GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Φιλε οι περισσοτεροι μου φιλοι εχουν xbox 360 εγω δεν ξερω ασε που θα παω και USA φετος αλλωστε γιατι να τσιπαρω το x-box?Δεν θα μπορω να παιζω multiplayer αν και ειναι διλλημα γιατι το Pro παιζεται σε Ps3 ενω το Call of Duty σε X-Box360(Παρε παραδειγμα seananners!)Το πολυ πολυ να κοψω το pro αν και αυτο ειναι δυσκολο εως αδυνατο
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Φιλε οι περισσοτεροι μου φιλοι εχουν xbox 360 εγω δεν ξερω ασε που θα παω και USA φετος αλλωστε γιατι να τσιπαρω το x-box?Δεν θα μπορω να παιζω multiplayer αν και ειναι διλλημα γιατι το Pro παιζεται σε Ps3 ενω το Call of Duty σε X-Box360(Παρε παραδειγμα seananners!)Το πολυ πολυ να κοψω το pro αν και αυτο ειναι δυσκολο εως αδυνατο
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Λοιπόν και με φλασαρισμενο 360 παίζεις μια χαρά στο xbox live απλά δεν ξέρεις για πόσο(Κατ' εμε αν προσέχεις για αρκετό καιρό). Όσο τώρα αφορά το pro που λες γιατί λες ότι παιζετε μόνο σε ps3 αφού και στο 360 μια χαρά υπάρχει και μια χαρά(Σχετικό είναι αυτό) online έχει. Εγω θα πρότεινα να πάρεις ένα 360 να το φλασαρεις και να παίζεις με 1 - 1.5 ευρώ ότι παιχνίδι γουστάρεις γιατί στην αντιπέρα όχθη εχεις το ps3 που για να παίξεις κάποιο παιχνίδι θελεις από 40 έως 70 ευρώ αφού δεν υπάρχουν αντίγραφα.
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Nαι ρε φιλε ομως απο παλια το pro ηταν παιχνιδι για playstation.Στα σπιτια των φιλων μου ολο λεγαμε πατα το χ ρε η οποιοδηποτε αλλο κουμπι απο το playstation.Αλλωστε αμα εχεις παρατηρησει τα leagues στο pro ειναι βασισμενα στο playstation 3.Τωρα στο θεμα του x-box που κλεινω περισσοτερο εχω αποφασισει να παρω την νεα εκδοση του 360.Ξερεις μηπως αμα υπαρχει τροπος να cheapαρω την νεα εκδοση του?Επισης εχω ακουσει πραγματα για συνδρομη στο x-box live?Ξερεις ποσο παει?
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Nαι ρε φιλε ομως απο παλια το pro ηταν παιχνιδι για playstation.Στα σπιτια των φιλων μου ολο λεγαμε πατα το χ ρε η οποιοδηποτε αλλο κουμπι απο το playstation.Αλλωστε αμα εχεις παρατηρησει τα leagues στο pro ειναι βασισμενα στο playstation 3.Τωρα στο θεμα του x-box που κλεινω περισσοτερο εχω αποφασισει να παρω την νεα εκδοση του 360.Ξερεις μηπως αμα υπαρχει τροπος να cheapαρω την νεα εκδοση του?Επισης εχω ακουσει πραγματα για συνδρομη στο x-box live?Ξερεις ποσο παει? Καλά εδώ και αν εχεις άδικο. Από τι στιγμή που ένα παιχνίδι δεν είναι αποκλειστικό μιας κονσόλας δεν είναι παιχνίδι για μια κονσόλα. Τώρα που έχει συνηθίσει ο κάθε ένας να παιζει ένα παιχνίδι είναι άλλο θέμα και όπως όλες οι συνήθειες αν θέλεις μπορείς να τοις αλλάξεις. Όχι το νέο 360 ακόμα δεν υπάρχει τρόπος να παιζει αντίγραφα. Εγω θα σου πρότεινα να πάρεις ένα από τα κλασικά παλιά 360 απλά να έχει μητρική jasper(Το βλέπεις από το νούμερο πίσω στο πλαστικό κουτί που λέει 12.1Α κοντά στο καλώδιο τηλεόρασης) και να την φλασάρεις και θα είσαι άρχοντας.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Απο την στιγμη που οι περισσοτεροι φιλοι του εχουν x-box 360 καλυτερα να παρει και αυτος 360 για να παιζουν μαζι online.
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Και όχι μόνο αυτό αλλά και για να ανταλλάσσουν παιχνίδια & απόψεις.
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδια δεν ξερω ομως γιατι δεν το εχω ψαξει υπαρχουν διαφορες στα γραφικα μεταξυ των δυο αυτων κονσολων?Και ακομα αφου θα βρεθει τροπος να σπαστει το νεο 360 γιατι οχι?Αφηστε που εχει μεγαλυτερο σκληρο δισκο και ενσωματωμενο wi-fi πραγμα που το κανει ακομα καλυτερο διοτι στις αλλες εκδοσεις θα πρεπει συνεχως να παιρνεις ολο και περισσοτερα μπιχλιμπιδια.Ακομα δεν υπαρχει κινδυνος banαρισματος απο το x-box live?Και αμα γινει αυτο?Κλαυτα Χαραλαμπε η υπαρχει τροπος να επανελθω?Γιατι να το cheapαρω αφου θα παιζω online?Ξερω κανω πολλες ερωτησεις αλλα συγχωρεστε με διοτι θελω να κανω την σωστη επιλογη ---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ---------- Εσυ Just-Gamer τι κονσολα εχεις?
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μπορεις τωρα να μου απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις που σου εκανα και θελω να μου πεις κατα ποσο ευχαριστημενος εισαι
Tilemaxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μπορεις τωρα να μου απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις που σου εκανα και θελω να μου πεις κατα ποσο ευχαριστημενος εισαι To νεο Xbox δεν έχει σπάσει ακόμα. Πάντως έχει ενσωματωμένο Wi-fi και συμφέρει με χίλια. Αν θες να παίζεις Live χωρίς προβλήματα καλύτερα να μην τσιπάρεις το μηχάνημα. Αν πάρεις αυτή την απόφαση να ξέρεις οτι το ban μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή, και απο την στιγμή που θα το φάς, δεν υπάρχει γυρισμός.
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδια δεν ξερω ομως γιατι δεν το εχω ψαξει υπαρχουν διαφορες στα γραφικα μεταξυ των δυο αυτων κονσολων?Και ακομα αφου θα βρεθει τροπος να σπαστει το νεο 360 γιατι οχι?Αφηστε που εχει μεγαλυτερο σκληρο δισκο και ενσωματωμενο wi-fi πραγμα που το κανει ακομα καλυτερο διοτι στις αλλες εκδοσεις θα πρεπει συνεχως να παιρνεις ολο και περισσοτερα μπιχλιμπιδια.Ακομα δεν υπαρχει κινδυνος banαρισματος απο το x-box live?Και αμα γινει αυτο?Κλαυτα Χαραλαμπε η υπαρχει τροπος να επανελθω?Γιατι να το cheapαρω αφου θα παιζω online?Ξερω κανω πολλες ερωτησεις αλλα συγχωρεστε με διοτι θελω να κανω την σωστη επιλογη Όλα αυτά που ρωτάς έχουν είδη απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ αν ανατρέξεις θα βρεις τις απαντήσεις. Όσο αφορά για το δίσκο μπορείς να μην βάλεις τον επίσημο 250gb αλλά κάποιον ανεπίσημο που είναι στο 1/3 της τιμής του αυθεντικού. Στο xbox live με φλασαρισμενη κονσόλα δεν είσαι ποτέ ασφαλής από το θέμα μπαν απλά το ρισκάρεις και όποτε το φας. Και μπαν να φας(Συνήθως ένα μπαν το χρόνο γινεται στην περίοδο banwave δηλαδή μεταξύ νοε-δεκ. μπορείς να πουλήσεις(Ή να την κρατήσεις για να παίζεις αντίγραφα) την παλιά μπαναρισμενη κονσόλα και να πάρεις άλλη κονσόλα και να της κοτσάρεις το δίσκο πάνω και να μπεις μια χαρά πάλι στο xbox live με το ίδιο gamertag.
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Για αυτον τον λογο επειδη φοβαμαι το ban λεω να μην το cheapαρω θα μου πεις τωρα παιχνιδια σαν το assasins creed ειναι να τα εχεις σπασμενα και οχι αυθεντικα γινεται επισης το x-box να cheapαριστει και μετα να βγει ουτως ωστε να παιζει το live?
NickTG Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 θα μου πεις τωρα παιχνιδια σαν το assasins creed ειναι να τα εχεις σπασμενα και οχι αυθεντικα Γιατί;
GamerManiac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ο λογος ειναι διοτι δεν εχει multiplayer απο οτι γνωριζω δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις