Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς να έχω καμία απο τις παραπάνω κονσόλες.. δεν θεωρώ οτι το sony move είναι καλύτερο απο το κινετικ.. (σαν τεχνολογίες τουλάχιστον, γιατί δε ξέρω ποσο θα εκμεταλευτούν το κινέτικ για κανονικά παιγνίδια και οχι eye-toy βλακείες..) Μέχρι να βγούν και τα δύο και να δοκιμαστούν μη ψαρωνετε με τις παρουσιάσεις τους.. ειναι μάρκετινγκ και μόνο.. Και οι δυο εταιρίες μπορούν να πάρουν ενα καλαμάκι (ναι απο αυτο που πινουμε το φραπεδάκι μας) και να το παρουσιάσουν σαν όχημα για διαγαλαξιακά ταξίδια..

άσχετο.. υπάρχει κατι σαν το κινέτικ για πισι?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα μην το αναλυουμε τοσο...απλα τα πραγματα οποιος παει να δωσει σημερα λευτα για τια το ps3 ειναι απλα οτι δεν ξερει τπτ απο παιχνιδομηχανες ,το ps3 ενω εχει blu ray(ειναι μονο για να παιζει ταινιες κ ο οχι games) παιζει σε 720p τα παιχνιδια οπως το 360,ποιος ο λογος να προτημησει καποιος ps3 αντι για xbox 360 ? jtag πατεντα στο xbox 360 ξερεις τι ειναι grandgamer? αν οχι σε ενημερωνω παιζεις παιχνιδια pal-ntsc-dlc φορτονοντας στον εξωτερικο.στις κονσολες του 2008 εχει διορθωθει το προβλημα υπερθερμανσης,13% απο 2008 -2010 αναφερε πως ειχε προβλημα το ps3 του,το αναφερω για να μην ακουω αξιοποιστια του PS3 το μονο που εχει κανει ειναι καλο marketing.τελος το ξαναλεω οι επομενες γενιες κονσολων δεν θα τσιπαροντε το εχουν πει ολες οι ετεριες τωρα αν κανουνε καμια μπινια κ το αλαξουνε καλυτερο για μας....

κανενας δεν την λεει σε κανενα δεν φανατειζομαι ειμαι αντικειμενικος κ ανταλαζουμε αποψεις απλα να ξερουμε τι πληρωνουμε κ τι μας γινετε,αν τσιπαριζοτανε κ το ps3 δεν θα καναμε την κουβεντα θα ηταν καθαρα θεμα exlusive games κ προτημησεις απο την στιμγη που δεν τσιπαρετε τι συζηταμε ?

Δημοσ.
ελα μην το αναλυουμε τοσο...απλα τα πραγματα οποιος παει να δωσει σημερα λευτα για τια το ps3 ειναι απλα οτι δεν ξερει τπτ απο παιχνιδομηχανες ,το ps3 ενω εχει blu ray(ειναι μονο για να παιζει ταινιες κ ο οχι games) παιζει σε 720p τα παιχνιδια οπως το 360,ποιος ο λογος να προτημησει καποιος ps3 αντι για xbox 360 ? jtag πατεντα στο xbox 360 ξερεις τι ειναι grandgamer? αν οχι σε ενημερωνω παιζεις παιχνιδια pal-ntsc-dlc φορτονοντας στον εξωτερικο.στις κονσολες του 2008 εχει διορθωθει το προβλημα υπερθερμανσης,13% απο 2008 -2010 αναφερε πως ειχε προβλημα το ps3 του,το αναφερω για να μην ακουω αξιοποιστια του PS3 το μονο που εχει κανει ειναι καλο marketing.τελος το ξαναλεω οι επομενες γενιες κονσολων δεν θα τσιπαροντε το εχουν πει ολες οι ετεριες τωρα αν κανουνε καμια μπινια κ το αλαξουνε καλυτερο για μας....

κανενας δεν την λεει σε κανενα δεν φανατειζομαι ειμαι αντικειμενικος κ ανταλαζουμε αποψεις απλα να ξερουμε τι πληρωνουμε κ τι μας γινετε,αν τσιπαριζοτανε κ το ps3 δεν θα καναμε την κουβεντα θα ηταν καθαρα θεμα exlusive games κ προτημησεις απο την στιμγη που δεν τσιπαρετε τι συζηταμε ?

Αν μου πεις που αλλου θα παιξω Demon's Souls, Disgaea 3, Infamous, Little Big Planet, Valkyria Chronicles, Ninja Gaiden Sigma, Gran Turismo 5, Yakuza 3 k 4 τοτε θα σε παραδεχτω και θα παραδεχτω εδω οτι ουτε απο κονσολες ξερω αλλα ουτε και απο παιχνιδια. Σου παει το μυαλο οτι καποιος μπορει να γουσταρει συγκεκριμενα παιχνιδια και οχι την ιδια την κονσολα?

Δηλαδη για καποιον που αγοραζει Wii δεν ξερει απο κονσολες επειδη βγαζει μονο 480p? Και τα Zelda, Mario, Metroid και αλλα καλουδια που θα τα βρει? Μ'αρεσει που λες οτι δεν φανατιζεσαι αλλα πρωτη πρωτη προταση πετας αυτο που πεταξες.

• Super Moderators
Δημοσ.
άσχετο.. υπάρχει κατι σαν το κινέτικ για πισι?

θα βγει και για PC πάντως...

Δημοσ.
Αν μου πεις που αλλου θα παιξω Demon's Souls, Disgaea 3, Infamous, Little Big Planet, Valkyria Chronicles, Ninja Gaiden Sigma, Gran Turismo 5, Yakuza 3 k 4 τοτε θα σε παραδεχτω και θα παραδεχτω εδω οτι ουτε απο κονσολες ξερω αλλα ουτε και απο παιχνιδια. Σου παει το μυαλο οτι καποιος μπορει να γουσταρει συγκεκριμενα παιχνιδια και οχι την ιδια την κονσολα?

Δηλαδη για καποιον που αγοραζει Wii δεν ξερει απο κονσολες επειδη βγαζει μονο 480p? Και τα Zelda, Mario, Metroid και αλλα καλουδια που θα τα βρει? Μ'αρεσει που λες οτι δεν φανατιζεσαι αλλα πρωτη πρωτη προταση πετας αυτο που πεταξες.

Ξέχασες uncharted 1+2, mgs 4, god of war 3...τι να λέμε..αν κάποιος δεν έχει παίξει αυτά τα exclusive δεν έχει παίξει τίποτα σε αυτή τη γενιά...απλά τα πράγματα.

Δημοσ.
Ξέχασες uncharted 1+2, mgs 4, god of war 3...τι να λέμε..αν κάποιος δεν έχει παίξει αυτά τα exclusive δεν έχει παίξει τίποτα σε αυτή τη γενιά...απλά τα πράγματα.

Μιλαω σε προσωπικο επιπεδο με την παραπανω λιστα. Αυτα τα παιχνιδια που ειπα ειναι παιχνιδια που -επρεπε- ή πρεπει να παιξω. Σαφως και υπαρχουν πολλα περισσοτερα για να δει καποιος.

Απλα καποιοι συνεχιζουν να κανουν το λαθος οτι οταν καποιος αγοραζει μια κονσολα την αγοραζει γιατι γουσταρει την κονσολα. ΛΑΘΟΣ, την αγοραζει ως μεσο για κατι που θελει να παιξει και αυτο ειναι η κονσολα και ΜΟΝΟ, ενα μεσο.

Δημοσ.
Μιλαω σε προσωπικο επιπεδο με την παραπανω λιστα. Αυτα τα παιχνιδια που ειπα ειναι παιχνιδια που -επρεπε- ή πρεπει να παιξω. Σαφως και υπαρχουν πολλα περισσοτερα για να δει καποιος.

Απλα καποιοι συνεχιζουν να κανουν το λαθος οτι οταν καποιος αγοραζει μια κονσολα την αγοραζει γιατι γουσταρει την κονσολα. ΛΑΘΟΣ, την αγοραζει ως μεσο για κατι που θελει να παιξει και αυτο ειναι η κονσολα και ΜΟΝΟ, ενα μεσο.

+1

(10 χαρακτηρες)

Δημοσ.

Ε ναι αν καποιος δεν εχει παιξει Motortsorm, Disgaea 3, NG: Sigma, Infamous, GoW3, Ratchet & Clank και White Knight Cronicles δεν εχει δει τιποτα απο αυτη τη γενια...αυτο να το λες 5-6 φορες πριν κοιμηθεις καθε βραδυ για να το πιστεψεις.

Aλλα ειπαμε η Sony με το PS3 ειναι της λογικης ποσοτητα κ οχι ποιοτητα...ας ειναι καλα η Naughty Dog, η Team ICO, η SCE Liverpool και καποια 3rd party exclusives οπως το Demon's Souls και καποια διαμαντια στο PSN + το PS2 backwards compatibility αλλιως θα μου ηταν τελειως αχρηστο το PS3.

Φιλε μου το θεμα ειναι πως τι γραφικα μπορει να εχει ενα παιχνιδη με DVD και τι με BLUE-RAY αν συγκρηνεις της δυο εκδοσης του FF θα δεις πως η εκδοση του ΧΒΟΧ υστερει .

Πιστευω πως η MS θα πρεπει σηγα σηγα να σκεφτεται το BLUE-RAY οσο για το kinetic ισος ειναι ενας συνδετικος κρυκος για το νεο ΧΒΟΧ σε σχεση με το παλιο , επισης μην ξεχνας πως μπαινει και το 3D στην μεση και αν η SONY εχει βαλη περιορισμο στα 720ρ τοτε το η MS αμφιβαλο αν μπορει να αντεπεξερθει σε αυτο τον τομεα με το παρον ΧΒΟΧ

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ----------

Οσο για τα games HALO 3 , MASS EFFECT 2 , GEARS OF WAR 1-2-3 , TOO HUMAN ειναι απο τα πρωτα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο :lol::lol::lol:

Απλα ετσι οπως ειμαι χαρμανης θα τα τελειωσο σε ενα μηνα :-D:-D:-D και μετα .... τι :shock::shock::shock:

1. Τι σχεση εχουν τα γραφικα με τον αποθηκευτικο χωρο? απολυτως καμια...αν ειχε το blu-ray τo πανω χερι σε αυτο τον τομεα γιατι το 95% των multiplatform παιχνιδιων ειναι καλυτερα στο 360? οπως βλεπεις το "επιχειρημα" σου ειναι τελειως ακυρο.

2. Τα παιχνιδια που εχει δειξει η Sony μεχρι τωρα σε 3D mode Κillzone 2 και Motorstorm 3 τρεχουν σε σχεδον 480p αναλυση οποτε ειναι ξεκαθαρο οτι το PS3 οπως κ το 360 δεν μπορουν να αποδωσουν 3D σε ΗD αναλυσεις...γενικα η ολη φαση με το 3D ειναι φιασκο προς το παρον.

3. Ναι το 360 εχει μονο τα 5-6 παιχνιδια που ανεφερες, μετα απο εκει κ περα δεν θα εχεις να παιξεις τπτ αλλο...:lol:

4. Χαρμανης εισαι λογω PS3 να υποθεσω? :lol:

---------- Προσθήκη στις 15:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ----------

Σοβαρα πιστευεις οτι ο μεσος ελληνας που αγοραζει PS3 αντι για 360 ή Wii το κανει λογω software? Eδω εχω δει ατομα να μου λενε "αν δεν παρω PS3 πως θα παιξω PES, Tekken, DMC, FF και GTA?" ο περισσοτερος κοσμος ακομα νομιζει οτι τα παραπανω games βγαινουν μονο στο PS3. :rolleyes:

Στην Ελλαδα καλως ή κακως ο περισσοτερος κοσμος γνωρισε τα videogames απο τα Playstation οποτε για πολλους συνωνυμο των videogames = μπλεστεσιο..σε γενικες γραμμες το brand παιζει τεραστιο ρολο και εννοειται οτι παρα πολλοι παιρνουν PS3 μονο κ μονο λογω ονοματος.

Δημοσ.

Σοβαρα πιστευεις οτι ο μεσος ελληνας που αγοραζει PS3 αντι για 360 ή Wii το κανει λογω software? Eδω εχω δει ατομα που μου λενε "αν δεν παρω PS3 πως θα παιξω PES, Tekken, DMC, FF και GTA?" ο περισσοτερος κοσμος ακομα νομιζει οτι τα παραπανω games βγαινουν μονο στο PS3. :rolleyes:

Στην Ελλαδα καλως ή κακως ο περισσοτερος κοσμος γνωρισε τα videogames απο τα Playstation οποτε για πολλους συνωνυμο των videogames = μπλεστεσιο..σε γενικες γραμμες το brand παιζει τεραστιο ρολο και εννοειται οτι παρα πολλοι παιρνουν PS3 μονο κ μονο λογω ονοματος.

Έτσι είναι. Ο μέσος gamer δεν θα θέσει ως κριτήριο τα exclusives, αλλά το brand name.

Δημοσ.

Κατι σαν τα VW ενα πραγμα. Ναι για τον "average joe" σαφως και παει ετσι αλλα δεν πιστευω να μας ενδιαφερει και ιδιαιτερα για το τι θελει και τι κανει ο "average joe". Μιλαμε για τον average (και πανω) gamer. O μεσος λοιπον gamer (και οχι χρηστης κονσολας) δεν θα τον ενδιαφερει ποια κονσολα θα παρει. Τον ενδιαφερουν τα παιχνιδια και με βαση αυτα θα κανει την επιλογη του.

Δημοσ.
Κατι σαν τα VW ενα πραγμα. Ναι για τον "average joe" σαφως και παει ετσι αλλα δεν πιστευω να μας ενδιαφερει και ιδιαιτερα για το τι θελει και τι κανει ο "average joe". Μιλαμε για τον average (και πανω) gamer. O μεσος λοιπον gamer (και οχι χρηστης κονσολας) δεν θα τον ενδιαφερει ποια κονσολα θα παρει. Τον ενδιαφερουν τα παιχνιδια και με βαση αυτα θα κανει την επιλογη του.

Αυτο ακριβως.

Το brand name για αυτους εχει να κανει με τα παιχνιδια που βγαινουν για την κονσολα.

Για το brand name πηρες την κονσολα,οπως και εγω,αλλα οχι γιατι ακουσες καπου οτι ειναι καλυτερο,χωρις να εχεις ιδεα απο παιχνιδια,αλλα γιατι θεωρεις οτι η sony σου προσφερει τα καλυτερα για το γουστο σου παιχνιδια.Και γιατι ισως για σενα παραδοσιακα το κανει αυτο.

Αυτο ειναι το brand name για σενα και για μενα που ανηκουμε στην παραπανω κατηγορια(bold).

Δημοσ.

Παιδιά κατα την γνώμη μου τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το marketing γιατί παλιά όλοι λέγαμε έλα σπίτι μου να παίξουμε πλέι αφήστε που το ps3 έχει και τις περισσότερες διαφημίσεις το xbox τίποτα ακόμα πολύ καλά games σαν halo δεν έχουν διαφημιστεί καν.πιο πολύ διαφήμιση έχει φάει το god of war.

Τέλος ξέρει κανείς άμα υπάρχει πατέντα στο xbox να παίζω ορισμένα games με χειριστήριο ps3?

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Ε ναι αν καποιος δεν εχει παιξει Motortsorm, Disgaea 3, NG: Sigma, Infamous, GoW3, Ratchet & Clank και White Knight Cronicles δεν εχει δει τιποτα απο αυτη τη γενια...αυτο να το λες 5-6 φορες πριν κοιμηθεις καθε βραδυ για να το πιστεψεις.

Uncharted 1+2, gow 3, mgs4, little big planet, demon's souls, heavy rain.

Βάλε μου απέναντι παιχνίδια exclusive του xbox που πλησιάζουν αυτά τα διαμάντια. Είναι προσωπικά γούστα όλα αυτά αλλά μόνο το gears μου έχει μείνει και έχω παίξει όλα τα exclusive του xbox(κάτοχος ένα χρόνο παραπάνω από το ps3).

Και επειδή σε βλέπω ανήσυχο να σε ενημερώσω ότι μια χαρά κοιμάμαι το βράδυ γιατί δεν τρελαίνομαι λες και μου θίξανε την γκόμενα για μια κονσόλα.

Δημοσ.
Παιδιά κατα την γνώμη μου τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει το marketing γιατί παλιά όλοι λέγαμε έλα σπίτι μου να παίξουμε πλέι αφήστε που το ps3 έχει και τις περισσότερες διαφημίσεις το xbox τίποτα ακόμα πολύ καλά games σαν halo δεν έχουν διαφημιστεί καν.

Eδω στην Ελλαδα ισχυει κυριως αυτο.Αλλα αυτο συμβαινει ως ενα βαθμο γιατι οι προηγουμενες κονσολες τις sony ηταν καλυτερες απο τον ανταγωνισμο.

Δεν θα ελεγα οτι η sony τα παει καλυτερα απο την MS στο Μarketing.Δες πχ πως προωθησε το kinect η MS και πως h sony το move.

Θυμισου τον χαμο που εγινε στην αρχη για το kinect και ποσο αρνητικα εβλεπαν οι περισσοτεροι το move.Δες τωρα που ειμαστε κοντα στην κυκλοφορια τους και ξερουμε(υπαρχουν previews,βιντεος κτλ) πως εχουν αλλαξει τα δεδομενα και υπαρχει ισορροπια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...