Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι δεν ειναι καθολου προτοπορια τα παραλες ,εχεις να μου δειξεισ κατι καλυτερο για 2011? το wii δεν τους εφαγε λογο marketing σιγα την διαφημηση που χει κανει η nitento η sony ειναι μονο marketing.εχω κ wii παιζω με την γυναικα μου το wii τους εφαγε γιατι επαναφερε τα 2 πλα fun games ,ειναι ποιο προσητο να το παρει ενασ γονιος στο παιδακι του εχει ποιο παιδικα games k ποιο χαβαλε για τα παιδακια κ γιατι χεθαψε ολα τα games του s.nes που τα παιζεις μεσο sd k περνει κοπιες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και επειδη 2 παιχνιδια απο τα εκατονταδες που εχουν βγει φετος βγηκαν ή θα βγουν σε παραπανω απο ενα DVD παει να πει οτι θα βγει νεο Xbox σε κανενα χρονο? Οπως ειπαν κ καποια παιδια παραπανω μολις βγηκε το Slim και ερχεται κ το Kinect οποτε απο οτι δειχνουν τα πραγματα η διαρκεια ζωης της τρεχουσας γενιας μαλλον θα φαει παραταση για ακομα κανα 2-3 χρονια αναλογα με το ποσο επιτυχημενα θα ειναι τα Kinect κ Move.

Eτσι κ αλλιως οπως ειπε κ ο φιλος (στην κυριολεξια :P) garrett156 σε ενα μηνα κ κατι βγαινει το Halo Reach βαλε κ ποσα φανταστικα παλιοτερα παιχνιδια retail κ XBLA δεν εχεις παιξει οποτε ναι αξιζει και παραξιζει να παρεις 360..ειχες ηδη PS3 οποτε θα εχει ενδιαφερον να δεις κ την αλλη πλευρα. Jump In. :P

Φιλε μου το θεμα ειναι πως τι γραφικα μπορει να εχει ενα παιχνιδη με DVD και τι με BLUE-RAY αν συγκρηνεις της δυο εκδοσης του FF θα δεις πως η εκδοση του ΧΒΟΧ υστερει .

Πιστευω πως η MS θα πρεπει σηγα σηγα να σκεφτεται το BLUE-RAY οσο για το kinetic ισος ειναι ενας συνδετικος κρυκος για το νεο ΧΒΟΧ σε σχεση με το παλιο , επισης μην ξεχνας πως μπαινει και το 3D στην μεση και αν η SONY εχει βαλη περιορισμο στα 720ρ τοτε το η MS αμφιβαλο αν μπορει να αντεπεξερθει σε αυτο τον τομεα με το παρον ΧΒΟΧ

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ----------

Οσο για τα games HALO 3 , MASS EFFECT 2 , GEARS OF WAR 1-2-3 , TOO HUMAN ειναι απο τα πρωτα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο :lol::lol::lol:

Απλα ετσι οπως ειμαι χαρμανης θα τα τελειωσο σε ενα μηνα :-D:-D:-D και μετα .... τι :shock::shock::shock:

Δημοσ.
οχι δεν ειναι καθολου προτοπορια τα παραλες ,εχεις να μου δειξεισ κατι καλυτερο για 2011? το wii δεν τους εφαγε λογο marketing σιγα την διαφημηση που χει κανει η nitento η sony ειναι μονο marketing.εχω κ wii παιζω με την γυναικα μου το wii τους εφαγε γιατι επαναφερε τα 2 πλα fun games ,ειναι ποιο προσητο να το παρει ενασ γονιος στο παιδακι του εχει ποιο παιδικα games k ποιο χαβαλε για τα παιδακια κ γιατι χεθαψε ολα τα games του s.nes που τα παιζεις μεσο sd k περνει κοπιες

Το ότι μπορεί να είναι το καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι πρωτοπορία και ναι έχω να σου δείξω. Λέγεται Playstation Move και ναι είναι καλύτερο από το Natal.

Το Wii τους έφαγε λόγο marketing διότι κατάλαβε όπως και οι περισσότερες εταιρείες πλέον ότι τα λεφτά είναι στα casual games, δηλαδή τα παιχνιδάκια που παίζεις για να περάσει λίγο η ώρα. Τέτοια παιχνίδια θέλει να παίζει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων από ότι hardcore games. Ενώ λοιπόν Μ$ και Sony προσπαθούσαν να φτιάξω ακαταμάχητα παιχνίδια με τρελά γραφικά και απίστευτα εφέ για να τραβήξουν κόσμο, η Nintendo έβγαλε κάτι φτηνό με το οποιό μπορούν να διασκεδάσουν άντρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας.

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι marketing ...εγω οταν λεω marketing ενω διαφημησεις παντως ναι συμφωνω στο τι το wii εκανε καυτερες κινησεις κ σε αυτα που ειπα εγω οφειλετε περισοτερος κοσμος αποι την γενια μου 1982 κ πολυ προιν παιζει κονσολες εχουμε μεγαλωσει με s.nes k sega +οτι παιζουν απειρα διπλα στο wii .

διαφωνω για το sony move μου φενετε ΠΟΛΥ κατοτερο(πλακα μου κανεις? ρε τα παιρνεισ απο sony xaxa ) κ θα ειναι κ πολυ ακριβοτερο θα με θημηθεις...η αξιοποιστια τις sony για μενα πλεον δεν υπαρχει οι τιμες μονο προστιτες δεν ειναι ...τωρα στα 250 κατι γινετε Κ ΣΥΝ OTI TO ΧΒΟΧ 360 διαφημηζει το natal απο 2009 θα εισαι εσυ το χειρηστηριο σε επικαλω στην ταξη ξαναδες τα συγκρινετα κ πες μου αν το natal δεν ειναι ανωτερο εγω πρωσοπικα γελαω με την συκριση.κανενα game που παιζεις δεβ εχει αποδοση blue ray

σε φιλικο υφος το λεω σηζητηση να γινετε δεν θελω να σε προσβαλω...

---------- Προσθήκη στις 21:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ----------

ρε redonin τα πιστευεις αυτα που λες σου εισα εχω κ xbox 360 k wii κ ps3 εχω κανει τις συγκρισεις σε ιδια GAMES στην hd tv μου σε split screen.εσυ που εχεις κανει την συκριση κ τα 2 μηχανηματα σε 720p παιζουν τα games k to χβοχ 360 ποιο πολλα games ψαξτο εγω εχω κ τις 3 κονσολες to ps3 το εχω χαρησει στον κολητο μου κ το φερνει συχνα σπιτι μου

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, εγώ το έχω πει, το έχω ξαναπει και θα το ξαναματαπω. Το Natal δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν ότι θα είναι και όταν θα το πάρεις θα δεις ότι θα πεις τσάμπα τα λεφτά που έδωσα. Με το Natal θα παίζεις παιχνιδάκια τρισχειρότερα από του Wii και λίγο καλύτερα από του Eyetoy και να το θυμιθείς αυτό όταν θα βγει.

Τώρα όσον αφορά το Move για ψάξ' το εσύ λίγο καλύτερα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=s9ybHddDMgM[/ame]

Λόγο του Natal έχω ψάξει αρκετά και τα 2, τόσο που να γνωρίζω ότι η Sony παρουσίαζε το Playstation Μοve σε pre-Alpha στάδιο από το 2004 και μαζί την κάμερα που σήμερα χρησιμοποιεί η Μ$ για να κάνει το Natal. Αν θες μπορώ να linkaro την παρουσίαση του 2004 της Sony στο πανεπιστήμιο του Stanford.

Δημοσ.

ρε τι λες ?τι παιχνιδακια χειροτερα του wii εχει παρουσιασει force unlseashed 2 στο natal μαλον δεν τα εχεισ ψαξει καθολου...εγω πολυ καλα τα εχω ψαξει κ δεν προκειται να παρω καμαι κονσολα τις εχω .ακομα γελαω οι τυποι αντοιγραψανε τα controll του wii κ τα πηγανε ενα βημα παρα περα...κανουμε ανουσια κουβεντα τωρα δεν εισαι καθολου αντικιμενεικος η δεν θες να εισαι το γιαιτ δεν το ξερω...

Δημοσ.

αλο αυτο που λες κ αλο τωρα να μου λες πως το natal δεν ειναι καλυτερο κ οτι θα παιζεις παιχνιδακια(το xbox 360 εχει παιχνδιαρες οπως κ το ps3 απλα εχει ποιο πολους τιτλους) εχει που παιζει ο αλος force unleashed 2.

κ αφου το εχει βγαλει απο το 2004 μεχρει τωρα δεν μπορουσε να το φτιαξει γιατι δεν τι εχει βγαλει ? αλο -1 της sony κοροιδευει τους πελατες της.

Δημοσ.

Συγγνώμη, το λες και το ξαναλές αλλά εγώ δεν μπορώ να βρω πουθενά ότι το SW:TFU θα χρησιμοποιεί το Natal. Το μόνο που βρήκα είναι το εξής:

Are you working with Natal tech on TFU?

I think the company is really excited about the direction the industry is headed, it started with the Wii, then Natal and Sony Move. We see great potential there, obviously, but we don't have anything to announce specifically for The Force Unleashed.

We are looking at the technology and experimenting with directions we could take that technology, how we can apply it to all of our franchises and games.

We have people that are focused on it and are keeping abreast of the changes so we're well aware of all the tech and design challenges of using the emerging technologies, but I'm really confident that the industry as a whole is going to take this stuff in really cool directions and build games that really take advantage of the technology to its fullest. I think our IP is well suited for it.

Πηγή

Δημοσ.
Σύμφωνα με τη Sony, το επόμενο PS θα χρησιμοποιεί κλασσικό επεξεργαστή(δηλαδή σαν του xbox) και όχι "περίεργο" όπως το PS2 και 3. Αυτό σημαίνει λιγότερο κόστος και λιγότερη ασφάλεια αφού η Sony είχε την τακτική να κάνει hardware κλείδωμα στα παιχνίδια.

Γιατί άραγε να κάνει κάτι τετοιο στην επόμενη κονσόλα της η Sony?

Μήπως γιατί πολύ απλά τον ήπιε από το 360 και είπε να αλλάξει τακτική(Αντιγράψει) μια είδη πετυχημένη.

Κοίτα την πειρατεία κανείς δεν την θέλει απλά όπως είπε και ο Bill Gates:"Αν είναι να κλέβουν software καλύτερα να κλέβουν το δικό μας". Γιατί; γιατί είναι καλύτερη διαφήμηση της MS και των προιόντων της. Το θέμα είναι ότι το Wii έφαγε και το xbox και το ps3 σε πωλήσεις με τεράστια άνεση και με σχεδόν καθόλου πειρατεία. Με λίγα λόγια αυτό που παίζει ρόλο είναι το marketing και άμα η Sony σου βγάλει μία προσφορά που μπορείς και θέλεις να ακολουθήσεις τότε θα το κάνεις.

Επίσης το natal δεν είναι καθόλου πρωτοπορία.

Ε όχι και χωρίς καθόλου πειρατεία το wii.

Μην λέμε και ότι θέλουμε έτσι.

Το wii αν δεν ξέρεις δέχεται ανετότατα αντίγραφα και μόνο με software hack χωρίς να ανοίξεις καν την κονσόλα επομένως τι "σχεδόν καθόλου πειρατεία" μου τσαμπουνάς?

Δημοσ.

Δεν είπα καθόλου είπα σχεδόν καθόλου :P. Βασικά σχεδόν καθόλου γιατί με το Wii παίζουν πάρα πολλοί "απλοί" χρήστες που δεν ασχολούνται με αντιγραφές κλπ.

Όσον αφορά την επόμενη κονσόλα, ναι η Sony τον ήπιε κυρίως διότι λόγο του επεξεργαστή του PS3, που ήταν υπερβολικά δυνατός, είχε αρκετά υψηλότερη τιμή από το xbox αλλά όχι τόσο υψηλότερες επιδόσεις ή παιχνίδια ώστε να κάνει πωλήσεις.

Δημοσ.
Φιλε μου το θεμα ειναι πως τι γραφικα μπορει να εχει ενα παιχνιδη με DVD και τι με BLUE-RAY αν συγκρηνεις της δυο εκδοσης του FF θα δεις πως η εκδοση του ΧΒΟΧ υστερει .

Πιστευω πως η MS θα πρεπει σηγα σηγα να σκεφτεται το BLUE-RAY οσο για το kinetic ισος ειναι ενας συνδετικος κρυκος για το νεο ΧΒΟΧ σε σχεση με το παλιο , επισης μην ξεχνας πως μπαινει και το 3D στην μεση και αν η SONY εχει βαλη περιορισμο στα 720ρ τοτε το η MS αμφιβαλο αν μπορει να αντεπεξερθει σε αυτο τον τομεα με το παρον ΧΒΟΧ

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ----------

Οσο για τα games HALO 3 , MASS EFFECT 2 , GEARS OF WAR 1-2-3 , TOO HUMAN ειναι απο τα πρωτα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο :lol::lol::lol:

Απλα ετσι οπως ειμαι χαρμανης θα τα τελειωσο σε ενα μηνα :-D:-D:-D και μετα .... τι :shock::shock::shock:

Εσύ τώρα απλά ανέφερες ένα από τα πολλά multi platform παιχνίδια που είναι καλύτερο στο ps3 έναντι του 360 ψάξε λίγο και θα δεις ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα multiplatform παιχνίδια είναι καλύτερα στο 360 παρά στο ps3 που έχει bluray.

Μερικά τρανταχτά παραδείγματα είναι τα εξής:

1. Batman arkham asylum

2. Bayonetta(Μέρα με τη νύχτα το παιχνίδι στο 360 με το ps3)

Και πολλά άλλα.

Δες λίγο ένα συγκριτικό που βγήκε τώρα τελευταία.

Δημοσ.

Χωρις να θελω να παρω το μερος της μιας η της αλλης κονσολας μιας και ειμαι κατοχος και τον δυο,προτιμω την εκδοση του Ps3 σε εκεινα τα multiplatform που εχουν εξοδο ηχου 7.1

Ειναι το κατι αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...