Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 η κάθε οθόνη δεν δείχνει κάποια εξωπραγματική ανάλυση, απλά είναι πολλές και η κάρτα γραφικών/drivers αναλαμβάνει το χωρισμό της σκηνής σε αντίστοιχο αριθμό οθονών...
skanjos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δεν εχει να κανει με το αν ειναι Jasper η κονσολα. Εχει να κανει με το Dashboard Version. όλες οι jasper είναι με το καινούριο dashboard αυτό εννοούσα..... πολύ λίγες περιπτώσεις απο refubrished jasper δεν είχαν περασμένo το dashboard μόνο,με άλλα λόγια όσοι έχουν jasper δεν έχουν jtag.
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 η κάθε οθόνη δεν δείχνει κάποια εξωπραγματική ανάλυση, απλά είναι πολλές και η κάρτα γραφικών/drivers αναλαμβάνει το χωρισμό της σκηνής σε αντίστοιχο αριθμό οθονών... Πάντως με borderless οθόνες δεν είναι άσχημο το οπτικό αποτέλεσμα απο μακριά αυτού που λέει το τρόλ μας. όλες οι jasper είναι με το καινούριο dashboard αυτό εννοούσα..... πολύ λίγες περιπτώσεις απο refubrished jasper δεν είχαν περασμένo το dashboard μόνο,με άλλα λόγια όσοι έχουν jasper δεν έχουν jtag. Φυσικά και υπάρχουν(υπήρχαν) jasper jtaggable Και η δικιά μου ήταν πρίν κάνω το update..
hollow_83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 όλες οι jasper είναι με το καινούριο dashboard αυτό εννοούσα..... πολύ λίγες περιπτώσεις απο refubrished jasper δεν είχαν περασμένo το dashboard μόνο,με άλλα λόγια όσοι έχουν jasper δεν έχουν jtag. Μεγαλο λαθος, τα ξερεις λαθος τα πραγματα σε αυτο το κομματι. Ειδικα οι Refubrished ειναι μπαλωμενες. Στην αγορα υπαρχουν jasper με παλιο Dashboard 7371,6xxx Εγω προσωπικα εχω κανει JTAG σε καμμια 70αρια Jasper και δεν ειμαι καν μαγαζι.
skanjos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Φυσικά και υπάρχουν(υπήρχαν) jasper jtaggable Και η δικιά μου ήταν πρίν κάνω το update.. μάλλον έκανα λάθος φαίνεται,μακάρι να γινόταν jtag και οι κονσόλες με το καινούριο dashboard,θέλω να παίξω το spectral force 3 και δεν μπορώ... το agarest έφυγε παραγγελία προχτές για Ps3 δεν μπορώ να περιμένω πότε θα τους καπνίσει να βγάλουν ευρωπαική βερσιόν στο 360...
Titanomaxos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Με το νεο χβοχ στην αγορα και το Halo reach να ετοιμαζεται, στη SONY ειδη εχουν φορεσει τις ΠΑΝΕΣ τους!!! Ποτε ειπαμε οτι θα πιασει η Sony την Ms σε πωλησεις??? Οπως λεει και ο Butler ή καμαριερα -> Πιου Πιου Πιου!!!
fearwhatnow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ^^ Φανταζομαι παιρνεις και εσυ ποσοστα απο τις πωλησεις ε?Αλλιως μαλλον κοροιδο σε εχουν πιασει να τους αβανταρεις τζαμπα... p.s. Υπαρχει κοσμος που παιζει Halo??!
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κόσμος που παιζει Gran turismo 5 final(Οχι το prologue που στην ουσία είναι σαν ένα demo του τελικού)? Α ξέχασα δεν έχει βγει ακόμα μετά από 3 - 4 χρόνια promotion.
skanjos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 στις 2 νοεμβρίου τον βλέπω να κρύβεται σε καμιά σπηλιά τον just-gamer χεχεχε
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Skanjos τώρα και να βγει το παιχνίδι μετά από 3 - 4 χρόνια αναμονή και το ότι σας λένε τότε θα βγει από όταν κυκλοφόρησε το ps3 και όταν έφτανε αυτή η ημερομηνία ξαφνικά το αναιρούσαν και λέγανε άλλη ημερομηνία κυκλοφορίας και αυτό το έκαναν επί 3 - 4 χρόνια πίστεψε και αύριο εκτός του ότι δεν θα το πιστεύουν οι περισσότεροι μετά από τις τόσες αναβολές(Ούτε το μακεδονικό τόσες αναβολές ) να βγει τώρα ποια η sony σας έχει δουλέψει όσο κανείς άλλος. Και κάτι τελευταίο όταν και άμα βγει το gt5 final θα βγει και το fortza motorsport 4 φανταστείτε λοιπόν τι καθυστέρηση έχετε φάει με το πολυαναμενομενο gt5 final και για να ξέρεις την τελευταία αναβολή ξέρεις γιατί την πήρε? Μήπως γιατί είδανε ότι το σύστημα ζημιών του ήτανε χάλια ή ανύπαρκτο σε σχέση με το σύστημα ζημιών του fortza motorsport 3 που είχε βγει τότε και αποφάσισαν να το αναβάλουν για ακόμα μια φορά(Τι πρωτότυπο) ωστε να το φτιάξουν πολύ καλύτερο απ' ότι ήταν μεχρι τότε. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2010 από JUST-GAMER
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Θα εχει ομως τοσο content και technical expertise (1080p, 60fps) που θα αξιζει την αναμονη. Τα καλα ερχονται συνηθως σε αυτους που περιμενουν. Το ειδος της δουλειας που ριχνουνε ομως τουλαχιστον δικαιολογει την καθυστερηση. Στο κατω κατω δεν ειμαστε και "πεινασμενοι" απο racing οποτε ας κανουν οσο γουσταρουν. Σωστο να βγει μονο και τιποτε αλλο.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ok με αυτή το λογική τότε ας το βγάλουν λίγο πριν βγει το ps4 σιγά το πράγμα η αναμονή 5 χρόνων αν είναι να βγει καλό ένα παιχνίδι. Είπαμε αλλά όχι κι έτσι. Και άλλα παιχνίδια καθυστέρησαν να βγουν αλλά όταν με το καλό βγήκαν ήταν μια χαρά(Όχι τέλια γιατί τέλειο δεν είναι ποτέ ένα παιχνίδι). Εσείς απλά τρώτε ότι παραμύθι σας ποτίζουν στη sony σχετικά με αναλύσεις και ιστορίες(Βλέπε βίντεο και διαφημίσει αναλύσεων(Καθαρά 1080p και 60fps) λίγο πριν την κυκλοφορία του ps3 και δες και τώρα την πληθώρα των παιχνιδιών σε τι πραγματική ανάλυση είναι(τα περισσότερα σε 720p 30fps) και έχετε καθησυχάσει. Δες τε λοιπόν λίγο τα παρακατω άρθρα περί των καθυστερήσεων του gr5 final Μέχρι και στην E3 2010 η ίδια η sony σας υποσχέθηκε όχι ποια άλλες καθυστερήσεις για το gt5 final φαντάσου πόσες πολλές καθυστερήσεις είχε φάει αυτό το παιχνίδι για να το παραδέχεται ακόμα και η ίδια η sony και να καθησυχάζει τους οπαδούς του παιχνιδιού ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Αυτό και αν έχει γέλιο. Προς θεού δεν λέω ότι όταν και άμα βγει με το καλό το gt5 final δεν θα είναι παιχνιδάρα από τις λίγες αλλά για τόσο αναμονή και αναβολή είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η sony για να σας ανταμείψει για την τόση αναμονή του παιχνιδιού.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Sorry κιολας αλλα εχουμε ΠΟΛΛΑ παιχνιδια που εχουν 3+ χρονια development time και δεν φτανουν καν την ποσοτητα και ποιοτητα του GT5 (στον τεχνικο τομεα). Ας παρουμε ενα προσφατο παραδειγμα το Alan Wake. 5 χρονια μεσα. Γιατι ολα αυτα? Για παιχνιδι με 8 ωρες γραμμικου gameplay και sub-HD γραφικα? Μην λεμε οτι θελουμε, 4 χρονακια development time για τετοιο τεραστιο project (σε content) και με τετοιο τεχνικο τομεα ειναι τουλαχιστον λογικο. Δεν ειναι λιγος ο χρονος αναμονης αλλα το τελικο πακετο ειναι -σιγουρο- οτι θα αξιζει και με το παραπανω. Μπορει να μην εχει τοσο fun οσο το Forza 3 (αν και δεν το ξερουμε αυτο ακομα) αλλα θα ειναι σιγουρα μακραν ποιο ολοκληρομενο και καλοφτιαγμενο απο οτιδηποτε αλλο στην κατηγορια.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε εγώ αυτό εχω να πω γιατί χωρίς να εχεις δει ακόμα τίποτα από το τελικό παιχνίδι το εξυμνείς στα ουράνια. Κάτσε να βγει πρώτα και βλέπουμε εδώ και πόσα χρόνια είστε στην αναμονή όσο τώρα αφορά το alan wake δεν νομίζω να υπήρχε αναμονή 5 χρόνων όπως λες αλλά πολύ λιγότερο. Όπως σου είπα και στο προηγούμενο ποστ μου όταν βγει το νέο τελικό gt5 μετά από λίγο θα βγει και το fortza 4 οπότε θα το συγκρίνουμε με αυτό και όχι με το 3 που έχει βγει πολύ πριν το gt5 final(Όπως ήτανε αρχικά να βγει). Νομίζω?
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν υπαρχει καν θεμα για ενα ονομα οπως το GT. Δεν ειναι RPG για το "καταστρεψουν". Καλυτερα γραφικα, driving physics, θαλασσα αυτοκινητων και πιστων και ενα καλοφτιαγμενο drivers mode και τελειωσε. Απλα πραγματα που χρειαζονται ομως στανταρ δουλεια για να γινουν σωστα. Δεν νομιζω να υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια οτι το GT5 θα ειναι καταπληκτικο, ακριβως με τον ιδιο τροπο που ξεραμε απο πριν οτι το Forza 3 θα ειναι φοβερο. Οσο για το Alan Wake πρωτη φορα ακουσαμε το development το 2001 και τα πρωτα gameplay video βγηκαν το 2004.
Προτεινόμενες αναρτήσεις