Labfrog Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Ναι serious είμαι. Δεν το χω ψάξει καθόλου το θέμα με το ds και γι αυτό μου κάνει τόση εντύπωση.
therock Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Σαφώς. Ιδιαίτερα τώρα που έχει πέσει στο 100ρικο το xbox είναι τυφλή αγορά. Ένα αφλασάριστο για online και ένα jtagged για σάπισμα offline. Απο κει και πέρα για το uncharted και ΜΟΝΟ αξίζει να έχει κάποιος και το ps3. Και για δεκάδες φυσικά άλλους λόγους αλλα αυτό είναι ένας λόγος απο μόνος του. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα πλέον για να διαφωνήσει κανείς και εκεί είναι που με κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα fanboys 100 ευρω που το βρηκες? Εκτος και αν στρογγυλεψες τα 150-160 που χει το arcade.
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πριν μια εβδομάδα σε όλα τα καρφούρ είχε 90κάτι. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Απο αγγελίες έχω βρεί ολοκαίνουρια με 120-130. Και σίγουρα για ξεστοκάρισμα θα δούμε και άλλες προσφορές τύπου καρφούρ. ---------- Προσθήκη στις 11:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=390857 96,10 συγκεκριμένα. Όποιος ψάχνει...
garrett156 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 οποιος ψαχνει να μην παει carefour γιατι εννοειτε οτι day one τα μηχανηματα εξαφανιστηκαν στα 95 ευρω και βεβαια οπου να ναι θα αρχισουν να σκανε αγγελειες 360 arcade σφραγισμενο στα 120 κλπ κλπ.....
therock Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πριν μια εβδομάδα σε όλα τα καρφούρ είχε 90κάτι. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Απο αγγελίες έχω βρεί ολοκαίνουρια με 120-130. Και σίγουρα για ξεστοκάρισμα θα δούμε και άλλες προσφορές τύπου καρφούρ. ---------- Προσθήκη στις 11:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:23 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=390857 96,10 συγκεκριμένα. Όποιος ψάχνει... Παντα εχω ενα θεμα με ζητημα συγχρονισμου. Περιμενα τοσο καιρο να πεσει η τιμη του PS3 και οταν το πηρα 310 με uncharted2 μετα απο 3 μερες τα carefour το εβαλαν 279. Πριν κανα μηνα αποφασιασα να παρω xbox και το βρηκα με 4 παιχνιδια και 20αρι δισκο στα 160, και τωρα παλι να σου τα carrefour με την προσφορα. Ειναι λες και με σνομπαρουν!
dimitris212 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ξεκίνησαν οι προ παραγγελίες για το XBOX360 CONSOLE 4GB στο eshop: http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00545
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 οποιος ψαχνει να μην παει carefour γιατι εννοειτε οτι day one τα μηχανηματα εξαφανιστηκαν στα 95 ευρω και βεβαια οπου να ναι θα αρχισουν να σκανε αγγελειες 360 arcade σφραγισμενο στα 120 κλπ κλπ..... Ήδη έσκασαν και ήδη φύγανε όσα ήταν να φύγουν
skanjos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 πολύ καλά νέα για τους jrpg fans του ps3. για το 15year anniversary των παιχνιδιών tales ανακοινώθηκαν 2 παιχνίδια tales για το ps3. το πρώτο είναι το tales of grace που είχε βγεί για το wii ,θα το μεταφέρουν στο ps3 με εξτρά content και καλύτερα γραφικά και το 2ο είναι ολοκαίνουριο tales παιχνίδι για το ps3(δεν ανακοινώσαν αν θα είναι exclusive ή και 360 release) το θέμα είναι οτι το tales of vesperia ακόμα να βγεί εκτός ιαπωνίας για ps3,και είναι μέσα στα καλύτερα jrpg της γενιάς,άντε να δούμε αν θα έρθουν αυτά τα 2 και πότε θα έρθουν ,να έρθει και το tgs μπας και δούμε κάνα persona και disgaea 4 να τρελαθούμε εντελώς. πάντος ειδικά για τα tales ελπίζω να βγουν και στο 360 για να μην αδειάσει τελείως το πορτοφόλι μου...
Dreamchaser Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αν και δεν ειμαι φαν της σειρας tales, ειναι οντως πολυ καλα νεα. Το PS3 χρειαζεται περισσοτερα JRPG's. να έρθει και το tgs μπας και δούμε κάνα persona Απ'το στομα σου στης ATLUS το αυτι Μεχρι τοτε λιωσιμο με P3P
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Και μετα η namco κλαψομουνιαζει για τις πωλησεις. Αφου δεν κυκλοφορει τα καλυτερα της παιχνιδια εκτος ιαπωνιας.
skanjos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 ign kinect article http://uk.xbox360.ign.com/articles/110/1108080p1.html την έχω πει την άποψη μου για τα motion controllers,ελπίζω να αποτύχουν γρήγορα μπας και κάνουν focus οι devs σε παιχνίδια και όχι σε gimmicks.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δεν υπηρχε αμφιβολια για το θεμα. Το σχεδιο ειναι υπερβολικα "μεγαλο" για να μπορουσε να ανταπεξελθει το Kinect. Ακομα γελαω με το σχολιο "flailigh around like a semaphore enthusiast at a rave".
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δεν υπηρχε αμφιβολια για το θεμα. Το σχεδιο ειναι υπερβολικα "μεγαλο" για να μπορουσε να ανταπεξελθει το Kinect. Ακομα γελαω με το σχολιο "flailigh around like a semaphore enthusiast at a rave".
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγω ένα εχω να πω σε όλους όσους κατακρίνουν το kinnect & το ps3move. Ακόμα δεν βγήκαν και αρχίσανε όλοι τα αρνητικά σχόλια. Καθίστε να βγούνε και τα δυο(Ps3 move - xbox360 kinnect) και μετά βλέπουμε τα συν και τα μείον του κάθε ενός. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε πριν βγούνε επισημα στο εμπόριο ποια απλά από καποια βίντεο & άρθρα που έχουμε δει γιατί πολύ απλά μπορεί να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα όταν με το καλό κυκλοφορήσουν και τα δυο.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εγω ένα εχω να πω σε όλους όσους κατακρίνουν το kinnect & το ps3move. Ακόμα δεν βγήκαν και αρχίσανε όλοι τα αρνητικά σχόλια. Καθίστε να βγούνε και τα δυο(Ps3 move - xbox360 kinnect) και μετά βλέπουμε τα συν και τα μείον του κάθε ενός. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε πριν βγούνε επισημα στο εμπόριο ποια απλά από καποια βίντεο & άρθρα που έχουμε δει γιατί πολύ απλά μπορεί να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα όταν με το καλό κυκλοφορήσουν και τα δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις