παιχνιδια ΠΟΥ να τα παιξει εκτος απο το PS3? Οι αλλες ασυναρτισιες που γραφεις τις αφηνω ασχολιαστες γιατι πραγματικα δεν παιζει να τις λες σοβαρα.
zatoichi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ελα ενταξει εισαι πολυ πιτσιρικας για να μου πεις εσυ εμενα για games κ γιαασυναρτησιες ,πεξε τα παιχνιδια που θες ,τωρα το αν μηλαω σωστα η οχι ασε να το κρινουν ατομα στην ιλικια μου ...κ gamers στα χρονια μου(οταν πας κ μηνεις μονος σου κ δεις ποσα ειναι τα εξοδα ελα πες μου αν δινεις 200ευρω για να παιζεις μεταχειρισμενα games)
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ελα ενταξει εισαι πολυ πιτσιρικας για να μου πεις εσυ εμενα για games κ γιαασυναρτησιες ,πεξε τα παιχνιδια που θες ,τωρα το αν μηλαω σωστα η οχι ασε να το κρινουν ατομα στην ιλικια μου ...κ gamers στα χρονια μου Με ξερεις και απο χθες?
zatoichi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ετσι οπως μου μιλας ,μαθε πρωτα να μηλας κ τετοια μονος σου μου δινεις δικαιωμα ....
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Σου μιλαω οπως μου μιλας. Δεν φτανει που απευθυνεσαι σε λαθος ατομο, δεν φτανει που δεν απαντας σε απλες ερωτησεις, δεν φτανει που κανεις γελοια και ηλιθια σχολια περι μπαμπαδες και λεφτα χωρις να ξερεις ποιος ειναι αυτος που του μιλας αλλα συνεχιζεις και με το αστειο παραπερα. Ολα αυτα με το πρωτο σου ποστ προς εμενα. Καλα πας. Συνεχισε.
6xXx6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 για όσους αμφιταλαντεύονται με τα exclusive xbox 360 list (204 games) http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games ps3 list (175 games) http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games χαχαχαχ zatoichi σε πάω ρε αλλα δεν χρειαζεται να ειναι τοσο αποτομος (ο καθένας εδώ υποστηρίζει την άποψη του) επι του θεματος τωρα ενα πολυ ωραιο βιντεο που αξίζει να παρακολουθήσετε συμπληρώνει τελεία το προηγούμενο ποστ μου
zatoichi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 δεν φτανει που κανεις γελοια και ηλιθια σχολια περι μπαμπαδες και λεφτα χωρις αυτο το σχολιο δεν ηταν για σενα καταρχηνηταν κρητιριο μεταξυ τον 2 κονσολων ,αυτο ηταν για σενα μονο karuga εισαι σοβαρος ? μηλας για uncharted 1+2 κ god of war3 ? θες να μηλησω για halo 1-2-3 Κ gears of war? ninja gaiden ειναι το ιδιο xbox360 k ps3. ---------- Προσθήκη στις 20:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:40 ---------- συγνωμη μαν ικα αν σεθιξα δεν το ειχα σκοπο κσυζητηση ηθελα να κανω αν ηθελα να τσακωθω θα πηγενα κανα γηπεδο.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Ωραια τοτε, δεκτη η συγνωμη αλλα αυτο που ειπες ειναι ακυρο γιατι και σχεδον 30 ειμαι, και σπιτι νοικιαζω, και G700 ειμαι και μια χαρα ολες τις κονσολες εχω (παλιες και νεες) πλην απο Χ360. Φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος. ---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ---------- χαχαχαχ zatoichi σε πάω ρε αλλα δεν χρειαζεται να ειναι τοσο αποτομος (ο καθένας εδώ υποστηρίζει την άποψη του)επι του θεματος τωρα ενα πολυ ωραιο βιντεο που αξίζει να παρακολουθήσετε συμπληρώνει τελεία το προηγούμενο ποστ μου Εχουν βγει και οι 12 γυροι κανονικα οποτε εισαι λιγο πισω
6xXx6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εχουν βγει και οι 12 γυροι κανονικα οποτε εισαι λιγο πισω συγνώμη δεν ήξερα οτι εισαι τόσο προχο βρε noob έβαλα το video Round 10 γιατί μιλάγαμε για τα exclusive και το video αναφέρεται σε αυτά, το ξέρω πως έχουν βγει 12 video(καλά στην έκθεση στο γυμνάσιο πρέπει να είχες κάτω από τη βάση )
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 συγνώμη δεν ήξερα οτι εισαι τόσο προχοβρε noob έβαλα το video Round 10 γιατί μιλάγαμε για τα exclusive και το video αναφέρεται σε αυτά, το ξέρω πως έχουν βγει 12 video(καλά στην έκθεση στο γυμνάσιο πρέπει να είχες κάτω από τη βάση ) :X εκανα παπαρια ε? Μαγος εισαι παντως? Καλα κατω απο τη βαση δεν ημουν αλλα ακριβως εκει στανταρ.
GamerManiac Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Φιλε zatoichi εκτός απο fighting games μπορώ να παίζω και pro με χειριστήριο ps3 στο xbox360? Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις