Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για αυτον τον λογο επειδη φοβαμαι το ban λεω να μην το cheapαρω θα μου πεις τωρα παιχνιδια σαν το assasins creed ειναι να τα εχεις σπασμενα και οχι αυθεντικα γινεται επισης το x-box να cheapαριστει και μετα να βγει ουτως ωστε να παιζει το live?

Tα πραγματα ειναι απλα, αν ενδιαφερεσαι για μια κονσολα για να παιζεις PES και σε ενδιαφερει το αξιοπρεπες με ανταγωνισμο online περιβαλλον η μονη λυση ειναι να παρεις 360 χωρις να το φλασαρεις, να βγαλεις μια χρεωστικη καρτα κ να αγοραζεις παιχνιδια σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο Αγγλια (ριξε μια ματια σε game.co.uk, zavvi.co.uk, και play.com).

Μπορεις να βρεις πολλα φοβερα παλιοτερα παιχνιδια οπως τα Assassin's Creed, Bioshock, Call Of Duty 4, Gears of War κ.λ.π. σε πολυ χαμηλες τιμες στα παραπανω sites οποτε δεν θα χρειαστει να φλασαρεις το 360 κ να χασεις την προσβαση στο Xbox Live.

Αυτη τη στιγμη μπορεις να βρεις 360 arcade με 20αρι σκληρο κ 2 παιχνιδια σε γνωστο καταστημα στα 169e, αν ομως θα εχεις το 360 με wireless τοτε θα σου προτεινα να πας κατευθειαν σε "slim" που εχει πανω κ wi-fi.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει η προσφορα της carrfur για το xbox 360 (95ευρω) μεχρι ποτε ισχυει? ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Δημοσ.

Ισχύει ακόμα απο ότι ξέρω. Απλά πρέπει να πας από καταστημα σε κατάστημα να δεις που έχει.

Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις 1-2 παιχνίδια το χρόνο τότε κρατά την αφλασαριστη να μην φοβάσαι για ban. Δεν αξίζει για τόσο λιγα παιχνίδια να μπεις στην διαδικασία.

Αν δεν σε καίει και πολύ το online κομμάτι, το φλασαρεις και λιωνεις ότι βγαίνει μέχρι να φας ban.

Αν σε ενδιαφέρουν και οι offline τίτλοι, αλλα και να παίζεις online, τοτε μια καλή λύση είναι να πάρεις PS3, να αγοράσεις τα παιχνιδια που θα παίζεις online και από εκεί και περα να κανείς μια συνδρομή απεριοριστων ενοικιασεων που κάνουν διαφορα video club και να τερματιζεις τα offline παιχνίδια.

Δημοσ.

Ρεζίλι γίνανε πάλι...

Για όσους δεν το γνωρίζουν το thehut.com έβγαλε προσφορά το Ps move bundle στα 57Ε και περιέχει το PS move + PS3 Eye + 1 δισκάκι με 9 παιχνίδια.

http://www.thehut.com/games/games-accessories/playstation-move-starter-pack-includes-move-controller-eye-camera-demo-disc/10215868.html

Δημοσ.

Επιμένω ότι ή θα θριαμβευσει το kinect και θα σπάσει ρεκόρ πωλήσεων η θα αποτύχει παταγωδώς.

Μέση λύση δεν υπάρχει.

Είδωμεν σε λίγους μήνες.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι σε 3 μήνες κυκλοφορεί, αν είναι έτσι το τελικό προιόν τότε όλοι γνωρίζουμε την κατάληξή του. Αλλά και αυτή η M$ πολλά φούμαρα τώρα τελευταία, τη μια με τα ψεύτικα pre-recorded video gameplay και την άλλη με ζωντανή επίδειξη που βλέπουμε την πραγματική 1:1 ακρίβεια του kinect. Τουλάχιστον το move είναι κάτι δοκιμασμένο, η εξέλιξη του Wiimote αν και είμαι σίγουρος ότι τσάμπα λεφτά έδωσα και ότι δεν θα το χρησιμοποιώ, εκτός αν βγάλουν κανένα παιχνίδι Sailormoon κι έρχεται η ανιψιά μου να παίζει με το μαγικό ραβδί και να ξορκίζει τους κακούς στο όνομα του φεγγαριού :P

Δημοσ.

καλύτερη προσφορά απο του thehut. http://www.dvd.co.uk/GHw/Playstation-Move-Starter-Pack-includes-Motion-Controller-Eye-Camera-PS3/PS3MOVEBUNPS3/product.htm στα 56ε με 1ε μεταφορικά μαζί ενώ στο thehut πάει 58 μαζί με τα μεταφορικά. τα εμπιστέυομαι και τα 2 σίτε ,έχω πάρει πράμα χεχεχε.

αρχίζω πάλι να σκέφτομαι να το τσιμπήσω,θέλω κάτι καινούριο ,λογικά θα περιμένω μέχρι το tokyo game show να δω πότε θα βγεί το 3ds και αν αργήσει ίσως το πάρω το starter pack.

Δημοσ.

To 3DS θα κυκλοφορήσει άνοιξη 2011 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ θα προτιμήσω το thehut καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου θα το έχω στα χέρια μου!

Δημοσ.

Σεπτέμβρη θα βγει το gran turismo(του 2010...ναι..) ποιος θα ασχοληθεί με το move. Μεγάλα fail θεωρώ και τα δύο αλλά ειδικά της microsoft και να μου το χάριζαν δεν θα το εβάζα ούτε στην usb...

Δημοσ.
Σεπτέμβρη θα βγει το gran turismo(του 2010...ναι..) ποιος θα ασχοληθεί με το move. Μεγάλα fail θεωρώ και τα δύο αλλά ειδικά της microsoft και να μου το χάριζαν δεν θα το εβάζα ούτε στην usb...

2/11/2010.

ηφξγηξκξ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...