Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν υπαρχει καν θεμα για ενα ονομα οπως το GT. Δεν ειναι RPG για το "καταστρεψουν". Καλυτερα γραφικα, driving physics, θαλασσα αυτοκινητων και πιστων και ενα καλοφτιαγμενο drivers mode και τελειωσε. Απλα πραγματα που χρειαζονται ομως στανταρ δουλεια για να γινουν σωστα. Δεν νομιζω να υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια οτι το GT5 θα ειναι καταπληκτικο, ακριβως με τον ιδιο τροπο που ξεραμε απο πριν οτι το Forza 3 θα ειναι φοβερο.

Οσο για το Alan Wake πρωτη φορα ακουσαμε το development το 2001 και τα πρωτα gameplay video βγηκαν το 2004.

Άλλο πότε ανακοινώνεται από μια εταιρία ότι θα ξεκινήσει η δημιουργία ενός παιχνιδιού και άλλο όταν έχει ανακοινωθεί είδη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας όπως είχε γίνει πάμπολλες φορές στο gt5 final.

Το ότι ανακοινώνει μια οποία εταιρία ότι θα βγάλει ένα παιχνίδι δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας γιατί πολλά παιχνίδια ανακοινώνονται ότι θα βγουν και στη πορεία κάτι τυχαίνει και τελικά δεν βγαίνουν ποτέ οπότε πιστεύω καταλαβαίνεις τι ακριβώς εννοώ.

Λοιπόν μην μου παρουσιάζεις το ίδιο τις ανακοινώσεις ότι ξεκίνησε η δημιουργία του alan wake με την επισιμη ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού σαν το gt5final.

Εντελώς διαφορετικά πράγματα(Μέρα με τη νύχτα).

Όσο τώρα για όλα τα άλλα που λες επιμένω στην παροιμία "ακόμα δεν τον είδαμε...."

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφωνω αλλα εχει και μικρη σημασια, ειδικα για εναν racing τιτλο. Τι θα κερδιζαμε δηλαδη αν το GT5 εβγαινε περυσι? Χειροτερα controls και λιγοτερο content? Ετσι και αλλιως ποτε δεν πιστευα οτι το GT5 θα εβγαινε σε κατι λιγοτερο απο 2010 αφου ειχα παιξει το prologue. Εκανε μπαμ οτι ηθελε μπολικη δουλεια ακομα. Μπορει η ημερομηνιες κυκλοφοριας να ηταν και marketing κολπο απο την Sony για να κανει κοσμο να μην πουλησει τα PS3 του γιατι παιζει και αυτο.

Τιποτε απο τα παραπανω ομως δεν εχουν σημασια αφου το τελικο αποτελεσμα του παιχνιδιου θα ειναι ανταξιο των 4 χρονων development time και αυτο ειναι που εχει και σημασια στην τελικη.

Δημοσ.
Υπήρχε και ένα ακριβό demo για το gt5 μη ξεχνάτε

Ξέρεις πόσα demo μπορεί να βγάλει η κάθε εταιρία για το όποιο παιχνίδι?

Άπειρα και αυτό γιατί επειδη είναι demo και δεν θα της πει κανένας ξέρεις αυτό το demo που έβγαλες έχει πρόβλημα εκεί γιατί το έβγαλες τώρα και δεν περίμενες να το φτιάξεις και να το βγάλεις μετά γιατί πολύ απλά θα τους απαντήσει ότι είναι απλά ένα demo και όχι το τελικό προϊόν και θα τους ρουπώσει.

Δεν διαφωνω αλλα εχει και μικρη σημασια, ειδικα για εναν racing τιτλο. Τι θα κερδιζαμε δηλαδη αν το GT5 εβγαινε περυσι? Χειροτερα controls και λιγοτερο content? Ετσι και αλλιως ποτε δεν πιστευα οτι το GT5 θα εβγαινε σε κατι λιγοτερο απο 2010 αφου ειχα παιξει το prologue. Εκανε μπαμ οτι ηθελε μπολικη δουλεια ακομα. Μπορει η ημερομηνιες κυκλοφοριας να ηταν και marketing κολπο απο την Sony για να κανει κοσμο να μην πουλησει τα PS3 του γιατι παιζει και αυτο.

Τιποτε απο τα παραπανω ομως δεν εχουν σημασια αφου το τελικο αποτελεσμα του παιχνιδιου θα ειναι ανταξιο των 4 χρονων development time και αυτο ειναι που εχει και σημασια στην τελικη.

Τώρα όσο αφορά το χρόνο developing που κάνει η κάθε εταιρία για να βγάλει το προϊόν της ποικίλει από εταιρία σε εταιρία.

Για εμένα ανεκτό και δικαιολογημένο είναι να δώσει μια άντε δυο φορές παράταση σε ένα project μια όποια εταιρία αλλά να δίνει τη μια μετά την άλλη παρατάσεις αυτό συνεπάγεται τον όχι καλό προγραμματισμό της όποιας εταιρίας και το πόσο υπολογίζει τους πελάτες τις(Όποιοι και αν είναι αυτοί).

Εκτός αν όλα αυτά είναι προμελετημένα να γίνουν για τον ντόρο που λες κι εσύ ποιο πάνω τότε για εμένα πάντα είναι μια από τις χειρότερες εκμεταλλεύσεις των πελατών της.

Δημοσ.

Τώρα όσο αφορά το χρόνο developing που κάνει η κάθε εταιρία για να βγάλει το προϊόν της ποικίλει από εταιρία σε εταιρία.

Για εμένα ανεκτό και δικαιολογημένο είναι να δώσει μια άντε δυο φορές παράταση σε ένα project μια όποια εταιρία αλλά να δίνει τη μια μετά την άλλη παρατάσεις αυτό συνεπάγεται τον όχι καλό προγραμματισμό της όποιας εταιρίας και το πόσο υπολογίζει τους πελάτες τις(Όποιοι και αν είναι αυτοί).

Εκτός αν όλα αυτά είναι προμελετημένα να γίνουν για τον ντόρο που λες κι εσύ ποιο πάνω τότε για εμένα πάντα είναι μια από τις χειρότερες εκμεταλλεύσεις των πελατών της.

Η Sony ανεκαθεν δεν σεβοταν τους πελατες της. Δεν ειναι κατι τωρινο. Για εμενα η καθυστερηση του GT5 εγινε για 2 λογους. Ενα γιατι ξερει πολυ καλα οτι ειναι πολυ ισχυρο ονομα και το να φτιαχνει hype ειναι εγκυρος τροπος διαφημισης απο ενα προιον και δευτερο γιατι δεν ηθελε να πεσει σε κανιβαλισμο απο αλλους exlusive δικους της τιτλους οπως Uncharted 2.

Οπως ειπαμε ομως τα παραπανω ουδε μια σχεση εχουν με την ποιοτητα του τιτλου. Το να κραζουμε για τις οποιεσδηποτε καθυστερησεις ναι οκ αλλα να εχουν και μια βαση. Το GT5 τουλαχιστον εκμεταλευεται τον χρονο καθυστερησεων. Αν δεν ηταν οι καθυστερησεις πιθανον να μην βλεπαμε ουτε 1080p + 60fps, ουτε 3D, ουτε 1000+ αμαξια, ουτε τιποτα.

Δημοσ.
Η Sony ανεκαθεν δεν σεβοταν τους πελατες της. Δεν ειναι κατι τωρινο. Για εμενα η καθυστερηση του GT5 εγινε για 2 λογους. Ενα γιατι ξερει πολυ καλα οτι ειναι πολυ ισχυρο ονομα και το να φτιαχνει hype ειναι εγκυρος τροπος διαφημισης απο ενα προιον και δευτερο γιατι δεν ηθελε να πεσει σε κανιβαλισμο απο αλλους exlusive δικους της τιτλους οπως Uncharted 2.

Οπως ειπαμε ομως τα παραπανω ουδε μια σχεση εχουν με την ποιοτητα του τιτλου. Το να κραζουμε για τις οποιεσδηποτε καθυστερησεις ναι οκ αλλα να εχουν και μια βαση. Το GT5 τουλαχιστον εκμεταλευεται τον χρονο καθυστερησεων. Αν δεν ηταν οι καθυστερησεις πιθανον να μην βλεπαμε ουτε 1080p + 60fps, ουτε 3D, ουτε 1000+ αμαξια, ουτε τιποτα.

Και στο ξαναλέω μην είσαι σίγουρος για τίποτα(Αφού κι εσύ ο ίδιος είπες ότι η sony δεν σέβεται τους πελάτες τις)..

Ειδικά με τη sony γιατί άλλα είχε τάξη πριν κυκλοφορήσει το ps3 και άλλα έγιναν στην πραγματικότητα οπότε μην πιστεύεις ότι ακούς για πραγματικό 1080p & 60fps γιατί κάτι τέτοια είχε τάξη και παλιότερα και η αλήθεια ήτανε πολύ μακριά τελικά.

Γι' αυτο οπου ακους πολλα κερασια...

Δημοσ.

Δεν σεβεται τους πελατες με αλλο τροπο ομως. Οχι στην παραδοση των παιχνιδιων. Απο αυτο δοξα ειμαστε ενταξει. Οσο για το GT5 δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια για το οτι θα τρεχει στα 1080p - 60fps γνωριζοντας την τρελα που κουβαλαει ο Yamauchi. Για οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι δεν πιστευω λεξη αν δεν το δω μπροστα μου να τρεχει αλλα για το GT δεν υπαρχει. Ειναι σιγουρο οτι θα τρεχει ετσι οπως λενε.

Δημοσ.
Δεν σεβεται τους πελατες με αλλο τροπο ομως. Οχι στην παραδοση των παιχνιδιων. Απο αυτο δοξα ειμαστε ενταξει. Οσο για το GT5 δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια για το οτι θα τρεχει στα 1080p - 60fps γνωριζοντας την τρελα που κουβαλαει ο Yamauchi. Για οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι δεν πιστευω λεξη αν δεν το δω μπροστα μου να τρεχει αλλα για το GT δεν υπαρχει. Ειναι σιγουρο οτι θα τρεχει ετσι οπως λενε.

Και το GT4 μας έλεγαν οτι θα έχει online αλλά...

Δημοσ.

Μα ειχε online για ενα μικρο διαστημα και μερικους hand picked παικτες απο Japan μερια. Βασικα το ολο εγχηρημα ηταν για να δοκιμασουν τα νερα για το online του GT5. Βεβαια δεν υπηρχε περιπτωση με τετοιες υπερεσιες να ειχε online το 4 (εδω περα τωρα αμφιβαλουμε για την ποιοτητα του online για το 5). Το σκηνικο με τα visuals ομως δεν ειναι online. Σε αυτον τον τομεα ποτε δεν υπηρχε προβλημα με τα GT και παντα βλεπαμε τις υποσχεσεις του Yamauchi να υλοποιουνται.

Δημοσ.

Καλά ikagura24 σα πολύ τους πιστεύεις(Τουλάχιστον την εταιρία του gt5) και σου εύχομαι να μην σε διαψεύσουν και βγεις ψεύτης αλλά με αυτά τα πράγματα η πείρα μου μου έχει μάθει να μην πιστεύω ποτέ τίποτα αν δεν το δω με τα ίδια μου τα ματια πόσο μάλλον αν απλά μου το υπόσχονται - λένε οι εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών.

Δημοσ.

Aς μου εβαζε τα αμαξακια να ξεκινανε μαζι και θα σου ελεγα που θα πηγαινε το 1080π και 60 fps...

Ασε που το Α.Ι για αλλη μια φορα θα ειναι το γνωστο ανυπαρκτο!

Το εργο GT το εχουμε δει πολλακις και ξερω τι εχω να περιμενω απο αυτη την εταιρεια...

-> Περα απο καλογιαλυσμενες λαμαρινες τιποτα αλλο!

Θα το δειτε!

Δημοσ.
Καλά ikagura24 σα πολύ τους πιστεύεις(Τουλάχιστον την εταιρία του gt5) και σου εύχομαι να μην σε διαψεύσουν και βγεις ψεύτης αλλά με αυτά τα πράγματα η πείρα μου μου έχει μάθει να μην πιστεύω ποτέ τίποτα αν δεν το δω με τα ίδια μου τα ματια πόσο μάλλον αν απλά μου το υπόσχονται - λένε οι εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών.

Δεν πιστευω "αυτους", πιστευω τον Yamauchi.

Τιτανομαχε δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα ειναι καλογιαλυσμενες λαμαρινες μονο το παιχνιδι και οτι θα εχει λιγοτερη πλακα απο το Forza 3 αλλα το GT5 θα ειναι σιγουρα ενα καλυτερο και ποιο ολοκληρομενο πακετο απο πολλες αποψεις. Εχει "κατι" αυτο το παιχνιδι που τα αλλα απλα δεν καταφερνουν και ολα αυτα ενω εχει και τρανταχτα "προβληματα" (οπως το A.I που ειπες).

Δημοσ.

Ο Yamauchi είναι απο τους λίγους devs που έχει απευθείας πρόσβαση στο Hardware του PS3, και προσωπικά σαν fan της σειράς τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Αποκλείεται να τα σκατώσει.

Δημοσ.

Μιας κ λεμε για GT5...

Polyphony Digital's Kazunori Yamauchi told attendees of a Gran Turismo 5 roundtable that the version they saw at E3 yesterday was mostly finished, and that a final version would be shown at Gamescom later this year. He was happy to talk about car counts, but only a few new stages were shown off.

For the cars, there are two types. The Standard cars cover models you know from the first four Gran Turismo games. They used the original models but have optimized them for the PS3's shaders. Yamauchi says that there will be 800 Standard cars in the final game.

A lot of the new cars are included as Premium cars. There are about 200 premium cars making the total car count at about 1,000. Note that only the premium cars will have a fully modeled interior. Even the bottom side of the cars have been modeled as cars can now roll over in Gran Turismo 5. Physics-based damage will be applied to both car model types, as will scratches and dent damage. The displacement of body panels and such are only on Premium cars, though.

Photo απο standard car:

KCOCw.jpg

K για να μην συνεχιστει η παραπληροφορηση το GT5: Prologue δεν ετρεχε στα 1080p αλλα στα 1280*1080 με αρκετα θεματακια με screen tearing στο frame-rate, ειμαι περιεργος να δω αν το GT5 θα τρεχει σε πραγματικα 1080p.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να πιστεψει δλδ?Aφου 1080p60 θα ειναι.(στο trial του GT5 ισχυε το παρακατω

In terms of actual rendering spec, not much has changed at all from the GT5 Prologue code. Limit your PS3 to 720p mode and you get native resolution with 4x multi-sampling anti-aliasing (MSAA). Invoke the might of 1080p, and the framebuffer is set at 1280x1080. That's a 50 per cent resolution increase over 720p mode, with AA dropped to 2x.
)Λες ενα χρονο μετα να εχουν κανει βηματα πισω?

Η να μην πιστεψει οτι βγαινει Νοεμβρη?Δεν σε καταλαβαινω.

Edit.Τα standard cars ειναι ενα θεμα(αρνητικο).Αλλα ας περιμενουμε να δουμε πως θα ειναι στο τελος.

Η αναλυση φτανει δεν φτανει τα 1080p ακριβως ειναι...''50 per cent resolution increase over 720p mode''.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...