Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 πάντα ήταν...το e-penis δεν έχει όρια
Titanomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 πάντα ήταν...το e-penis δεν έχει όρια H e-αγνοια να δεις!!!
Toufas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το 1 cm μπαρα σε περαζει!!! Το οποιο αν το δεις απο κοντα, σου εχει φυγει το σαγονι, σαλια, ολα τα υγρα του σωματος. Δεν θα προσεξεις καν το 1 cm! ...παω για διαβασμα! Μας περιμενει και το πτυχιο! Τελευταιο μαθημα και μετα θα ειμαι ενας μικρος οικονομολογος με δυνατο και superγαμαουα pc! είσαι πραγματικά άσχετος και ανόητος. εδώ με δυσκολία άτομα που παίζουν competitive πηγαίνανε πάνω από 19" γιατί στις 20+ το βλέμμα δεν είχε συνηθίσει και έπρεπε να κουνήσεις κεφάλι για να δεις όλη την δράση άρα έχανες χρόνο και όταν έχανες χρόνο = νεκρός να πω όταν παίζαμε quake ότι βάζαμε τα γραφικά όσο πιο σκατά γίνετε γιατί αυτό σου έδινε αβαντάζ? το να το παίζεις ο σκληρός hardcore pc παίχτης και μου λες ψς κοίτα γραφικά, είσαι απλά άκυρος.- επίσης, δεν ξέρεις τι πεζό και πως το πεζό και αν θα μου φύγει το σαγόνι. σε λίγο θα μας πεις ότι παίζεις από τον καναπέ starcraft 2 και είσαι τρομερά καλός παίχτης...
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το 1 cm μπαρα σε περαζει!!! Το οποιο αν το δεις απο κοντα, σου εχει φυγει το σαγονι, σαλια, ολα τα υγρα του σωματος. Δεν θα προσεξεις καν το 1 cm! ...παω για διαβασμα! Μας περιμενει και το πτυχιο! Τελευταιο μαθημα και μετα θα ειμαι ενας μικρος οικονομολογος με δυνατο και superγαμαουα pc! Σιγουρα δεν σε ενοχλουν οι μπαρες? Εγω σκεφτομουν να το εκανα αυτο παλιοτερα για να βλεπω ταινιες, αλλα σκεφτηκα πως θα με ενοχλουν οι μπαρες. Παντως ποιο το νοημα? Αφου τα παιχνιδια δεν πανε πανω απο 2560χ1600. Αν θες απλα μεγαλο μεγεθος οθονης για καποιο λογο γιατι δεν παιρνεις LCD-TV?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αφου τα παιχνιδια δεν πανε πανω απο 2560χ1600. με ΑΤΙ Eyefinity πάνε μια χαρά και πιο πάνω
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ολα εξελισσονται.Αν εσυ καταλαβες οτι υποστηριζω hardware=hardcore gaming τι να σου πω.Αλλα δεν θα καθισω με απαρχαιωμενο hardware για να μου πουλανε παπατζιλικι η Sony και η MS.Εσυ μπορει να θες να μεινεις με το πρωτο xbox ή το ps1 και ειναι δικαιωμα σου.Θα προτιμησω εξελιγμενα γραφικα σε συνδυασμο με hardcore gaming.Οποια εταιρια το δωσει.doutsos13 αν βλεπεις φαντασματα και fanboys εδω μεσα γιατι απαντας?Και γιατι γενικευεις? φυσικά και δεν μπλέκω αγόρι μου δεν πρόκειται ν κάτσω να ανοίξω μια ανούσια συζήτηση όταν το θέμα όπως και σε όλα τα άλλα φόρουμ π έχει γίνει αυτή η κουβέντα έχει πάρει κατρακύλα απο fan boys. και λυπάμαι πολύ αν δν μπορείς να διακρίνεις εδώ μέσα γιατί δεν μπορούν να μετρηθούν. 1 πόστ έκανα και είπα την γνώμη μου δεν πείρα ούτε το μέρος της ms ούτε της sony ούτε είπα τίποτα για τις κονσόλες. τώρα αν ενοχλήθηκες με κάτι που είπα συγγνώμη δεν το ήξερα δεν θα ξανα-ποστάρο . -.-
skanjos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=iCDO0PBjq8Q&feature=related[/ame] 1million twoops extreeeeeeeme!!!! σοβαρά τώρα το gameplay video τα σπάει,αν σ'αρέσουν παιχνίδια τύπου dynasty warriors. πιστέυω το kof2 θα είναι καλύτερο αλλα και αυτό φαίνεται φοβερό .
doutsos13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) το μήνυμα είναι πολύ μικρό. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από doutsos13
hollow_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 δηλώνει οτι το έχω όχι οτι είμαι fanboy της εταιρίας ... αλλιώς θα έβαζα το tag με το xbox 360 fan ΦΙλε μου το παιδι απο πανω αναφερθηκε στα σπασμενα Xbox που παιζουν τα παντα απο εξωτερικο USB δισκο (JTAG) ανεξαρτητος χωρας προελευεσης, καμμια σχεση με Fanboy δλδ.
skanjos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ΦΙλε μου το παιδι απο πανω αναφερθηκε στα σπασμενα Xbox που παιζουντα παντα απο εξωτερικο USB δισκο (JTAG) ανεξαρτητος χωρας προελευεσης, καμμια σχεση με Fanboy δλδ. yup ο μόνος τρόπος να παίξεις μερικά καλά bullethell και τα spectral force 3/record of agarest war.... κρίμα που όσοι έχουν jasper κονσόλα σαν και μένα δεν μπορούν να περάσουν jtag.ελπίζω να την σπάσουν και αυτήν αλλα δεν ασχολείται κανείς.
jimaros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το μη σπασιμο δεν οφειλεται στην εκδοση της mobo αλλα στο dashboard update.
hollow_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 yup ο μόνος τρόπος να παίξεις μερικά καλά bullethell και τα spectral force 3/record of agarest war.... κρίμα που όσοι έχουν jasper κονσόλα σαν και μένα δεν μπορούν να περάσουν jtag.ελπίζω να την σπάσουν και αυτήν αλλα δεν ασχολείται κανείς. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι Jasper η κονσολα. Εχει να κανει με το Dashboard Version.
therock Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 με ΑΤΙ Eyefinity πάνε μια χαρά και πιο πάνω Τα PC Games δεν σχεδιαζονται με καποιο max resolution? Δηλαδη οσο πιο δυνατο hardware δινεις τοσο ποιο πολυ μπορουν να καλουν scale στα περιβαλλοντα? Δεν εχει οριο?
doutsos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ΦΙλε μου το παιδι απο πανω αναφερθηκε στα σπασμενα Xbox που παιζουντα παντα απο εξωτερικο USB δισκο (JTAG) ανεξαρτητος χωρας προελευεσης, οκ οκ άλλο κατάλαβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις