Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

canned ps3 exclusive από την Ubisoft. http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m8d5-Canceled-Ubisoft-Exclusive-PS3-Title-Reveals-Amazing-Visuals-and-Engaging-Gameplay-Screens-and-Vide

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=FRZzXPrePJU&feature=player_embedded[/ame]

πραγματικά κρίμα ,φαίνεται απίστευτο on rails shooter με μικρά 3rd person gameplay κομμάτια,θα μου άρεσε αρκετά, πιστυέω τέτοιο παιχνίδι θα ταιριαζε απίστευτα σε move/kinect.

Δημοσ.

Παιδια ειχα PS3 και μου χαλασε και σκεφτομαι να παρω ΧΒΟΧ 360 (οπως εκανα παλια οταν χαλασε τοτε το ΡS2 ) ετσι για αλλαγη το μονο που με φοβηζει ειναι οτι ακουγεται πως σε κανα χρονο θα βγει νεο , οποτε ηθελα μια γνωμη :-):-):-)

Δημοσ.
Μπα τουλάχιστον 2.

Κατά το 2012 λένε ότι θα βγουν οι νεες κονσόλες.

Ετσι πιστευω και εγω , απλα με εβαλε σε σκεψης οτι το νεο Castlevania οπως και το ( FF )θα ειναι σε 2 DVD και επειδη το ΧΒΟΧ ειναι πιο παλιο και το DVD σαν μεσω μικρης χωρητικοτητας μου μπηκαν ψυλοι :-D:-D:-D

Δημοσ.
Παιδια ειχα PS3 και μου χαλασε και σκεφτομαι να παρω ΧΒΟΧ 360 (οπως εκανα παλια οταν χαλασε τοτε το ΡS2 ) ετσι για αλλαγη το μονο που με φοβηζει ειναι οτι ακουγεται πως σε κανα χρονο θα βγει νεο , οποτε ηθελα μια γνωμη :-):-):-)

Τωρα εβγαλε το short και σε ενα μηνα βγαζει το kinect οποτε 2 χρονια και βαλε υπολογιζε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τωρα εβγαλε το short και σε ενα μηνα βγαζει το kinect οποτε 2 χρονια και βαλε υπολογιζε...

δεν θα ημουν και τόσο σίγουρος στη θέση του...

παλίκαρε αν θες πάρε αλλα εγώ σου πρωτείνω να περιμένεις να βγει το kinect, θα έχει καλυτερες προσφορές τότε αλλα αν πατώσει άσχημα το project τότε να περιμένεις καινούριο ms box ανακοίνωση στην ε3 για δεκέμβρη 2011.

φυσικά με 100ε που πάει το 360 τώρα δεν έχει λόγο να περιμένει χεχε,ας πάρει ενα jasper arcade και το πολύ πολύ ας το πουλήσει αν βγεί καινούρια κονσόλα.

edit: ενδιαφέρον άρθρο kinect vs move απο το gamesradar http://www.gamesradar.com/f/kinect-vs-move-the-motion-controller-hands-on-deathmatch/a-20100806153242335098 ,διαφωνώ οτι προορίζεται έστω και το Move για Hardcore games, χαλαρά και τα 2 καρα-casual θα είναι,ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα τιμήσω κανένα ,περιμένω tgs και θα αποφασίσω.

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.
Ετσι πιστευω και εγω , απλα με εβαλε σε σκεψης οτι το νεο Castlevania οπως και το ( FF )θα ειναι σε 2 DVD και επειδη το ΧΒΟΧ ειναι πιο παλιο και το DVD σαν μεσω μικρης χωρητικοτητας μου μπηκαν ψυλοι :-D:-D:-D

Και επειδη 2 παιχνιδια απο τα εκατονταδες που εχουν βγει φετος βγηκαν ή θα βγουν σε παραπανω απο ενα DVD παει να πει οτι θα βγει νεο Xbox σε κανενα χρονο? Οπως ειπαν κ καποια παιδια παραπανω μολις βγηκε το Slim και ερχεται κ το Kinect οποτε απο οτι δειχνουν τα πραγματα η διαρκεια ζωης της τρεχουσας γενιας μαλλον θα φαει παραταση για ακομα κανα 2-3 χρονια αναλογα με το ποσο επιτυχημενα θα ειναι τα Kinect κ Move.

Eτσι κ αλλιως οπως ειπε κ ο φιλος (στην κυριολεξια :P) garrett156 σε ενα μηνα κ κατι βγαινει το Halo Reach βαλε κ ποσα φανταστικα παλιοτερα παιχνιδια retail κ XBLA δεν εχεις παιξει οποτε ναι αξιζει και παραξιζει να παρεις 360..ειχες ηδη PS3 οποτε θα εχει ενδιαφερον να δεις κ την αλλη πλευρα. Jump In. :P

Δημοσ.

ειμαι 28 κ ειμαι gamer(pc κονσολες) απο πολυ μικρος ,το ps3 με το xbox 360 παιζουνε κ οι δυο κονσολες τα παιχνιαδια max στα 720p,το ps3 εχει blue ray το xbox 360 τσιπαρετε πλεον κ οι 2 κονσολες χτυπανε τους ιδιους τιτλους (χβοχ360 tekken 6) το ps3 εχει καποια exclusive god of war 3 k rachet κ το xbox360 εχει το halo κ το gear of wars.μετα το 2008 αν οχι τοτε 2009 τελιωσανε τα προβληματα με το xbox 360 που κρασαρε λογο θερμοκρασιας.το ps3 εχει καλυτερο σταυρο για fighting games το xbox 360 ποιο στιβαρο σαν χειρηστιριο.προσωπικη μου κ καθαρα αντικιμενικη αποψη προτημω xbox 360(ειχα ps3 το χαρησα στον κολητο μου ) κ μονο που παιζω αντιγραμενα games για μενα λεει πολλα(οποιος μου πει πως οι 2 κονσολες παιζουνε διαφορετικα τα παιχνιδια ας ερθει σπιτι μου να συγκρινουμε τα γραφικα).τιμη κ δυνατοτητες που προσφερει το xbox 360 ειναι πολυ λογικες 145e η κονσολα κ 30e το τσιπαρισμα πολυ λογικα,το ps3 η sony δεν το υποστιριξε καλα για μενα.το xbox 360 θα ειναι η τελευται κονσολα που τσιπαρετε οι επομενες new xbox 360 -wii-ps4 δεν θα τσιπαρετε κανενα γιαυτο να ευχαρηστησετε την sony k καθε παιδακι -καπιταλακι που πηγαινε κ πληρωνε τον τιλτο απο 30-70e.

Δημοσ.

Εγω πάλι πιστεύω το εντελώς αντίθετο επειδη η sony είδε ότι ο κυρίως λόγος(Αρχικά) ήτανε οι ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ που το 360 πήγε καλύτερα από το ps3 στην επόμενη γενιά κονσολών λοιπόν να δεις που όλες οι κονσόλες θα έχουν αντίγραφα.

Δημοσ.
Εγω πάλι πιστεύω το εντελώς αντίθετο επειδη η sony είδε ότι ο κυρίως λόγος(Αρχικά) ήτανε οι ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ που το 360 πήγε καλύτερα από το ps3 στην επόμενη γενιά κονσολών λοιπόν να δεις που όλες οι κονσόλες θα έχουν αντίγραφα.

Σύμφωνα με τη Sony, το επόμενο PS θα χρησιμοποιεί κλασσικό επεξεργαστή(δηλαδή σαν του xbox) και όχι "περίεργο" όπως το PS2 και 3. Αυτό σημαίνει λιγότερο κόστος και λιγότερη ασφάλεια αφού η Sony είχε την τακτική να κάνει hardware κλείδωμα στα παιχνίδια.

Δημοσ.

παιδει μακαρι να κανω λαθος αλα επειδη εχω δει αρθα-συνεντευξεις αποφασησανε ολοι πως δεν θα επιτρεπουνε την πειρατεια,θα κατεβαζεις πλεον games απο τα site τους μακαρι να μην γινει αλα αν γινει κατι τετοιο θα ειμαι με χβοχ 360 μεχρει να βαλουνε μυαλο.δεν εχω τππ κατα του pse3 μονο η τιμη του με χαλαει γιαυτα που προσφερει δεν μπορω να παιξω κοπιες( ε οχι η ετερια που εφτιαξε κονσολα για κοπιες να μασ κανει τετοια νερα ) απο την αλη εχω βρει μια φοβερη πατεντα κ παιζω στο xbox 360 μου με χεισρηστηριο του ps2 -ps3 με τον κολητο μου μονο τα fightings games :street fighter iv-tekken 6-naruto -dragon ball

---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ----------

επησης πρωτοπορια αγαπαω microsoft Πλεον στεγνα κ θα ειναι κ φτηνο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM[/ame] ελα αντε γεια αυτο θα προστεθεο στο xbox 360 προτοπορια τι να λεμε...

Δημοσ.

Κοίτα την πειρατεία κανείς δεν την θέλει απλά όπως είπε και ο Bill Gates:"Αν είναι να κλέβουν software καλύτερα να κλέβουν το δικό μας". Γιατί; γιατί είναι καλύτερη διαφήμηση της MS και των προιόντων της. Το θέμα είναι ότι το Wii έφαγε και το xbox και το ps3 σε πωλήσεις με τεράστια άνεση και με σχεδόν καθόλου πειρατεία. Με λίγα λόγια αυτό που παίζει ρόλο είναι το marketing και άμα η Sony σου βγάλει μία προσφορά που μπορείς και θέλεις να ακολουθήσεις τότε θα το κάνεις.

Επίσης το natal δεν είναι καθόλου πρωτοπορία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...