skanjos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καλά ρε παιδιά τι περιμένατε δλδ να πει? πάρτε το νέο xbox360slim και το kinect και τουχρόνου θα βγάλουμε καινούρια κονσόλα.όσο πουλήσουν φέτος θα είναι,θα δουν οτι οι δεν έχει καλές πωλήσεις και θα επικεντρώσουν πάλι στους hardcore. ήδη πολλοί στον χώρο κράζουν τα shovelware που έχουν ετοιμάσει για launch titles, και υποστιρίζουν οτι δεν θα πετύχει γιατί με το lineup που έχει δεν κερδίζει τους hardcore gamers άρα οι casuals θα το μάθουν πολύ δύσκολα. ο craig τα λέει όλα ..... http://screwattack.com/videos/Exclusive-Microsoft-Press-Conference-Recap
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ^^ Δηλαδη θεωρεις φυσιολογικο το 2015 να κατεχει καποιος κονσολα που θα αγγιζει την 10ετια??Και πως θα υποστηριξει η MS το pc gaming?Ο μονος τροπος να το κανει θα ειναι βγαζοντας pc exclusives "ριχνοντας" τους πελατες της στην κονσολα.Διοτι να βγαζει τις ιδιες αθλιοτητες σε γραφικα, ενω η Nvidia, η ATI, η AMD και η Intel θα πιεζουν για να ανεβει το επιπεδο και να πωληθουν τα νεα φυντανια τους, δεν παιζει.
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 .Διοτι να βγαζει τις ιδιες αθλιοτητες σε γραφικα, ενω η Nvidia, η ATI, η AMD και η Intel θα πιεζουν για να ανεβει το επιπεδο και να πωληθουν τα νεα φυντανια τους, δεν παιζει. Κακά τα ψέματα, αλλά κάποιος με μεσαία κάρτα γραφικών, παίζει όλα τα σημερινά παιχνίδια άνετα. Έχουμε πείξει στα Console ports, οπότε δεν βλέπω καμιά πίεση. Έχουμε το νέο Crysis 2, όπου να είναι καλά το marketing για τις πωλήσεις καρτών γραφικών, θα πουλήσει πάλι αρκετό Hardware.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Κακά τα ψέματα, αλλά κάποιος με μεσαία κάρτα γραφικών, παίζει όλα τα σημερινά παιχνίδια άνετα.Έχουμε πείξει στα Console ports, οπότε δεν βλέπω καμιά πίεση. Έχουμε το νέο Crysis 2, όπου να είναι καλά το marketing για τις πωλήσεις καρτών γραφικών, θα πουλήσει πάλι αρκετό Hardware. Δεν διαφωνω.Φετος ετυχε και εχει Crysis 2 για να πουλησουν(κατα τη γνωμη μου οποιος επαιζε full το πρωτο δεν θα εχει προβλημα με το δευτερο).Ηδη οι πωλησεις σε καρτες γραφικων ειναι σχετικα μειωμενες διοτι πλεον και pc τριετιας δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα με ολα αυτα τα ports.Να φανταστεις εγω που πολυ συχνα αλλαζα καρτες γραφικων παραμενω με την 8800gt..Και με το ps3 που εχω, περιμενω απο τη Sony μεχρι το 2014 να βγαλει ps4.Αλλιως θα ειναι αποτυχια της.5-6 τιτλοι με καλα γραφικα δεν χρυσωνουν το χαπι.Μου εχει βγει το ματι απο το aliasing και το tearing σε ορισμενους τιτλους.
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 θέμα ότι νάνε και σε 1353 σελίδες σχολίων ο καθένας λέει ότι νάνε. όλοι οι βαρβατο-gamers εδώ μέσα... χααχα get a life. guys. (στα fanboys των εταιριώΝ)
dr_thodt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιζω το prince of persia σε 3240χ1920, καλα σπερνει! Να ανεβασω καμια photo απο fraps? Aυτο σημαινει hardore gamer, εχει δωσει 5.000e για να παιζει σε 1920p multiplatform παιχνιδια μεταφορες απο τις κονσολες σε 5 μονιτορ που εχει γυρισει αναποδα... Και ναι συνεχισε να κανεις spam με τα πληρως ανουσια "την εχω μεγαλυτερη" screenshots...εχει γελιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μου αρέσει που ρωτάει για να ανεβάσει από fraps, λες και κάποιος θα του πει όχι...
dr_thodt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 H απιστευτη δηλωση του Lewis για το μελλον του Χ360.Οσοι περιμεναν νεα κονσολα απο την MS ας το ξεχασουν απο τωρα λοιπον.Η MS εχει βαλει στοχο ξεκαθαρα τη Nintendo και θα προσπαθησει με παρομοιους τιτλους να κερδισει το casual/family κοινο.Εδω η δηλωση:European Xbox 360 bigwig Chris Lewis reckons his console has "at least" five more competitive years in it. Talking to GamesIndustry.biz, he said Europe was "very central" to Microsoft's "global success" during that time. He's convinced that Kinect - nee Natal - will appeal greatly on the continent. "Kinect for 360 is big for France, Italy, Germany and Spain, where there is a market for the casual gaming appetite that we can now address without the physical barrier of the controller," said Lewis. "2010 will be a very big year for us. It is in many ways for us mid-lifecycle. What you've seen is with this new sleek design and Kinect for Xbox 360 we've got at least another five years of this generation where we continue to offer great experiences for people. [Leo: ] "We continue to attach more games than competitive platforms," he added, "and we have the healthiest ecosystem with 25 million people connected through Xbox Live. So we are uniquely placed to continue to do really, really well in this business and enjoy ongoing momentum." 5 χρονια ειναι πολλα αλλα αν το 360 κ το PS3 μεινουν στην αγορα αλλα 2-3 χρονια μια χαρα το βλεπω ειδικα τωρα που πλεον εχουν εξοικειωθει οι προγραμματιστες με τα 2 μηχανηματα κ εχουν "ωριμασει" οι μηχανες γραφικων, δεν εχω καμια ορεξη για να σκασω λεφτα για νεο hardware. Eπισης εχει πλακα που για ακομα μια φορα καποιος υποστηριζει οτι καλυτερα γραφικα/νεο hardware = hardcore gaming...graphics whores lol.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ^^ Δηλαδη θεωρεις φυσιολογικο το 2015 να κατεχει καποιος κονσολα που θα αγγιζει την 10ετια?? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει βγαλει κονσολα η MS(και η sony) πριν το 2015.Απο την αλλη για μενα δεν ειναι καλο να βγαλουν τωρα νεες κονσολες.2013-2014 ειναι καλα. Θυμισου τι εβγαλε το ps2(το πιο αδυναμο μαλλον απο τα 3 την γενιας),προς το τελος της ζωης του και ισως αναθεωρησεις για το αν θα πρεπει να βιαστουν.Και σκεψου οτι στεκονται καλυτερα οι σημερινες κονσολες στα σημερινα δεδομενα οσον αφορα τον οπτικο τομεα,απ'οτι το ps2 στην αντιστοιχη εποχη.Τα επομενα χρονια θα ειναι και τα καλυτερα γι αυτες τις κονσολες.
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 5 χρονια ειναι πολλα αλλα αν το 360 κ το PS3 μεινουν στην αγορα αλλα 2-3 χρονια μια χαρα το βλεπω ειδικα τωρα που πλεον εχουν εξοικειωθει οι προγραμματιστες με τα 2 μηχανηματα κ εχουν ωρημασει οι μηχανες γραφικων, δεν εχω καμια ορεξη για να σκασω λεφτα για νεο hardware. Eπισης εχει πλακα που για ακομα μια φορα καποιος υποστηριζει οτι καλυτερα γραφικα/νεο hardware = hardcore gaming...graphics whores lol. Ολα εξελισσονται.Αν εσυ καταλαβες οτι υποστηριζω hardware=hardcore gaming τι να σου πω.Αλλα δεν θα καθισω με απαρχαιωμενο hardware για να μου πουλανε παπατζιλικι η Sony και η MS.Εσυ μπορει να θες να μεινεις με το πρωτο xbox ή το ps1 και ειναι δικαιωμα σου.Θα προτιμησω εξελιγμενα γραφικα σε συνδυασμο με hardcore gaming.Οποια εταιρια το δωσει. doutsos13 αν βλεπεις φαντασματα και fanboys εδω μεσα γιατι απαντας?Και γιατι γενικευεις?
ultralisk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Aυτο σημαινει hardore gamer, εχει δωσει 5.000e για να παιζει σε 1920p multiplatform παιχνιδια μεταφορες απο τις κονσολες σε 5 μονιτορ που εχει γυρισει αναποδα... Και ναι συνεχισε να κανεις spam με τα πληρως ανουσια "την εχω μεγαλυτερη" screenshots...εχει γελιο. βασικά 3 οθόνες...με 5 θα έπαιζε σε 5400 χ 1920 :lol: εντάξει μετά θα γινόταν όμως hardcore to the bone, δεν έλεγε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 5 οθόνες δεν λέει, 6 αξίζει, 3 πάνω 3 κάτω για 5760x2160
skanjos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 5 οθόνες δεν λέει, 6 αξίζει, 3 πάνω 3 κάτω για 5760x2160 γιατί 6 όταν μπορείς να έχει 8!!! πάω στοίχημα έτσι είναι το Pc του τιτανομάχου!!!
Titanomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Aυτο σημαινει hardore gamer, εχει δωσει 5.000e για να παιζει σε 1920p multiplatform παιχνιδια μεταφορες απο τις κονσολες σε 5 μονιτορ που εχει γυρισει αναποδα... Και ναι συνεχισε να κανεις spam με τα πληρως ανουσια "την εχω μεγαλυτερη" screenshots...εχει γελιο. Eισαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το ΘΕΜΑ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καμία σχέση η photo με αυτό που αναφέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις