Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Σε τόσα ποστ μου αυτό πιστεύεις?

Εγω σου μιλησα για ενα συγκεκριμενο θεμα,αυτο της αναλυσης.Σου ειπα πως εχουν τα πραγματα.Τι αλλο θες να σου πω?

Λες οτι μπορει να λενε ψεμματα και εγω σου απαντησα ακριβως πανω σε αυτο το θεμα(αναλυση ,fps).Ουτε για αναβολες μιλησα ουτε για τπτ αλλο απο αυτα που ειχες γραψει.

Η' το οτι αλλα λεγανε για το gt5 demo και αλλα ισχυσαν και αυτα απ' οτο μυαλο μου ειναι εεε?

Δλδ?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ίσως το ότι είχαν πει και για το gt5prologue ότι αρχικά θα είναι σε 1080p ανάλυση αλλά τελικά ήτανε σε 720p.

Και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα και βαριέμαι να ψάχνω τα διάφορα sites για να τα βρω.

Φιλε μου sorry,αλλα βασιζεις τα επιχειρηματα σου, σε πραγματα που δεν ισχυουν...

Το GT5 prologue ετρεχε στα 1280×1080.

http://www.eurogamer.net/articles/gran-turismo-5-prologue-analysis

GT5 is a very special game in that while it runs with 2xMSAA in 1080p mode, at 720p, it renders at 1280×720 but invokes 4xMSAA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eαν εχει 16 cars on stage + Normal A.I+ full damage model + collisions + HD 1080P native + Advanced driving physics και ολα αυτα σε 60fps + high resolution texture environment -> ΘΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΘΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Eιμαι σιγουρος οτι θα δουμε -> 16 cars on stage with rolling start + low damage model + 1080p upscale + 60 fps + A.I κουραδας + Driving physics μια απο τα ιδια!

Yamauchi way

Επεξ/σία από Titanomaxos
  • Super Moderators
Δημοσ.
Το demo που ειχε βγει(1 χρονο πριν την κυκλοφορια του GT5),ετρεχε στα 1280x1080 και 60fps.

πως τους ήρθε αυτή η ανάλυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φιλε μου sorry,αλλα βασιζεις τα επιχειρηματα σου, σε πραγματα που δεν ισχυουν...

Το GT5 prologue ετρεχε στα 1280×1080.

Για ακόμα μια φορά δεν εχεις καταλάβει γρι στο τι εννοώ ίσως γιατί για ακόμα μια φορά δεν διάβασες το λινκ που παρέθεσα.

Είπα εγώ ρε σε τι τρέχει το gt5prologue ή στο τι έλεγε η sony ότι θα τρέχει.

Μάθε να διαβάζεις πριν πεις κάτι γιατί χαντακώνεσαι μόνος σου με αυτά που λες.

Να και άλλο ένα λινκ που αποδεικνύει ότι το gt5prologue δεν είναι πραγματικό 1080p(Όπως είχε πει αρχικά η sony) αλλά upscaled 1080p.

Για πες μου τώρα τι εχεις να πεις για τις τότε ανακοινώσεις της sony για το gt5prologue σχετικά με την ανάλυση που θα έτρεχε και στη πραγματική ανάλυση που τελικά τρέχει.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Επισκέπτης
Δημοσ.
Για ακόμα μια φορά δεν εχεις καταλάβει γρι στο τι εννοώ ίσως γιατί για ακόμα μια φορά δεν διάβασες το λινκ που παρέθεσα.

Είπα εγώ ρε σε τι τρέχει το gt5prologue ή στο τι έλεγε η sony ότι θα τρέχει.

Μάθε να διαβάζεις πριν πεις κάτι γιατί χαντακώνεσαι μόνος σου με αυτά που λες.

Ειπες.

Ίσως το ότι είχαν πει και για το gt5prologue ότι αρχικά θα είναι σε 1080p ανάλυση αλλά τελικά ήτανε σε 720p.

Οταν αποφασισεις τι θες να πεις πες μου και μενα να ξερω.

Εγω δεν διαβαζω τι λες ή εσυ δεν ξερεις τι λες?

Δημοσ.

Είπα ίσως γιατί πολύ απλά δεν είχα ψάξει να το εξακριβώσω τώρα όμως που το εξακρίβωσα τελικά σου λέω πως ναι "είχαν πει και για το gt5prologue ότι αρχικά θα είναι σε 1080p ανάλυση αλλά τελικά ήτανε σε 720p."

Για πες μου που εχω άδικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είπα ίσως γιατί πολύ απλά δεν είχα ψάξει να το εξακριβώσω τώρα όμως που το εξακρίβωσα τελικά σου λέω πως ναι "είχαν πει και για το gt5prologue ότι αρχικά θα είναι σε 1080p ανάλυση αλλά τελικά ήτανε σε 720p."

Για πες μου που εχω άδικο.

Εγω σου απαντησα σε εκεινο το ποστ σου που ελεγες οτι ειναι 720p το παιχνιδι.Σου απεδειξα οτι δεν ειναι 720p, και εσυ μετα μου λες οτι δεν διαβαζω τι γραφεις(ενω παραδεχεσαι οτι εγραψες περι 720p)...

Tι αλλο θες να σου πω?

ΥΓ.Ακομα πιστευεις οτι ειναι 720p το παιχνιδι?

Δημοσ.

Για απόδειξε μου ότι δεν είναι 720p(1280χ720) και είναι πραγματικά 1080p(1920x1080 δηλαδή)

Και αναλυση 1280×1080 που είχες πει απλά δεν υπάρχει(Τουλάχιστον στις κονσόλες).

Η σωστές αναλύσεις είναι:

1280χ720 ή 1920χ1080 τώρα εσύ πως έβγαλες από το μυαλό σου την ανάλυση 1280χ1080 μόνο και μόνο για να πεις ότι το gt5prologue ήτανε πραγματικά 1080 60fps μόνο εσύ το ξέρεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για απόδειξε μου ότι δεν είναι 720p και είναι πραγματικά 1080p(1920x1080 δηλαδή)

λολ εγω απο την αρχη ειπα οτι ειναι 1280χ1080 το prologue.Τωρα θες να σου αποδειξω κατι που δεν ειπα?

Ουτε native 1080p ειναι αλλα ουτε και 720p ειναι(αυτο που λες εσυ δλδ).

Και αναλυση 1280×1080 που είχες πει απλά δεν υπάρχει(Τουλάχιστον στις κονσόλες).

Running at 1280×1080

Η σωστές αναλύσεις είναι:

1280χ720 ή 1920χ1080 τώρα εσύ πως έβγαλες από το μυαλό σου την ανάλυση 1280χ1080 μόνο και μόνο για να πεις ότι το gt5prologue ήτανε πραγματικά 1080 60fps μόνο εσύ το ξέρεις.

lol που ακριβως ειπα οτι ειναι πραγματικα 1080p?

Eιπαμε, η φαντασια σου οργιαζει...

Δημοσ.

Ωραία άρα παραδέχεσαι ότι άλλο είχε ανακοινώσει η Sony για το gt5prologue σχετικά με την ανάλυση(1080p) και άλλο ήτανε τελικά(Κατι ανάμεσα σε 720p & 1080p).

Παραθέτω μια πρόταση από το παραπάνω λινκ της ίδιας της Sony σχετικά με το gt5 prologue:

Running in stunning 1080p at 60 frames per second, Gran Turismo 5 Prologue

Από αυτή τη πρόταση εσύ που βλέπεις ότι δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια τη Sony ότι το gt5prologue δεν θα είναι πραγματικά 1080p(1920χ1080) αλλά upscaled που και τελικά είναι.
Επισκέπτης
Δημοσ.
Ωραία άρα παραδέχεσαι ότι άλλο είχε ανακοινώσει η Sony για το gt5prologue σχετικά με την ανάλυση(1080p) και άλλο ήτανε τελικά(Κατι ανάμεσα σε 720p & 1080p).

Ξερεις που ειναι το προβλημα?

Δεν εχεις καταλαβει τι συζηταμε τοση ωρα.Λες οτι λεω πραγματα που δεν εχω πει και με βαζεις τωρα να παραδεχτω κατι,για το οποιο ( θεμα) δεν εκανα ουτε ενα ποστ.Δλδ δεν συζητησα καθολου γι αυτο...

Τωρα απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Αν θες να σου απαντησω για το παραπανω(αν και δεν εχει καμια σχεση με τα ποστ μου),θα σου πω οτι ψαξε και βρες ποσοι εχουν ανακοινωσει αλλες αναλυσεις για τα παιχνιδια τους και αλλες ηταν τελικα με πρωτη και καλυτερη την Remedy.Που σου εδωσε sub-HD και οχι sub ''full ΗD'' (prologue)

Δημοσ.

Λοιπόν τα παρατάω δεν καταλαβαινόμαστε.

Ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι θέλω εγώ να πω άλλα ούτε εγώ τι θελεις να πεις οπότε απλά τα παρατάω.

Πίστεψε ότι θες ποσώς με ενδιαφέρει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Λοιπόν τα παρατάω δεν καταλαβαινόμαστε.

Ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι θέλω εγώ να πω άλλα ούτε εγώ τι θελεις να πεις οπότε απλά τα παρατάω.

Πίστεψε ότι θες ποσώς με ενδιαφέρει.

Επρεπε να μου πεις απο την αρχη οτι το προβλημα σου ειναι οτι ειπαν για 1080p και τελικα δεν ειναι true full HD,αλλα εσυ ειπες οτι ειναι 720p (κατι που δεν ισχυει).

Γιατι το πρωτο ισχυει και το εχω γραψει πολλες φορες,οποτε δεν θα σου ελεγα οχι.Αν και σιγουρα ειναι παραξενο να κραζουμε οταν φτανουν εστω σε τετοιες αναλυσεις μερικα games.Nα κραξεις γιατι ειπαν οτι θα ειναι native 720p το MGS4 και δεν ηταν ,θα το καταλαβω πιο ευκολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...