Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Καλά πλάκα μας κάνουν; Τι διαχωρισμός είναι αυτός, standard-premium;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Καλά πλάκα μας κάνουν; Τι διαχωρισμός είναι αυτός, standard-premium; Aυτο ειναι σιγουρα μλκια. Εχουν πει πολλες φορες οτι δεν προλαβαιναν να κανουν ολα τα αυτοκινητα με τις λεπτομεριες των premium.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχουν 500 PS1 era cars στο GT4, και τα υπόλοιπα να είναι τα 300 "PS2-ish" μοντελα. Φθηνές δικαιολογίες imo.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Τι να πιστεψει δλδ?Aφου 1080p60 θα ειναι.(στο trial του GT5 ισχυε το παρακατω)Λες ενα χρονο μετα να εχουν κανει βηματα πισω?Η να μην πιστεψει οτι βγαινει Νοεμβρη?Δεν σε καταλαβαινω. Edit.Τα standard cars ειναι ενα θεμα(αρνητικο).Αλλα ας περιμενουμε να δουμε πως θα ειναι στο τελος. Η αναλυση φτανει δεν φτανει τα 1080p ακριβως ειναι...''50 per cent resolution increase over 720p mode''. Διάβασε λίγο καλύτερα τα προηγούμενα ποστ μου και θα καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. Βαριέμαι να τα επαναλαμβάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχουν 500 PS1 era cars στο GT4, και τα υπόλοιπα να είναι τα 300 "PS2-ish" μοντελα. Φθηνές δικαιολογίες imo. δλδ βαριοντουσαν? Δεν νομιζω.Καμια σχεση ο χρονος για να φτιαξεις ενα ps1 car ή ενα ps2 car.Ειδικα οταν εχεις interior view σε αυτα του ps3. Διάβασε λίγο καλύτερα τα προηγούμενα ποστ μου και θα καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς.Βαριέμαι να τα επαναλαμβάνω. Oχι δεν καταλαβα.Εγω σου ειπα τι ισχυει.Για το GT5 δεν μιλατε τοση ωρα? Τωρα εσυ αν πιστευεις οτι λενε ψεμματα και θα ειναι 720p30,τι να σου πω.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ποντάρω οτι θα είναι 720p@60fps. Ψιλοαδύνατο τεχνικά να τρέχει ομαλά στα 60fps με 1080.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 δλδ βαριοντουσαν?Δεν νομιζω.Καμια σχεση ο χρονος για να φτιαξεις ενα ps1 car ή ενα ps2 car.Ειδικα οταν εχεις interior view σε αυτα του ps3. Oχι δεν καταλαβα.Εγω σου ειπα τι ισχυει.Για το GT5 δεν μιλατε τοση ωρα? Τωρα εσυ αν πιστευεις οτι λενε ψεμματα και θα ειναι 720p30,τι να σου πω. Καλά άστο περιμένεις να σου εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ χωρίς να εχεις διαβάσει τι λέω. Εγω εννοώ ότι αν δεν δεις κάτι με τα ματια σου μην πιστεύεις τίποτα όχι μόνο για το gt5final αλλά για όλα. Τώρα εσύ θελεις να μου απαντήσεις χωρίς καν να εχεις διαβάσει τι εχω πει εεε αυτό δεν γίνετε σε κανέναν πλανήτη. Ποντάρω οτι θα είναι 720p@60fps. Ψιλοαδύνατο τεχνικά να τρέχει ομαλά στα 60fps με 1080. Σε αυτό ποντάρω κι εγώ φίλε και ας λένε ότι θέλουν για να κερδίσουν "πελάτες". Όπως εχω είδη πει το τι λέει η κάθε εταιρία πριν βγάλει το οτιδήποτε είτε παιχνίδι είτε κονσόλα είναι τις περισσότερες φορές μερικώς αλήθεια και η ωμή αλήθεια διαφέρει από αυτήν που λένε.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ποντάρω οτι θα είναι 720p@60fps. Ψιλοαδύνατο τεχνικά να τρέχει ομαλά στα 60fps με 1080. Το demo που ειχε βγει(1 χρονο πριν την κυκλοφορια του GT5),ετρεχε στα 1280x1080 και 60fps.Tωρα αν ενα χρονο μετα θα τρεχει στα 720p,τι να σου πω... Εγω πονταρω στην ιδια αναλυση με του demo.Αλλα για μενα ειναι πολυ πιο πιθανο να τρεχει 1920χ1080-60fps παρα στα 720p60fps. Just Gamer διαβασα τι εγραψες...και σου απαντησα.Δεν θες να το καταλαβεις ομως.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το demo που ειχε βγει(1 χρονο πριν την κυκλοφορια του GT5),ετρεχε στα 1280x1080 και 60fps.Tωρα αν ενα χρονο μετα θα τρεχει στα 720p,τι να σου πω... Εγω πονταρω στην ιδια αναλυση με του demo.Αλλα για μενα ειναι πολυ πιθανο ειναι να τρεχει 1920χ1080-60fps παρα στα 720p60fps. Just Gamer διαβασα τι εγραψες...και σου απαντησα.Δεν θες να το καταλαβεις ομως. Ούτε εσύ αυτό που σου λέω εγώ. "Εγω εννοώ ότι αν δεν δεις κάτι με τα ματια σου μην πιστεύεις τίποτα όχι μόνο για το gt5final αλλά για όλα."
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Εγω πονταρω στην ιδια αναλυση με του demo.Αλλα για μενα ειναι πολυ πιθανο ειναι να τρεχει 1920χ1080-60fps παρα στα 720p60fps. Πιθανότατα. Προσωπικά όμως to αποκλείω. Θα δούμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ούτε εσύ αυτό που σου λέω εγώ."Εγω εννοώ ότι αν δεν δεις κάτι με τα ματια σου μην πιστεύεις τίποτα όχι μόνο για το gt5final αλλά για όλα." λολ φιλε μου δεν διαφωνω,αλλα θελω να πιστευω οτι καποια πραγματα κανουν μπαμ. Δεν εχουμε δει ακομα version του GT(ειτε demo, ειτε prologue) στο ps3 που να τρεχει 720p.Λες να επιλεξουν να ριξουν την αναλυση στην τελικη εκδοση? Τι να σου πω ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.Εσυ προσπαθεις να μειωσεις το παιχνιδι,εγω προσπαθω να σου πω τι ισχυει και τι ειναι πιο πιθανο να γινει. Tilemaxx Επειδη ειχα δει οτι σκεφτεσαι να παρεις ps3 με GT.Ελπιζω να εχεις full ΗD. Δλδ θα ελεγα οχι μονο να μην το αποκλειεις,αλλα να δινεις πιθανονοτητα 90%( και λιγο βαζω).
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 PS3 θα πάρω 100%, περιμένω την πρώτη ανακοίνωση για GT5 bundle. Δυστυχώς η TV μου είναι HD-Ready αν και δεν νομίζω οτι θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα είτε τελικά 1080 είτε 720
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 λολ φιλε μου δεν διαφωνω,αλλα θελω να πιστευω οτι καποια πραγματα κανουν μπαμ.Δεν εχουμε δει ακομα version του GT(ειτε demo, ειτε prologue) στο ps3 που να τρεχει 720p.Λες να επιλεξουν να ριξουν την αναλυση στην τελικη εκδοση? Τι να σου πω ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.Εσυ προσπαθεις να μειωσεις το παιχνιδι,εγω προσπαθω να σου πω τι ισχυει και τι ειναι πιο πιθανο να γινει. Tilemaxx Επειδη ειχα δει οτι σκεφτεσαι να παρεις ps3 με GT.Ελπιζω να εχεις full ΗD. Δλδ θα ελεγα οχι μονο να μην το αποκλειεις,αλλα να δινεις πιθανονοτητα 90%( και λιγο βαζω). Κι εσύ προσπαθείς να το απογειώσεις με βάση ότι εχεις ακούσει. Ούτε αυτό που κάνω εγώ(Να το μειώσω) ούτε αυτό που κάνεις εσύ(Να το απογείωσης) είναι το σωστό. Το σωστό είναι να περιμένουμε να βγει και μετά κρίνουμε όχι πριν βγει καν βγάλαμε απόφαση πως θα είναι. Εγω δε λέω άλλα περιμένω να βγει αν βγει το gt5final και δεν έχει και άλλη αναβολή και όταν με το καλό βγει βλέπουμε τι ανάλυση θα είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Κι εσύ προσπαθείς να το απογειώσεις με βάση ότι εχεις ακούσει. Ούτε αυτό που κάνω εγώ(Να το μειώσω) ούτε αυτό που κάνεις εσύ(Να το απογείωσης) είναι το σωστό. Το σωστό είναι να περιμένουμε να βγει και μετά κρίνουμε όχι πριν βγει καν βγάλαμε απόφαση πως θα είναι. Καμια σχεση. Βρες τον χειροτερο sony hater που να ξερει ομως 2 πραγματα,να σου πει τι πιστευει ο ιδιος για αυτο το θεμα. Το σωστο ειναι να λες αυτο που πιστευεις οτι θα γινει.Αλλα αυτο που πιστευεις να βασιζεται καπου. Εσυ προσπαθεις να μειωσεις το παιχνιδι και εγω προσπαθω να σου πω τι ειναι πιο πιθανο να γινει.Εκει ειναι η διαφορα μας.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Σε τόσα ποστ μου αυτό πιστεύεις ότι κάνω? Μ' αρέσει που λες ότι διάβασες τα ποστ μου ενώ συνέχεια αποδεικνύεις ότι δεν διάβασες απολύτως κανένα ποστ μου. Και θα σου πω 2 πράγματα το ότι έχει συνεχείς αναβολές κυκλοφορίας είναι από το μυαλό μου? Η' το ότι άλλα λέγανε για το gt5 demo και άλλα ίσχυσαν και αυτά απ' στο μυαλό μου είναι εεε? Λοιπόν δεν σου ξανά απαντώ σε κάτι που μου απευθύνεις τι στιγμή που μόνος σου αποδεικνύεις συνέχεια ότι δεν εχεις διαβάσει κανένα μου ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις