Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
καμία σχέση η photo με αυτό που αναφέρω :P

αυτο?

0.jpg

Χαρντκοριιιλα λεεμε:lol::mrgreen:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αυτο?

0.jpg

Χαρντκοριιιλα λεεμε:lol::mrgreen:

Eνω οι κονσολες 720p με το ΖΟΡΙ σε 50αρες και 60αρες που το pixel εχει γινει

-> pizzabu.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μιλαμε για πολυ hardcore :lol:

PDS πιασε 2 κομματια PIXEL χωρις ΑΑ και AF!!!

Οι κονσολακιδες μου θυμιζουν τους καγκουρες που περχουν UNO και νομιζουν οτι εχουν mercedes... Αλλα σε εχουν ταισει καλα sony και ms, ειδικα η πρωτη με ενα σακο μπουρδες με τα γνωστα ΠΙΟΝΙΑ της, harison, butler, hirai (RIDGE RACER, real time changing weapon, Ι love multiplatform gaming)

720p χωρις ΑΑ και χωρις AF ή με το σταγονομετρο, δεν ειναι HD gaming εικονα, για να προβαλεις μια ταινια καλα ειναι μεχρι εκει!

EINAI ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΣΟΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1600Χ1200 ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ 640Χ480

Δημοσ.
Ολα εξελισσονται.Αν εσυ καταλαβες οτι υποστηριζω hardware=hardcore gaming τι να σου πω.Αλλα δεν θα καθισω με απαρχαιωμενο hardware για να μου πουλανε παπατζιλικι η Sony και η MS.Εσυ μπορει να θες να μεινεις με το πρωτο xbox ή το ps1 και ειναι δικαιωμα σου.Θα προτιμησω εξελιγμενα γραφικα σε συνδυασμο με hardcore gaming.Οποια εταιρια το δωσει.

doutsos13 αν βλεπεις φαντασματα και fanboys εδω μεσα γιατι απαντας?Και γιατι γενικευεις?

Tα PS360 εχουν φτασει πλεον να βγαζουν τα καλυτερα παιχνιδια που εχουμε δει οπτικα αυτη τη γενια, εξελιξη στον τεχνικο τομεα υπαρχει ακομα και σημερα στα παιχνιδια των PS360 - μην μου πεις οτι περιμενες να δουμε παιχνιδια οπως το Gears 3 ή το Killzone 3 οταν ειδες τα CoD2 και το πρωτο Resistance? και ας μην αναφερθω σε τιτλους που περιμενουμε να βγουνε τον επομενο χρονο - τα παιχνιδια τεχνικα ολο κ βελτιωνονται με τις μηχανες γραφικων να τρεχουν ηδη στα μηχανηματα και με ολο κ περισσοτερες αναβαθμισεις και βελτιωσεις δινουν την ευκαιρια πλεον στους προγραμματιστες να ασχοληθουν πιο πολυ με το game design παρα να φτιαξουν/εξoικειωθουν με μια νεα μηχανη γραφικων ή να μαθουν τα υπερ κ τα κατα του καθε καινουργιου μηχανηματος κατι που ειναι αναποφευκτο αν βγει νεα κονσολα..το να κρατηθουν στην αγορα τα σημερινα μηχανηματα για ακομα 3 χρονια μονο εως υπερ μπορει να θεωρηθει για την βιομηχανια και συγκεκριμενα για την ποιοτητα των παιχνιδων που θα δουμε απο εδω κ περα για τα PS360.

Aπο οτι καταλαβα εσυ θελεις καλυτερα γραφικα με τα ιδια παιχνιδια οποτε παλι ερχομαστε σε αυτο που ειπα νωριτερα οτι απλα σε ενδιαφερουν τα γραφικα εξου κ ο χαρακτηρισμος graphics-whore...με λιγα λογια μπορεις να φτιαξεις ενα high-end PC κ να παιξεις τα περισσοτερα multiplatform παιχνιδια που θα βγουνε απο εδω κ περα σε 1080p @60fps με 8xΑΑ και 16xAF, δεν σου εχει βαλει κανεις το μαχαιρι στι λαιμο λεγοντας σου πρεπει να παιξεις αναγκαστικα το Dead Space 2 π.χ. στο 360 ή στο PS3 στα 720p χωρις AA, παντα υπαρχει η λυση του PC gaming αν θεωρεις το 720p w/o ΑΑ απαρχαιωμενο. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιλαμε για πολυ hardcore :lol:

Ασε μας ρε spown-Apokleire-Titanomaxe.

Αν σε ρωτησω τι παιχνιδι ειναι αυτο που εβαλες στην προηγουμενη εικονα(το racing game),θα μου πεις puzzle.

Εχεις χασει το νοημα.Gaming=games.

Δημοσ.
Eισαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το ΘΕΜΑ!

Δειξε μας τον δρομο για το hardcore gaming "βαζω υποθηκη το σπιτι ή εχω μπαρμπα τον Λατση" με 10 οθονες η μια πανω στην αλλη και 1920p @ 240fps δασκαλε...:lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
PDS13, ξέχασες τα Darkhero και pscrazy :P

Ουπς sorry.Το pscrazy το ηξερα.To Darkhero δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει.:P

Δημοσ.

Ορισμενοι πραγματικα εχουν χασει τη μπαλα σε οτι αφορα του τι σημαινει παιχνιδι. Υπερβολικη ενασχοληση με το ποσσα "αλογα" βγαζει το "αυτοκινητο". Δεν αναρωτιεσται ομως "τι οδιγικη αισθηση εχει? Πως μπαινουν αυτα τα αλογα στο δρομο? Πως συμπεριφερεται σε στροφες και ανωμαλιες του δρομου? Γενικα ποσο πλακα εχει να το οδηγας?" και αλλα τετοια.

Δημοσ.

οκ, μην μας πρηζεις τα ουμπαλα ομως.

ειμαι 90% σίγουρος οτι δεν εχεις τις οθονες που λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια πες μου παιχνιδι και σου ανεβαζω photo ! Εχω καμια 24αρια games μεσα...

Aπο NFS SHIFT

dsc00015ua.th.jpg

Απο γραφικα, damage model, αισθηση της ταχυτητας στελνει το GT για επανασχεδιασμο!!!!

dsc00030uy.th.jpg

dsc00070ky.th.jpg

dsc00078ot.th.jpg

dsc00071cw.th.jpg

βεβαια το καλυτερο ειναι μεσα απο το fraps να ανεβασω screens, γιατι η μηχανη ειναι κουλη! ...eκει να δεις το οπτικο αποτελεσμα!

Επεξ/σία από Titanomaxos
Δημοσ.

απο καποιο παιχνιδι που θελει ικανοτητα και δεν θα σε gimparoun οι μαυρες μπαρες αναμεσα στην εικονα.

oh wait, αυτα ειναι softcore σωστα?

Δημοσ.
απο καποιο παιχνιδι που θελει ικανοτητα και δεν θα σε gimparoun οι μαυρες μπαρες αναμεσα στην εικονα.

oh wait, αυτα ειναι softcore σωστα?

Το 1 cm μπαρα σε περαζει!!! Το οποιο αν το δεις απο κοντα, σου εχει φυγει το σαγονι, σαλια, ολα τα υγρα του σωματος. Δεν θα προσεξεις καν το 1 cm!:lol:

...παω για διαβασμα! Μας περιμενει και το πτυχιο! Τελευταιο μαθημα και μετα θα ειμαι ενας μικρος οικονομολογος με δυνατο και superγαμαουα pc! :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...