Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Nonborn μου φαίνεται ότι η πολλές εντατικές προσομοιώσεις του πρωτεϊνικού διπλώματος και άλλες μοριακές προσομοιώσεις δυναμικής σου έχουν δημιουργήσει ένα μικρό εκνευρισμό.:mrgreen:

p.s. To 360 είχε αντίστοιχο game από την 1η μέρα, το Tomb Raider Legend και έκτοτε έχουν βγει διάφορα action χαζοπαίχνιδα

χαχαχαχαχαχα καλό καλό... :D Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για gaming έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτή τη περίοδο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να παίξω όσο θέλω. Γι αυτό το ps3 έχει μπει σε folding mode: 24h το 24ωρο... Δόξα το θεό καλά τα πάει ;) φτου φτου...

Όσο για τον 69 απο κάτω... Φίλε είσαι offside άστο ;)

Δημοσ.
Και από τα 3 μαζί αθροιστικά, καλύτερο...Υπερβολή?Hype? I dont think so... Προφανώς δε ξέρεις τι θα πει Metal Gear Solid... Παίξε εσύ τις υπερπαιχνιδάρες σου, και άσε μας "εμάς"(lol λες και είμαστε σε πόλεμο μιλάει το παλικάρι) να παίζουμε με το "τι να πει το mgs", "το καημένο το uncharted", "το κακοκοιρο το HAZE", "το απαράδεκτο R&C", "το άθλιο Eye of Judgement", "το μικρό Heavenly Sword", "το πως το λένε LBP χαζοπαίχνιδο", "το απαίσιο GT5", "το Final Fantasy - τι είναι αυτό δε το χω ξανακούσε"...

A ναι... πως μου ξέφυγε... και αυτό με τα άθλια animations, τα απαίσια γραφικά που ούτε το gears δε μπορεί να περάσει σε γραφικά... Θαρρώ killzone 2 το λέγανε? :lol::lol::lol:

MGS vs. Halo??? Πιστεψέ με δε θες να γίνει τέτοια σύγκριση!!! Φανερώνει πόσο "άσχετος" (σοζ δεν ήθελα να το πω) είσαι... Πρώτη κονσόλα?360?

MGS

Metal Gear Solid: "It was well-received publicly and critically, shipping more than 6 million copies[3] and scoring an average of 94% in the review tallying website Metacritic's aggregate."

Metal Gear Solid 2: "It was well-received publicly and critically, shipping over 7 million copies worldwide[2] and scoring an average of 95% in Game Rankings' aggregate."

Metal Gear Solid 3: "It was well-received publicly and critically, selling nearly 4 million copies worldwide[3] and scoring an average of 92% in Game Rankings' aggregate."

Πήγη: wikipedia

Μιας και το πας σε πωλήσεις για να δούμε αν σε συμφέρει...

Πηγή Vgchartz.com (είναι όσο αξιόπιστη θεωρείς κι εσύ το wikipedia)

Λοιπόν όσο για το Metal Gear

Metal Gear Solid (PS)total

5.59 million copies

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (PS2)

total 5.56 million copies

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

total 3.96 million copies

Όσο για το Halo

Halo

total 6.43 million copies

Halo 2

total 8.30 million copies

Halo 3

total 4.64 million copies( σε ένα 20ήμερο κυκλοφορίας.)

Αυτά για τις πωλήσεις...-δυστυχώς δεν έχει βγεί το νέο Metal Gear στο Ps3 για να κλαίγανε και τα τσιμέντα.

Πάμε παρακάτω τώρα...σε βαθμολογίες από Gamerankings.com

Metal Gear Solid - PS

Avg Ratio: 93%

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - PS2

Avg Ratio: 95%

Metal Gear Solid 3: Snake Eater - PS2

Avg Ratio: 92%

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - PS3

Avg Ratio: --Ούπς ακόμα να βγεί????μα δεν ήταν Launch τίτλος σύμφωνα με την Sony κάτι χρόνια πρίν??

Halo: Combat Evolved - XBOX

Avg Ratio: 96%

Halo 2 - XBOX

Avg Ratio: 95%

Halo 3 - X360

Avg Ratio: 94%

Όπως βλέπεις η σύγκριση σε οποιοδήποτε επίπεδο -με στοιχεία πάντα κι όχι υποκειμενικά- είναι απλά αστεία.

Συνέχισε το folding Κι εσύ καλύτερα γιατί θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δείς παιχνίδι στο blu-ray player με πωλήσεις και βαθμολογίες κοντά στο HALO...

p.s. ακόμα να απαντήσεις στον Πέτρο για το Forza και το GT Hd...που κρύβεσαι?

p.s.#2 Οι εικόνες που σύγκρινες παραπάνω με το HS και το Gears of War η μία είναι από single player(HS) και η άλλη από online(GOW)...αλλά που να τα καταλάβεις αυτά μιας και δεν το έχεις παίξει για να ξέρεις.

Και δύο gifakia δώρο να τα βάλεις στο desktop σου...

papari3aq5.gif

papari4hz9.gif

Δημοσ.

Απο πάνω σου είμαι άρα δε κρύβομαι... Απάντηση έδωσα αλλά σβήστηκε μάλλον και φυσικά δεν αναφερόμουν στο gthd αλλά στο gt5. Έβαλα κι άλλη photo από το campaign αν δεις έχει κενό ανάμεσα στις photos, αλλά δε τη δείχνει, που και πάλι δείχνει ότι οι κλειστοί χώροι του gears σε σχέση με το AI και το τι έχει το Heavenly απο εχθρούς,εκρήξεις είναι η μέρα με τη νύχτα είτε το θες να το δεις είτε όχι... Τα χετε κάνει όλα άσφαλτο... Γραφικάρες το 360... Ναι... το PS3 όχι.... Είναι sony θα χει γραφικά????

Give us a break!

Συνέχισε το folding Κι εσύ καλύτερα γιατί θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δείς παιχνίδι στο blu-ray player με πωλήσεις και βαθμολογίες κοντά στο HALO...
Φιλαράκο άκου κάτι... Εγώ παίζω αυτό που γουστάρω είτε είναι 360 είτε pc είτε ps3 είτε ds είτε δε ξέρω και εγώ, amiga... Και τις βαθμολογίες να μη πω που τις βάζω... Αν μ' αρέσει το παίζω.. Αν δε μ' αρέσει δε το παίζω... Εσείς είστε οι κολλημένοι και ψάχνετε πωλήσεις και βαθμολογίες για να μπορέσετε να την πείτε στους "εχθρούς" σας (LOL)... Και ναι θα foldάρω γιατί έχω ευαισθησίες... Ενοχλεί κανέναν? Και blu-ray βλέπω ναι... Και αυτό ενοχλεί κάποιον?

Tο PSN ID σου να σε κάνω add?

EDIT:

Μιας και το πας σε πωλήσεις για να δούμε αν σε συμφέρει...
Τι αν με συμφέρει, δουλευόμαστε? Εμένα αν συμφέρει.... Μωρέ είμαστε καλά ή έχουμε ξεφύγει τελείως? Ακου αν με συμφέρει.... Αντίληψη και αντιμετώπιση παιδιού νηπιαγωγίου... Και κάτι τελευταίο... το Halo με τα 640p,με τα aliasing και τα textures στα περιβάλλοντα που θυμίζουν μη πω τι και με φάνε :P και τα υπόλοιπα για τα γραφικά τα κάναμε γαργάρες και δεν λέγονται πουθενά ε? Είναι το παιχνίδι του 11/10 το HALO ναι ξέχασα.... Ενώ το tearing του HS το κάναμε πάτερ ημών και βγάλαμε το παιχνίδι σκάρτο από το tearing... Ούτε τους εαυτούς σας δε πείθετε καταλάβετε το...
Δημοσ.

στο metal gear έγινες pwnd είτε το θες είτε όχι...σε πωλήσεις και βαθμολογίες.(εσύ είπες άσχετο κάποιον -είναι ή δεν είναι άσχετος- με βάση τις πωλήσεις)

προσωπικά μου αρέσει πάρα πολυ το HS και το έχω τερματίσει όμως η σύγκριση με το

Gears είναι απλά αστεία...αλλιώς μην βγείς να μου πεις ότι τα γραφικά του Unreal που θα βγει σε λίγους μήνες είναι καλύτερα από το HS.

Δεν είπα οτι το ένα έχει καλύτερα γραφικά από το άλλο όπως με κατηγορείς(ps3-x360) για τα παιχνίδια μιλούσα;)

Psn ID: Decoc

XBL Gamertag: Icematrix8

κάνε με και στα 2 add.

EDIT: Ναι εσένα αν σε συμφέρει...εσύ έβρισες κάποιον άσχετο επειδή έθειξε κάτι που αρέσει σε εσένα κι όχι σ αυτόν.

εγώ δεν χαρακτηρίζω κανέναν άσχετο ή σχετικό...το ποιος είναι τι φαίνεται.

τώρα αν πηγαίνω νηπιαγωγείο κοντά έπεσες...A junior

Δημοσ.

Φίλε NonBorn είχες δίκαιο για το haze, θα είναι αποκλειστικός τίτλος του ps3,μπραβω ρε μάγκα με έπιασες αδιάβαστο. Έπρεπε να το περιμένω, γιατί δυστυχώς, αν έχεις τίτλους να παίξεις τα ψιλογράφεις στα αρ@@δια σου τα news και μένεις πίσω στην ενημέρωση. Βασικά θέλω να μου απαντήσεις σε δυο ερωτήσεις.

1)τα επιχειρήματα σου, γιατί το Heavenly Sword συγκρινεται με το gears of war?.

2)και αφού κατά την αποψή σου συγκρίνεται, γιατί στην βαθμολογία του ρίχνει το gow?

Δημοσ.

Vsabbath na soy pw egw ti tha apantisei??? Oti den vlepei katholoy tis vathmologies kai oti to kathe site - periodiko den einai amerolipto alla gernei tin zigaria toy stin etairia poy prowthei....

Na kai i apodixi aytoy poy lew:

Φιλαράκο άκου κάτι... Εγώ παίζω αυτό που γουστάρω είτε είναι 360 είτε pc είτε ps3 είτε ds είτε δε ξέρω και εγώ, amiga... Και τις βαθμολογίες να μη πω που τις βάζω... Αν μ' αρέσει το παίζω.. Αν δε μ' αρέσει δε το παίζω... Εσείς είστε οι κολλημένοι και ψάχνετε πωλήσεις και βαθμολογίες για να μπορέσετε να την πείτε στους "εχθρούς" σας (LOL)... Και ναι θα foldάρω γιατί έχω ευαισθησίες... Ενοχλεί κανέναν? Και blu-ray βλέπω ναι... Και αυτό ενοχλεί κάποιον?

Ara...

Δημοσ.

CRAZY RUMOR: Microsoft Selling off the 360 to EA? - 35 Minutes Ago

I saw this over at another site.

it's a bit out there but things are adding up to make it seem possible.

could be a killer if the PS3 lost all EA games.

Quote:

The Doom's Day Scenario. EA buying the 360 platform from MS?

I've been following all these crazy moves that EA and MS has been making and I keep coming up with only one possible conclusion. MS is selling their console business to EA. MS is ditching partners left and right, has let it's best developer go free (Bungie), closed FASFA, and has let close partnerships with Bioware and Bizzare end with publishers buying them off without a fight. Every single Move EA has made is exactly what you would need to do to be successful in the console business. Securing outstanding games, game developers, and with a sale of the 360 comes the rights to Halo and all other MS 1st party games.

Then we have EA paying a 21 million dollar bonus to to Peter Moore to Run EA sports? Who the hell pays whats basically a PR man 21 million dollars to not run EA, but rather run a division of EA? 21 million dollars on top of his yearly salary!!!! Thats more money than More was making running the entire 360 platform. To run a sports division? Not very likely. Then we have Don Matrix who was a EA executive now running Xbox Live. This completely smacks of a executive exchange so Moore (who I think will be running console platform for EA) can prepare EA executives for the console business and Matrick (Who will start preparing and evaluating MS 360 executives who will be moving to EA with this sale) for a more seamless transition.

Finally its ****ing October and MS is not talking about any 2008 games and hasn't really said anything about any 1st party games outside of Fable 2 which was announced in 05.MA TI LENE? LETE NA PAIZI KATI TETIO.APITHANO MU FENETE

Δημοσ.
Φίλε NonBorn είχες δίκαιο για το haze, θα είναι αποκλειστικός τίτλος του ps3,μπραβω ρε μάγκα με έπιασες αδιάβαστο. Έπρεπε να το περιμένω, γιατί δυστυχώς, αν έχεις τίτλους να παίξεις τα ψιλογράφεις στα αρ@@δια σου τα news και μένεις πίσω στην ενημέρωση. Βασικά θέλω να μου απαντήσεις σε δυο ερωτήσεις.

1)τα επιχειρήματα σου, γιατί το Heavenly Sword συγκρινεται με το gears of war?.

2)και αφού κατά την αποψή σου συγκρίνεται, γιατί στην βαθμολογία του ρίχνει το gow?

Δε σύγκρινα εγώ τα 2 παιχνίδια άλλοι το έκαναν... Και εγώ αναφέρθηκα στα γραφικά και στο τεχνικό κομμάτι των παιχνιδιών και όχι στο gameplay και στα παιχνίδια γενικά... Όσο για την ενημέρωση απλά ασχολούμε πολύ με τα νέα που τρέχουν - δες τη sig μου ;)

Και για να ξεκαθαρίσω το εξής... Φυσικά και δε συγκρίνεται το ένα με το άλλο... Άλλο παιχνίδι το ένα άλλο το άλλο.... Δεν είπα εγώ ότι το heavenly είναι καλύτερο εγώ μίλησα όπως είπα κ πριν στα γραφικά και στο τεχνικό κομμάτι των παιχνιδιών. Οπότε αυτόματα απαντάω κ στο δεύτερο ερώτημα σου.

Να σου πω γιατί θεωρώ ότι το HS πήρε πολύ χαμηλές βαθμολογίες? Γιατί είναι πολύ μικρό παιχνίδι από άποψη διάρκειας (δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό κρίνει το παιχνίδι αρνητικά - όπως έχω ξαναγράψει μπαίνουν άλλα στη μέση αλλά όχι η ποιότητα ενός τίτλου- γνώμη μου βέβαια αυτή) Και ότι λείπει κάθε σημάδι από online είτε ranking είτε οτιδήποτε άλλο θα έδινε διάκρεια τσο παιχνίδι... Παρόλα αυτά στα γραφικά και στο story,στον ήχο και στο presentation οι βαθμολογίες που πήρε ήταν απαράδεκτες και για μένα όπως και για αρκετούς ακόμα και αδικούν το παιχνίδι...

Το combat system του HS είναι απλά φοβερό... Κανείς δε το αναφέρει πουθενά,περνάει στο ντουκου χωρίς να αναφέρεται καν... Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο πολύ combat system σε τέτοιο παιχνίδι όσο αυτό του HS...

Και κάτι ακόμα επειδή εδώ είναι vs. thread δε μπορώ να χωνέψω και πραγματικά το λέω και το εννοώ αυτό το πράγμα πως στα γραφικά το LAIR παίρνει από το IGN κάτι 5,6 δε θυμάμαι τώρα πόσο ακριβώς είχε πάρει... κ παιχνίδι με τόσα προβλήματα στα γραφικά που όλοι βλέπουν και παραδέχονται "HALO 3" παίρνει 10... Αυτό μου είναι αδιανόητο... Εσάς δε σας προβλημάτισε καθόλου?

ΥΓ: Γιατί δείχνει καλύτερο όταν κινείται? Έλα να το δεις να καταλάβεις ;) Οι φωτογραφίες και ειδικά αυτές του IGN που είδα χτες το αδικούν πολύ... Ειδικά αυτές που φαίνεται σε combos η Nariko...

Δημοσ.
ti to ksexoristo exei to combat system tou heavenly sword diladi?

Γενικά το πως είναι στημένο με τα κουμπιά,τα combos, τα block breaker combos, η άμυνα που δεν την κάνεις πατώντας ένα ξερό κουμπί,τα counter attacks, τα aerial combos... Γενικά σε κάνει να μην αρχίζεις να πατάς τα κουμπιά σαν τρελός -smashing- και να νιώσεις το τι κάνεις στο παιχνίδι με κάθε κουμπί... Φυσικά smashing μπορείς να κάνεις στην αρχή, αλλά όσο προχωράς με τους αντιπάλους να κάνουν συνεχώς άμυνα αναγκαστικά μαθαίνεις να παίζεις! Δε ξέρω αλλά εγώ το χάρηκα πάρα πολύ το παιχνίδι και πραγματικά όταν έχω όρεξη μπορώ να βάλω μια δύσκολη πίστα και να κάνω εξάσκηση στα combos... Τώρα που χρησιμεύει αυτό? Πουθενά, αλλά το χαίρομαι και περνάω ευχάριστα ;) Πάντως πιστεύω ότι αδικήθηκε... Δεν είπα να πάρει 10 αλλά κάτι άκυρες βαθμολογίες που είδα ήταν πραγματικά άξιες απορίας...

Δημοσ.

Απο την μία μας λές ότι τα reviews τα γράφεις στα @@ σου κι από την άλλη μας λες ότι μία το Lair και μία το HS τα αδίκησαν στα reviews...που σημαίνει ότι κάθεσαι να τα διαβάσεις.

Χμμμ εγώ όταν κάτι δεν με ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι και μαζί του...εσύ όταν κάτι δεν σε ενδιαφέρει κάθεσαι να το διαβάζεις και περιεκτικά μάλιστα?

ακόμα περιμένω τα 2 requests σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...