Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
nonborn euxaristw gia th katatopistikh apanthsh - an kai h arxikh erwthsh htan mono gia xeiristhria. eimai se fash perissotero shooter opote teinw logika pros to x360, alla exw san kabatza sto mualo mou kai to ps3, kuriws logw tou oti me 3enerwnei oti to hardware tou x360 bghke ligotero a3iopisto => dior8w8hkan ta problhmata me to elite?

to gamepad tou ps3 exei mesa epanafortizomenh klassikh mpataria h eidikou tupou? autou pou lene oti den exei rumble, ennooun th donhsh?

oson afora to test-drive, dustuxws sta megala magazia ta ps3 pou exoun einai dummy - apla gia mostra, de mporeis na pai3eis...

Και το ps3 έχει και θα έχει πολύ καλά shooter και μέσα στο 2007 (haze,ut3,cod4-multiplatform αλλά φοβερό fps) αλλά και το φοβερό τουλάχιστον τεχνικά μιας και δε το χουμε παίξει killzone 2. Αν δεν έχεις δει video δες αυτό εδώ και δώσε βάση στα videos κάτω κάτω αν δεν έχεις χρόνο να το δεις όλο... Το παιχνίδι δείχνει φοβερό - το φοβερό είναι λίγο -> ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Link

Όσον αφορά τη μπαταρία του sixaxis δεν το χω ανοίξει για να σου πω πάντως είναι επαναφορτιζόμενη και φορτίζεται μέσω usb. Απ' ότι είπαν τα παιδιά αλλάζει εύκολα... Το μεγάλου ατού είναι η αυτονομία του. Το τορινό δεν έχει rumble δηλαδή δόνηση - και είναι πιο ελαφρύ και ξεκούραστο, ενώ προβλέπεται από τον επόμενο μήνα να κυκλοφορήσουν και dual shock 3 σε Ιαπωνία. Μπορείς εύκολα να παραγγείλεις από το internet ένα και να το χεις πολύ νωρίτερα απ' ότι κυκλοφορήσει στην ευρώπη.

Test drive: FNAC, plaisio αποκλείεται να μην έχουμ stand με ps3,360... Στο plaisio στο mall απ' ότι έμαθα βάλανε το Heavenly Sword... Όποιος δε το χει δει να πάει να το παίξει να του φύγουν τα σαγόνια μέχρι το πάτωμα ;)

Δημοσ.

εγω που το ειδα σε μια Samsung ενος φιλου οχι Full HD αλλα HD Ready τελευταια σειρα οχι μονο δεν μου επεσαν τα σαγονια οπως λες αλλα ξενερωσα λιγο γιατι το περιμενα καλυτερο. Τι να κανω εχω συνηθισει σε γραφικα επιπεδου 360.. Δεν λεω οτι δεν ηταν ωραια, αλλα με παιχνιδια οπως το Gears η το επερχομενο Mass Effect δεν νομιζω να συγκρινονται..

και ρε sopiholi πλακα μου κανεις μου συγκρινεις τα games που θα βγουν και στο 360 Call Of Duty 4 και το UT3; Το Ηαζε ενα ordinary FPS μου μοιαζει τιποτα παραπανω. Δυστυχως games σαν το Bioshock και το Halo3 δεν υπαρχουν στο PS3 και θα κανει πολυ καιρο μεχρι να βγει το πρωτο παιχνιδι της προκοπης (Killzone 2)

Δημοσ.
Στο plaisio στο mall απ' ότι έμαθα βάλανε το Heavenly Sword... Όποιος δε το χει δει να πάει να το παίξει να του φύγουν τα σαγόνια μέχρι το πάτωμα ;)

Μαλλον υπερβαλεις ..δεν ειναι δα και κατι το τοσο εντυπωσιακο ....

Αν του φυγουν τα σαγονια με αυτο τι θα πρεπει να του φυγει με το GOW ή με το COD4 κ.λ.π :-)

Δημοσ.
katse na vgun to call of duty,haze,unrial kai meta mu lete oti to xbox einai gia fph.

το Call of duty και το Unreal (και όχι unrial,ΕΛΕΟΣ),sorry που σε στεναχωρώ θα βγουν και στο ΧΒΟΧ...μην λες για ποια κονσόλα υπερτερεί στα FPS (και όχι fph,ξανά ΕΛΕΟΣ) γιατί θα γελάνε και οι τοίχοι

kai ekei tha ta spai to ps3.se ena mina ola auta,giati pio meta erxete kategida mgs kai killzone 2

μην κρατάς ομπρέλα πρόσεξε και σε πάρει ο αέρας...στην χειρότερη κάλεσε και τον Clooney που ξέρει από Καταιγίδες :lol:

το thread μιλάμε έχει ξεφύγει τελείως...και από τις 2 μεριές υπάρχουν άτομα που είναι μόνο παραπληροφόρηση και trolling,χωρίς να λένε κάτι ουσιαστικό...ευτυχώς υπάρχουν και κάποια παιδιά που λένε και κάποια πράγματα χρήσιμα

Δημοσ.
Και το ps3 έχει και θα έχει πολύ καλά shooter και μέσα στο 2007 (haze,ut3,cod4-multiplatform αλλά φοβερό fps) αλλά και το φοβερό τουλάχιστον τεχνικά μιας και δε το χουμε παίξει killzone 2. Αν δεν έχεις δει video δες αυτό εδώ και δώσε βάση στα videos κάτω κάτω αν δεν έχεις χρόνο να το δεις όλο... Το παιχνίδι δείχνει φοβερό - το φοβερό είναι λίγο -> ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Link

Όσον αφορά τη μπαταρία του sixaxis δεν το χω ανοίξει για να σου πω πάντως είναι επαναφορτιζόμενη και φορτίζεται μέσω usb. Απ' ότι είπαν τα παιδιά αλλάζει εύκολα... Το μεγάλου ατού είναι η αυτονομία του. Το τορινό δεν έχει rumble δηλαδή δόνηση - και είναι πιο ελαφρύ και ξεκούραστο, ενώ προβλέπεται από τον επόμενο μήνα να κυκλοφορήσουν και dual shock 3 σε Ιαπωνία. Μπορείς εύκολα να παραγγείλεις από το internet ένα και να το χεις πολύ νωρίτερα απ' ότι κυκλοφορήσει στην ευρώπη.

Test drive: FNAC, plaisio αποκλείεται να μην έχουμ stand με ps3,360... Στο plaisio στο mall απ' ότι έμαθα βάλανε το Heavenly Sword... Όποιος δε το χει δει να πάει να το παίξει να του φύγουν τα σαγόνια μέχρι το πάτωμα ;)

Δεν μπορεί να σοβαρολογείς έτσι ;;; Ναι το έχει πράγματι και δίπλα έχει ένα elite με το Bioshock....και τα σαγόνια θα φύγουν με το heavenly ;;; πλάκα έχετε μερικοί εδώ μέσα...σίγουρα δεν έχεις πάει να τα δεις το ένα δίπλα στο άλλο.Θα σε συμβούλευα να πας πρώτα και μετά ξαναέλα να πεις την γνώμη σου...

Δημοσ.

to unreal einai gia tin wra time exlusive sto ps3,dil kana 6mino,pu mpori na gini kai exlusive sto telos.kai tha einai anotero apo to gears.to killzone den to sizitame einai anotero apo ola,pu sinepagete to ps3 tha einai i konsola ton fps ,ite sas aresi ite oxi

Δημοσ.

UT3 360 cancelled?

Stray_Wulf - contributor

Published: 10 hours ago | Video | PlayStation 3 | Xbox 360 | Dev News

Info Report

208

More and more is Unreal Tournament III looking like a PS3 exclusive. For example: Mike Capps (President of Epic Games) states in the following video that "We´re Just on PlayStation 3, so we get to focus on that platform." Adding to that, on the GameTrailers site itself UT3 shows as PS3 and PC only. Even more evidence shows on the official UT3 site which displays the boxart for the PS3 and PC versions, no 360 boxart in sight. Could all this lead to a final word by Epic that they are in fact releasing UT3 as a PS3 exclusive? Only time will tell.

kai auto pu lene den einai tixeo.etsi xekinise kai me to haze

Δημοσ.
to unreal einai gia tin wra time exlusive sto ps3,dil kana 6mino,pu mpori na gini kai exlusive sto telos.kai tha einai anotero apo to gears.to killzone den to sizitame einai anotero apo ola,pu sinepagete to ps3 tha einai i konsola ton fps ,ite sas aresi ite oxi

παλιά...πολύ παλιά όμως,στο ΤΕΞΑΣ

Δημοσ.
Ti simainei trolling kai folding????

"An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who intentionally posts controversial or contrary messages in an on-line community such as an on-line discussion forum with the intention of baiting users into an argumentative response"

"The term troll is highly subjective. Some readers may characterize a post as trolling, while others may regard the same post as a legitimate contribution to the discussion, even if controversial. The term is often used to discredit an opposing position, or its proponent, by argument fallacy ad hominem."

"Experienced participants in online forums know that the most effective way to discourage a troll is usually to ignore him or her, because responding encourages a true troll to continue disruptive posts ? hence the often-seen warning "Please do not feed the troll"."

"The term troll should be used with attention since it is a very easy way of undermining an opposing point of view. Sometimes, overly using the word "troll" may constitute trolling in itself."

"Established forum users might all agree on one side of a message as being the universal truth; in which case a "troll" might just be some outsider adding an opposing message."

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

Troll Διαδικτύου, ή απλά troll στο λαϊκό ιδίωμα Διαδικτύου, είναι κάποιος που τοποθετεί σκόπιμα τα αμφισβητούμενα ή αντίθετα μηνύματα σε μια σε απευθείας σύνδεση κοινότητα όπως ένα σε απευθείας σύνδεση φόρουμ συζήτησης με την πρόθεση να "ψαρέψει" τους χρήστες σε μια διαλεκτική απάντηση.

Troll όρου είναι ιδιαίτερα υποκειμενικό. Μερικοί αναγνώστες μπορούν να χαρακτηρίσουν μια θέση όπως trolling, ενώ άλλοι μπορούν να θεωρήσουν την ίδια θέση με μια νόμιμη συμβολή στη συζήτηση, ακόμα κι αν αμφισβητούμενος. Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά για να δυσφημήσει μια αντιτιθέμενη θέση, ή τον υπερασπιστή του, από την αγγελία πλάνης επιχειρήματος hominem.

Οι πεπειραμένοι συμμετέχοντες στα σε απευθείας σύνδεση φόρουμ ξέρουν ότι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να αποθαρρυνθεί troll είναι συνήθως να αγνοηθεί, επειδή η απάντηση ενθαρρύνει αληθινό troll για να συνεχίσει τις αποδιοργανωτικές θέσεις - ως εκ τούτου η συχνά-βλέπω? προειδοποίηση «παρακαλώ μην ταΐστε troll».

Troll όρου πρέπει να χρησιμοποιηθεί με την προσοχή δεδομένου ότι είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος αντιτιθέμενη άποψη. Μερικές φορές, υπερβολικά να χρησιμοποιήσει τη λέξη «troll» μπορεί να αποτελέσει το ίδιο trollIng.

Η καθιερωμένη δύναμη όλες χρηστών φόρουμ συμφωνεί σχετικά με μια πλευρά ενός μηνύματος ως η καθολική αλήθεια οπότε σ'αυτή την περίπτωση μια «troll» δύναμη είναι ακριβώς κάποιος ξένος που προσθέτει ένα αντιτιθέμενο μήνυμα.

"Folding@Home is a distributed computing project designed to perform computationally intensive simulations of protein folding and other molecular dynamics simulations."

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Το Folding@Home είναι ένα διανεμημένο πρόγραμμα υπολογισμού με σκοπό να εκτελέσει υπολογιστικά τις εντατικές προσομοιώσεις του πρωτεϊνικού διπλώματος και άλλες μοριακές προσομοιώσεις δυναμικής. :-)

Δημοσ.

Ο,τι θελει μου φαινεται λεει ο καθενας εδω μεσα... παλι καλα που υπαρχουν τα ξενα site με αληθινη πληροφορηση και μαθαινουμε και καμια αληθεια.. :D

Δημοσ.
εγω που το ειδα σε μια Samsung ενος φιλου οχι Full HD αλλα HD Ready τελευταια σειρα οχι μονο δεν μου επεσαν τα σαγονια οπως λες αλλα ξενερωσα λιγο γιατι το περιμενα καλυτερο. Τι να κανω εχω συνηθισει σε γραφικα επιπεδου 360.. Δεν λεω οτι δεν ηταν ωραια, αλλα με παιχνιδια οπως το Gears η το επερχομενο Mass Effect δεν νομιζω να συγκρινονται..

Αν και δε θέλω να το κάνω ορίστε:

heavenly-sword-20070726063038870.jpg

gears-of-war-20070110034352541.jpg

img_4050823.html

heavenly-sword-20070516075656349.jpg

Αν δε συγκρίνονται τότε έχω πρόβλημα με τα μάτια μου... Και φυσικά το HS δείχνει πολύ καλύτερο όταν κινείται... Έπαιξες την πρώτη πίστα?Με τους εχθρούς τους άπειρους?Υπάρχει κάτι τέτοιο στο 360? Τέτοιο draw distance?Και μη μου πεις για Gears θα γελάσω :P Μη τα βλέπουμε μονοδιάστατα τα πράγματα...

Και επίσης θέλω και μία ερώτηση να κάνω προς όλους... Action game σαν το Heavenly Sword ποιο παιχνίδι έχει το 360 που είναι 2 χρόνια στην αγορά γιατί προσπαθώ από χτες να βρω ένα και δε μπορώ...

Δημοσ.
Αν και δε θέλω να το κάνω ορίστε:

heavenly-sword-20070726063038870.jpg

gears-of-war-20070110034352541.jpg

img_4050823.html

heavenly-sword-20070516075656349.jpg

Αν δε συγκρίνονται τότε έχω πρόβλημα με τα μάτια μου... Και φυσικά το HS δείχνει πολύ καλύτερο όταν κινείται... Έπαιξες την πρώτη πίστα?Με τους εχθρούς τους άπειρους?Υπάρχει κάτι τέτοιο στο 360? Τέτοιο draw distance?Και μη μου πεις για Gears θα γελάσω :P Μη τα βλέπουμε μονοδιάστατα τα πράγματα...

Και επίσης θέλω και μία ερώτηση να κάνω προς όλους... Action game σαν το Heavenly Sword ποιο παιχνίδι έχει το 360 που είναι 2 χρόνια στην αγορά γιατί προσπαθώ από χτες να βρω ένα και δε μπορώ...

Nonborn μου φαίνεται ότι η πολλές εντατικές προσομοιώσεις του πρωτεϊνικού διπλώματος και άλλες μοριακές προσομοιώσεις δυναμικής σου έχουν δημιουργήσει ένα μικρό εκνευρισμό.:mrgreen:

p.s. To 360 είχε αντίστοιχο game από την 1η μέρα, το Tomb Raider Legend και έκτοτε έχουν βγει διάφορα action χαζοπαίχνιδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...